Poljevičario forum!
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Poljevičario forum!
Noor wrote:Regoč wrote:Neka, a ne da nam Frakcija nameće frakcionaštvo.
istina, ono nije bilo ni za gledati, kamo li čitati
A bas, od jednog do drugg posta sve se se izminilo
posunjao sam da mi je netko stavio drogu u piće...... .....
da sam zalutao na neki drugi forum
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
frakcija wrote:vino treba bit gusto, crno, jako, trpko..kako možete pit te kiseliše?
Tko zna, zna
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Yehudi wrote:Noor wrote:Regoč wrote:Neka, a ne da nam Frakcija nameće frakcionaštvo.
istina, ono nije bilo ni za gledati, kamo li čitati
A bas, od jednog do drugg posta sve se se izminilo
posunjao sam da mi je netko stavio drogu u piće...... .....
da sam zalutao na neki drugi forum
Veliš, pomislio si da ti je netko ubacio nešto u osmu pivu pa da ti se priviđaju stvari.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
marcellus wrote:kiki sluša glas naroda što ga čini boljim od hrvatskih političara
Je...usro se... srećom je pametan pa je na vrijeme izbjegao sudbinu Čaušeskog...
darth_vader-
2014-04-17
frakcija wrote:u lidlu su užasni suhomesnati proizvodi, a u mljevenom mesu i prerađevinama uvijek bude kostiju.jastreb wrote:Lidl je,po meni,najgluplja trgovačka kuća.Noor wrote:
mene ljuti Lidl...imaju neke proizvode samo u jednom trenutku, tad..i nikad više. već sam baš na takve potrefila par puta i sljedeći put kad vidim nema, pitam gdje je ..kažu, e,to je bilo samo tada, nećemo više to imati.
koja glupost...
U toj trgovini jednostavno nema onoga na što sam navikao.
jedino im peciva valjaju.
Dobra im je krmetina...uvijek svježa, a i sladoledi za omjer cijene/kvalitete među boljima...sve ostalo srednja žalost plus što su preskupi postali... doduše alati i tekstil su im dobre kvalitete za onu cijenu...iz Peveca i Bauhausa s druge strane izađem svaki put oženjen bar za tri komada skarta...
darth_vader-
2014-04-17
frakcija wrote:vino treba bit gusto, crno, jako, trpko..kako možete pit te kiseliše?
Vino pri aktivnijoj konzumaciji mora biti dobro samo prvih pola sata.
Guest- Guest
Lidl je skladište s otvorenim pristupom, ružno i neuredno. Srećom mi nije uz put pa tamo ni ne zalazim, osim ciljano.
A vino, e, vino. Ovisi što se jede, o izvanjskoj temperaturi... Uz kolače preporučujem iločki poluslatki traminac, savršeno pašu. Uz bielo meso graševinu, blago kiselkastu da rastoči masnoće.
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» Forum je dno dna
» RIP net.hr forum
» Forum problem?
» ray će uništiti forum
» Forum je dno dna
» RIP net.hr forum
» Forum problem?
» ray će uništiti forum
Page 4 of 4