Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"
Page 30 of 44
Page 30 of 44 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44
Re: Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"
ajde begaj sa ViPa, idi adminiši tamo na ljubavi i emocijamakic wrote:meni je ova Stranka rada i solidarnosti mala nepoznanica a svugdje kotiraju pomalo..
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Neve wrote:da, malo je štreberski tip.. zgodni, pristojni, ugodni dečko, odlikaš kojeg bi svaka mama poželjela za zetadeda ultimate nemesis wrote:Svileni zvuči nekako mlohavo, zar te na to asocira?
Ne znam, nisam mama imam ćer ali takav profil ne bih poželio za zeta....
aparatčik i pička od karaktera...jebeš taj život
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
n_razbojnik wrote:ajde begaj sa ViPa, idi adminiši tamo na ljubavi i emocijamakic wrote:meni je ova Stranka rada i solidarnosti mala nepoznanica a svugdje kotiraju pomalo..
:shy
MaximusDecimusMiridije wrote:kolerik wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/hdzovca-koji-se-proslavio-lijepljenjem-iskaznice-na-celo-nisu-pustili-na-proslavu/918824.aspx
lol...
ajebiga njega sam cekao cijelu vecer... :)
Meni malo zao covjeka. Sad bez zajebancije....vjerojatnije je iskreniji u svojim uvjerenjima od 90% ljudi tamo.
Ae ovi se moraju suzdržavati, uvelo i prohibiciju kaže Šuica...zamisli muke, a ovaj APIS broji li ga broji...
2014-04-15
epikur37 wrote:Neve wrote:da, malo je štreberski tip.. zgodni, pristojni, ugodni dečko, odlikaš kojeg bi svaka mama poželjela za zetadeda ultimate nemesis wrote:Svileni zvuči nekako mlohavo, zar te na to asocira?
loool izađe mi duša na nos :^^^^
maggie13 wrote:lijepo je zivjeti u nadi, ali nicim realnim narav premijera ne bi utjecala na to.epikur37 wrote:Neve wrote:mislim da bi u tom pogledu Milanović čak bio bolji i čvršći, s više državničkih elemenata.. i ustvari je svojevrsna šteta što je toliko ekscentričan, nepredividljiv i nema baš dobru kontrolu nas svojim nastupima i izjavama.. ekscentričnost možda može biti zgodna i zabavna na nekim nižim diplomatskim razinama, ali je u našim uvjetima potpuno bez svrhe, zbunjujuća i nepoželjnaIknar je gay wrote:Izbori su puka formalnost,neovisno tko bio otpravnik poslova,Hrvatska kao jedna od puzzli u slagalici,ide unaprijed zacrtanim smjerom.
A gle, nebrušen je i neurotičan ali svakako karakter i subjekt koji je u stanju postupiti po svom.
Neki put ishitreno, nediplomatski, politički nekorektno i nepragmatično ali je to u stanju. Ako ima muda, to će se cijeniti.
Dao bi suvbjektivitet, ovako ostajemo administrativna jedinica.
Oprosti megi o kakvoj ti nadi govoriš?
2015-08-06
dopusta im Plenki samo vodu i sokice :Dn_razbojnik wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:kolerik wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/hdzovca-koji-se-proslavio-lijepljenjem-iskaznice-na-celo-nisu-pustili-na-proslavu/918824.aspx
lol...
Meni malo zao covjeka. Sad bez zajebancije....vjerojatnije je iskreniji u svojim uvjerenjima od 90% ljudi tamo.
Ae ovi se moraju suzdržavati, uvelo i prohibiciju kaže Šuica...zamisli muke, a ovaj APIS broji li ga broji...
2014-04-12
oprostio bi ti njemu ako je za refrendumepikur37 wrote:Neve wrote:da, malo je štreberski tip.. zgodni, pristojni, ugodni dečko, odlikaš kojeg bi svaka mama poželjela za zetadeda ultimate nemesis wrote:Svileni zvuči nekako mlohavo, zar te na to asocira?
