Prodaje ženu na Ebayju ili mijenja za mlađu: Korištena je, ali može još dosta...
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Prodaje ženu na Ebayju ili mijenja za mlađu: Korištena je, ali može još dosta...
http://www.vecernji.hr/ljubav-i-veze/suprug-zenu-odlucio-prodati-na-ebayju-koristena-je-ali-ima-dobre-pokrete-tijela-1113206
- Ima dobre pokrete tijela, ali ponekad ispušta zvukove koje ne možete utišati. Sve ponude su dobrodošle. U obzir dolazi i zamjena za mlađeg modela - stoji u opisu oglasa
Suprug Simon O'Kane (33) iz sjeverne Engleske iz šale je ženu Leandru (27) stavio na aukciju na stranici Ebay. Razlog je opravdao činjenicom da mu nije pružala dovoljno suosjećanja dok je bio bolestan. Naime, Simon se se premoren vratio s posla, osjećao se loše, a njegova supruga navodno je cijelo vrijeme prigovarala.
"Odlučio sam je staviti na prodaju", kazao je Simon.
U oglasu pod nazivom "Korištena supruga" naveo je Leandrine prednosti i mane. - Ima dobre pokrete tijela, ali ponekad ispušta zvukove koje ne možete utišati. Sve ponude su dobrodošle. U obzir dolazi i zamjena za mlađeg modela - napisao je suprugu koji svoju bolju polovica prodaje za gotovo 580 tisuća kuna.
Leandra je poludjela kada je primijetila oglas. "Svi na poslu vidjeli su ga i smijali mi se. Ne samo da me stavio na prodaju već je stavio fotografiju na kojoj izgledam loše", priča iznenađena supruga.
Na neobičan oglas odgovorila je nekolicina zainteresiranih "kupaca". "Javio se gospodin koji je Leandru želio zamijeniti za devu", rekao je Simon. Leandra je ipak vidjela smiješnu stranu situacije. Zanimalo ju je koliko visoko bi se podignula cijena oglasa, a bila je i ponosna na suprugove vješte ideje.
"Čak da je netko i ponudio konkretan iznos, naravno da je ne bih prodao. Ona je predobra", poučio je suprug.
Svašta ovim ženama pada napamet..
- Ima dobre pokrete tijela, ali ponekad ispušta zvukove koje ne možete utišati. Sve ponude su dobrodošle. U obzir dolazi i zamjena za mlađeg modela - stoji u opisu oglasa
Suprug Simon O'Kane (33) iz sjeverne Engleske iz šale je ženu Leandru (27) stavio na aukciju na stranici Ebay. Razlog je opravdao činjenicom da mu nije pružala dovoljno suosjećanja dok je bio bolestan. Naime, Simon se se premoren vratio s posla, osjećao se loše, a njegova supruga navodno je cijelo vrijeme prigovarala.
"Odlučio sam je staviti na prodaju", kazao je Simon.
U oglasu pod nazivom "Korištena supruga" naveo je Leandrine prednosti i mane. - Ima dobre pokrete tijela, ali ponekad ispušta zvukove koje ne možete utišati. Sve ponude su dobrodošle. U obzir dolazi i zamjena za mlađeg modela - napisao je suprugu koji svoju bolju polovica prodaje za gotovo 580 tisuća kuna.
Leandra je poludjela kada je primijetila oglas. "Svi na poslu vidjeli su ga i smijali mi se. Ne samo da me stavio na prodaju već je stavio fotografiju na kojoj izgledam loše", priča iznenađena supruga.
Na neobičan oglas odgovorila je nekolicina zainteresiranih "kupaca". "Javio se gospodin koji je Leandru želio zamijeniti za devu", rekao je Simon. Leandra je ipak vidjela smiješnu stranu situacije. Zanimalo ju je koliko visoko bi se podignula cijena oglasa, a bila je i ponosna na suprugove vješte ideje.
"Čak da je netko i ponudio konkretan iznos, naravno da je ne bih prodao. Ona je predobra", poučio je suprug.
