Ostojić ili Picula?
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Ostojić ili Picula?
Zaglupile su te teorije zavjere. Ma daj da te pitam, da li se koja od tih teorija u koje ti vjeruješ i zaista obistinila?asilovski wrote:Pusti priče iza Picule stoji Buzin i bogata karijera EU aparačikaNeve wrote:briselskim birokratom na briselskog birokratu?
way to go, SDP
Last edited by red wolf on 12/9/2016, 23:32; edited 1 time in total
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Komadina potrošen, nula bodova.Neve wrote:zasad su dvojica
možda se prijave još Komadina i Bernardić, a i Kolarić je najavila da bi se vratila u stranku i kandidirala za predsjednicu, vidjet ćemo
Guest- Guest
Nekoliko puta sam naglasio i na propalom forumu i ovdje, niste bili spremni za Milanovića...Kad sam ga vidio par dana pred izbore, shvatio sam da se umorio...Zapravo, izgubio je vjeru...tre911 wrote:a ono zoka za sva vremena, treći milenij, novo doba...zar si odustao od toga?red wolf wrote:Ja priželjkujem ženu...Neve wrote:vidjet ćemo tko će se sve kandidirati
Last edited by red wolf on 12/9/2016, 23:34; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Epi ne može nego prstom u go..o, onako drito u centar :Djasambrend wrote:epikur37 wrote:Dončić je ok, čak ga preferiram između ove dvojice...
Ajme...
Guest- Guest
Peđa zvani Thompson, a Šeks bi mu bio počasni gost na pobjedničkoj feštiMaximusDecimusMiridije wrote:Ja sam za Peđu!
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Naravno da nismo spremni za premjera slučajne džave, za onoga koji kaže da su branitelji maloumni a da se on pametan školovao..da ne nabrajam madzoxove grijehe.red wolf wrote:Nekoliko puta sam naglasio i na propalom forumu i ovdje, niste bili spremni za Milanovića...Kad sam ga vidio par dana pred izbore, shvatio sam da se umorio...Zapravo, izgubio je vjeru...tre911 wrote:a ono zoka za sva vremena, treći milenij, novo doba...zar si odustao od toga?red wolf wrote:Ja priželjkujem ženu...Neve wrote:vidjet ćemo tko će se sve kandidirati
Guest- Guest
definitivno, Komadini se ne da ni govoriti, kad ga čujem odmah zaspemtre911 wrote:Komadina potrošen, nula bodova.
2014-04-12
Da bi razumio to ''slučajna država'' trebao si prije toga čitati puno knjiga, ali ti to nije jača strana nažalost.tre911 wrote:Naravno da nismo spremni za premjera slučajne džave, za onoga koji kaže da su branitelji maloumni a da se on pametan školovao..da ne nabrajam madzoxove grijehe.red wolf wrote:Nekoliko puta sam naglasio i na propalom forumu i ovdje, niste bili spremni za Milanovića...Kad sam ga vidio par dana pred izbore, shvatio sam da se umorio...Zapravo, izgubio je vjeru...tre911 wrote:a ono zoka za sva vremena, treći milenij, novo doba...zar si odustao od toga?red wolf wrote:Ja priželjkujem ženu...Neve wrote:vidjet ćemo tko će se sve kandidirati
red wolf-
2016-02-10
tre911 wrote:Epi ne može nego prstom u go..o, onako drito u centar :Djasambrend wrote:epikur37 wrote:Dončić je ok, čak ga preferiram između ove dvojice...
Ajme...
A karizmatičan lik...pogotovo kad zbog nervoze krene zmirkati... Zoki je oličenje staloženosti za ovog... valjda Epiju profesionalna deformacija pa se veže uz takve, što li...
darth_vader-
2014-04-17
Kako sam i mislio, u slučaju kad nemaš argumenata počneš lupetati idiotarije. Očito je da ti ljekići ne pomažu pa promjeni terapiju ili pojačaj dozu postojećih. Ti svakako nemaš što izgubiti led te hebo tako mutavog i glupog :)red wolf wrote:Da bi razumio to ''slučajna država'' trebao si prije toga čitati puno knjiga, ali ti to nije jača strana nažalost.tre911 wrote:Naravno da nismo spremni za premjera slučajne džave, za onoga koji kaže da su branitelji maloumni a da se on pametan školovao..da ne nabrajam madzoxove grijehe.red wolf wrote:Nekoliko puta sam naglasio i na propalom forumu i ovdje, niste bili spremni za Milanovića...Kad sam ga vidio par dana pred izbore, shvatio sam da se umorio...Zapravo, izgubio je vjeru...tre911 wrote:a ono zoka za sva vremena, treći milenij, novo doba...zar si odustao od toga?red wolf wrote:
Ja priželjkujem ženu...