2014-04-15
kic wrote:epikur37 wrote:Neve wrote:da, malo je štreberski tip.. zgodni, pristojni, ugodni dečko, odlikaš kojeg bi svaka mama poželjela za zetadeda ultimate nemesis wrote:Svileni zvuči nekako mlohavo, zar te na to asocira?
loool izađe mi duša na nos :^^^^
Ajme, baš si raštiman, svako malo se skanjivaš...bože :)
2015-08-06
članstvo u novom habitusu, ružan eksperimentmaggie13 wrote:dopusta im Plenki samo vodu i sokice :Dn_razbojnik wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:kolerik wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/hdzovca-koji-se-proslavio-lijepljenjem-iskaznice-na-celo-nisu-pustili-na-proslavu/918824.aspx
lol...
2014-04-15
o nadi da bismo s Milanovicem bili nesto vise od administrativne jedinice. Ili s bilo kim drugim na tom mjestu.epikur37 wrote:maggie13 wrote:lijepo je zivjeti u nadi, ali nicim realnim narav premijera ne bi utjecala na to.epikur37 wrote:Neve wrote:mislim da bi u tom pogledu Milanović čak bio bolji i čvršći, s više državničkih elemenata.. i ustvari je svojevrsna šteta što je toliko ekscentričan, nepredividljiv i nema baš dobru kontrolu nas svojim nastupima i izjavama.. ekscentričnost možda može biti zgodna i zabavna na nekim nižim diplomatskim razinama, ali je u našim uvjetima potpuno bez svrhe, zbunjujuća i nepoželjnaIknar je gay wrote:Izbori su puka formalnost,neovisno tko bio otpravnik poslova,Hrvatska kao jedna od puzzli u slagalici,ide unaprijed zacrtanim smjerom.
A gle, nebrušen je i neurotičan ali svakako karakter i subjekt koji je u stanju postupiti po svom.
Neki put ishitreno, nediplomatski, politički nekorektno i nepragmatično ali je to u stanju. Ako ima muda, to će se cijeniti.
2014-04-12
n_razbojnik wrote:oprostio bi ti njemu ako je za refrendumepikur37 wrote:Neve wrote:da, malo je štreberski tip.. zgodni, pristojni, ugodni dečko, odlikaš kojeg bi svaka mama poželjela za zetadeda ultimate nemesis wrote:Svileni zvuči nekako mlohavo, zar te na to asocira?
darth_vader-
2014-04-17
n_razbojnik wrote:oprostio bi ti njemu ako je za refrendumepikur37 wrote:Neve wrote:da, malo je štreberski tip.. zgodni, pristojni, ugodni dečko, odlikaš kojeg bi svaka mama poželjela za zetadeda ultimate nemesis wrote:Svileni zvuči nekako mlohavo, zar te na to asocira?
a gle to bi bilo oke, msm s referendumom...al to tebe očito puno hebe msm rs i referendum ...:D
2015-08-06
kaznjavanje k'o u skoli :Dn_razbojnik wrote:članstvo u novom habitusu, ružan eksperimentmaggie13 wrote:dopusta im Plenki samo vodu i sokice :Dn_razbojnik wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:kolerik wrote:
2014-04-12
Neve wrote:pa jbg, kad sam čak i mutnom, tužnolikom Karamarku dala malo kredita na početku preuzimanja stranke i vlasti, onda ću isto dati i Mr. Svilenom.. možda iznenadi pa osim što je ljepuškast pokaže i da je koristan i pametanepikur37 wrote:Ne vadi se sada eto ti tvoj dečko :) Voluminozne kose i bijelih zuba, briselski kastrat. Ines sabalić će ga prosto obožavati :D
ja sam predugo radio po bankama da bih ikom dao kredit na lijepe oči...
Da,istina,ali mislim kako je Hrvatska pre mala i beznačajna zemlja,da bi takvo kočoperenje imalo težinu.Otpravnik poslova mora biti baš neki bezlični birokratski činovnik poput Plenkovića,koji bi bez pogovora oblizao anus da se to od njega zatraži.Neve wrote:mislim da bi u tom pogledu Milanović čak bio bolji i čvršći, s više državničkih elemenata.. i ustvari je svojevrsna šteta što je toliko ekscentričan, nepredividljiv i nema baš dobru kontrolu nas svojim nastupima i izjavama.. ekscentričnost možda može biti zgodna i zabavna na nekim nižim diplomatskim razinama, ali je u našim uvjetima potpuno bez svrhe, zbunjujuća i nepoželjnaIknar je gay wrote:Izbori su puka formalnost,neovisno tko bio otpravnik poslova,Hrvatska kao jedna od puzzli u slagalici,ide unaprijed zacrtanim smjerom.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
n_razbojnik wrote:članstvo u novom habitusu, ružan eksperimentmaggie13 wrote:dopusta im Plenki samo vodu i sokice :Dn_razbojnik wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:kolerik wrote:
Pretrpjeti će malo za viši cilj, al mu ne bih baš preporučio prohibiciju na duže...
