Poljevičario forum!
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Poljevičario forum!
udba wrote:Noor wrote:udba wrote:Noor wrote:
mene ljuti Lidl...imaju neke proizvode samo u jednom trenutku, tad..i nikad više. već sam baš na takve potrefila par puta i sljedeći put kad vidim nema, pitam gdje je ..kažu, e,to je bilo samo tada, nećemo više to imati.
koja glupost...
dobro, ja znam za tu njihovu politiku još iz Njemačke kad sam morao.... obavit nešto.
Je, u Lidlu jedan dan osvanu palete s fergazerima za motor pumpe pomoćnog hlađenja nuklearnog reaktora, drugi dan kateter za šišmiše pa stol za operaciju slijepog crijeva. Tako da kad dobiješ katalog odmah idi po to jer nikad više neće držati robu za sličnu privrednu djelatnosti.
da..pa koja je to fora?
Fora je što je nabavna vrijednost te robe nešto iznad nule. Negdje se nekakvom asignacijom ili cesijom dođe to tih proizvoda po izuzetnoj povoljnoj cijeni i onda se dostiže marža do nekoliko tisuća posto. To traže posebno obučeni agenti koji prate kojim firmama gori pod petama i treba im keš preko noći ili im čak naplaćuju plasman robe kao vrstu promocije.
šteta, znalo je bit dobrih stvari..
Guest- Guest
Nema niti onih keksa "Udarnik" ili bombona "15, Oktobar".jastreb wrote:Kakva je to trgovina u kojoj nema jamnice i kiseljaka???
Ali imaju drugih voda s rupicama, recimo ona Früdlpüdlquelle.
Dobra je, ako rokneš pola litre na eks, jednim podrigom skineš Dušku Lokinu jebeni tupe s glave na 100 cm udaljenosti.
a i nabili su cijene abnormalno..kurče se da u čitavoj državi imaju iste cijene-da najviše.Noor wrote:udba wrote:Noor wrote:udba wrote:Noor wrote:
mene ljuti Lidl...imaju neke proizvode samo u jednom trenutku, tad..i nikad više. već sam baš na takve potrefila par puta i sljedeći put kad vidim nema, pitam gdje je ..kažu, e,to je bilo samo tada, nećemo više to imati.
koja glupost...
dobro, ja znam za tu njihovu politiku još iz Njemačke kad sam morao.... obavit nešto.
Je, u Lidlu jedan dan osvanu palete s fergazerima za motor pumpe pomoćnog hlađenja nuklearnog reaktora, drugi dan kateter za šišmiše pa stol za operaciju slijepog crijeva. Tako da kad dobiješ katalog odmah idi po to jer nikad više neće držati robu za sličnu privrednu djelatnosti.
da..pa koja je to fora?
Fora je što je nabavna vrijednost te robe nešto iznad nule. Negdje se nekakvom asignacijom ili cesijom dođe to tih proizvoda po izuzetnoj povoljnoj cijeni i onda se dostiže marža do nekoliko tisuća posto. To traže posebno obučeni agenti koji prate kojim firmama gori pod petama i treba im keš preko noći ili im čak naplaćuju plasman robe kao vrstu promocije.
šteta, znalo je bit dobrih stvari..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
....e zato ja ne idem u dućan solo....fino uzmem ženu i ko svaki pravi muž guram za njom kolica, a onatrpa sa spiska kaj treba. Imam vremena, pa pratim malo po dućanu, točno svaki par tako radi....ili ako odemo u Plodine, ona kupuje, ja popijem pifkana v krčmi pored :)
2015-09-02
...čega?!?!!?udba wrote:Nema niti onih keksa "Udarnik" ili bombona "15, Oktobar".jastreb wrote:Kakva je to trgovina u kojoj nema jamnice i kiseljaka???
Dobra je, ako rokneš pola litre na eks, jednim podrigom skineš Dušku Lokinu jebeni tupe s glave na 100 cm udaljenosti.
2015-09-02
to udba pije destiliranu vodu za peglanje..guma_1 wrote:...čega?!?!!?udba wrote:Nema niti onih keksa "Udarnik" ili bombona "15, Oktobar".jastreb wrote:Kakva je to trgovina u kojoj nema jamnice i kiseljaka???
