Look Me In The Eye Sister (chat)
Page 14 of 26
Page 14 of 26 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20 ... 26
Re: Look Me In The Eye Sister (chat)
a ovak tvojDread_Pirate_Roberts wrote:ovak bi veber izeditirao tvoj upis...Noor wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:jebate kad se forumaši napale nastane totalni kaos...
a svestaripanjevi
veber- Posts : 53509
2014-12-30
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
frakcija wrote:old school, clarck gable, clint eastwood, donald sutherland, a ne ovi moderni metroseksualci..Noor wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:jebate kad se forumaši napale nastane totalni kaos...
a sve stari panjevi
slažem se ja s tobom, al malo ih zezam
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
veber wrote:a kaj bi ti?Noor wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:jebate kad se forumaši napale nastane totalni kaos...
a sve stari panjevi
igrala plejstejson ili da ti podesavam frekvencu?
nemaš kaj podešavat...sve radi savršeno, osim ponekad tražim cvike, a gore na glavi su mi
Guest- Guest
ja procitao pic&u, pa se odvalio...Noor wrote:veber wrote:a kaj bi ti?Noor wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:jebate kad se forumaši napale nastane totalni kaos...
a sve stari panjevi
nemaš kaj podešavat...sve radi savršeno, osim ponekad tražim cvike, a gore na glavi su mi
2014-12-30
aha, baš je sličnoveber wrote:ja procitao pic&u, pa se odvalio...Noor wrote:veber wrote:a kaj bi ti?Noor wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:jebate kad se forumaši napale nastane totalni kaos...
a sve stari panjevi
Guest- Guest
Sad cu ja fino na sunce :-)
2014-04-12
platila sam hostingeru upgrade na 3 god unaprijed.. sad šalju račun za renew.. ko je tu lud?Dread_Pirate_Roberts wrote:
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ti?frakcija wrote:platila sam hostingeru upgrade na 3 god unaprijed.. sad šalju račun za renew.. ko je tu lud?Dread_Pirate_Roberts wrote:
2014-12-30
pitam pajrata nadajuć da se on tu nešto razumi..veber wrote:ti?frakcija wrote:platila sam hostingeru upgrade na 3 god unaprijed.. sad šalju račun za renew.. ko je tu lud?Dread_Pirate_Roberts wrote:
2016-03-09
dosao sam u trii ujutro doma, svakaj mi se pricinjavaNoor wrote:aha, baš je sličnoveber wrote:ja procitao pic&u, pa se odvalio...Noor wrote:veber wrote:a kaj bi ti?Noor wrote:
a sve stari panjevi
2014-12-30
veberu sve nalikuje vađajni.veber wrote:dosao sam u trii ujutro doma, svakaj mi se pricinjavaNoor wrote:aha, baš je sličnoveber wrote:ja procitao pic&u, pa se odvalio...Noor wrote:veber wrote:
a kaj bi ti?
2016-03-09
pajrat se smije ko lud na brasno.frakcija wrote:pitam pajrata nadajuć da se on tu nešto razumi..veber wrote:ti?frakcija wrote:platila sam hostingeru upgrade na 3 god unaprijed.. sad šalju račun za renew.. ko je tu lud?Dread_Pirate_Roberts wrote:
nazovi ih.
kakav pushup si apgredala?
2014-12-30
idem si strukle napravit, dobro si me sjetilafrakcija wrote:veberu sve nalikuje vađajni.veber wrote:dosao sam u trii ujutro doma, svakaj mi se pricinjavaNoor wrote:aha, baš je sličnoveber wrote:ja procitao pic&u, pa se odvalio...Noor wrote:
2014-12-30
ne mogu.. tobože su na kipru i pričaju grčkiveber wrote:pajrat se smije ko lud na brasno.frakcija wrote:pitam pajrata nadajuć da se on tu nešto razumi..veber wrote:ti?frakcija wrote:platila sam hostingeru upgrade na 3 god unaprijed.. sad šalju račun za renew.. ko je tu lud?Dread_Pirate_Roberts wrote:
nazovi ih.
kakav pushup si apgredala?
2016-03-09
veber-
2014-12-30
veber wrote:dosao sam u trii ujutro doma, svakaj mi se pricinjavaNoor wrote:aha, baš je sličnoveber wrote:ja procitao pic&u, pa se odvalio...Noor wrote:veber wrote:
a kaj bi ti?
Bitno da nisu bijeli mišeki :)
Guest- Guest
maggie13 wrote:Sad cu ja fino na sunce :-)
Ja sam i u moru..wuhuuu
Guest- Guest
Page 14 of 26 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20 ... 26
Page 14 of 26