darth_vader-
2014-04-17
maggie13 wrote:o nadi da bismo s Milanovicem bili nesto vise od administrativne jedinice. Ili s bilo kim drugim na tom mjestu.epikur37 wrote:maggie13 wrote:lijepo je zivjeti u nadi, ali nicim realnim narav premijera ne bi utjecala na to.epikur37 wrote:Neve wrote:
mislim da bi u tom pogledu Milanović čak bio bolji i čvršći, s više državničkih elemenata.. i ustvari je svojevrsna šteta što je toliko ekscentričan, nepredividljiv i nema baš dobru kontrolu nas svojim nastupima i izjavama.. ekscentričnost možda može biti zgodna i zabavna na nekim nižim diplomatskim razinama, ali je u našim uvjetima potpuno bez svrhe, zbunjujuća i nepoželjna
Pa mislim da bi, zato sam rekao da nama treba pomalo lud političar, jer smo stavljeni u jedan "racionalni" obrazac koji stalno generira iste političke profile, odluke i ponašanja.
Najbliže tom iracionalnom profilu s karakternom težinom je trenutno Milanović.
No kaj god prošla baba s kolačima .....kuhamo se i dalje :)
I da, nije važno niz koje stranke dolazi, hdz ili sdp, nebitno.........važno da ulazi kao samostalna osoba, koliko-toliko.
Last edited by epikur37 on 11/9/2016, 23:51; edited 1 time in total
2015-08-06
Ma niti najmanje, i nemoj da te ovakve zablude vode kada budeš slao pozivnice za dernekepikur37 wrote:n_razbojnik wrote:oprostio bi ti njemu ako je za refrendumepikur37 wrote:Neve wrote:da, malo je štreberski tip.. zgodni, pristojni, ugodni dečko, odlikaš kojeg bi svaka mama poželjela za zetadeda ultimate nemesis wrote:Svileni zvuči nekako mlohavo, zar te na to asocira?
a gle to bi bilo oke, msm s referendumom...al to tebe očito puno hebe msm rs i referendum ...:D
2014-04-15
I ne samo to nego Milanović je imao srecu šta je u Njemačkoj bila Merkel koja je uzela sve imigrante koji je ovi prevezao do Mađarske i SLovenije ...a sad zamisli da se to ponovi a nitko ih nece a Milanoviceva politika je necemo žicu , necemo pucat po imigrantima .....kao on pametan a ono hrpa imigranata zaglavila ovdje a taj isti Milanović širi ruke i ono : A pa šta cu ja tu ?Iknar je gay wrote:Da,istina,ali mislim kako je Hrvatska pre mala i beznačajna zemlja,da bi takvo kočoperenje imalo težinu.Otpravnik poslova mora biti baš neki bezlični birokratski činovnik poput Plenkovića,koji bi bez pogovora oblizao anus da se to od njega zatraži.Neve wrote:mislim da bi u tom pogledu Milanović čak bio bolji i čvršći, s više državničkih elemenata.. i ustvari je svojevrsna šteta što je toliko ekscentričan, nepredividljiv i nema baš dobru kontrolu nas svojim nastupima i izjavama.. ekscentričnost možda može biti zgodna i zabavna na nekim nižim diplomatskim razinama, ali je u našim uvjetima potpuno bez svrhe, zbunjujuća i nepoželjnaIknar je gay wrote:Izbori su puka formalnost,neovisno tko bio otpravnik poslova,Hrvatska kao jedna od puzzli u slagalici,ide unaprijed zacrtanim smjerom.
HDZ bar oce neku ogradu a kad se promijeni vlast u Briselu i PLenković dobije upute ograda stiže u roku keks bez prigovora i suvišnih pitanja.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
IDS 27k glasova - 4 mandata
Bandić 37k glasova - 2 mandata
:)
Bandić 37k glasova - 2 mandata
:)
Page 30 of 44 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44
Similar topics
» Vratite Srbe, spasite Hrvatsku
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
» Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
» Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
Page 30 of 44