Look Me In The Eye Sister (chat)
Page 8 of 26
Page 8 of 26 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 26
Re: Look Me In The Eye Sister (chat)
Na forumu u 15:00 nastane pusta zemlja, svi neki državni uhljebi izgleda :)
veber-
2014-12-30
imadem 373 notifikacije. ko bi to sad upratijo?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
toliko skupim na godisnjoj razinifrakcija wrote:imadem 373 notifikacije. ko bi to sad upratijo?
dijagram-
2015-08-09
bićes poisključivao.dijagram wrote:toliko skupim na godisnjoj razinifrakcija wrote:imadem 373 notifikacije. ko bi to sad upratijo?
2016-03-09
nisam, ne piskaram ja ,tek pomalofrakcija wrote:bićes poisključivao.dijagram wrote:toliko skupim na godisnjoj razinifrakcija wrote:imadem 373 notifikacije. ko bi to sad upratijo?
dijagram-
2015-08-09
pa te ne zatrpaju notifikacije replika na temi?dijagram wrote:nisam, ne piskaram ja ,tek pomalofrakcija wrote:bićes poisključivao.dijagram wrote:toliko skupim na godisnjoj razinifrakcija wrote:imadem 373 notifikacije. ko bi to sad upratijo?
2016-03-09
a to na temi, na vipu?frakcija wrote:pa te ne zatrpaju notifikacije replika na temi?dijagram wrote:nisam, ne piskaram ja ,tek pomalofrakcija wrote:bićes poisključivao.dijagram wrote:toliko skupim na godisnjoj razinifrakcija wrote:imadem 373 notifikacije. ko bi to sad upratijo?
mislio sam govoris o pp porukama i tamosnjim notifikacijama:)
da, iskljuceno mi to , nikakve notifikacije
dijagram-
2015-08-09
a ja nisam bila isključila nislanje notifikacija na mail..pa me zabljesnulo 10 000 nepročitanih poruka.dijagram wrote:a to na temi, na vipu?frakcija wrote:pa te ne zatrpaju notifikacije replika na temi?dijagram wrote:nisam, ne piskaram ja ,tek pomalofrakcija wrote:bićes poisključivao.dijagram wrote:
toliko skupim na godisnjoj razini
2016-03-09
zar moze prihvatiti toliko, velik neki box :)frakcija wrote:a ja nisam bila isključila nislanje notifikacija na mail..pa me zabljesnulo 10 000 nepročitanih poruka.dijagram wrote:a to na temi, na vipu?frakcija wrote:pa te ne zatrpaju notifikacije replika na temi?dijagram wrote:nisam, ne piskaram ja ,tek pomalofrakcija wrote:
bićes poisključivao.
i to sam iskljucio
pomislim evo mi netko pise, a ono forumske obavijesti o pp poruci koju sam procitao vec prije pet dana
dijagram-
2015-08-09
veberu jedino dajem instrukcije iz matematike na pp.dijagram wrote:zar moze prihvatiti toliko, velik neki box :)frakcija wrote:a ja nisam bila isključila nislanje notifikacija na mail..pa me zabljesnulo 10 000 nepročitanih poruka.dijagram wrote:a to na temi, na vipu?frakcija wrote:pa te ne zatrpaju notifikacije replika na temi?dijagram wrote:
nisam, ne piskaram ja ,tek pomalo
i to sam iskljucio
pomislim evo mi netko pise, a ono forumske obavijesti o pp poruci koju sam procitao vec prije pet dana
2016-03-09
hahaha, tako znacifrakcija wrote:veberu jedino dajem instrukcije iz matematike na pp.dijagram wrote:zar moze prihvatiti toliko, velik neki box :)frakcija wrote:a ja nisam bila isključila nislanje notifikacija na mail..pa me zabljesnulo 10 000 nepročitanih poruka.dijagram wrote:a to na temi, na vipu?frakcija wrote:
pa te ne zatrpaju notifikacije replika na temi?
i to sam iskljucio
da nece sto upisati pod stare dane:)
dijagram-
2015-08-09
'ko bi na fax?
Mogu li ja, mogu li ja?! :D
Mogu li ja, mogu li ja?! :D
2014-04-12
Ja bih volio ići na Hrvatske studije. Ne znam što je to, ali zvuči mi lijepo.
crvenkasti-
2014-04-17
idemoooo..bas dobro zvuci... 8-)crvenkasti wrote:Ja bih volio ići na Hrvatske studije. Ne znam što je to, ali zvuči mi lijepo.
2014-04-12
jutro ;-)Dread_Pirate_Roberts wrote:'bar dan...
2014-04-12
maggie13 wrote:idemoooo..bas dobro zvuci... 8-)crvenkasti wrote:Ja bih volio ići na Hrvatske studije. Ne znam što je to, ali zvuči mi lijepo.
Imao bih diplomu da sam diplomirani Hrvat, i marcelus mi ne bi više mogao ništa.
crvenkasti-
2014-04-17
ti si homo sapiens sapiens. Ne mogu ti nista.:-)crvenkasti wrote:maggie13 wrote:idemoooo..bas dobro zvuci... 8-)crvenkasti wrote:Ja bih volio ići na Hrvatske studije. Ne znam što je to, ali zvuči mi lijepo.
Imao bih diplomu da sam diplomirani Hrvat, i marcelus mi ne bi više mogao ništa.
2014-04-12
Page 8 of 26 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 26
Page 8 of 26