Prodaje ženu na Ebayju ili mijenja za mlađu: Korištena je, ali može još dosta...
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Prodaje ženu na Ebayju ili mijenja za mlađu: Korištena je, ali može još dosta...
tvoje sposobnosti ovdje nemaju efekta, MI6 teritorijaudba wrote:vratim Karamarka na nižu funkciju i Obersnela na bolovanje dva mjeseca.n_razbojnik wrote:FIAT 2006. godište dajem u zamjenu...ako ume da kuha pride i nove felneudba wrote:20€maggie13 wrote:bid?
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Re: Prodaje ženu na Ebayju ili mijenja za mlađu: Korištena je, ali može još dosta...
Najjači humorkolerik wrote:Ja ne prodajem i kupujem ljudska bica, a i razocaran sam britanskim smislom za humor.
2014-04-12
nikad od tebe dobrog saborskog zastupnika i pregovarača od formatakolerik wrote:Ja ne prodajem i kupujem ljudska bica, a i razocaran sam britanskim smislom za humor.
Ti znaš, da nisi možda u nekoj svezi sa oglasom ili sadržajem istoga?maggie13 wrote:za auto je k'o da ima 50 godina..rekoh, nextn_razbojnik wrote:ide i ovo u komadu, još je i mlađeg godišta...što se i traži u oglasu nemaggie13 wrote:to ide za djelove, žena je u komadu..next?n_razbojnik wrote:FIAT 2006. godište dajem u zamjenu...ako ume da kuha pride i nove felneudba wrote:
20€
2014-04-15
n_razbojnik wrote:tvoje sposobnosti ovdje nemaju efekta, MI6 teritorijaudba wrote:vratim Karamarka na nižu funkciju i Obersnela na bolovanje dva mjeseca.n_razbojnik wrote:FIAT 2006. godište dajem u zamjenu...ako ume da kuha pride i nove felneudba wrote:20€maggie13 wrote:bid?
To je i BND mislio.
udba nema jurisdikciju ;)
Guest- Guest
udba wrote:nikad od tebe dobrog saborskog zastupnika i pregovarača od formatakolerik wrote:Ja ne prodajem i kupujem ljudska bica, a i razocaran sam britanskim smislom za humor.
2014-04-12
pa to je da ti odustaneš, njemu ide onih 20 evran_razbojnik wrote:tvoje sposobnosti ovdje nemaju efekta, MI6 teritorijaudba wrote:vratim Karamarka na nižu funkciju i Obersnela na bolovanje dva mjeseca.n_razbojnik wrote:FIAT 2006. godište dajem u zamjenu...ako ume da kuha pride i nove felneudba wrote:20€maggie13 wrote:bid?
nemaš pravu ponudu, samo zagovaraš--n_razbojnik wrote:Ti znaš, da nisi možda u nekoj svezi sa oglasom ili sadržajem istoga?maggie13 wrote:za auto je k'o da ima 50 godina..rekoh, nextn_razbojnik wrote:ide i ovo u komadu, još je i mlađeg godišta...što se i traži u oglasu nemaggie13 wrote:to ide za djelove, žena je u komadu..next?n_razbojnik wrote:
FIAT 2006. godište dajem u zamjenu...ako ume da kuha pride i nove felne
2014-04-12
udba wrote:nikad od tebe dobrog saborskog zastupnika i pregovarača od formatakolerik wrote:Ja ne prodajem i kupujem ljudska bica, a i razocaran sam britanskim smislom za humor.
Guest- Guest
zlatna sredina, između 20 evra i 6000 istih...neka seller odlučimaggie13 wrote:nemaš pravu ponudu, samo zagovaraš--n_razbojnik wrote:Ti znaš, da nisi možda u nekoj svezi sa oglasom ili sadržajem istoga?maggie13 wrote:za auto je k'o da ima 50 godina..rekoh, nextn_razbojnik wrote:ide i ovo u komadu, još je i mlađeg godišta...što se i traži u oglasu nemaggie13 wrote:
to ide za djelove, žena je u komadu..next?
2014-04-15
zlatna sredina, između 20 evra i 60000 istih...neka seller odlučimaggie13 wrote:nemaš pravu ponudu, samo zagovaraš--n_razbojnik wrote:Ti znaš, da nisi možda u nekoj svezi sa oglasom ili sadržajem istoga?maggie13 wrote:za auto je k'o da ima 50 godina..rekoh, nextn_razbojnik wrote:ide i ovo u komadu, još je i mlađeg godišta...što se i traži u oglasu nemaggie13 wrote:
to ide za djelove, žena je u komadu..next?
