Ode Milanče
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Ode Milanče
ide za ambasadora u Srbiju, pa da konačno bude taj rat...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
red wolf wrote:Ne. To ti je matematika.marcellus wrote:red wolf wrote:Stvar ti je vrlo jednostavna, da je izlaznost bila veća od 55%, a da ne govorim veća od 60%, Narodna koalicija bi imala barem deset mandata više. Ja kad sam jučer vidio kolika je izlaznost do 16 i 30, odmah sam znao da će HDZ dobiti izbore s pet do deset mandata više od Narodne koalicije.kolerik wrote:
Pa da je manje povlacio osvojio bi 70 mandata... Ili da je vise povlacio, ne znam sad.
a da je babi kurac bila bi deda...
ne, to je ŠBBKBB
makar, nije ni milanović za sve kriv. Mislim, kad si okružen kompletnim idiotima od marasa do hajdaš konjića, ljigavcima poput Glavaševića i Freda, i krimosima od Vrdoljaka do Beljaka, da ne računamo stoku rogatu tipa Stazića, što možeš realno očekivati?
Baš tako.marcellus wrote:red wolf wrote:Ne. To ti je matematika.marcellus wrote:red wolf wrote:Stvar ti je vrlo jednostavna, da je izlaznost bila veća od 55%, a da ne govorim veća od 60%, Narodna koalicija bi imala barem deset mandata više. Ja kad sam jučer vidio kolika je izlaznost do 16 i 30, odmah sam znao da će HDZ dobiti izbore s pet do deset mandata više od Narodne koalicije.kolerik wrote:
Pa da je manje povlacio osvojio bi 70 mandata... Ili da je vise povlacio, ne znam sad.
a da je babi kurac bila bi deda...
ne, to je ŠBBKBB
red wolf-
2016-02-10
debotoijusto wrote:jesu krenule prve teorije zavjere ?
sakrio u rusiju xxxx milijardi $ ?
ide radit za sorosa u banglades ?
vanzemaljci mu pojeli gospodarski program ?
Zasad je samo utvrdjeno da mu je netko stavljao drogu u kokain tijekom cijele kampanje.
Tu SDP ima osnove da se tuzi DIP-u i trazi ponavljanje izbora.
Guest- Guest
Igrao je dugo svoju ulogu, od kad ga je pokojni Račan s bolesničke postelje pomazao kao nasljednika.
Politika će ga pamtiti po osebujnom i impulzivnom karakteru.
Nakon gubitka prošlih izbora, dobio je zaslužene produžetke i opet izgubio i to je to.
Na stranu što sam ga ja preferirao na ovim izborima, karavane idu dalje.
Politika će ga pamtiti po osebujnom i impulzivnom karakteru.
Nakon gubitka prošlih izbora, dobio je zaslužene produžetke i opet izgubio i to je to.
Na stranu što sam ga ja preferirao na ovim izborima, karavane idu dalje.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
U ovim uvjetima postratne hrvatske , neorgsnizirane drzave , propalog gospodarstva gdje svaki drugi Hrvat zivi od tog sto mu drzava daje a ne zaraduje sam, u uvjetima snazne klerifasizacije drustva. Prvobitne akumuacije kaoitala kroz pljacku drustvene imovine ZOKI JE POSTIZAO MAKSIMUM .
NO, NEK IDE. OVAJ GA NAROD NIJE ZAVRIJEDIO
Sora wrote:U ovim uvjetima postratne hrvatske , neorgsnizirane drzave , propalog gospodarstva gdje svaki drugi Hrvat zivi od tog sto mu drzava daje a ne zaraduje sam, u uvjetima snazne klerifasizacije drustva. Prvobitne akumuacije kaoitala kroz pljacku drustvene imovine ZOKI JE POSTIZAO MAKSIMUM .
