Sirija
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Sirija
Usput, Kanibali na sjeveru Hame gube sve više teritorija. Uskoro će izgubiti sve kaj su osvojili u proteklih mjesec dana.
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
izgubit ce i vise, vojska ide na maan i jos neke gradove, opca tarapana u hami, ovo medjusobno klanje dosloko kec na desetku za saa, sad ih mogu derat onak nazivo, ne stajat samo, isto ko u alepu, jedna ekipa ratuje 8 sati onda dojde druga smejena i gura dalje, i ne staju, jednostavno guraju, kozojebi nemaju sekunde da odahnu, na kraju ce urodit premorom kozojeba i slomom, nece im ni kaptagoni pomociAlfaOmega wrote:Usput, Kanibali na sjeveru Hame gube sve više teritorija. Uskoro će izgubiti sve kaj su osvojili u proteklih mjesec dana.
2014-04-17
mozda da mu je metnuti soli na repbogomdani wrote:Ma Yoda se zabrinuo da je Armata neunistiv tenk..Leviathan2 wrote:povjest je tebe kurac naucila, ne postoji neunistiv tenk il avion, postoji samo tenk ili avion il brod il kurac palac sa vise sanse za prezivljevanje, znaci, rusi ne racunaju da je armata neunistiva nego su fino odvojili mjesta operatera kapsulama tako da im je mogucnost prezivljavanja skocila za nekoliko postotaka gore u odnosu na t90 il jos vise na odnos prema t72 itd, isto tako je i sa avionima, znaci nakalemi na njega kojekakve sisteme zastite , od izbacivanja baklji tj mamac do elektronskog ometanja, jos uvijek nemaju one stitove ko u startreku a i da imaju nebi ih mogli koristit u atmosferi, tockadva brata wrote:povijest nas je naučila da do sada nije se stvorilo oružje koje se ne može uništiti.. sve je to super na papiru, dok nedodje rat.. a onda bude "ah to su drljavi arapi, srbi , oni loše voze tenkove, migove rakete itd"..
2014-04-14
sta ce sad kozojebi kad je uspostavljena zona zabranjenih letova,mozda da prokupaju tunel do Ankare,pokazali su se kao dobre krtice,ako neki i prezivi ovo sranje u sto ne vjerujem valjalo bi ga naguziti da radi u nekom rudniku uglja,iskustva sa kopanjem im ne fali
Last edited by Winter is coming on 9/10/2016, 19:20; edited 1 time in total
2014-04-14
jel se sjecas onog videa kad su probijali okruzenje, tipu odvaljena noga a on se sam snima kako umire, i da mi netko kaze da taj i ostali nisu bili ne nadrogirani nego oberdrogirani, medjutim kad dojde do prijelomnog momenta i kad tijelo sagori onda ni vreca kaptagona ne pomaze, jednostavno ce se pocet rusit ko pruceYehudi wrote:Captagoni na izmaku a kad nastupi kriza onda je kraj priče
radi selfi da se moze pohvalit kada dodje u rajLeviathan2 wrote:jel se sjecas onog videa kad su probijali okruzenje, tipu odvaljena noga a on se sam snima kako umire,Yehudi wrote:Captagoni na izmaku a kad nastupi kriza onda je kraj priče
Guest- Guest
2014-04-14
jesil probao turiti Kurac u pecenu Puricu?dva brata wrote:guzili su one amerikance u bengaziju , čak i onako spaljeneLeviathan2 wrote:ni ako ih spale, opet nista od guzenja, e joda joda :D
Guest- Guest
nisam kakav je osjećaj ?:Dbogomdani wrote:jesil probao turiti Kurac u pecenu Puricu?dva brata wrote:guzili su one amerikance u bengaziju , čak i onako spaljeneLeviathan2 wrote:ni ako ih spale, opet nista od guzenja, e joda joda :D
Guest- Guest
viš Yoda,takav sam ja imao osjecaj ljetos kad sam špranjio jednu previse zgorenu curu u Zrikvenici...bas me podsjecala na pecenu puricu...dva brata wrote:nisam kakav je osjećaj ?:Dbogomdani wrote:jesil probao turiti Kurac u pecenu Puricu?dva brata wrote:guzili su one amerikance u bengaziju , čak i onako spaljeneLeviathan2 wrote:ni ako ih spale, opet nista od guzenja, e joda joda :D
Guest- Guest
I bila je pečena purica, neg si bio toliko pjan da si mislio da je cura.
Neg đoda, kak ti gledaš na pušalgiju kanibala u Hami? A i Aleppo gube malo po malo. Baš crn dan za kanibale.
ebi ga..alkohol bas i nije moja furka..no vase doli tamo se prepeku,pa covjeka na svasta asociraju...
Guest- Guest
svetac, ne trolaj jebotebogomdani wrote:ebi ga..alkohol bas i nije moja furka..no vase doli tamo se prepeku,pa covjeka na svasta asociraju...
2014-04-14
premotati na 2 min. i poslusati ovu debelu krmetinu sta tripuje
2014-04-14
general?, ma cuo sam to, on je idijot, on ne odlucuje ni o cemu ,Winter is coming wrote:premotati na 2 min. i poslusati ovu debelu krmetinu sta tripuje
ako gazde narede ima da ide na prvu crtu a ne da sere kvake, on ce tekog izlemati, budala, moze biti samo radioaktivan ako prezivi
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Page 29 of 50