2016-03-09
...a krvave ti rane....frudpljugljukuracele......bum poludel....frakcija wrote:to udba pije destiliranu vodu za peglanje..guma_1 wrote:...čega?!?!!?udba wrote:Nema niti onih keksa "Udarnik" ili bombona "15, Oktobar".jastreb wrote:Kakva je to trgovina u kojoj nema jamnice i kiseljaka???
2015-09-02
guma_1 wrote:....e zato ja ne idem u dućan solo....fino uzmem ženu i ko svaki pravi muž guram za njom kolica, a onatrpa sa spiska kaj treba. Imam vremena, pa pratim malo po dućanu, točno svaki par tako radi....ili ako odemo u Plodine, ona kupuje, ja popijem pifkana v krčmi pored :)
ja ni u ludilu, ako je ostavim samu doći će na blagajnu s kolicima natrpanim do rasvjete. Zadnji puta je išla samo po šampon i toaletni i vratila se kući s natovarenom prikolicom. Imali smo taj dan izvanrednu sjednicu i rebalans proračuna, morali smo otkazati more, bakin pogreb i saniranje krova. Ona kad ide u šoping nosi sklopivi vojnički ašov i njime puni kolica.
Voda za peglanje nema rupice. Govorimo o onoj rupičastoj vodi koja izaziva podrigivanje koje obližnjem lomi tupe s glave.frakcija wrote:to udba pije destiliranu vodu za peglanje..guma_1 wrote:...čega?!?!!?udba wrote:Nema niti onih keksa "Udarnik" ili bombona "15, Oktobar".jastreb wrote:Kakva je to trgovina u kojoj nema jamnice i kiseljaka???
udba- Posts : 4945
2015-11-10
sve je to bolje izbjeći--frakcija wrote:u lidlu su užasni suhomesnati proizvodi, a u mljevenom mesu i prerađevinama uvijek bude kostiju.jastreb wrote:Lidl je,po meni,najgluplja trgovačka kuća.Noor wrote:
koja glupost...
U toj trgovini jednostavno nema onoga na što sam navikao.
jedino im peciva valjaju.
2014-04-12
to ti je omekšivač unutra.. eto kad ne čitaš deklaracijeudba wrote:Voda za peglanje nema rupice. Govorimo o onoj rupičastoj vodi koja izaziva podrigivanje koje obližnjem lomi tupe s glave.frakcija wrote:to udba pije destiliranu vodu za peglanje..guma_1 wrote:...čega?!?!!?udba wrote:Nema niti onih keksa "Udarnik" ili bombona "15, Oktobar".jastreb wrote:Kakva je to trgovina u kojoj nema jamnice i kiseljaka???
2016-03-09
....moja planira. Cijeli tjedan sastavlja popis kaj nam treba i onda u subotu šoping....e tako ti ostane i za more, i za babin sprovod i za novi krov...podaskan....udba wrote:guma_1 wrote:....e zato ja ne idem u dućan solo....fino uzmem ženu i ko svaki pravi muž guram za njom kolica, a onatrpa sa spiska kaj treba. Imam vremena, pa pratim malo po dućanu, točno svaki par tako radi....ili ako odemo u Plodine, ona kupuje, ja popijem pifkana v krčmi pored :)
ja ni u ludilu, ako je ostavim samu doći će na blagajnu s kolicima natrpanim do rasvjete. Zadnji puta je išla samo po šampon i toaletni i vratila se kući s natovarenom prikolicom. Imali smo taj dan izvanrednu sjednicu i rebalans proračuna, morali smo otkazati more, bakin pogreb i saniranje krova. Ona kad ide u šoping nosi sklopivi vojnički ašov i njime puni kolica.
2015-09-02
...pa de si ljepoto?!? Jebeš kaj?maggie13 wrote:sve je to bolje izbjeći--frakcija wrote:u lidlu su užasni suhomesnati proizvodi, a u mljevenom mesu i prerađevinama uvijek bude kostiju.jastreb wrote:Lidl je,po meni,najgluplja trgovačka kuća.Noor wrote:
koja glupost...
U toj trgovini jednostavno nema onoga na što sam navikao.
jedino im peciva valjaju.
