Ode Milanče
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Ode Milanče
Ni Grčić nije loš.vuksadinare wrote:..pa evo davorko vidovic...moze i kolaricka....rajko ostojic je dobar kandidat...jastreb wrote:Pa dobro tko? Po meni je bio idealan onaj Vukovarac,gradonačelnik,ali taj je zasro motku.vuksadinare wrote:daj nemoj viceve pricatjastreb wrote:A tko? Stazić je previše bahat,iako ima odlučnost. Picula mi je premekan. Opačićka nema neku karizmu.vili40 wrote:
ja ne,ako nemaju ništa bolje onda ga jebi.Uostalom njihova stvar.
Uglavnom sam mišljenja da treba dati šansu riječkoj struji.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nek se netko smije ali kolarićka bi bila idealnavuksadinare wrote:..pa evo davorko vidovic...moze i kolaricka....rajko ostojic je dobar kandidat...jastreb wrote:Pa dobro tko? Po meni je bio idealan onaj Vukovarac,gradonačelnik,ali taj je zasro motku.vuksadinare wrote:daj nemoj viceve pricatjastreb wrote:A tko? Stazić je previše bahat,iako ima odlučnost. Picula mi je premekan. Opačićka nema neku karizmu.vili40 wrote:
ja ne,ako nemaju ništa bolje onda ga jebi.Uostalom njihova stvar.
Uglavnom sam mišljenja da treba dati šansu riječkoj struji.
vili40-
2015-08-02
jastreb wrote:Ja mislim da bi Komadina bio pravi čovjek za šefa stranke.
komadina je usporeno snimanje a nisam vidio neke njegove org. sposobnosti
SDP bi trebao nekoga mladje dobi i da ovi sto klimaju iza milanovica na snimkama tiho nestanu
zena bi bila dobar izbor
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
vuksadinare wrote:..ma mislim da vi ipak malo podcjenjujete plenkija...ako mu brkic i haso vjeruju...
Ne vjeruje tu nitko nikome. Jandrokovic je svima vjerovao do sada i svi su njemu vjerovali pa kurac. Kakvo povjerenje. Tu se snifa trenutna situacija i trenutni trendovi...i ama bas nista drugo.
Guest- Guest
čista patologija... on uopće ne kuži da je poremećaj u stvari prisutan u njegovoj glavi.... i u glavama dobrog dijela njegovih prirepaka...vili40 wrote:hahahahahahaaaa...dosljedan do krajaRayMabus wrote:14.04 "Nakon jučerašnjih rezultata neću se opet kandidirati za predsjednika SDPa", rekao je Milanović.
"Vidjeli smo rezultate, odaziv nikad manji. To je na kraju pretegnulo u korist HDZ-a. To je činjenica koju treba prihvatiti i ne puno mudrovati. Očito je neki dublji poremećaj prisutan u hrvatskoj politici i društvenom životu".
http://www.index.hr/vijesti/clanak/live-stream-milanovic-necu-se-vise-kandidirati-za-mjesto-sefa-sdpa/918959.aspx
ovo me podsjetilo na onaj vic o luđaku koji se autoputom vozio u krivom smjeru
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:čista patologija... on uopće ne kuži da je poremećaj u stvari prisutan u njegovoj glavi.... i u glavama dobrog dijela njegovih prirepaka...vili40 wrote:hahahahahahaaaa...dosljedan do krajaRayMabus wrote:14.04 "Nakon jučerašnjih rezultata neću se opet kandidirati za predsjednika SDPa", rekao je Milanović.
"Vidjeli smo rezultate, odaziv nikad manji. To je na kraju pretegnulo u korist HDZ-a. To je činjenica koju treba prihvatiti i ne puno mudrovati. Očito je neki dublji poremećaj prisutan u hrvatskoj politici i društvenom životu".
http://www.index.hr/vijesti/clanak/live-stream-milanovic-necu-se-vise-kandidirati-za-mjesto-sefa-sdpa/918959.aspx
ma malo je više našmrkan nego inače, to je sve
mene samo zanima tko će sad politički nastaviti štititi onog busića u topuskom...marcellus wrote:michaellcmacha wrote:čista patologija... on uopće ne kuži da je poremećaj u stvari prisutan u njegovoj glavi.... i u glavama dobrog dijela njegovih prirepaka...vili40 wrote:hahahahahahaaaa...dosljedan do krajaRayMabus wrote:14.04 "Nakon jučerašnjih rezultata neću se opet kandidirati za predsjednika SDPa", rekao je Milanović.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Vjerojatno Plenković.michaellcmacha wrote:mene samo zanima tko će sad politički nastaviti štititi onog busića u topuskom...marcellus wrote:michaellcmacha wrote:čista patologija... on uopće ne kuži da je poremećaj u stvari prisutan u njegovoj glavi.... i u glavama dobrog dijela njegovih prirepaka...vili40 wrote:hahahahahahaaaa...dosljedan do krajaRayMabus wrote:14.04 "Nakon jučerašnjih rezultata neću se opet kandidirati za predsjednika SDPa", rekao je Milanović.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:Vjerojatno Plenković.michaellcmacha wrote:mene samo zanima tko će sad politički nastaviti štititi onog busića u topuskom...marcellus wrote:michaellcmacha wrote:čista patologija... on uopće ne kuži da je poremećaj u stvari prisutan u njegovoj glavi.... i u glavama dobrog dijela njegovih prirepaka...vili40 wrote:
hahahahahahaaaa...dosljedan do kraja
dobar...i istinit
2014-04-12
Pa da je manje povlacio osvojio bi 70 mandata... Ili da je vise povlacio, ne znam sad.marcellus wrote:michaellcmacha wrote:čista patologija... on uopće ne kuži da je poremećaj u stvari prisutan u njegovoj glavi.... i u glavama dobrog dijela njegovih prirepaka...vili40 wrote:hahahahahahaaaa...dosljedan do krajaRayMabus wrote:14.04 "Nakon jučerašnjih rezultata neću se opet kandidirati za predsjednika SDPa", rekao je Milanović.
