Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"
Page 9 of 44
Page 9 of 44 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 44
Re: Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"
Foto: Index.hr
Anketa govori i da bi Živi zid trebao osvojiti sedam, IDIS četiri, Milan Bandić dva, a HDSSB po jedan mandat. Da bi se formirala parlamentarna većina političkim strankama potrebno je minimalno 77 mandata.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ima u toj stranci vec ona tri luzera. Koji mogu ponoviti bris kao iz Mosta. Doduse pitanje je koliko su njima dali i tko je i jeli usao. Ali nemoras cak promatrati samo Most. Recimo manjinci jedino ako stvarno nisu normalni ce stati prije uz SDP nego uz HDZ nakon cirkusa koji je zavrsio. I ovo su ankete...ne ono fiksni rezultati. Moze se dogoditi nesto razlicito...ne masu...ali za par mandata bi moglo biti razlike kod samih rezultata.
Guest- Guest
A tko su partneri iz HDZ i partneri?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
mislio sam se između MOSTa i ŽZ, zadovoljan sam.. više nego zadovoljan.. iako mislim da bi bilo bolje da je HDZ dalje od vlasti, jer te budale najvljuju porez na nekretnine
Guest- Guest
Zadnji put je bilo "Nakon 99,90% obrađenih listića Domoljubna koalicija osvaja 59 mandat, a koalicija Hrvatska raste 56 mandata. MOST dobiva 19 mandata. Koalicija okupljena oko zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandićaosvaja 2 mandata, Živi zid 1 mandat, IDS 3 mandata, a HDSSB 2 mandata i Uspješna Hrvatska 1 mandat."
A izlazne bijahu HDZ 57,SDP 56, Most 17, Zivi Zid 3, IDS 3, Bandit 2, HDSSB 2.
Guest- Guest
A tko su HDZ partneri? Pa s kim su oni izasli u koaliciji?MaximusDecimusMiridije wrote:Zadnji put je bilo "Nakon 99,90% obrađenih listića Domoljubna koalicija osvaja 59 mandat, a koalicija Hrvatska raste 56 mandata. MOST dobiva 19 mandata. Koalicija okupljena oko zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandićaosvaja 2 mandata, Živi zid 1 mandat, IDS 3 mandata, a HDSSB 2 mandata i Uspješna Hrvatska 1 mandat."
2015-08-15
kaja_333 wrote:A tko su HDZ partneri? Pa s kim su oni izasli u koaliciji?MaximusDecimusMiridije wrote:Zadnji put je bilo "Nakon 99,90% obrađenih listića Domoljubna koalicija osvaja 59 mandat, a koalicija Hrvatska raste 56 mandata. MOST dobiva 19 mandata. Koalicija okupljena oko zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandićaosvaja 2 mandata, Živi zid 1 mandat, IDS 3 mandata, a HDSSB 2 mandata i Uspješna Hrvatska 1 mandat."
HSLS :)
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:jasambrend wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:jasambrend wrote:maggie13 wrote:
kaaramarko zakasnio.
Pa s njim su mogli imati veći utjecaj, nego što će ga imati s ikim...ljudi su više njima zamjerali, nego njemu ovaj cirkus...
Ahaaaa :)
Pa realno je moguće da više neće participirati u vlasti...kako bi drukčije utjecali na događaje u državi...sad samo može ići silazna putanja...
Marc rece neki dan maksimalno 5-6 mandata. Vidit cemo sto ce biti na kraju dana danas. Interesantno je na koga se fokusirate bokte :)
rekoh da se nadam, odnosno da im to želim, a da očekujem desetak. Kako god, 11 im je previše da ga jebeš. Imaš na onoj temi moja predviđanja, NK 62, HDZ 57 tako nešto
Stvarno? Samo oni..MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:A tko su HDZ partneri? Pa s kim su oni izasli u koaliciji?MaximusDecimusMiridije wrote:Zadnji put je bilo "Nakon 99,90% obrađenih listića Domoljubna koalicija osvaja 59 mandat, a koalicija Hrvatska raste 56 mandata. MOST dobiva 19 mandata. Koalicija okupljena oko zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandićaosvaja 2 mandata, Živi zid 1 mandat, IDS 3 mandata, a HDSSB 2 mandata i Uspješna Hrvatska 1 mandat."
2015-08-15
19:48 "Neugodno me iznenadio ovaj rezultat. Ako ostanu ovakvi rezultati, ovo je jako razočaravajuće za Narodnu koaliciju", ponovio je šef HSS-a Beljak.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/uzivo-iz-stozera-sdpa-razocaranje-platili-smo-150-milijuna-kuna-da-bi-smijenili-jednog-covjeka-/918768.aspx
SDP-ovci svi od reda pušu ....izgleda da im ne paše rezultat.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/uzivo-iz-stozera-sdpa-razocaranje-platili-smo-150-milijuna-kuna-da-bi-smijenili-jednog-covjeka-/918768.aspx
2014-04-11
To je onaj moj danas glas za MIra Bulja taj jedanejsti mandat ....shebo im je tamo svima koncepciju.marcellus wrote:
rekoh da se nadam, odnosno da im to želim, a da očekujem desetak. Kako god, 11 im je previše da ga jebeš. Imaš na onoj temi moja predviđanja, NK 62, HDZ 57 tako nešto
2014-04-11
kaja_333 wrote:Stvarno? Samo oni..MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:A tko su HDZ partneri? Pa s kim su oni izasli u koaliciji?MaximusDecimusMiridije wrote:Zadnji put je bilo "Nakon 99,90% obrađenih listića Domoljubna koalicija osvaja 59 mandat, a koalicija Hrvatska raste 56 mandata. MOST dobiva 19 mandata. Koalicija okupljena oko zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandićaosvaja 2 mandata, Živi zid 1 mandat, IDS 3 mandata, a HDSSB 2 mandata i Uspješna Hrvatska 1 mandat."
