Prodaje ženu na Ebayju ili mijenja za mlađu: Korištena je, ali može još dosta...
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Prodaje ženu na Ebayju ili mijenja za mlađu: Korištena je, ali može još dosta...
kolerik wrote:I bez da se ijedna kolegica uvrijedi, zenska ''solidarnost'' me nikada ne prestaje iznenadjivati.
joj, pa nemoj biti smiješan, ako to i žene smatraju šalom, čak i ova iz oglasa, čemu takva reakcija...preozbiljan si, a inače imaš smisla za humor.
ovo jest humor, a ne vrijeđanje.
Guest- Guest
Re: Prodaje ženu na Ebayju ili mijenja za mlađu: Korištena je, ali može još dosta...
Preozbiljan si danas,koleriče..naravno da se ne bismo sprdali s nekom tužnom temom ili makar nejasnom..ovdje je kristalno jasno da je riječ o šali..kolerik wrote:I bez da se ijedna kolegica uvrijedi, zenska ''solidarnost'' me nikada ne prestaje iznenadjivati.
2014-04-12
kolerik wrote:Meni cijela ova ''zafrkancija'' ne sjeda dobro, a i vama se cudim. Dok ovo pisemo, milijuni zena su u seksualnom ropstvu i zrtve su traffickinga, unakazivanja spolnih organa, prisilnih brakova, masovnog silovanja kao u Indiji, itd. itd.
A vi se zajebavate i licitirate.
Pa ovo i je šala.
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:u jbt što si politički korektan...idi piši na libelu i forum.tmkolerik wrote:Meni cijela ova ''zafrkancija'' ne sjeda dobro, a i vama se cudim. Dok ovo pisemo, milijuni zena su u seksualnom ropstvu i zrtve su traffickinga, unakazivanja spolnih organa, prisilnih brakova, masovnog silovanja kao u Indiji, itd. itd.
Ti idi do najblizeg pribora za alat, nadji najveci cekic i zakucaj si ga iz sve snage iznad ociju. Ako su ti tamo uopce tamo kognitivni centri, mozda i prorade.
On ce mene slati da negdje pisem jbt.
Guest- Guest
ajde.... moracemo onda glasat za nekog sa principimakolerik wrote:Meni cijela ova ''zafrkancija'' ne sjeda dobro, a i vama se cudim. Dok ovo pisemo, milijuni zena su u seksualnom ropstvu i zrtve su traffickinga, unakazivanja spolnih organa, prisilnih brakova, masovnog silovanja kao u Indiji, itd. itd.
ha ha ha, onda hoće mamu bez mameEva wrote:Znam samo ga je mama u životu volila.maggie13 wrote:znaš kakvi su kad su bolesni..Eva wrote:Razlog je opravdao činjenicom da mu nije pružala dovoljno suosjećanja dok je bio bolestan.
Jel bio na umoru?
2014-04-12
Ne, za ozbač, ovdje su ti očito teme prezahtjevne a šale prebrutalne...tamo ćeš se osjećati ugodnijekolerik wrote:n_razbojnik wrote:u jbt što si politički korektan...idi piši na libelu i forum.tmkolerik wrote:Meni cijela ova ''zafrkancija'' ne sjeda dobro, a i vama se cudim. Dok ovo pisemo, milijuni zena su u seksualnom ropstvu i zrtve su traffickinga, unakazivanja spolnih organa, prisilnih brakova, masovnog silovanja kao u Indiji, itd. itd.
Ti idi do najblizeg pribora za alat, nadji najveci cekic i zakucaj si ga iz sve snage iznad ociju. Ako su ti tamo uopce tamo kognitivni centri, mozda i prorade.
2014-04-15
od sviju principa najgori je Gavriloprckov wrote:ajde.... moracemo onda glasat za nekog sa principimakolerik wrote:Meni cijela ova ''zafrkancija'' ne sjeda dobro, a i vama se cudim. Dok ovo pisemo, milijuni zena su u seksualnom ropstvu i zrtve su traffickinga, unakazivanja spolnih organa, prisilnih brakova, masovnog silovanja kao u Indiji, itd. itd.
2014-04-15
maggie13 wrote:ha ha ha, onda hoće mamu bez mameEva wrote:Znam samo ga je mama u životu volila.maggie13 wrote:znaš kakvi su kad su bolesni..Eva wrote:Razlog je opravdao činjenicom da mu nije pružala dovoljno suosjećanja dok je bio bolestan.
Jel bio na umoru?
pogle...peče me zanoktica
Guest- Guest
Nismo mi baš takve zvjeri. Ovaj oglas je čista zajebancija, vidi se po cijeni. Takve stvari ima samo na dark web-u. I tome ne bismo nikad ovdje pisali već bi šutke slali bidove u bitcoinima.
upala grla..gotovo je,rak grla ili pluća..oprašta se s djecom..Noor wrote:maggie13 wrote:ha ha ha, onda hoće mamu bez mameEva wrote:Znam samo ga je mama u životu volila.maggie13 wrote:znaš kakvi su kad su bolesni..Eva wrote:Razlog je opravdao činjenicom da mu nije pružala dovoljno suosjećanja dok je bio bolestan.
