Sirija
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Sirija
nemaju ali nema ni tih armata bas puno u tome je kvaka,dok ih ne bude bar 1000 to ja ne smatram da je uslo u serijsku proizvodnju
Winter is coming- Posts : 9181
2014-04-14
povijest nas je naučila da do sada nije se stvorilo oružje koje se ne može uništiti.. sve je to super na papiru, dok nedodje rat.. a onda bude "ah to su drljavi arapi, srbi , oni loše voze tenkove, migove rakete itd"..
Guest- Guest
pa ako država kaže da nema para, da su avioni skupi, da je kerozin skup, da je sat leta pilota skup, onda piloti neće letjeti i neće imati iskustva
Hrvatska bi trebala trošiti 2% BDPa na vojsku na što smo se obvezali ulaskom u NATO
No MOST, HDZ i SDP kažu da nemamo para pa zato režu, štede
http://www.vecernji.hr/hrvatska/nikad-nizi-vojni-proracun-vlada-uzima-300-milijuna-1063760
Slično je i u drugim zemljama gdje država nema para, gdje se štedi, gdje novac ne služi postizanju cilja i razvoju, napretku
Hrvatska bi trebala trošiti 2% BDPa na vojsku na što smo se obvezali ulaskom u NATO
No MOST, HDZ i SDP kažu da nemamo para pa zato režu, štede
http://www.vecernji.hr/hrvatska/nikad-nizi-vojni-proracun-vlada-uzima-300-milijuna-1063760
Slično je i u drugim zemljama gdje država nema para, gdje se štedi, gdje novac ne služi postizanju cilja i razvoju, napretku
Guest- Guest
Za sada su ti osigurane 55 crnooke hurije a miris muskata širi se Mućom tekbiridva brata wrote:povijest nas je naučila da do sada nije se stvorilo oružje koje se ne može uništiti.. sve je to super na papiru, dok nedodje rat.. a onda bude "ah to su drljavi arapi, srbi , oni loše voze tenkove, migove rakete itd"..
Kermit-
2014-04-17
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Yoda na aparatima..grcevito inhalira zrak..dva brata wrote:povijest nas je naučila da do sada nije se stvorilo oružje koje se ne može uništiti.. sve je to super na papiru, dok nedodje rat.. a onda bude "ah to su drljavi arapi, srbi , oni loše voze tenkove, migove rakete itd"..
Guest- Guest
Sljedeće godine Armate stižu u Siriju na testiranje.
Leviathan2 wrote:da, ovo sam citao, kru te jebo koji masakar, mislim da sad huti nece ostavljat nijednog sauda zivog, a tek ce biti krvi dole ne do koljena nego do pasa,
saudi nemaju blage na koga su krenuli a mislim da ce im iran doturit i protuzracnu obranu, jebalo majku biti pilot i da te uhvate, ovo sto rade sirijskim pilotima je nista, citao sam u proslom ratu u jemenu da su hutiji neke egipcane drzali 6 mjeseci na konstantnom mucenju i 2 su ostavili da pricaju, ostale su na kraju pobili ko pse
Ban Ki-moon condemned the air strike on the funeral ceremony held in the Yemeni city of Sana allegedly carried out by the Saudi Arabia-led coalition.
Read more: https://sputniknews.com/middleeast/20161009/1046148291/un-yemen-attack.html
-------------------------------------------------------------
I po mišljenju UN -a su Saudi napravili nepotrebni masakr i ratni zločin.
Uostalom to nije ništa nova jer su već bombardirali Sanu i to povijesne gradjevine koje su pod posebnom zaštitom UN
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
- A group of activists discovered a mass grave with more than 600 human remains in Mexico's Coahuila region, local media reported on Sunday.
MEXICO CITY (Sputnik) — The activists who searched for their missing relatives handed over the
bodies to local human remains to local authorities for identification. Coahuila region is destabilized
by skirmishes between numerous criminal groups trying to gain control over regional drug traffic. With
nearly 1,800 people gone missing in the region, over 455 bodies have been discovered buried in mass
graves for the last five years.
Read more: https://sputniknews.com/latam/20161009/1046147463/mexico-bodies-graves-discover.html
-----------------------------------------------------------------
Eto, kad se u jednoj zemlji koja nije u ratu, pojavi 600 leševa u masovnoj grobnici
onda bi to čak i -yodi- tribalo biti indikativno.
Naime on sumnja u broj stradalih u ratnom sukobu u Siriji
pa mu se brojod 500-100 kozojeba čini prenapuhan.............Kako si.
MEXICO CITY (Sputnik) — The activists who searched for their missing relatives handed over the
bodies to local human remains to local authorities for identification. Coahuila region is destabilized
by skirmishes between numerous criminal groups trying to gain control over regional drug traffic. With
nearly 1,800 people gone missing in the region, over 455 bodies have been discovered buried in mass
graves for the last five years.
