MILANČE: – Savjetujem mu (Oreškoviću-op. Ero) da se bavi onime što bi mu trebao biti posao, zakone ćemo pisati mi. Mi nemamo vladu, to je problem
Page 1 of 1
MILANČE: – Savjetujem mu (Oreškoviću-op. Ero) da se bavi onime što bi mu trebao biti posao, zakone ćemo pisati mi. Mi nemamo vladu, to je problem
http://www.vecernji.hr/hrvatska/zoran-milanovic-u-1730-daje-izjavu-o-oreskovicevoj-objavi-na-facebooku-1060722
Big problem. Nepremostiv.
Big problem. Nepremostiv.
Re: MILANČE: – Savjetujem mu (Oreškoviću-op. Ero) da se bavi onime što bi mu trebao biti posao, zakone ćemo pisati mi. Mi nemamo vladu, to je problem
milanovic odlicno barata rjecnikom desnice...
i razumom
S nekim ljudima se ne može drukčije razgovarati – dodao je.
i razumom
S nekim ljudima se ne može drukčije razgovarati – dodao je.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: MILANČE: – Savjetujem mu (Oreškoviću-op. Ero) da se bavi onime što bi mu trebao biti posao, zakone ćemo pisati mi. Mi nemamo vladu, to je problem
Dobro je vama . Jako dobro.
2014-04-14
Ae, štano kaže "Zakone ćemo pisati mi. Mi nemamo vladu, to je problem"...
Baš je odlepio...skroz...više mi ga nije gušt ni vrijeđati...dajte nek netko pomogne tom jadnom izgubljenom čovjeku...
darth_vader-
2014-04-17
Milanče je za 4 godine podvojio javni dug, a zemlju mu je napustilo 200.000 mladih ljudi.
Dakle, doveo je državu na sami rub bankrota. Tko su ljudi koji im još uvijek daju svoj glas?
Neprofitni?
Dakle, doveo je državu na sami rub bankrota. Tko su ljudi koji im još uvijek daju svoj glas?
Neprofitni?
haha..i meni,žao mi ga je već.On se toliko uživio da to više nije normalno.I što je najgore mogao bi na stranačkim izborima pobijediti.Nisam SDP-ovac ali u Hrvatskoj bi trebala jedna dobra jaka ljevica,onako snažna i konstruktivna opozicija u tom trenutku ali izgleda da od toga ništa.Hrpa galamđija i seratora koji su dobili priliku i uprskali je.jasambrend wrote:Baš je odlepio...skroz...više mi ga nije gušt ni vrijeđati...dajte nek netko pomogne tom jadnom izgubljenom čovjeku...
vili40-
2015-08-02
Da soraja nije zoki?Isti mentalni sklop.jasambrend wrote:Baš je odlepio...skroz...više mi ga nije gušt ni vrijeđati...dajte nek netko pomogne tom jadnom izgubljenom čovjeku...
Tony Soprano-
2015-08-15
Similar topics
» Nemamo još uvijek vladu, anarhija. propadasmo bez HDZ/SDP parazita da vladaju , part 666
» Muhahahahahaaa posao za novu vladu..
» Trebao sam ostati i biti kriminalac
» Trump : Italija je problem , blokirat ćemo letove
» Orban Ako nemamo financijsku podršku EU okrenuti ćemo se KINI
» Muhahahahahaaa posao za novu vladu..
» Trebao sam ostati i biti kriminalac
» Trump : Italija je problem , blokirat ćemo letove
» Orban Ako nemamo financijsku podršku EU okrenuti ćemo se KINI
Page 1 of 1