ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ode Milanče

Page 8 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Go down

Ode Milanče - Page 8 Empty Re: Ode Milanče

Post by Guest 12/9/2016, 23:56

Noor wrote:
dijagram wrote:
Sora wrote:

Seljacino nepismena
Mislis nekog zanima tvoje izdrkavanje nanetu
Mrs
smiri se baburo, nemoj da ti posaljem onog, kako se zove, asanbegovica:)

handžarbegović
To su joj bili daiđža i amiđža

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 13/9/2016, 00:00

red wolf wrote:
tre911 wrote:
red wolf wrote:
kolerik wrote:
Pa da je manje povlacio osvojio bi 70 mandata... Ili da je vise povlacio, ne znam sad.
Stvar ti je vrlo jednostavna, da je izlaznost bila veća od 55%, a da ne govorim veća od 60%, Narodna koalicija bi imala barem deset mandata više. Ja kad sam jučer vidio kolika je izlaznost do 16 i 30, odmah sam znao da će HDZ dobiti izbore s pet do deset mandata više od Narodne koalicije.
Čuj ovoga, on je vidio :20 :tu :rofl :rofl :rofl
To ti je matematika. Vrlo jednostavno. Naravno, za tebe ipak teško razumljivo.
Šutniti ću te do mjeseca ti se dalje snađi sam :) I nemoj poslje reći da te nisam upozorio :) :kickass
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by red wolf 13/9/2016, 00:02

tre911 wrote:
red wolf wrote:
tre911 wrote:
red wolf wrote:
kolerik wrote:
Pa da je manje povlacio osvojio bi 70 mandata... Ili da je vise povlacio, ne znam sad.
Stvar ti je vrlo jednostavna, da je izlaznost bila veća od 55%, a da ne govorim veća od 60%, Narodna koalicija bi imala barem deset mandata više. Ja kad sam jučer vidio kolika je izlaznost do 16 i 30, odmah sam znao da će HDZ dobiti izbore s pet do deset mandata više od Narodne koalicije.
Čuj ovoga, on je vidio :20 :tu :rofl :rofl :rofl
To ti je matematika. Vrlo jednostavno. Naravno, za tebe ipak teško razumljivo.
Šutniti ću te do mjeseca ti se dalje snađi sam :) I nemoj poslje reći da te nisam upozorio :) :kickass
Ne sramoti se više...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by red wolf 13/9/2016, 00:25

Kada ćete shvatiti jednu sasvim jednostavnu istinu --> Dokad ćete biti taoci HDZ-a?
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by Guest 13/9/2016, 00:26

Ja necu nikada biti taoc HDZ-a. Ja mrzim HDZ. Uredjaj jos nije izumljen koji bi izmjerio kolicinu prezira koju gajim za tu stranku.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by red wolf 13/9/2016, 00:28

MaximusDecimusMiridije wrote:Ja necu nikada biti taoc HDZ-a. Ja mrzim HDZ. Uredjaj jos nije izumljen koji bi izmjerio kolicinu prezira koju gajim za tu stranku.
Oh, hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...Stvarno ti?...Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by Guest 13/9/2016, 00:29

Sikter Sotono. Ocu si se kroz plastiku provuko. Meni neces Isukrstami...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by red wolf 13/9/2016, 00:30

MaximusDecimusMiridije wrote:Sikter Sotono. Ocu si se kroz plastiku provuko. Meni neces Isukrstami...
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha....
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by darth_vader 13/9/2016, 00:39

MaximusDecimusMiridije wrote:Sikter Sotono. Ocu si se kroz plastiku provuko. Meni neces Isukrstami...

:^0
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by red wolf 13/9/2016, 00:40

Na kraju svega možda i zaplačete...hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by darth_vader 13/9/2016, 01:11

:cry
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 13/9/2016, 08:34

HDZ je sada odlična stranka. Imamo svog čovjeka  na čelu, pa bu uskoro deratizacija štetočina krenula. Bili buju ko novi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/9/2016, 08:35

Eva wrote:HDZ je sada odlična stranka. Imamo svog čovjeka  na čelu, pa bu uskoro deratizacija štetočina krenula. Bili buju ko novi.
i ti mjenjas stranke i opcije ko carape....
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 13/9/2016, 08:37

Ljudi čine stranku, a Plenki je moj čovjek.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/9/2016, 08:45