Read more: https://sputniknews.com/latam/20161009/1046147463/mexico-bodies-graves-discover.html
-----------------------------------------------------------------
Eto, kad se u jednoj zemlji koja nije u ratu, pojavi 600 leševa u masovnoj grobnici
onda bi to čak i -yodi- tribalo biti indikativno.
Naime on sumnja u broj stradalih u ratnom sukobu u Siriji
pa mu se brojod 500-100 kozojeba čini prenapuhan.............Kako si.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
malo mozda off topic ali indirektno ima veze sa Sirijom,uostalom vrijedi pogledati :
2014-04-14
povjest je tebe kurac naucila, ne postoji neunistiv tenk il avion, postoji samo tenk ili avion il brod il kurac palac sa vise sanse za prezivljevanje, znaci, rusi ne racunaju da je armata neunistiva nego su fino odvojili mjesta operatera kapsulama tako da im je mogucnost prezivljavanja skocila za nekoliko postotaka gore u odnosu na t90 il jos vise na odnos prema t72 itd, isto tako je i sa avionima, znaci nakalemi na njega kojekakve sisteme zastite , od izbacivanja baklji tj mamac do elektronskog ometanja, jos uvijek nemaju one stitove ko u startreku a i da imaju nebi ih mogli koristit u atmosferi, tockadva brata wrote:povijest nas je naučila da do sada nije se stvorilo oružje koje se ne može uništiti.. sve je to super na papiru, dok nedodje rat.. a onda bude "ah to su drljavi arapi, srbi , oni loše voze tenkove, migove rakete itd"..
Ma Yoda se zabrinuo da je Armata neunistiv tenk..Leviathan2 wrote:povjest je tebe kurac naucila, ne postoji neunistiv tenk il avion, postoji samo tenk ili avion il brod il kurac palac sa vise sanse za prezivljevanje, znaci, rusi ne racunaju da je armata neunistiva nego su fino odvojili mjesta operatera kapsulama tako da im je mogucnost prezivljavanja skocila za nekoliko postotaka gore u odnosu na t90 il jos vise na odnos prema t72 itd, isto tako je i sa avionima, znaci nakalemi na njega kojekakve sisteme zastite , od izbacivanja baklji tj mamac do elektronskog ometanja, jos uvijek nemaju one stitove ko u startreku a i da imaju nebi ih mogli koristit u atmosferi, tockadva brata wrote:povijest nas je naučila da do sada nije se stvorilo oružje koje se ne može uništiti.. sve je to super na papiru, dok nedodje rat.. a onda bude "ah to su drljavi arapi, srbi , oni loše voze tenkove, migove rakete itd"..
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:da, ovo sam citao, kru te jebo koji masakar, mislim da sad huti nece ostavljat nijednog sauda zivog, a tek ce biti krvi dole ne do koljena nego do pasa,
saudi nemaju blage na koga su krenuli a mislim da ce im iran doturit i protuzracnu obranu, jebalo majku biti pilot i da te uhvate, ovo sto rade sirijskim pilotima je nista, citao sam u proslom ratu u jemenu da su hutiji neke egipcane drzali 6 mjeseci na konstantnom mucenju i 2 su ostavili da pricaju, ostale su na kraju pobili ko pse
isto je i sa ruskim pilotima, vidilo se kada je njih par palo u ruke kanibala, ono .. tako i arapi isto ako padnu u ruke jemenskih kanibala, tako će ruske i arapske pilote, prvo će ih guziti, spaliti , pa onda pojesti ne nužno tim redosljedom
Guest- Guest
Mhhhh..... Ako ga prvo pojedu,nece biti nis za guziti i paliti...Yoda,Yoda...dva brata wrote:Leviathan2 wrote:da, ovo sam citao, kru te jebo koji masakar, mislim da sad huti nece ostavljat nijednog sauda zivog, a tek ce biti krvi dole ne do koljena nego do pasa,
isto je i sa ruskim pilotima, vidilo se kada je njih par palo u ruke kanibala, ono .. tako i arapi isto ako padnu u ruke jemenskih kanibala, tako će ruske i arapske pilote, prvo će ih guziti, spaliti , pa onda pojesti ne nužno tim redosljedom
Guest- Guest
guzili su one amerikance u bengaziju , čak i onako spaljeneLeviathan2 wrote:ni ako ih spale, opet nista od guzenja, e joda joda :D
Guest- Guest
U biti dobro bi bilo da pobjedi Killary. Jerbo bi se onda konačno konsolidira ujedinjeni front Kina-Rusija-Iran. Ovak, ak pobjedi Trump, uliza bi se Rusiji i et ti raskola u frontu.
Usput, Kanibali na sjeveru Hame gube sve više teritorija. Uskoro će izgubiti sve kaj su osvojili u proteklih mjesec dana.
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Page 28 of 50