Prodaje ženu na Ebayju ili mijenja za mlađu: Korištena je, ali može još dosta...
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Prodaje ženu na Ebayju ili mijenja za mlađu: Korištena je, ali može još dosta...
uvijek zvoni dvaput..triput..vuksadinare wrote:kaj dobar?..kaj?..ka'k to mozes reci...ko ti je on?...morti poštar?maggie13 wrote:hahaha, dobar..prckov wrote:ma ne pitam tebe, kolko mu trosi zena sedmicnovuksadinare wrote:bubreg jedno obrne par litara na sat a mercedes trosi 9,9 na 100 kmprckov wrote:kolko trosi
koliko tvoja troši, reci,nećeš puno pogriješiti..sve smo iste..
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: Prodaje ženu na Ebayju ili mijenja za mlađu: Korištena je, ali može još dosta...
jednokratna upotreba, pih..udba wrote:maggie13 wrote:lijevi ili desni? mercedes, tip i godište?vuksadinare wrote:nudim za tebe bubreg i mercedes.dovoljno?maggie13 wrote:ja kažem da je malo..vidiš ti istaknutu cijenu, ha?!n_razbojnik wrote:
zlatna sredina, između 20 evra i 60000 istih...neka seller odluči
šala mala, polakomio se ti, nisam ti ja ova iz oglasa..
Ti znaš da bubrege forumaša ne možeš koristit kao bubreg nego kao molotovljev koktel obzirom na koncentraciju i vrstu tvari u njemu?
2014-04-12
kaj?..sram te bilo..ti buš moju pucu kurvom prizivila...rajše si pogleč kak ti je pica široka..vnju moze bager prejti...maggie13 wrote:uvijek zvoni dvaput..triput..vuksadinare wrote:kaj dobar?..kaj?..ka'k to mozes reci...ko ti je on?...morti poštar?maggie13 wrote:hahaha, dobar..prckov wrote:ma ne pitam tebe, kolko mu trosi zena sedmicnovuksadinare wrote:
bubreg jedno obrne par litara na sat a mercedes trosi 9,9 na 100 km
koliko tvoja troši, reci,nećeš puno pogriješiti..sve smo iste..
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
vuče,crveni karton..nisi ni za zezanje više..
2014-04-12
..kaj?...ti buš meni crveni dala...mam ti dojdem doma prostakušo....pa buš svog jarca videla...maggie13 wrote:vuče,crveni karton..nisi ni za zezanje više..
2015-09-08
vuksadinare wrote:..kaj?...ti buš meni crveni dala...mam ti dojdem doma prostakušo....pa buš svog jarca videla...maggie13 wrote:vuče,crveni karton..nisi ni za zezanje više..
dobro si prošao..od mene bi dobio šamarčinu da odletiš izvan mlječne staze
Guest- Guest
Razlog je opravdao činjenicom da mu nije pružala dovoljno suosjećanja dok je bio bolestan.
Jel bio na umoru?
Jel bio na umoru?
Guest- Guest
kužite li uopce zafrkanciju..bas sam gledao gruntovcane pa malo imitiram...
2015-09-08
znaš kakvi su kad su bolesni..Eva wrote:Razlog je opravdao činjenicom da mu nije pružala dovoljno suosjećanja dok je bio bolestan.
Jel bio na umoru?
2014-04-12
i ja sam gledo, ali nekako mi je promakao citat "si pogleč kak ti je pica široka..vnju moze bager prejti...".vuksadinare wrote:kužite li uopce zafrkanciju..bas sam gledao gruntovcane pa malo imitiram...
Jel to kad je Regica prigovorila Dudeku da ima malog?
udba- Posts : 4945
2015-11-10
maggie13 wrote:znaš kakvi su kad su bolesni..Eva wrote:Razlog je opravdao činjenicom da mu nije pružala dovoljno suosjećanja dok je bio bolestan.
Jel bio na umoru?
Guest- Guest
Eva wrote:Razlog je opravdao činjenicom da mu nije pružala dovoljno suosjećanja dok je bio bolestan.
Jel bio na umoru?
