Look Me In The Eye Sister (chat)
Page 25 of 26
Page 25 of 26 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26
Re: Look Me In The Eye Sister (chat)
Počelo se ozbiljno radit, vidim ja
2014-04-12
Jedini marcelus unosi malo živine u učmalu atmosferu na forumu.
crvenkasti-
2014-04-17
svi..manje-vise :Dveber wrote:tko radi?
2014-04-12
odakle dolazi rijec ucmala?:-ocrvenkasti wrote:Jedini marcelus unosi malo živine u učmalu atmosferu na forumu.
2014-04-12
i uhljebi moraju delat....maggie13 wrote:svi..manje-vise :Dveber wrote:tko radi?
kud ide taj svijet
2014-12-30
maggie13 wrote:odakle dolazi rijec ucmala?:-ocrvenkasti wrote:Jedini marcelus unosi malo živine u učmalu atmosferu na forumu.
od čamiti :D
Guest- Guest
maggie13 wrote:odakle dolazi rijec ucmala?:-ocrvenkasti wrote:Jedini marcelus unosi malo živine u učmalu atmosferu na forumu.
Samo sam ovo našao:
http://hjp.znanje.hr/index.php?show=kosi_oblici&id=f19iWhZ%2F
crvenkasti-
2014-04-17
darla
a di mi je On? šta ste nas se uvatili? di jenorčin tre a? ..nema ga odmjereno i dozirano a?
a di mi je On? šta ste nas se uvatili? di jenorčin tre a? ..nema ga odmjereno i dozirano a?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
frakcija wrote:darla
Ljubeeee
A falite nam zato je to
darla- Admin
2015-10-22
darla wrote:frakcija wrote:darla
Ljubeeee
A falite nam zato je to
2016-03-09
Pa sto ima Fraksn, sve mi pricaj, sve!!!
darla- Admin
2015-10-22
odakle da krenem?darla wrote:Pa sto ima Fraksn, sve mi pricaj, sve!!!
danas sam spriječila tučnjavu ..mali musliman proziva druge na temelju geografske i ideološke odrednice.. maloga sa periferije grada da je seljober i istranina da je komunjara..onda se povukao i zaspao..onda sam polagano razgovarala s njim da ga ne probudim naglo? ako o tome budem razgovarala sa stručnom službom dignut će se nepotrebna graja..očito da malome treba poseban tretman i razgovor, a ne znam kako se postaviti, da ne bude upadljivo..il da ispričam onaj vic, da je možda i bolje da se on ne aktivira na satu?
ne znam kolko ima smisla za humor i to..
2016-03-09
Bome tebi sa tim tvojim ucenicima uvijek zanimljivo . Pa ako se tako postavlja sumnjam da ima smisla za humor, al ono necu politiku na svom satu bi mozda proslo
darla- Admin
2015-10-22
vidljivo je da ga nešto muči..često sabotira i postavlja se iznad situacije..neko duboko nezadovoljstvo iz njega zrači..nadam se da su ljubavni jadi, to je naj bezopasnije.darla wrote:Bome tebi sa tim tvojim ucenicima uvijek zanimljivo . Pa ako se tako postavlja sumnjam da ima smisla za humor, al ono necu politiku na svom satu bi mozda proslo
2016-03-09
frakcija wrote:
vidljivo je da ga nešto muči..često sabotira i postavlja se iznad situacije..neko duboko nezadovoljstvo iz njega zrači..nadam se da su ljubavni jadi, to je naj bezopasnije.
Prije bi rekla odgoj, al dobro. Ljubavni jadi isto znaju biti zeznuti u tim godinama, mlado ludo, misli da je smak svijeta.
darla- Admin
2015-10-22
Samo ti nama dodji. Za vikend jedino, preko tjedna sad nema sanse, barem ja
darla- Admin
2015-10-22
Page 25 of 26 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26
Page 25 of 26