Look Me In The Eye Sister (chat)
Page 24 of 26
Page 24 of 26 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26
Re: Look Me In The Eye Sister (chat)
imam, najzimogroznije kazu da grijem ko pec,hahahamativka wrote:Nesuđeni rode, imaš ti u sebi ogrijeva za cijeli ovaj forum :)dijagram wrote:gdje si,...tetkino:)mativka wrote:Što brzo plane, još brže i nestane :)
ziva istina
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Noor wrote:
i sad..ko ti to more dat, tako predano i bezuvjetno
moj medvjed čim dođem, odvuče me do hrane i cvili u pol glasa....a ja već znam, hoće da ga hranim iz ruke...da dulje traje i više vremena provedem s njim..i tako pojedemo cijelu zdjelu dehidrata
Inka mi je krvav ne moze na red od maca, jadan dobije batine svaki dan, a on siroce miroljubiv . Sapnula sam mu da kad stigne brat strasni, da ce mace kud koja .
Draga zivotinja nenormalno poseban karakter
darla- Admin
2015-10-22
Noor wrote:
eh, treba znat dozirat i državat
Ja vjerujem u njihovu bezuvjetnu ljubav .
darla- Admin
2015-10-22
Bitna je upravo ta žar ;)dijagram wrote:imam, najzimogroznije kazu da grijem ko pec,hahahamativka wrote:Nesuđeni rode, imaš ti u sebi ogrijeva za cijeli ovaj forum :)dijagram wrote:gdje si,...tetkino:)mativka wrote:Što brzo plane, još brže i nestane :)
ziva istina
Guest- Guest
a poceli su i grijati jucer, nije zar od fine bukve al radijator je topao:)mativka wrote:Bitna je upravo ta žar ;)dijagram wrote:imam, najzimogroznije kazu da grijem ko pec,hahahamativka wrote:Nesuđeni rode, imaš ti u sebi ogrijeva za cijeli ovaj forum :)dijagram wrote:gdje si,...tetkino:)mativka wrote:Što brzo plane, još brže i nestane :)
ziva istina
dijagram-
2015-08-09
to i muz za mene kaže..ti i ja bi se vužgali ondadijagram wrote:imam, najzimogroznije kazu da grijem ko pec,hahahamativka wrote:Nesuđeni rode, imaš ti u sebi ogrijeva za cijeli ovaj forum :)dijagram wrote:gdje si,...tetkino:)mativka wrote:Što brzo plane, još brže i nestane :)
ziva istina
Guest- Guest
hm, morali bi ubaciti neku hladniju izmedju nas,hahahaNoor wrote:to i muz za mene kaže..ti i ja bi se vužgali ondadijagram wrote:imam, najzimogroznije kazu da grijem ko pec,hahahamativka wrote:Nesuđeni rode, imaš ti u sebi ogrijeva za cijeli ovaj forum :)dijagram wrote:gdje si,...tetkino:)mativka wrote:Što brzo plane, još brže i nestane :)
ziva istina
dijagram-
2015-08-09
darla wrote:Noor wrote:
i sad..ko ti to more dat, tako predano i bezuvjetno
moj medvjed čim dođem, odvuče me do hrane i cvili u pol glasa....a ja već znam, hoće da ga hranim iz ruke...da dulje traje i više vremena provedem s njim..i tako pojedemo cijelu zdjelu dehidrata
Inka mi je krvav ne moze na red od maca, jadan dobije batine svaki dan, a on siroce miroljubiv . Sapnula sam mu da kad stigne brat strasni, da ce mace kud koja .