Jel bio na umoru?
2014-04-12
tako je..mi smo neopterećeni, transparentni i nadasve neviniudba wrote:Nismo mi baš takve zvjeri. Ovaj oglas je čista zajebancija, vidi se po cijeni. Takve stvari ima samo na dark web-u. I tome ne bismo nikad ovdje pisali već bi šutke slali bidove u bitcoinima.
2014-04-12
kupis rabljeno, i onda ulazi..
Covjek stavlja zenu na eBay, prima ponude od bolesnika (te bi trebalo uhititi pod odmah) i jos dolaze mediji, i ono, svi smo si super, mladi, hipsteri i liberalni, a brak je ionako zajebancija, nudi zenu na stranicama za on-line shopping i svakako naznaci koliko je koristena, to utjece na cijenu.
I onda se mi cudimo kad imigranti dodju i misle kako im mogu raditi sto hoce, pa onda, gle cuda, i rade sto hoce, nekaznjeno. Da li se katkad pitamo koliko smo mi pridonijeli takvom dojmu sa svojim bezvrijednosnim relativistickim stavom prema vlastitim zenama?
I onda se mi cudimo kad imigranti dodju i misle kako im mogu raditi sto hoce, pa onda, gle cuda, i rade sto hoce, nekaznjeno. Da li se katkad pitamo koliko smo mi pridonijeli takvom dojmu sa svojim bezvrijednosnim relativistickim stavom prema vlastitim zenama?
Guest- Guest
Mogli smo napisat par seminarskih radova na tu temu, slažem se..ali smo odabrali promatrati slučaj sa smiješne strane...
eto,sorry ako ti nije sjeo takav pristup..
2014-04-12
On je strgao nogu na rukometu kad su naše cure bile 27 mjeseci starija a mlađa 9, i rekao mi da mi je on na zadnjem mjestu, da on to vidi.maggie13 wrote:upala grla..gotovo je,rak grla ili pluća..oprašta se s djecom..Noor wrote:maggie13 wrote:ha ha ha, onda hoće mamu bez mameEva wrote:Znam samo ga je mama u životu volila.maggie13 wrote:
znaš kakvi su kad su bolesni..
Guest- Guest
muslimani nemaju smisao za humor, inace ni ne bi bili mujdze..
n_razbojnik wrote:Ne, za ozbač, ovdje su ti očito teme prezahtjevne a šale prebrutalne...tamo ćeš se osjećati ugodnijekolerik wrote:n_razbojnik wrote:u jbt što si politički korektan...idi piši na libelu i forum.tmkolerik wrote:Meni cijela ova ''zafrkancija'' ne sjeda dobro, a i vama se cudim. Dok ovo pisemo, milijuni zena su u seksualnom ropstvu i zrtve su traffickinga, unakazivanja spolnih organa, prisilnih brakova, masovnog silovanja kao u Indiji, itd. itd.
Ma ajde... :)
Od sutra sam malo slobodniji, pa ce i tebi teme postati nesto zahtjevnije, a i sale nesto brutalnije. Nadam se da neces i ti kicu onda kmecati.
Pa-pa. ;)
Guest- Guest
Moramo li se ponaosob izvinjavati ili može ovo za skupa ekipno?maggie13 wrote:Mogli smo napisat par seminarskih radova na tu temu, slažem se..ali smo odabrali promatrati slučaj sa smiješne strane...
2014-04-15
kolerik wrote:Covjek stavlja zenu na eBay, prima ponude od bolesnika (te bi trebalo uhititi pod odmah) i jos dolaze mediji, i ono, svi smo si super, mladi, hipsteri i liberalni, a brak je ionako zajebancija, nudi zenu na stranicama za on-line shopping i svakako naznaci koliko je koristena, to utjece na cijenu.
kolerik, kužim što želiš reći, ali ovaj puta si u krivoj ulici...relax
Guest- Guest
Ne čitaju oni oglase.kolerik wrote:Covjek stavlja zenu na eBay, prima ponude od bolesnika (te bi trebalo uhititi pod odmah) i jos dolaze mediji, i ono, svi smo si super, mladi, hipsteri i liberalni, a brak je ionako zajebancija, nudi zenu na stranicama za on-line shopping i svakako naznaci koliko je koristena, to utjece na cijenu.
Guest- Guest
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Švedska mijenja politiku nakon napada: "Dosta je masovne imigracije"
» Srbija se prodaje po dijelovima...imanje za 5000 €, za više može da se bira
» ODJEL ZA BRANITELJE GV HNS Dosta je bilo izrugivanja hrvatskim žrtvama iz Domovinskog rata; Cikotić ne može dobiti suglasnost
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» Srbija se prodaje po dijelovima...imanje za 5000 €, za više može da se bira
» ODJEL ZA BRANITELJE GV HNS Dosta je bilo izrugivanja hrvatskim žrtvama iz Domovinskog rata; Cikotić ne može dobiti suglasnost
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
Page 4 of 7