Look Me In The Eye Sister (chat)
Page 13 of 26
Page 13 of 26 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19 ... 26
Re: Look Me In The Eye Sister (chat)
kako ja sve znam..veber wrote:nocas dosao u tri. i rekoh sam sebi, za ovaj tjedan dosta.maggie13 wrote:ti si noćna ptica,partijaš..veber wrote:draga, ja sam uvijek za...maggie13 wrote:ni ja..a, to ni dobro..frakcija wrote:
eee ..ne stignem ljubavat. :confjuz:
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ako ti ja dam pas viditfrakcija wrote:ono strašna ribica koja traži da se njoj višestruko ispunjavaju želje do vrha, or else..maggie13 wrote:a, ja taman htjela reći da ti imaš zlatnu ribicu..sjaji u mraku i ispunjava želje..frakcija wrote:ono barakuda..čudovište strašno iz mraka..Dread_Pirate_Roberts wrote:prcko onda zapjevaj:prckov wrote:
haha, nestalo struje ovdje oluja
nema struje zbog oluje
upali šibicu da ti vidim ribicu
2014-04-19
veber se drzi one, svaka je lijepa.frakcija wrote:vidiš da je veberu to izazov.maggie13 wrote:gle, kaže se zlatna, dobra, fina, uviđavna, skromna..ne smiješ odmah sve odat..frakcija wrote:ono strašna ribica koja traži da se njoj višestruko ispunjavaju želje do vrha, or else..maggie13 wrote:a, ja taman htjela reći da ti imaš zlatnu ribicu..sjaji u mraku i ispunjava želje..frakcija wrote:
ono barakuda..čudovište strašno iz mraka..
2014-12-30
a, kak? pa zensko si.maggie13 wrote:kako ja sve znam..veber wrote:nocas dosao u tri. i rekoh sam sebi, za ovaj tjedan dosta.maggie13 wrote:ti si noćna ptica,partijaš..veber wrote:draga, ja sam uvijek za...maggie13 wrote:
ni ja..a, to ni dobro..
2014-12-30
Blago nama...veber wrote:a, kak? pa zensko si.maggie13 wrote:kako ja sve znam..veber wrote:nocas dosao u tri. i rekoh sam sebi, za ovaj tjedan dosta.maggie13 wrote:ti si noćna ptica,partijaš..veber wrote:
draga, ja sam uvijek za...
2014-04-12
hahaha, vidi ovih lopovamaggie13 wrote:gle, kaže se zlatna, dobra, fina, uviđavna, skromna..ne smiješ odmah sve odat..frakcija wrote:ono strašna ribica koja traži da se njoj višestruko ispunjavaju želje do vrha, or else..maggie13 wrote:a, ja taman htjela reći da ti imaš zlatnu ribicu..sjaji u mraku i ispunjava želje..frakcija wrote:ono barakuda..čudovište strašno iz mraka..Dread_Pirate_Roberts wrote:
prcko onda zapjevaj:
nema struje zbog oluje
2014-04-19
ribica,naravno..pa nećeš odmah priznat da grize..prckov wrote:hahaha, vidi ovih lopovamaggie13 wrote:gle, kaže se zlatna, dobra, fina, uviđavna, skromna..ne smiješ odmah sve odat..frakcija wrote:ono strašna ribica koja traži da se njoj višestruko ispunjavaju želje do vrha, or else..maggie13 wrote:a, ja taman htjela reći da ti imaš zlatnu ribicu..sjaji u mraku i ispunjava želje..frakcija wrote:
2014-04-12
maggie13 wrote:tri su želje..prckov wrote:imam jednu zelju..da joj..maggie13 wrote:a, ja taman htjela reći da ti imaš zlatnu ribicu..sjaji u mraku i ispunjava želje..frakcija wrote:ono barakuda..čudovište strašno iz mraka..Dread_Pirate_Roberts wrote:
prcko onda zapjevaj:
nema struje zbog oluje
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
aj dista vas dvoe tih sranja i koketerije.. prcko amo gledaj!prckov wrote:maggie13 wrote:tri su želje..prckov wrote:imam jednu zelju..da joj..maggie13 wrote:a, ja taman htjela reći da ti imaš zlatnu ribicu..sjaji u mraku i ispunjava želje..frakcija wrote:
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
a ha ha ha ha ha ha ha
2014-04-12
ja bum riskiral s tvoom ribicommaggie13 wrote:ribica,naravno..pa nećeš odmah priznat da grize..prckov wrote:hahaha, vidi ovih lopovamaggie13 wrote:gle, kaže se zlatna, dobra, fina, uviđavna, skromna..ne smiješ odmah sve odat..frakcija wrote:ono strašna ribica koja traži da se njoj višestruko ispunjavaju želje do vrha, or else..maggie13 wrote:
a, ja taman htjela reći da ti imaš zlatnu ribicu..sjaji u mraku i ispunjava želje..
2014-12-30
nemam ja ribicu, samo frakcija..veber wrote:ja bum riskiral s tvoom ribicommaggie13 wrote:ribica,naravno..pa nećeš odmah priznat da grize..prckov wrote:hahaha, vidi ovih lopovamaggie13 wrote:gle, kaže se zlatna, dobra, fina, uviđavna, skromna..ne smiješ odmah sve odat..frakcija wrote:
ono strašna ribica koja traži da se njoj višestruko ispunjavaju želje do vrha, or else..
Last edited by maggie13 on 29/9/2016, 12:57; edited 1 time in total
2014-04-12
pa naravno, neka tajni zanimljivo ih je otkrivatmaggie13 wrote:ribica,naravno..pa nećeš odmah priznat da grize..prckov wrote:hahaha, vidi ovih lopovamaggie13 wrote:gle, kaže se zlatna, dobra, fina, uviđavna, skromna..ne smiješ odmah sve odat..frakcija wrote:ono strašna ribica koja traži da se njoj višestruko ispunjavaju želje do vrha, or else..maggie13 wrote:
a, ja taman htjela reći da ti imaš zlatnu ribicu..sjaji u mraku i ispunjava želje..
2014-04-19
hahaha ispasce mi ocifrakcija wrote:aj dista vas dvoe tih sranja i koketerije.. prcko amo gledaj!prckov wrote:maggie13 wrote:tri su želje..prckov wrote:imam jednu zelju..da joj..maggie13 wrote:
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
jebate kad se forumaši napale nastane totalni kaos...
Dread_Pirate_Roberts wrote:jebate kad se forumaši napale nastane totalni kaos...
a sve stari panjevi
Guest- Guest
old school, clarck gable, clint eastwood, donald sutherland, a ne ovi moderni metroseksualci..Noor wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:jebate kad se forumaši napale nastane totalni kaos...
a sve stari panjevi
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ovak bi veber izeditirao tvoj upis...Noor wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:jebate kad se forumaši napale nastane totalni kaos...
a svestaripanjevi
zaboravila si bogarta...frakcija wrote:old school, clarck gable, clint eastwood, donald sutherland, a ne ovi moderni metroseksualci..Noor wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:jebate kad se forumaši napale nastane totalni kaos...
a sve stari panjevi
a kaj bi ti?Noor wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:jebate kad se forumaši napale nastane totalni kaos...
a sve stari panjevi
igrala plejstejson ili da ti podesavam frekvencu?
2014-12-30
a ovak tvojDread_Pirate_Roberts wrote:ovak bi veber izeditirao tvoj upis...Noor wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:jebate kad se forumaši napale nastane totalni kaos...
a svestaripanjevi
2014-12-30
Page 13 of 26 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19 ... 26
Page 13 of 26