Prodaje ženu na Ebayju ili mijenja za mlađu: Korištena je, ali može još dosta...
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Prodaje ženu na Ebayju ili mijenja za mlađu: Korištena je, ali može još dosta...
Dobro ja ne mislim da su zene nesposobnije ili sposobnije, drukcije su. Ali cine 50% stanovnistva, a u mnogim kabinetima gdje se odlucuje rjedje su od ukrasnog bilja. Recimo, ovaj saziv Sabora ima 15% zena, najmanje od 2000.
Guest- Guest
Re: Prodaje ženu na Ebayju ili mijenja za mlađu: Korištena je, ali može još dosta...
Mislim da tako ne bi trebali rezonirati..ima Moškijah-nema Zenskijah...to mi ne oslikava realizam..trebaju se gledati izlazni rezultati u poslu,politici,ovome i onome..malo prouci neke teme,gdje su zene punim plucima uletile-i stetu napravile..eto ti primjer Merkelica...
Guest- Guest
kolerik wrote:Katkad i trebaju mlade oci da nesto uoce na sto su se stariji navikli ili im je izlisno komentirati...
Sjeti se samo Carevog novog ruha.
agree!
ali, upoznaj se s factual feministicom:
istina, slazem se, no osim ozbiljnog kriticko-refleksivnog osvrta, moguc je i ovaj forumaski. Svojevrsni umetnicki, ilitiga litararni sarkazam.kolerik wrote:maggie13 wrote:Mogli smo napisat par seminarskih radova na tu temu, slažem se..ali smo odabrali promatrati slučaj sa smiješne strane...
eto,sorry ako ti nije sjeo takav pristup..
Megi, u pitanju je ozbiljan drustveni defekt, totalni gubitak moralnog i vrijednosnog kompasa prema zenama, braku i vrijednostima. Ovaj topic je mali, ali pouzdani indikator erozije.
Nisam ja politicki korektan, dapace, vi ste.
Imam dojam da sam sa svojim stavovima politicki itekako nekorektan, da ne kazem parija.
:-)
2014-04-11
kolerik wrote:Katkad i trebaju mlade oci da nesto uoce na sto su se stariji navikli ili im je izlisno komentirati...jasambrend wrote:kolerik wrote:maggie13 wrote:Mogli smo napisat par seminarskih radova na tu temu, slažem se..ali smo odabrali promatrati slučaj sa smiješne strane...
eto,sorry ako ti nije sjeo takav pristup..
Megi, u pitanju je ozbiljan drustveni defekt, totalni gubitak moralnog i vrijednosnog kompasa prema zenama, braku i vrijednostima. Ovaj topic je mali, ali pouzdani indikator erozije.
Nisam ja politicki korektan, dapace, vi ste.
Imam dojam da sam sa svojim stavovima politicki itekako nekorektan, da ne kazem parija.
Još si mlad...
Sjeti se samo Carevog novog ruha.
Istina...ali si malo zabrijao... na kraju krajeva žena se ko fol naljutila što joj slika loše ispala... doduse nije da je neki humor, al ajde...probavi se...
darth_vader-
2014-04-17
A kao ima neka na kojoj dobro izgledašNoor wrote:najveći problem je to što je stavio sliku na kojoj loše izgleda...prasac jedan
da moj to napravi..oderala bi ga
mislim, da stavi lošu fotku
danni1-
2014-04-16
danni1 wrote:A kao ima neka na kojoj dobro izgledašNoor wrote:najveći problem je to što je stavio sliku na kojoj loše izgleda...prasac jedan
gotovo na svakoj
Guest- Guest
Noor wrote:danni1 wrote:A kao ima neka na kojoj dobro izgledašNoor wrote:najveći problem je to što je stavio sliku na kojoj loše izgleda...prasac jedan
gotovo na svakoj
Leviathan2 wrote:Noor wrote:danni1 wrote:A kao ima neka na kojoj dobro izgledašNoor wrote:najveći problem je to što je stavio sliku na kojoj loše izgleda...prasac jedan
gotovo na svakoj
kaj se čudiš? ako se izbeljim i pogledam u križ....sve osim face je savršeno
Guest- Guest
Kategorija: Konji
darth_vader-
2014-04-17
Zamjena za bukova drva u istom obujmu
2014-04-14
Kategorija: Stoka/Konjijasambrend wrote:Kategorija: Konji
roditelj je zbilja bio ogorčen na svog potomka
neva- Posts : 4367
2014-04-12
uostalom, uozbiljite se i ne nervirajte kolerika s toliko površnosti na temu
radi se o ozbiljnoj i zloćudnoj stvari koja narušava same temelje zajednice, a vi se tu neodgovorno smijete i zabavljate... sramota!
radi se o ozbiljnoj i zloćudnoj stvari koja narušava same temelje zajednice, a vi se tu neodgovorno smijete i zabavljate... sramota!
2014-04-12
mozel na rate
u biti najbolje je rentat, puno bi mu bilo vise zainteresiranih da je renta
A nista, valjda je to jedna od onih stvari koje stjeces sa zivotnim iskustvom. Uocis i pises istinu, vidis da ti cak i vjeruju, ali svejedno okrecu nesto zlocudno na salu.
Ljudi se tako nose sa zivotom.
Guest- Guest
prckov wrote:u biti najbolje je rentat, puno bi mu bilo vise zainteresiranih da je renta
Guest- Guest
baš je to strašno što u ovom trenutku naših života nismo raspoloženi za dizanje kuke i motike na ovo, kao tikolerik wrote:A nista, valjda je to jedna od onih stvari koje stjeces sa zivotnim iskustvom. Uocis i pises istinu, vidis da ti cak i vjeruju, ali svejedno okrecu nesto zlocudno na salu.
drugi put najavi da si u 'čempres na groblju' moodu, pa ćemo se probat' odgovorno uskladiti s tobom i uozbiljiti
vidim da smo te ful razočarali:shame:
2014-04-12
mlad si ti I neukusankolerik wrote:prckov wrote:u biti najbolje je rentat, puno bi mu bilo vise zainteresiranih da je renta
prckov- Posts : 34563
2014-04-18
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Švedska mijenja politiku nakon napada: "Dosta je masovne imigracije"
» Srbija se prodaje po dijelovima...imanje za 5000 €, za više može da se bira
» ODJEL ZA BRANITELJE GV HNS Dosta je bilo izrugivanja hrvatskim žrtvama iz Domovinskog rata; Cikotić ne može dobiti suglasnost
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» Srbija se prodaje po dijelovima...imanje za 5000 €, za više može da se bira
» ODJEL ZA BRANITELJE GV HNS Dosta je bilo izrugivanja hrvatskim žrtvama iz Domovinskog rata; Cikotić ne može dobiti suglasnost
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
Page 6 of 7