Ode Milanče
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Ode Milanče
ode on u bosnu ili u hss pa ti za njim nema ti drugedebotoijusto wrote:dobar oprostajni govor ...i dobar potez pravovremena ostavka
ovo bi trebao biti standard u HR politickoj sceni
zoky uvik se lipo javim ispa si covik
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:ode on u bosnu ili u hss pa ti za njim nema ti drugedebotoijusto wrote:dobar oprostajni govor ...i dobar potez pravovremena ostavka
ovo bi trebao biti standard u HR politickoj sceni
zoky uvik se lipo javim ispa si covik
aetako je i nema nego da je tako , nega
nekako slutim da se nece zoky izgubit
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
...sa čvrsnice vila kliče u herceg bosnu dobro došao milanče
2015-09-08
Tko bi lani rekao da će dva najeksponiranija hrvatska političara šapatom pasti?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vuksadinare wrote:..opet stara fotka u avataru norka?...neki znak...
ne, to je po želji
Guest- Guest
Kud i ostali mladi Hrvati koji su bez posla. Dobrodošli u hrvatsku svakodnevicu. Dobro je da postoje Most i ŽZ jer i nedodirljivi dolaze na red.vuksadinare wrote:a kamo ce sad fred matic,kotromanovic koji su izrazili svoju lojalnost zokiju..'kud zoki tu i mi'..ili beljak koji je samo zbog zokija usao u koaliciju..
Guest- Guest
hahahahahahaaaa...dosljedan do krajaRayMabus wrote:14.04 "Nakon jučerašnjih rezultata neću se opet kandidirati za predsjednika SDPa", rekao je Milanović.
"Vidjeli smo rezultate, odaziv nikad manji. To je na kraju pretegnulo u korist HDZ-a. To je činjenica koju treba prihvatiti i ne puno mudrovati. Očito je neki dublji poremećaj prisutan u hrvatskoj politici i društvenom životu".
http://www.index.hr/vijesti/clanak/live-stream-milanovic-necu-se-vise-kandidirati-za-mjesto-sefa-sdpa/918959.aspx
ovo me podsjetilo na onaj vic o luđaku koji se autoputom vozio u krivom smjeru
vili40-
2015-08-02
točno,da su ga se nekak prije mogli riješiti ali nikad nije kasno.jastreb wrote:Velik dobitak za SDP.
vili40-
2015-08-02
A baš.vili40 wrote:hahahahahahaaaa...dosljedan do krajaRayMabus wrote:14.04 "Nakon jučerašnjih rezultata neću se opet kandidirati za predsjednika SDPa", rekao je Milanović.
"Vidjeli smo rezultate, odaziv nikad manji. To je na kraju pretegnulo u korist HDZ-a. To je činjenica koju treba prihvatiti i ne puno mudrovati. Očito je neki dublji poremećaj prisutan u hrvatskoj politici i društvenom životu".
http://www.index.hr/vijesti/clanak/live-stream-milanovic-necu-se-vise-kandidirati-za-mjesto-sefa-sdpa/918959.aspx
ovo me podsjetilo na onaj vic o luđaku koji se autoputom vozio u krivom smjeru
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja mislim da bi Komadina bio pravi čovjek za šefa stranke.
2014-04-22
ja ne,ako nemaju ništa bolje onda ga jebi.Uostalom njihova stvar.jastreb wrote:Ja mislim da bi Komadina bio pravi čovjek za šefa stranke.
vili40-
2015-08-02
A tko? Stazić je previše bahat,iako ima odlučnost. Picula mi je premekan. Opačićka nema neku karizmu.vili40 wrote:ja ne,ako nemaju ništa bolje onda ga jebi.Uostalom njihova stvar.jastreb wrote:Ja mislim da bi Komadina bio pravi čovjek za šefa stranke.
Uglavnom sam mišljenja da treba dati šansu riječkoj struji.
2014-04-22
daj nemoj viceve pricatjastreb wrote:A tko? Stazić je previše bahat,iako ima odlučnost. Picula mi je premekan. Opačićka nema neku karizmu.vili40 wrote:ja ne,ako nemaju ništa bolje onda ga jebi.Uostalom njihova stvar.jastreb wrote:Ja mislim da bi Komadina bio pravi čovjek za šefa stranke.
2015-09-08
aha....Noor wrote:vuksadinare wrote:..opet stara fotka u avataru norka?...neki znak...
ne, to je po želji
2015-09-08
Pa dobro tko? Po meni je bio idealan onaj Vukovarac,gradonačelnik,ali taj je zasro motku.vuksadinare wrote:daj nemoj viceve pricatjastreb wrote:A tko? Stazić je previše bahat,iako ima odlučnost. Picula mi je premekan. Opačićka nema neku karizmu.vili40 wrote:ja ne,ako nemaju ništa bolje onda ga jebi.Uostalom njihova stvar.jastreb wrote:Ja mislim da bi Komadina bio pravi čovjek za šefa stranke.
2014-04-22
Ni onaj Koprivničanec nije loš.Eva wrote:A onaj Bernardić?
2014-04-22
onda ga jebi,razjurio je sve normalno i pristojnojastreb wrote:Pa dobro tko? Po meni je bio idealan onaj Vukovarac,gradonačelnik,ali taj je zasro motku.vuksadinare wrote:daj nemoj viceve pricatjastreb wrote:A tko? Stazić je previše bahat,iako ima odlučnost. Picula mi je premekan. Opačićka nema neku karizmu.vili40 wrote:ja ne,ako nemaju ništa bolje onda ga jebi.Uostalom njihova stvar.jastreb wrote:Ja mislim da bi Komadina bio pravi čovjek za šefa stranke.
vili40-
2015-08-02
..pa evo davorko vidovic...moze i kolaricka....rajko ostojic je dobar kandidat...jastreb wrote:Pa dobro tko? Po meni je bio idealan onaj Vukovarac,gradonačelnik,ali taj je zasro motku.vuksadinare wrote:daj nemoj viceve pricatjastreb wrote:A tko? Stazić je previše bahat,iako ima odlučnost. Picula mi je premekan. Opačićka nema neku karizmu.vili40 wrote:ja ne,ako nemaju ništa bolje onda ga jebi.Uostalom njihova stvar.jastreb wrote:Ja mislim da bi Komadina bio pravi čovjek za šefa stranke.
2015-09-08
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Page 3 of 8