Draga zivotinja nenormalno poseban karakter
a srček mali ...valjda se budu mace primirile, možda se malo boje, pa zato...
uvijek kažem, uz njih ne treba ništa..ni tv, ni bio koja druga razonoda.....oni su iz sekunde u sekundu novi doživljaji na najjače
Guest- Guest
dijagram wrote:hm, morali bi ubaciti neku hladniju izmedju nas,hahahaNoor wrote:to i muz za mene kaže..ti i ja bi se vužgali ondadijagram wrote:imam, najzimogroznije kazu da grijem ko pec,hahahamativka wrote:Nesuđeni rode, imaš ti u sebi ogrijeva za cijeli ovaj forum :)dijagram wrote:
gdje si,...tetkino:)
ziva istina
imam ih ja puno..oni znaš, smrznutih ploča za putni frižider. to moš stavit.
Guest- Guest
brrrrNoor wrote:dijagram wrote:hm, morali bi ubaciti neku hladniju izmedju nas,hahahaNoor wrote:to i muz za mene kaže..ti i ja bi se vužgali ondadijagram wrote:imam, najzimogroznije kazu da grijem ko pec,hahahamativka wrote:
Nesuđeni rode, imaš ti u sebi ogrijeva za cijeli ovaj forum :)
ziva istina
imam ih ja puno..oni znaš, smrznutih ploča za putni frižider. to moš stavit.
bolje ova sa slike:)
dijagram-
2015-08-09
Noor wrote:
uvijek kažem, uz njih ne treba ništa..ni tv, ni bio koja druga razonoda.....oni su iz sekunde u sekundu novi doživljaji na najjače
Ma on je zaigran, a one bas ne razumiju tu igru, a i krade im hranu, tako da je to glavni uzrok, ali bude to doslo na svoje
Definitivno, rekoh neki dan, kad je bilo predavanje o tome kako, zasto zivotinje, reko ljudi su super, ali zivotinje imaju jednu veliku prednost, ne pricaju pizdarije . Relaksacija totalna .
darla- Admin
2015-10-22
Ma on je zaigran, a one bas ne razumiju tu igru, a i krade im hranu, tako da je to glavni uzrok, ali bude to doslo na svoje
Definitivno, rekoh neki dan, kad je bilo predavanje o tome kako, zasto zivotinje, reko ljudi su super, ali zivotinje imaju jednu veliku prednost, ne pricaju pizdarije . Relaksacija totalna .
o, i moji su znali često smrdit na ribu, a ja nisam kužila zašto...dok mi susjed nije reko...znate da je vašim pesima fina hrana za moje mačke
Guest- Guest
Noor wrote:
o, i moji su znali često smrdit na ribu, a ja nisam kužila zašto...dok mi susjed nije reko...znate da je vašim pesima fina hrana za moje mačke
Hehehe, da, da, fina im macja hrana, to sam i od drugih cula
darla- Admin
2015-10-22
Hehehe, da, da, fina im macja hrana, to sam i od drugih cula
aha..a, ispričala sam se da nisam znala, kak i nisam..kupila gomilu mačjih konzervi i odnijela mu...šta drugo :)
već dugo im dehidrat prelijem s malo haringinog ulja (odlične iz Lidla)...dave se u tome
Guest- Guest
Noor wrote:
aha..a, ispričala sam se da nisam znala, kak i nisam..kupila gomilu mačjih konzervi i odnijela mu...šta drugo :)
već dugo im dehidrat prelijem s malo haringinog ulja (odlične iz Lidla)...dave se u tome
To im je i super za dlaku :)
darla- Admin
2015-10-22
Ako tako pazite i muzeve,nije im lose:)
dijagram-
2015-08-09
Pazimo, pazimo, pticjeg mlijeka im ne fali :)
darla- Admin
2015-10-22
Blago njima, a i psima:)darla wrote:Pazimo, pazimo, pticjeg mlijeka im ne fali :)
dijagram-
2015-08-09
Da..zato im i dajem :)darla wrote:Noor wrote:
To im je i super za dlaku :)
Guest- Guest
Idem polako ekipo, laka vam noc
darla- Admin
2015-10-22
Page 24 of 26 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26
Page 24 of 26