2014-04-15
ja kažem da je malo..vidiš ti istaknutu cijenu, ha?!n_razbojnik wrote:zlatna sredina, između 20 evra i 60000 istih...neka seller odlučimaggie13 wrote:nemaš pravu ponudu, samo zagovaraš--n_razbojnik wrote:Ti znaš, da nisi možda u nekoj svezi sa oglasom ili sadržajem istoga?maggie13 wrote:za auto je k'o da ima 50 godina..rekoh, nextn_razbojnik wrote:
ide i ovo u komadu, još je i mlađeg godišta...što se i traži u oglasu ne
2014-04-12
nudim za tebe bubreg i mercedes.dovoljno?maggie13 wrote:ja kažem da je malo..vidiš ti istaknutu cijenu, ha?!n_razbojnik wrote:zlatna sredina, između 20 evra i 60000 istih...neka seller odlučimaggie13 wrote:nemaš pravu ponudu, samo zagovaraš--n_razbojnik wrote:Ti znaš, da nisi možda u nekoj svezi sa oglasom ili sadržajem istoga?maggie13 wrote:
za auto je k'o da ima 50 godina..rekoh, next
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
kolko trosi
bubreg jedno obrne par litara na sat a mercedes trosi 9,9 na 100 kmprckov wrote:kolko trosi
2015-09-08
lijevi ili desni? mercedes, tip i godište?vuksadinare wrote:nudim za tebe bubreg i mercedes.dovoljno?maggie13 wrote:ja kažem da je malo..vidiš ti istaknutu cijenu, ha?!n_razbojnik wrote:zlatna sredina, između 20 evra i 60000 istih...neka seller odlučimaggie13 wrote:nemaš pravu ponudu, samo zagovaraš--n_razbojnik wrote:
Ti znaš, da nisi možda u nekoj svezi sa oglasom ili sadržajem istoga?
šala mala, polakomio se ti, nisam ti ja ova iz oglasa..
2014-04-12
ma ne pitam tebe, kolko mu trosi zena sedmicnovuksadinare wrote:bubreg jedno obrne par litara na sat a mercedes trosi 9,9 na 100 kmprckov wrote:kolko trosi
prckov- Posts : 34563
2014-04-19
hahaha, dobar..prckov wrote:ma ne pitam tebe, kolko mu trosi zena sedmicnovuksadinare wrote:bubreg jedno obrne par litara na sat a mercedes trosi 9,9 na 100 kmprckov wrote:kolko trosi
2014-04-12
kaj dobar?..kaj?..ka'k to mozes reci...ko ti je on?...morti poštar?maggie13 wrote:hahaha, dobar..prckov wrote:ma ne pitam tebe, kolko mu trosi zena sedmicnovuksadinare wrote:bubreg jedno obrne par litara na sat a mercedes trosi 9,9 na 100 kmprckov wrote:kolko trosi
2015-09-08
maggie13 wrote:lijevi ili desni? mercedes, tip i godište?vuksadinare wrote:nudim za tebe bubreg i mercedes.dovoljno?maggie13 wrote:ja kažem da je malo..vidiš ti istaknutu cijenu, ha?!n_razbojnik wrote:zlatna sredina, između 20 evra i 60000 istih...neka seller odlučimaggie13 wrote:
nemaš pravu ponudu, samo zagovaraš--
šala mala, polakomio se ti, nisam ti ja ova iz oglasa..
Ti znaš da bubrege forumaša ne možeš koristit kao bubreg nego kao molotovljev koktel obzirom na koncentraciju i vrstu tvari u njemu?
uvijek zvoni dvaput..triput..vuksadinare wrote:kaj dobar?..kaj?..ka'k to mozes reci...ko ti je on?...morti poštar?maggie13 wrote:hahaha, dobar..prckov wrote:ma ne pitam tebe, kolko mu trosi zena sedmicnovuksadinare wrote:bubreg jedno obrne par litara na sat a mercedes trosi 9,9 na 100 kmprckov wrote:kolko trosi
koliko tvoja troši, reci,nećeš puno pogriješiti..sve smo iste..
2014-04-12
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Švedska mijenja politiku nakon napada: "Dosta je masovne imigracije"
» Srbija se prodaje po dijelovima...imanje za 5000 €, za više može da se bira
» ODJEL ZA BRANITELJE GV HNS Dosta je bilo izrugivanja hrvatskim žrtvama iz Domovinskog rata; Cikotić ne može dobiti suglasnost
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» Srbija se prodaje po dijelovima...imanje za 5000 €, za više može da se bira
» ODJEL ZA BRANITELJE GV HNS Dosta je bilo izrugivanja hrvatskim žrtvama iz Domovinskog rata; Cikotić ne može dobiti suglasnost
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
Page 2 of 7