Svašta ovim ženama pada napamet..
2014-04-12
Re: Prodaje ženu na Ebayju ili mijenja za mlađu: Korištena je, ali može još dosta...
najveći problem je to što je stavio sliku na kojoj loše izgleda...prasac jedan
da moj to napravi..oderala bi ga
mislim, da stavi lošu fotku
da moj to napravi..oderala bi ga
mislim, da stavi lošu fotku
Guest- Guest
Re: Prodaje ženu na Ebayju ili mijenja za mlađu: Korištena je, ali može još dosta...
stavio je namjerno..
2014-04-12
heh, pa znammaggie13 wrote:stavio je namjerno..
Guest- Guest
skupo jbt
2014-04-15
trebala ga istući kuhačom..
2014-04-12
Nije ispala na slici lose, dapace.
Guest- Guest
U Ukrajini ili južnoj Americi dobiješ dvoje tačke pune takvih plus pravo na povrat.n_razbojnik wrote:skupo jbt
bid?
2014-04-12
Pa ono, jedan od boljih primjeraka sa otoka, ako ćemo realno...ali cijena nije
2014-04-15
ajde, da vas vidimo..nemojte sad sitničarit..
2014-04-12
20€maggie13 wrote:bid?
udba- Posts : 4945
2015-11-10
dai tebe prebije kuhačom? malo si ponudioudba wrote:20€maggie13 wrote:bid?
2014-04-12
FIAT 2006. godište dajem u zamjenu...ako ume da kuha pride i nove felneudba wrote:20€maggie13 wrote:bid?
2014-04-15
to ide za djelove, žena je u komadu..next?n_razbojnik wrote:FIAT 2006. godište dajem u zamjenu...ako ume da kuha pride i nove felneudba wrote:20€maggie13 wrote:bid?
2014-04-12
vratim Karamarka na nižu funkciju i Obersnela na bolovanje dva mjeseca.n_razbojnik wrote:FIAT 2006. godište dajem u zamjenu...ako ume da kuha pride i nove felneudba wrote:20€maggie13 wrote:bid?
Ja ne prodajem i kupujem ljudska bica, a i razocaran sam britanskim smislom za humor.
Guest- Guest
ide i ovo u komadu, još je i mlađeg godišta...što se i traži u oglasu nemaggie13 wrote:to ide za djelove, žena je u komadu..next?n_razbojnik wrote:FIAT 2006. godište dajem u zamjenu...ako ume da kuha pride i nove felneudba wrote:20€maggie13 wrote:bid?
2014-04-15
za auto je k'o da ima 50 godina..rekoh, nextn_razbojnik wrote:ide i ovo u komadu, još je i mlađeg godišta...što se i traži u oglasu nemaggie13 wrote:to ide za djelove, žena je u komadu..next?n_razbojnik wrote:FIAT 2006. godište dajem u zamjenu...ako ume da kuha pride i nove felneudba wrote:20€maggie13 wrote:bid?
2014-04-12
tvoje sposobnosti ovdje nemaju efekta, MI6 teritorijaudba wrote:vratim Karamarka na nižu funkciju i Obersnela na bolovanje dva mjeseca.n_razbojnik wrote:FIAT 2006. godište dajem u zamjenu...ako ume da kuha pride i nove felneudba wrote:20€maggie13 wrote:bid?
2014-04-15
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Švedska mijenja politiku nakon napada: "Dosta je masovne imigracije"
» Srbija se prodaje po dijelovima...imanje za 5000 €, za više može da se bira
» ODJEL ZA BRANITELJE GV HNS Dosta je bilo izrugivanja hrvatskim žrtvama iz Domovinskog rata; Cikotić ne može dobiti suglasnost
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» Srbija se prodaje po dijelovima...imanje za 5000 €, za više može da se bira
» ODJEL ZA BRANITELJE GV HNS Dosta je bilo izrugivanja hrvatskim žrtvama iz Domovinskog rata; Cikotić ne može dobiti suglasnost
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
Page 1 of 7