Ostojić ili Picula?
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Ostojić ili Picula?
maggie13 wrote:meni odbojna, sorry..no,ja sam zensko..jasambrend wrote:maggie13 wrote:sandra petrovic jakovinajasambrend wrote:red wolf wrote:
Nažalost, SDP nema glasa od takvih poput tebe...I to je dobro, makar će uvijek biti HDZ na vlasti...
Ili iz Požege...kako se ono zove jebem li je...
Sweet
Bolja Biljana od nje :D
Ako moram birati između njih dvije... Peđa..
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-16
bolje nego Maras..:Djasambrend wrote:maggie13 wrote:meni odbojna, sorry..no,ja sam zensko..jasambrend wrote:maggie13 wrote:sandra petrovic jakovinajasambrend wrote:
Ili iz Požege...kako se ono zove jebem li je...
Sweet
2014-04-11
ja ne mislim nista promatramred wolf wrote:Ali, ne na koje ti misliš....heheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheprckov wrote:
dolaze velike promjene
prckov- Posts : 34555
2014-04-18
Ne promatraš. Da promatraš sve bi vidio, ali si slijep...prckov wrote:ja ne mislim nista promatramred wolf wrote:Ali, ne na koje ti misliš....heheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheprckov wrote:
dolaze velike promjene
red wolf-
2016-02-10
Ja sam za Opacicku. Mislim kuzim ja sve to...pravoslavlje,zajebana,nevoli nikoga i sve to. Ej...ali ima nesto izrazito eroticno u zeni koja nosi ono...krpelj frizuru,chipku,govori onako...prljavo sterilno bezobrazno. Vrijeda te i sve. Normalan covjek se samo moze zapitati dvije stvari u principu. Kako bi zvucala dok stenje i dok pjeva sweet home alabama. Oboje dok jede sladoled okusa kojeg generalno ne podnosi. I pridržava žilete između svakog nožnog prsta.
Guest- Guest
nisam, evo upravo mi jedan svemirac proleti iznad krovared wolf wrote:Ne promatraš. Da promatraš sve bi vidio, ali si slijep...prckov wrote:ja ne mislim nista promatramred wolf wrote:Ali, ne na koje ti misliš....heheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheprckov wrote:
dolaze velike promjene
2014-04-18
Vi ste zaslužili HDZ i to vam je teško priznati...HDZ vam dođe kao karma.
red wolf-
2016-02-10
Pa to je zapravo točno...Premda si se ti sad htio našaliti ovim komentarom...prckov wrote:nisam, evo upravo mi jedan svemirac proleti iznad krovared wolf wrote:Ne promatraš. Da promatraš sve bi vidio, ali si slijep...prckov wrote:ja ne mislim nista promatramred wolf wrote:Ali, ne na koje ti misliš....heheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheprckov wrote:
dolaze velike promjene
red wolf-
2016-02-10
maggie13 wrote:bolje nego Maras..:Djasambrend wrote:maggie13 wrote:meni odbojna, sorry..no,ja sam zensko..jasambrend wrote:maggie13 wrote:
sandra petrovic jakovina
Sweet
A Zrinka Staresinic, bemu...sad ću zbog Sandre Jakovine morati ispod kreveta svako malo zavirivati...
darth_vader-
2014-04-16
drtiMaximusDecimusMiridije wrote:Ja sam za Opacicku. Mislim kuzim ja sve to...pravoslavlje,zajebana,nevoli nikoga i sve to. Ej...ali ima nesto izrazito eroticno u zeni koja nosi ono...krpelj frizuru,chipku,govori onako...prljavo sterilno bezobrazno. Vrijeda te i sve. Normalan covjek se samo moze zapitati dvije stvari u principu. Kako bi zvucala dok stenje i dok pjeva sweet home alabama. Oboje dok jede sladoled okusa kojeg generalno ne podnosi. I pridržava žilete između svakog nožnog prsta.
2014-04-18
pis bradared wolf wrote:Pa to je zapravo točno...Premda si se ti sad htio našaliti ovim komentarom...prckov wrote:nisam, evo upravo mi jedan svemirac proleti iznad krovared wolf wrote:Ne promatraš. Da promatraš sve bi vidio, ali si slijep...prckov wrote:ja ne mislim nista promatramred wolf wrote:
Ali, ne na koje ti misliš....hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe
2014-04-18
koja je to? Stavi sliku ;-)jasambrend wrote:maggie13 wrote:bolje nego Maras..:Djasambrend wrote:maggie13 wrote:meni odbojna, sorry..no,ja sam zensko..jasambrend wrote:
Sweet
A Zrinka Staresinic, bemu...sad ću zbog Sandre Jakovine morati ispod kreveta svako malo zavirivati...
2014-04-11
ocu sliku ocu slikumaggie13 wrote:koja je to? Stavi sliku ;-)jasambrend wrote:maggie13 wrote:bolje nego Maras..:Djasambrend wrote:maggie13 wrote:
meni odbojna, sorry..no,ja sam zensko..
2014-04-18
maggie13 wrote:koja je to? Stavi sliku ;-)jasambrend wrote:maggie13 wrote:bolje nego Maras..:Djasambrend wrote:maggie13 wrote:
meni odbojna, sorry..no,ja sam zensko..
Ma na mobu sam...ona što su joj bili priprjetili kad je ušla u trku za predsjednika SDP-a...
darth_vader-
2014-04-16
Sjetils se..ta je bila zgodna ;-)
2014-04-11
A Zrinkica...sta jes jes...jedina zenska kojoj brutalno dobro stoje golemi nakit i to. I valovita kosa...i jogurt...jao.
Guest- Guest
maggie13 wrote:Sjetils se..ta je bila zgodna ;-)
Ma ne bih ja baš bezveze konvertit postao... doduse za takvo što bih trebao biti član neke stranke, al čisto onako svjetonazorski...:)
darth_vader-
2014-04-16
shvatila sam,:-)jasambrend wrote:maggie13 wrote:Sjetils se..ta je bila zgodna ;-)
Ma ne bih ja baš bezveze konvertit postao... doduse za takvo što bih trebao biti član neke stranke, al čisto onako svjetonazorski...:)
Tako je i onaj Lorencin zgodan bio, ali ne bih ja nikad..mislim, nacela promijenila :D
2014-04-11
ye, strašno me sram i grize me savjest što sam napravila od ovog društva i kako sam ga ful uništilared wolf wrote:A ne misliš da je jadno ovo društvo u kojem živiš? Nije te sram?
zato se i 'oću kandidirati, da se malo kršćansko-humanistički pokajem i iskupim
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» USTAŠA PICULA.part2!VUČIĆ:'Picula će se morati ispričati ako želi da ga primim'
» Picula EU Srbija
» Picula u EU zadužen za Srbiju
» Evoks Picula priča gluposti
» Šok u Srbiji: Tonino Picula opleo po Vuciću
» Picula EU Srbija
» Picula u EU zadužen za Srbiju
» Evoks Picula priča gluposti
» Šok u Srbiji: Tonino Picula opleo po Vuciću
Page 4 of 6