Ostojić ili Picula?
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Ostojić ili Picula?
Ajd dajte Kolaricki to žezlo...čini mi se da jedino ona od svih nije fulala stranku, a nju izbacilo...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Ona nije više u SDP-u.jasambrend wrote:Ajd dajte Kolaricki to žezlo...čini mi se da jedino ona od svih nije fulala stranku, a nju izbacilo...
red wolf-
2016-02-10
Neve wrote:'el nisi maloprije rekao da si za Peđu?MaximusDecimusMiridije wrote:Komadina bi im bio korak u natrag. Ja sam za Freda. Pobjednik u ratu pobjednik u miru!
hmm ako se još malo zadržiš na temi, sve ćeš ih izredati
Iskušavam nešto oko mamaca i ribolova :D
Guest- Guest
Pa i rekao sam, al kako nema Zokija više....
darth_vader-
2014-04-17
Demokratski će biti izabrana/izabran novi predsjednica/predsjednik SDP-a...jasambrend wrote:Pa i rekao sam, al kako nema Zokija više....
red wolf-
2016-02-10
Dajte onu iz Virovitice...onu od Jakovine...doministricu ili tako nešto...ja bih se instant učlanio...
darth_vader-
2014-04-17
Nažalost, SDP nema glasa od takvih poput tebe...I to je dobro, makar će uvijek biti HDZ na vlasti...jasambrend wrote:Dajte onu iz Virovitice...onu od Jakovine...doministricu ili tako nešto...ja bih se instant učlanio...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Nažalost, SDP nema glasa od takvih poput tebe...I to je dobro, makar će uvijek biti HDZ na vlasti...jasambrend wrote:Dajte onu iz Virovitice...onu od Jakovine...doministricu ili tako nešto...ja bih se instant učlanio...
Ili iz Požege...kako se ono zove jebem li je...
darth_vader-
2014-04-17
samo se ti igraj, pa kad ti dotrči Tre s portabl bacačem napalma...MaximusDecimusMiridije wrote:Iskušavam nešto oko mamaca i ribolova :D
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Grcic je najbolje..laganini..:D
2014-04-12
Preferiram kandidatkinju ali ju ne vidim.
Vidim i Bernardica, ali pitanje je kakve su mu sanse, i Lalovac je isto okej.
Ali realno, Picula.
Vidim i Bernardica, ali pitanje je kakve su mu sanse, i Lalovac je isto okej.
Ali realno, Picula.
Guest- Guest
Sva sreća, ali otišli ste HDZ-u...Neka ste tamo.jasambrend wrote:red wolf wrote:Nažalost, SDP nema glasa od takvih poput tebe...I to je dobro, makar će uvijek biti HDZ na vlasti...jasambrend wrote:Dajte onu iz Virovitice...onu od Jakovine...doministricu ili tako nešto...ja bih se instant učlanio...
red wolf-
2016-02-10
sandra petrovic jakovinajasambrend wrote:red wolf wrote:Nažalost, SDP nema glasa od takvih poput tebe...I to je dobro, makar će uvijek biti HDZ na vlasti...jasambrend wrote:Dajte onu iz Virovitice...onu od Jakovine...doministricu ili tako nešto...ja bih se instant učlanio...
2014-04-12
maggie13 wrote:sandra petrovic jakovinajasambrend wrote:red wolf wrote:Nažalost, SDP nema glasa od takvih poput tebe...I to je dobro, makar će uvijek biti HDZ na vlasti...jasambrend wrote:Dajte onu iz Virovitice...onu od Jakovine...doministricu ili tako nešto...ja bih se instant učlanio...
Sweet
darth_vader-
2014-04-17
dolaze velike promjenered wolf wrote:Sva sreća, ali otišli ste HDZ-u...Neka ste tamo.jasambrend wrote:red wolf wrote:Nažalost, SDP nema glasa od takvih poput tebe...I to je dobro, makar će uvijek biti HDZ na vlasti...jasambrend wrote:Dajte onu iz Virovitice...onu od Jakovine...doministricu ili tako nešto...ja bih se instant učlanio...
2014-04-19
Neću moći zaspati sad... baš ti hvala...
darth_vader-
2014-04-17
meni odbojna, sorry..no,ja sam zensko..jasambrend wrote:maggie13 wrote:sandra petrovic jakovinajasambrend wrote:red wolf wrote:Nažalost, SDP nema glasa od takvih poput tebe...I to je dobro, makar će uvijek biti HDZ na vlasti...jasambrend wrote:Dajte onu iz Virovitice...onu od Jakovine...doministricu ili tako nešto...ja bih se instant učlanio...
Sweet
Bolja Biljana od nje :D
2014-04-12
evo ja ću se upisati u SDP i kandidirati, jer mi ih je sve žao kako su jadni i nesretnikolerik wrote:Preferiram kandidatkinju ali ju ne vidim.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Ali, ne na koje ti misliš....heheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheprckov wrote:
dolaze velike promjene
red wolf-
2016-02-10
A ne misliš da je jadno ovo društvo u kojem živiš? Nije te sram?Neve wrote:evo ja ću se upisati u SDP i kandidirati, jer mi ih je sve žao kako su jadni i nesretnikolerik wrote:Preferiram kandidatkinju ali ju ne vidim.
red wolf-
2016-02-10
maggie13 wrote:meni odbojna, sorry..no,ja sam zensko..jasambrend wrote:maggie13 wrote:sandra petrovic jakovinajasambrend wrote:red wolf wrote:
Nažalost, SDP nema glasa od takvih poput tebe...I to je dobro, makar će uvijek biti HDZ na vlasti...
Sweet
Bolja Biljana od nje :D
Ako moram birati između njih dvije... Peđa..
darth_vader-
2014-04-17
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» USTAŠA PICULA.part2!VUČIĆ:'Picula će se morati ispričati ako želi da ga primim'
» Picula EU Srbija
» Picula u EU zadužen za Srbiju
» Evoks Picula priča gluposti
» Šok u Srbiji: Tonino Picula opleo po Vuciću
» Picula EU Srbija
» Picula u EU zadužen za Srbiju
» Evoks Picula priča gluposti
» Šok u Srbiji: Tonino Picula opleo po Vuciću
Page 3 of 6