Guest- Guest
Nije to na razini tvojeg kvocijenta inteligencije. Ne zamaraj se s time.tre911 wrote:Kako sam i mislio, u slučaju kad nemaš argumenata počneš lupetati idiotarije. Očito je da ti ljekići ne pomažu pa promjeni terapiju ili pojačaj dozu postojećih. Ti svakako nemaš što izgubiti led te hebo tako mutavog i glupog :)red wolf wrote:Da bi razumio to ''slučajna država'' trebao si prije toga čitati puno knjiga, ali ti to nije jača strana nažalost.tre911 wrote:Naravno da nismo spremni za premjera slučajne džave, za onoga koji kaže da su branitelji maloumni a da se on pametan školovao..da ne nabrajam madzoxove grijehe.red wolf wrote:Nekoliko puta sam naglasio i na propalom forumu i ovdje, niste bili spremni za Milanovića...Kad sam ga vidio par dana pred izbore, shvatio sam da se umorio...Zapravo, izgubio je vjeru...tre911 wrote:
a ono zoka za sva vremena, treći milenij, novo doba...zar si odustao od toga?
red wolf-
2016-02-10
Ne samo to, popušio je nadavno u direktnom srazu sa milanovićem što je dodatni debeli minus za nekoga ko bi pretendirqao na mjesto gubitnika, ono još veći luzer zamjenjuje luzera a to nikako ne bi poslalo dobru poruku na lijevoj strani a pogotovo za šire biračko tijelo.Neve wrote:definitivno, Komadini se ne da ni govoriti, kad ga čujem odmah zaspemtre911 wrote:Komadina potrošen, nula bodova.
Guest- Guest
Epi se drži one stare: što gore to bolje :)jasambrend wrote:tre911 wrote:Epi ne može nego prstom u go..o, onako drito u centar :Djasambrend wrote:epikur37 wrote:Dončić je ok, čak ga preferiram između ove dvojice...
Ajme...
A karizmatičan lik...pogotovo kad zbog nervoze krene zmirkati... Zoki je oličenje staloženosti za ovog... valjda Epiju profesionalna deformacija pa se veže uz takve, što li...
Guest- Guest
ti dečko svemirskih prostranstava prvo moraš naučiti što je inteligencija pa tek onda probati pisati o istoj :)red wolf wrote:Nije to na razini tvojeg kvocijenta inteligencije. Ne zamaraj se s time.tre911 wrote:Kako sam i mislio, u slučaju kad nemaš argumenata počneš lupetati idiotarije. Očito je da ti ljekići ne pomažu pa promjeni terapiju ili pojačaj dozu postojećih. Ti svakako nemaš što izgubiti led te hebo tako mutavog i glupog :)red wolf wrote:Da bi razumio to ''slučajna država'' trebao si prije toga čitati puno knjiga, ali ti to nije jača strana nažalost.tre911 wrote:Naravno da nismo spremni za premjera slučajne džave, za onoga koji kaže da su branitelji maloumni a da se on pametan školovao..da ne nabrajam madzoxove grijehe.red wolf wrote:
Nekoliko puta sam naglasio i na propalom forumu i ovdje, niste bili spremni za Milanovića...Kad sam ga vidio par dana pred izbore, shvatio sam da se umorio...Zapravo, izgubio je vjeru...
Guest- Guest
Komadina bi im bio korak u natrag. Ja sam za Freda. Pobjednik u ratu pobjednik u miru!
Guest- Guest
Ne zamaraj se s time...Nisi razumio moj komentar jer si nesposoban...Ali vjeruj mi razumijeti će mnogi koji budu čitali ovaj forum i konkretno ovo ovdje...tre911 wrote:ti dečko svemirskih prostranstava prvo moraš naučiti što je inteligencija pa tek onda probati pisati o istoj :)red wolf wrote:Nije to na razini tvojeg kvocijenta inteligencije. Ne zamaraj se s time.tre911 wrote:Kako sam i mislio, u slučaju kad nemaš argumenata počneš lupetati idiotarije. Očito je da ti ljekići ne pomažu pa promjeni terapiju ili pojačaj dozu postojećih. Ti svakako nemaš što izgubiti led te hebo tako mutavog i glupog :)red wolf wrote:Da bi razumio to ''slučajna država'' trebao si prije toga čitati puno knjiga, ali ti to nije jača strana nažalost.tre911 wrote:
Naravno da nismo spremni za premjera slučajne džave, za onoga koji kaže da su branitelji maloumni a da se on pametan školovao..da ne nabrajam madzoxove grijehe.
Last edited by red wolf on 12/9/2016, 23:48; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
MaximusDecimusMiridije wrote:Komadina bi im bio korak u natrag. Ja sam za Freda. Pobjednik u ratu pobjednik u miru!
Čudo medicine...nije zgorega pripomenuti...
darth_vader-
2014-04-17
'el nisi maloprije rekao da si za Peđu?MaximusDecimusMiridije wrote:Komadina bi im bio korak u natrag. Ja sam za Freda. Pobjednik u ratu pobjednik u miru!
hmm ako se još malo zadržiš na temi, sve ćeš ih izredati
2014-04-12
Ajd dajte Kolaricki to žezlo...čini mi se da jedino ona od svih nije fulala stranku, a nju izbacilo...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» USTAŠA PICULA.part2!VUČIĆ:'Picula će se morati ispričati ako želi da ga primim'
» Picula EU Srbija
» Picula u EU zadužen za Srbiju
» Evoks Picula priča gluposti
» Šok u Srbiji: Tonino Picula opleo po Vuciću
» Picula EU Srbija
» Picula u EU zadužen za Srbiju
» Evoks Picula priča gluposti
» Šok u Srbiji: Tonino Picula opleo po Vuciću
Page 2 of 6