Ostojić ili Picula?
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Ostojić ili Picula?
ye, strašno me sram i grize me savjest što sam napravila od ovog društva i kako sam ga ful uništilared wolf wrote:A ne misliš da je jadno ovo društvo u kojem živiš? Nije te sram?
zato se i 'oću kandidirati, da se malo kršćansko-humanistički pokajem i iskupim
neva- Posts : 4367
2014-04-12
maggie13 wrote:shvatila sam,:-)jasambrend wrote:maggie13 wrote:Sjetils se..ta je bila zgodna ;-)
Ma ne bih ja baš bezveze konvertit postao... doduse za takvo što bih trebao biti član neke stranke, al čisto onako svjetonazorski...:)
Tako je i onaj Lorencin zgodan bio, ali ne bih ja nikad..mislim, nacela promijenila :D
A što god da se eventualno dogodi, bitno je ostati svoj...jel...da se možeš kasnije uvjerljivije lagati...:)
darth_vader-
2014-04-17
Ja sam jednom bio na izborima na listi Laburisticke stranke u Metkovicu....koji je to apsurd bio. Stranka se zove Laburisticka...od nas tu 10 sta je bilo svi nezaposleni. Nitko cak nije ni trazio posao....a vodja stranke se zvao. Mahir Kustura.
Guest- Guest
Sve si napravila svojom šutnjom...Neve wrote:ye, strašno me sram i grize me savjest što sam napravila od ovog društva i kako sam ga ful uništilared wolf wrote:A ne misliš da je jadno ovo društvo u kojem živiš? Nije te sram?
zato se i 'oću kandidirati, da se malo kršćansko-humanistički pokajem i iskupim
red wolf-
2016-02-10
gle, neko je manje, a neko vise flexibilan..uvijek tako bude ;-)jasambrend wrote:maggie13 wrote:shvatila sam,:-)jasambrend wrote:maggie13 wrote:Sjetils se..ta je bila zgodna ;-)
Ma ne bih ja baš bezveze konvertit postao... doduse za takvo što bih trebao biti član neke stranke, al čisto onako svjetonazorski...:)
Tako je i onaj Lorencin zgodan bio, ali ne bih ja nikad..mislim, nacela promijenila :D
A što god da se eventualno dogodi, bitno je ostati svoj...jel...da se možeš kasnije uvjerljivije lagati...:)
2014-04-12
unbekanter soldat...cingilidingili...wir danken fur jeden tag...cingilidingili...fur deinen mut in jeder stunde in jeder sekunden...cingilidingili
Guest- Guest
oh mea culpared wolf wrote:Sve si napravila svojom šutnjom...
ja eto šutim, a ti svakog dana vičeš iz punog glasa po Trgu bana Jelačića, jbg
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Cini se meni da su ovi izbori izbezumili ljude..vidi se na forumu :D
2014-04-12
Zapravo meni sinoć bilo sve jos poprilično zabavno...dok se nisam jutros probudio i shvatio...oh shit, HDZ opet dobio, a oči im se sjaje...
darth_vader-
2014-04-17
Haha, dobar..:D
2014-04-12
jasambrend wrote:maggie13 wrote:bolje nego Maras..:Djasambrend wrote:maggie13 wrote:meni odbojna, sorry..no,ja sam zensko..jasambrend wrote:
Sweet
Bolja Biljana od nje :D
Ako moram birati između njih dvije... Peđa..
A Zrinka Staresinic, bemu...sad ću zbog Sandre Jakovine morati ispod kreveta svako malo zavirivati...
A ja zbog Brune Esih
Kad sad ta navali da se izbrise trag Titinog imena vidjet cete kako se modernizirao hdz
I okrenuo buducnoszi ...
Skupa svPlrnkijem
Da naravno i lustracija
To ce biti glsvnina njova politickog djelvsnja na ekonomskom planun
Detitoiuscija i lustracija
Nekoliko njihovoh vec su na to potrosili godine i godine
Neve wrote:briselskim birokratom na briselskog birokratu?
way to go, SDP
pacifikacija rvacke napreduje
fred matic.....da se jedu ovi u stozeru za obranu hrvatskog vukovara
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sad sam na S-300 kućne izrade kao i vučić :)Neve wrote:samo se ti igraj, pa kad ti dotrči Tre s portabl bacačem napalma...MaximusDecimusMiridije wrote:Iskušavam nešto oko mamaca i ribolova :D
Guest- Guest
maggie13 wrote:meni odbojna, sorry..no,ja sam zensko..jasambrend wrote:maggie13 wrote:sandra petrovic jakovinajasambrend wrote:red wolf wrote:
Nažalost, SDP nema glasa od takvih poput tebe...I to je dobro, makar će uvijek biti HDZ na vlasti...
Ili iz Požege...kako se ono zove jebem li je...
Sweet
Bolja Biljana od nje :D
Guest- Guest
Ezek momački stradao, max mu je odma uz bok :Dmaggie13 wrote:Cini se meni da su ovi izbori izbezumili ljude..vidi se na forumu :D
Guest- Guest
Čitam u NL u Sabor je ušao mladi Riječanin Saša Đujić. Tom dečku smiješi se lijepa budućnost i ja mislim da će jednog dana doći na čelo stranke.
Zapamtite to ime Saša Đujić.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Čitam u NL u Sabor je ušao mladi Riječanin Saša Đujić. Tom dečku smiješi se lijepa budućnost i ja mislim da će jednog dana doći na čelo stranke.
Pa bio je i u proslom i u pretproslom sazivu Sabora. I nije iz Rijeke, neg iz Novoga.
Kaj odmah grabis? :)
Guest- Guest
tre911 wrote:Ezek momački stradao, max mu je odma uz bok :Dmaggie13 wrote:Cini se meni da su ovi izbori izbezumili ljude..vidi se na forumu :D
Gadno ljude streslo, moramo bit pazljivi ovih dana.
Za ezeka sam znao, on je njezna dusa, astralna promisljanja i to :)
Ako MOST ne bude mogao zajebav...ovoga, participirati u reformama, to, onda ce ih jos ovdje bit pokosenih. Godinu dana necu imat sa kim razgovarat o icemu, osim sa adezejovcima.
Komsije se isto evakuirali sa foruma, sestrinska stranka pobijedila, Vucic zadovoljan.
Guest- Guest
Ukratko opisano :DDkolerik wrote:tre911 wrote:Ezek momački stradao, max mu je odma uz bok :Dmaggie13 wrote:Cini se meni da su ovi izbori izbezumili ljude..vidi se na forumu :D
Gadno ljude streslo, moramo bit pazljivi ovih dana.
Za ezeka sam znao, on je njezna dusa, astralna promisljanja i to :)
Ako MOST ne bude mogao zajebav...ovoga, participirati u reformama, to, onda ce ih jos ovdje bit pokosenih. Godinu dana necu imat sa kim razgovarat o icemu, osim sa adezejovcima.
Komsije se isto evakuirali sa foruma, sestrinska stranka pobijedila, Vucic zadovoljan.
Guest- Guest
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» USTAŠA PICULA.part2!VUČIĆ:'Picula će se morati ispričati ako želi da ga primim'
» Picula EU Srbija
» Picula u EU zadužen za Srbiju
» Evoks Picula priča gluposti
» Šok u Srbiji: Tonino Picula opleo po Vuciću
» Picula EU Srbija
» Picula u EU zadužen za Srbiju
» Evoks Picula priča gluposti
» Šok u Srbiji: Tonino Picula opleo po Vuciću
Page 5 of 6