Guest- Guest
Stvar ti je vrlo jednostavna, da je izlaznost bila veća od 55%, a da ne govorim veća od 60%, Narodna koalicija bi imala barem deset mandata više. Ja kad sam jučer vidio kolika je izlaznost do 16 i 30, odmah sam znao da će HDZ dobiti izbore s pet do deset mandata više od Narodne koalicije.kolerik wrote:
Pa da je manje povlacio osvojio bi 70 mandata... Ili da je vise povlacio, ne znam sad.
Last edited by red wolf on 12/9/2016, 19:52; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
:)kaja_333 wrote:Vjerojatno Plenković.michaellcmacha wrote:mene samo zanima tko će sad politički nastaviti štititi onog busića u topuskom...marcellus wrote:michaellcmacha wrote:čista patologija... on uopće ne kuži da je poremećaj u stvari prisutan u njegovoj glavi.... i u glavama dobrog dijela njegovih prirepaka...vili40 wrote:
hahahahahahaaaa...dosljedan do kraja
Guest- Guest
Da ti si odmah poceo zapomagati, istina.red wolf wrote:Stvar ti je vrlo jednostavna, da je izlaznost bila viša od 55%, a da ne govorim viša od 60%, Narodna koalicija bi imala barem deset mandata više. Ja kad sam jučer vidio kolika je izlaznost do 16 i 30, odmah sam znao da će HDZ dobiti izbore s pet do deset mandata više od Narodne koalicije.kolerik wrote:
Pa da je manje povlacio osvojio bi 70 mandata... Ili da je vise povlacio, ne znam sad.
Sto mislis, tko bi mogla biti nova predsjednica/predsjednik SDP-a?
Guest- Guest
Pa mislim da je vrijeme za ženu. Ali, mislim da ako se kandidira Zvonimir Mršić da će uvjerljivo pobijediti.kolerik wrote:Da ti si odmah poceo zapomagati, istina.red wolf wrote:Stvar ti je vrlo jednostavna, da je izlaznost bila viša od 55%, a da ne govorim viša od 60%, Narodna koalicija bi imala barem deset mandata više. Ja kad sam jučer vidio kolika je izlaznost do 16 i 30, odmah sam znao da će HDZ dobiti izbore s pet do deset mandata više od Narodne koalicije.kolerik wrote:
Sto mislis, tko bi mogla biti nova predsjednica/predsjednik SDP-a?
red wolf-
2016-02-10
ili da je "prominija dilera... "kolerik wrote:Pa da je manje povlacio osvojio bi 70 mandata... Ili da je vise povlacio, ne znam sad.marcellus wrote:michaellcmacha wrote:čista patologija... on uopće ne kuži da je poremećaj u stvari prisutan u njegovoj glavi.... i u glavama dobrog dijela njegovih prirepaka...vili40 wrote:hahahahahahaaaa...dosljedan do krajaRayMabus wrote:14.04 "Nakon jučerašnjih rezultata neću se opet kandidirati za predsjednika SDPa", rekao je Milanović.
čujem da ovi u Sinju svašta valjaju
red wolf wrote:Stvar ti je vrlo jednostavna, da je izlaznost bila veća od 55%, a da ne govorim veća od 60%, Narodna koalicija bi imala barem deset mandata više. Ja kad sam jučer vidio kolika je izlaznost do 16 i 30, odmah sam znao da će HDZ dobiti izbore s pet do deset mandata više od Narodne koalicije.kolerik wrote:
a da je babi kurac bila bi deda...
Ne. To ti je matematika.marcellus wrote:red wolf wrote:Stvar ti je vrlo jednostavna, da je izlaznost bila veća od 55%, a da ne govorim veća od 60%, Narodna koalicija bi imala barem deset mandata više. Ja kad sam jučer vidio kolika je izlaznost do 16 i 30, odmah sam znao da će HDZ dobiti izbore s pet do deset mandata više od Narodne koalicije.kolerik wrote:
a da je babi kurac bila bi deda...
red wolf-
2016-02-10
jesu krenule prve teorije zavjere ?
sakrio u rusiju xxxx milijardi $ ?
ide radit za sorosa u banglades ?
vanzemaljci mu pojeli gospodarski program ?
sakrio u rusiju xxxx milijardi $ ?
ide radit za sorosa u banglades ?
vanzemaljci mu pojeli gospodarski program ?
2014-04-12
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Page 4 of 8