2015-09-02
guma_1 wrote:...a krvave ti rane....frudpljugljukuracele......bum poludel....frakcija wrote:to udba pije destiliranu vodu za peglanje..guma_1 wrote:...čega?!?!!?udba wrote:Nema niti onih keksa "Udarnik" ili bombona "15, Oktobar".jastreb wrote:Kakva je to trgovina u kojoj nema jamnice i kiseljaka???
pa i "gemišt" je njemačka riječ... :D
...al lijepa....a bogme i fina....marcellus wrote:guma_1 wrote:...a krvave ti rane....frudpljugljukuracele......bum poludel....frakcija wrote:to udba pije destiliranu vodu za peglanje..guma_1 wrote:...čega?!?!!?udba wrote:
Nema niti onih keksa "Udarnik" ili bombona "15, Oktobar".
2015-09-02
frakcija wrote:to ti je omekšivač unutra.. eto kad ne čitaš deklaracijeudba wrote:Voda za peglanje nema rupice. Govorimo o onoj rupičastoj vodi koja izaziva podrigivanje koje obližnjem lomi tupe s glave.frakcija wrote:to udba pije destiliranu vodu za peglanje..guma_1 wrote:...čega?!?!!?udba wrote:
aj ne zajebavaj, znam ja što je omekšivač. Kupujem ga u Pevecu, ima 5 litara za sedam kuna. Jest da su mi malo gaće krute ko od Bana Jelačića, al daj ti kupuj original Lenor za 20 kuna litru. Tu i tamo uzmem Ornel pa ga razrijedim ko Guma vino, i nije loše, čarape ne škripe u hodu ko 120 godina stara kočarica.
I špricer. Ima li gdje u ZG za popiti stari dobri špricer sa sodom iz one starinske flaše?marcellus wrote:guma_1 wrote:...a krvave ti rane....frudpljugljukuracele......bum poludel....frakcija wrote:to udba pije destiliranu vodu za peglanje..guma_1 wrote:...čega?!?!!?udba wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
čula sam da alkoholni ocat čuda čini za omekšavanje.udba wrote:frakcija wrote:to ti je omekšivač unutra.. eto kad ne čitaš deklaracijeudba wrote:Voda za peglanje nema rupice. Govorimo o onoj rupičastoj vodi koja izaziva podrigivanje koje obližnjem lomi tupe s glave.frakcija wrote:to udba pije destiliranu vodu za peglanje..guma_1 wrote:
...čega?!?!!?
aj ne zajebavaj, znam ja što je omekšivač. Kupujem ga u Pevecu, ima 5 litara za sedam kuna. Jest da su mi malo gaće krute ko od Bana Jelačića, al daj ti kupuj original Lenor za 20 kuna litru. Tu i tamo uzmem Ornel pa ga razrijedim ko Guma vino, i nije loše, čarape ne škripe u hodu ko 120 godina stara kočarica.
2016-03-09
Ima, kraj mene ima pogon pastora, ima u radioni oni mali pp aparati od kile s čistom vodom unutra pa vidim kako si dečki prave špricere kad je pauza uz kotač jegera na marendi.jastreb wrote:I špricer. Ima li gdje u ZG za popiti stari dobri špricer sa sodom iz one starinske flaše?
....jebate....od toga dobim sraćku....od te vode mislim.jastreb wrote:I špricer. Ima li gdje u ZG za popiti stari dobri špricer sa sodom iz one starinske flaše?marcellus wrote:guma_1 wrote:...a krvave ti rane....frudpljugljukuracele......bum poludel....frakcija wrote:to udba pije destiliranu vodu za peglanje..guma_1 wrote:
...čega?!?!!?
2015-09-02
al'ne miriše dobro..treba ubit onaj miris fini udbinih čarapa..frakcija wrote:čula sam da alkoholni ocat čuda čini za omekšavanje.udba wrote:frakcija wrote:to ti je omekšivač unutra.. eto kad ne čitaš deklaracijeudba wrote:Voda za peglanje nema rupice. Govorimo o onoj rupičastoj vodi koja izaziva podrigivanje koje obližnjem lomi tupe s glave.frakcija wrote:
to udba pije destiliranu vodu za peglanje..
2014-04-12
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» Forum je dno dna
» RIP net.hr forum
» RIP FORUM
» Najludji forum u RH
» Forum je dno dna
» RIP net.hr forum
» RIP FORUM
» Najludji forum u RH
Page 2 of 4