2014-04-15
Znam, kad sam ja prehlađen ili imam gripu mene moja liječi tako da me pošalje u Konzum po stvari s listom većom od ove za glasanje.maggie13 wrote:znaš kakvi su kad su bolesni..Eva wrote:Razlog je opravdao činjenicom da mu nije pružala dovoljno suosjećanja dok je bio bolestan.
Jel bio na umoru?
Meni cijela ova ''zafrkancija'' ne sjeda dobro, a i vama se cudim. Dok ovo pisemo, milijuni zena su u seksualnom ropstvu i zrtve su traffickinga, unakazivanja spolnih organa, prisilnih brakova, masovnog silovanja kao u Indiji, itd. itd.
A vi se zajebavate i licitirate.
Guest- Guest
u jbt što si politički korektan...idi piši na libelu i forum.tmkolerik wrote:Meni cijela ova ''zafrkancija'' ne sjeda dobro, a i vama se cudim. Dok ovo pisemo, milijuni zena su u seksualnom ropstvu i zrtve su traffickinga, unakazivanja spolnih organa, prisilnih brakova, masovnog silovanja kao u Indiji, itd. itd.
Last edited by n_razbojnik on 13/9/2016, 13:52; edited 1 time in total
2014-04-15
Znam samo ga je mama u životu volila.maggie13 wrote:znaš kakvi su kad su bolesni..Eva wrote:Razlog je opravdao činjenicom da mu nije pružala dovoljno suosjećanja dok je bio bolestan.
Jel bio na umoru?
Guest- Guest
udba wrote:Znam, kad sam ja prehlađen ili imam gripu mene moja liječi tako da me pošalje u Konzum po stvari s listom većom od ove za glasanje.maggie13 wrote:znaš kakvi su kad su bolesni..Eva wrote:Razlog je opravdao činjenicom da mu nije pružala dovoljno suosjećanja dok je bio bolestan.
Jel bio na umoru?
pa logično..ak je nama bolje od šopinga, zakaj ne bi bilo vama :D
Guest- Guest
I bez da se ijedna kolegica uvrijedi, zenska ''solidarnost'' me nikada ne prestaje iznenadjivati.
Guest- Guest
Mislim da imaš dobru ženu koja radi na tvom jačanju, psiho-fizičkom..misli, umre li prva, ti ćeš odmah za njom..moraš biti izvježbanudba wrote:Znam, kad sam ja prehlađen ili imam gripu mene moja liječi tako da me pošalje u Konzum po stvari s listom većom od ove za glasanje.maggie13 wrote:znaš kakvi su kad su bolesni..Eva wrote:Razlog je opravdao činjenicom da mu nije pružala dovoljno suosjećanja dok je bio bolestan.
Jel bio na umoru?
2014-04-12
to je vukova interpretacija zadnje epizodeudba wrote:i ja sam gledo, ali nekako mi je promakao citat "si pogleč kak ti je pica široka..vnju moze bager prejti...".vuksadinare wrote:kužite li uopce zafrkanciju..bas sam gledao gruntovcane pa malo imitiram...
Jel to kad je Regica prigovorila Dudeku da ima malog?
2014-04-15
kolerik wrote:I bez da se ijedna kolegica uvrijedi, zenska ''solidarnost'' me nikada ne prestaje iznenadjivati.
joj, pa nemoj biti smiješan, ako to i žene smatraju šalom, čak i ova iz oglasa, čemu takva reakcija...preozbiljan si, a inače imaš smisla za humor.
ovo jest humor, a ne vrijeđanje.
Guest- Guest
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Švedska mijenja politiku nakon napada: "Dosta je masovne imigracije"
» Srbija se prodaje po dijelovima...imanje za 5000 €, za više može da se bira
» ODJEL ZA BRANITELJE GV HNS Dosta je bilo izrugivanja hrvatskim žrtvama iz Domovinskog rata; Cikotić ne može dobiti suglasnost
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» Srbija se prodaje po dijelovima...imanje za 5000 €, za više može da se bira
» ODJEL ZA BRANITELJE GV HNS Dosta je bilo izrugivanja hrvatskim žrtvama iz Domovinskog rata; Cikotić ne može dobiti suglasnost
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
Page 3 of 7