Možda je i klerikalnost utjecala na stanje fiskane solventnosti pa je onda socijalna reforma zakazala da bi se javni dug opet vratio korisnicima koji ionako ne podržavaju restriktivan porezni sustav :D
2015-08-06
Napisah na onoj drugoj temi... Govor kojim sebe miče, ali SDP stavlja u poziciju da formira Vladu. Pazite kaj vam velim.debotoijusto wrote:dobar oprostajni govor ...i dobar potez pravovremena ostavka
ovo bi trebao biti standard u HR politickoj sceni
zoky uvik se lipo javim ispa si covik
provocator wrote:Napisah na onoj drugoj temi... Govor kojim sebe miče, ali SDP stavlja u poziciju da formira Vladu. Pazite kaj vam velim.debotoijusto wrote:dobar oprostajni govor ...i dobar potez pravovremena ostavka
zato se i maknul
Guest- Guest
samo prepisuje od kalamarka
taj se zrtvovao dva puta
adezenjare mu trebaju dici spomenik :)
taj se zrtvovao dva puta
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:samo prepisuje od kalamarka
taj se zrtvovao dva puta
Ne možete prezalit karamrleta i bog :D
dzaba sto ste dobili izbore ;)
2015-08-06
marcellus wrote:makar, nije ni milanović za sve kriv. Mislim, kad si okružen kompletnim idiotima od marasa do hajdaš konjića, ljigavcima poput Glavaševića i Freda, i krimosima od Vrdoljaka do Beljaka, da ne računamo stoku rogatu tipa Stazića, što možeš realno očekivati?
A tko se okružio istima...samo lik od pregolemog ega nije vidio dalje od nosa...A realno i nismo zaslužili ništa osim HDZ-a svi zajedno...ima tu dobrih ljudi, ali kad se sjetim mase neandertalaca...ajme...A svi se kunu u Plenkovica, dojucer Karamarka, prekjucer Kosorice i Sanadera... dođe ti da se zapitas...ima li ova zemlja budućnosti uopće...
darth_vader-
2014-04-17
provocator wrote:Napisah na onoj drugoj temi... Govor kojim sebe miče, ali SDP stavlja u poziciju da formira Vladu. Pazite kaj vam velim.debotoijusto wrote:dobar oprostajni govor ...i dobar potez pravovremena ostavka
vaso brkić je rekao na zadnjim izborima da ezdepej neće doći u priliku sastavljati vlast sljedećih 20 godina...i ni neće
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
dijagram wrote:samo prepisuje od kalamarka
taj se zrtvovao dva puta
tko prepisuje? zoki? ahahha..pa karamarko se besramno nije dao sve dok ga vlastiti nisu izgurali i šutnuli
Guest- Guest
Kad na izborima svaki out pobjedi srranka HDZ
Koja je unpolitiku usla sa slogsnom Hrvatsku nizasto , sve za Hrvatsku ...da bi iza tog bezocno opljackala hrvatsku, osiromasila njene gradane a obigatila sebe m tzv. Domoljube, ondataj narod treba biti i dakje ovca i trebaga strici i rezat joj komad po komad mesa. Jer tko od sebe radi ovcu, tako mu i treba.
A Milsnovic je bio preponosan, prepametan, preosjetljv prema nedacama naroda. I pao je .
Koja je unpolitiku usla sa slogsnom Hrvatsku nizasto , sve za Hrvatsku ...da bi iza tog bezocno opljackala hrvatsku, osiromasila njene gradane a obigatila sebe m tzv. Domoljube, ondataj narod treba biti i dakje ovca i trebaga strici i rezat joj komad po komad mesa. Jer tko od sebe radi ovcu, tako mu i treba.
A Milsnovic je bio preponosan, prepametan, preosjetljv prema nedacama naroda. I pao je .
dijagram wrote:sora na apara,..ovaj, na alkoholnim parama:)
Mars u tri picke materine
Moguće ali uostalom ko ih yebe... samo pazi da se nisi zayebo.ljubo1212 wrote:provocator wrote:Napisah na onoj drugoj temi... Govor kojim sebe miče, ali SDP stavlja u poziciju da formira Vladu. Pazite kaj vam velim.debotoijusto wrote:dobar oprostajni govor ...i dobar potez pravovremena ostavka
vaso brkić je rekao na zadnjim izborima da ezdepej neće doći u priliku sastavljati vlast sljedećih 20 godina...i ni neće
Vlada ti je ionako curac od ovce... Zna se tko, i odakle se, vlada Hrvatskom. Sve ovo je parada za naivni puk.
haha, gle tko se javljaepikur37 wrote:dijagram wrote:samo prepisuje od kalamarka
taj se zrtvovao dva puta
Ne možete prezalit karamrleta i bog :D
dzaba sto ste dobili izbore ;)
vi za placete milancetom ko lorca za ignasijem sances mehijasom
dijagram-
2015-08-09
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Page 5 of 8