Ae....HSS prebjeg, odjebali su HSP....pojma nemam sto bi s onim ludjakom iz Varazdina. Dakle ostade HSLS.
Guest- Guest
RayMabus wrote:19:48 "Neugodno me iznenadio ovaj rezultat. Ako ostanu ovakvi rezultati, ovo je jako razočaravajuće za Narodnu koaliciju", ponovio je šef HSS-a Beljak.
A zato jer po ovome ispada da ce opet nekome trebat kurac pusit za na vlasti biti :D
Guest- Guest
Vesna Pusić na aparatima , narodna kolacija kmeči ....s Milanovićem na celu koalicije su nemoguce a HDZ slavi jer s PLenkovicem mogu koalirat sa MOSTom.
2014-04-11
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
RayMabus wrote:To je onaj moj danas glas za MIra Bulja taj jedanejsti mandat ....shebo im je tamo svima koncepciju.marcellus wrote:
Miro Bulj, nositelj njihove liste u devetoj jedinici, kaže da je zadovoljan postignutim rezultatima, a zadovoljan je što je u njegovoj jedinici Most osvojio dva mjesta u Saboru. Kada smo ga pitali je li sada sve riješeno, odnosno, hoće li Mosti s kime brzo nakon izbora formirati novu vladu, Bulj nije želio ništa komentirati.
- Most je zadovoljan čim smo slavili dvoznamenkasti rezultat nakon svih onih podmetanja koje smo doživljavali u posljednje vrijeme. Pokazali smo da smo stabilna politička opcija koja nije igrala samo jedne izbore - izjavio je Miro Bulj, koji je po izlaznim anketama ostvario prolaz u Sabor u devetoj izbornoj jedinici u kojoj su, kao i na prošlim izborima, dva Mostovca ušla u Sabor, bez Stipe Petrine.
http://www.vecernji.hr/izbori2016/ivan-kovacic-stvarno-sam-zadovoljan-ovo-je-za-nas-konstantan-rast-1112797
Ajmo nešto i zapivat.
2014-04-11
12! Da da! Rastemo vec! Ko moja chuna na busty&beautiful maratonu!
Guest- Guest
19.50 Prvi na listi Mosta u V. izbornoj jedinici Tomislav Panenić kazao je u nedjelju navečer kako je zadovoljan izlaznim anketama koje, smatra, pokazuju da Most ima stabilno biračko tijelo, a poručuje i kako sve iznad 10 mandata jamči da nema formiranja nove vlade bez Mosta.
"Zadovoljan sam anketama. Nakon burnih predizbornih vremena u kojima se krivnja nerijetko svaljivala na nas", izjavio je Hini Panenić u izbornom stožeru Mosta nakon objave izlaznih anketa, koje im predviđaju 11 saborskih mandata.
"Sve preko 10 mandata jamči da bez Mosta nema formiranja Vlade", kazao je Panenić.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/uzivo-iz-stozera-mosta-sve-iznad-10-mandata-jamci-da-nema-formiranja-nove-vlade-bez-mosta/918761.aspx
La la la la la la la la
"Zadovoljan sam anketama. Nakon burnih predizbornih vremena u kojima se krivnja nerijetko svaljivala na nas", izjavio je Hini Panenić u izbornom stožeru Mosta nakon objave izlaznih anketa, koje im predviđaju 11 saborskih mandata.
"Sve preko 10 mandata jamči da bez Mosta nema formiranja Vlade", kazao je Panenić.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/uzivo-iz-stozera-mosta-sve-iznad-10-mandata-jamci-da-nema-formiranja-nove-vlade-bez-mosta/918761.aspx
La la la la la la la la
2014-04-11
Reiner je izjavio da je izlaznost mala jer ljudi danas hodocaste u Mariju Bistricu...lol
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Reiner je izjavio da je izlaznost mala jer ljudi danas hodocaste u Mariju Bistricu...lol
Ne znam kako je taj čovjek uopće postao akademik, pokazao se relativno malouman u komuniukaciji i gledanju na stvar.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
RayMabus wrote:
Foto: Index.hr
Anketa govori i da bi Živi zid trebao osvojiti sedam, IDIS četiri, Milan Bandić dva, a HDSSB po jedan mandat. Da bi se formirala parlamentarna većina političkim strankama potrebno je minimalno 77 mandata.
Foto: Index, Hina
NARODNA koalicija predvođena SDP-om prema izlaznim anketama Ipsos pulsa za nacionalne televizije na prijevremenim parlamentarnim izborima osvaja 57 mandata, HDZ dobiva njih 57, a treći je Most s 12 mandata.
Na četvrtom je mjestu, sa sedam mandata, koalicija koju predvodi Živi zid, IDS ima tri, stranka Milana Bandića dva, a HDSSB i stranka Pametno jedan mandat.
2014-04-11
Page 9 of 44 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 44
Similar topics
» Vratite Srbe, spasite Hrvatsku
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
» Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
» Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
Page 9 of 44