Eva wrote:Ljudi čine stranku, a Plenki je moj čovjek.
...ja nista?... Ode Milanče - Page 8 1f60a
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 13/9/2016, 08:50

Pa ti si moj stari frend. I da ja sastavljam vladu bil bi ministar zaštite okoliša.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 13/9/2016, 08:52

Eva wrote:Pa ti si moj stari frend. I da ja sastavljam vladu bil bi ministar zaštite okoliša.
ah..tako...ok Ode Milanče - Page 8 1f607
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by marcellus 13/9/2016, 09:17

Brain32 wrote:Nikad mu nisam dao glas pa čak nikada o tome nisam niti razmišljao ali faliti će. Da, faliti će, jer sada ćemo se utapati u moru bezličnih ljigavih birokrata i napadno dosadnih seljačina. Sviđalo se to nekome ili ne ali ZM je usprkos svim svojim lakrdijama, ispadima pa i neozbiljnostima bio najbolji vođa SDP-a ikada.

Račan? Nemojte me zajebavat. Polumrtvi i vječno anemični Račan koji bi svojim govorom uspavao i posjetitelje Ultre tijekom najjače špice i opće navale amfetamina u krvotok mu nije bio niti do koljena. Dok bi taj govorio redovito sam prebacivao kanal, ako je i bilo bitno znao sam da četverosatni govor mogu drugi dan pročitati u novinama u pet rečenica. Kad bi Zoki bio na telki nitko mi ne može reć da se nije imalo što čuti, možda nije uvijek bilo pametno, možda ni spretno ali ako ćemo pošteno i drugi su imali i daleko gore ispade pa su mediji to zvali "šarmom".

Za njegov neuspjeh uopće ne krivim njegov karakter nego već dobro poznati karakter lijevog biračkog tijela koje je iznad svega svršavalo na oronule kriptokomunjare, bezlične ljigavce, jugonostalgiju i kleptomane HNS-a dok god su isti mantrali "ko nas bre zavadi", "hej slaveni" i ostale arhaične sintagme zaostalog ideološkog političkog pristupa "hrvatske" ljevice.

Ustvari ljevica u Hrvatskoj nije ništa manje radikalizirana potpuno beskorisnim, arhaičnim pa i smiješnim svjetonazorima od na ovim izborima konačno izumrlih pravaša. Razlika je samo u percepciji ljudi gdje je lijevo kao ipak bolje nego desno bikoz ustaše pa im se na manjak bilo kakve perspektive i opće korisnosti redovito i na štetu svih nas gleda kroz prste.

Kao najveću a možda i jedinu pogrešku Milanovića kao političara istaknuo bi Kukuriku koaliciju, tu je trebao pokazati muda i odbaciti parazite i kokošare koji se redovito okupljaju oko SDP-a te izaći na izbore samostalno. Tu bi se stvorila šansa, ma kako god mala da Hrvatska dobije jednu autentičnu stranku lijevog centra. Možda to i nije nešto za što bi ja glasao ali bi bilo definitivno nešto prema čemu bi imao određenu dozu poštovanja.

Što je danas u Hrvatskoj lijevo? Govorimo o djelima i riječima ne o natpisima na plakatu, što je to u RH lijevica? Postoji li uopće tzv. moderna lijevica u RH ili se radi samo o kriptokomunjarama, svjetonazorskim ovisnicima i kleptomanima ravnih onima u HDZ-u samo eto načelno drugačijeg ideološkog usmjernja, načelno jer piše na čelu ali samo tamo.

Jebiga Zoki, u zemlji gdje je prosjek godina 158. bolje bi prošao kao debeli oronuli konj koji vlastita govna nosi u vrečici omotanoj oko noge ili kao siva utegnuta ormarirana pederčina koja prije nastupa briše briselsku smegmu s usta, nego sa svojim karakterom. To je tužna realnost strukture svijesti naroda koji živi u bližoj prošlosti a sanjari o još daljoj.

Baš zato sam glasao za Most ne jer je Božo Petrov neka frajerčina nego jer mi Božo Petrov i Ivan "Ko vas jebe" Kovačić kao u većoj ili manjoj mjeri i ostatak ekipe ima tu jednu energiju. Energiju čovjeka kojem je pun kurac jer i meni je pun kurac.

sve ti potpišem osim glasanja za Most, Petrov je naime lud i opasan

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Back to top

- Similar topics