Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"
Page 7 of 44
Page 7 of 44 • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 44
Re: Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"
Bilo je malo prije na radiju ....evo ti sad za pet minuta ce ti službeno izvješće.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:NIšta od hdz-a , sad su javili neslužbeno da MIlanović može sam sastavit vladu.
Je more....i ja svaki ponedjeljak kad uplatim Eurojackpot....nesluzbeno otvaram hotel na sestricama kraj Peljesca....pa kad upane sluzbeno nemam ni za maramice da suze obrisem.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
previse je toga za izkorigirat..mislim, nisu oni savrseni, ali netko ove mora zaustavit..razbahatili se previsejasambrend wrote:maggie13 wrote:Nece moci bez Mosta..to je bio cilj..korektiva..
A ne znam baš...mislio sam i ja tako dok nisu potencijalno opasni zakoni doneseni...koncesije ecetera,ecetera...
Last edited by maggie13 on Sun 11 Sep - 12:59; edited 1 time in total
2014-04-11
RayMabus wrote:Bilo je malo prije na radiju ....evo ti sad za pet minuta ce ti službeno izvješće.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:NIšta od hdz-a , sad su javili neslužbeno da MIlanović može sam sastavit vladu.
Je more....i ja svaki ponedjeljak kad uplatim Eurojackpot....nesluzbeno otvaram hotel na sestricama kraj Peljesca....pa kad upane sluzbeno nemam ni za maramice da suze obrisem.
To jugovinil iz tebe govori. Znam ja. Puno si chuku setao tamo dje trava ne raste....jel vidis sto si ucinio. Pa suti iruda mu jebem!
Guest- Guest
jasambrend wrote:maggie13 wrote:Nece moci bez Mosta..to je bio cilj..korektiva..
A ne znam baš...mislio sam i ja tako dok nisu potencijalno opasni zakoni doneseni...koncesije ecetera,ecetera...
A i rušenje Vlade...realno zašto?
darth_vader-
2014-04-16
jasambrend wrote:jasambrend wrote:maggie13 wrote:Nece moci bez Mosta..to je bio cilj..korektiva..
Zato jer je tadasnji HDZ bio zao!!!
Guest- Guest
RayMabus wrote:NIšta od hdz-a , sad su javili neslužbeno da MIlanović može sam sastavit vladu.
Zoky, upgraded&improved :)
Razhebi ih sve ...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Evo ga, nista bez mosta..;-) nova tv
Last edited by maggie13 on Sun 11 Sep - 13:00; edited 1 time in total
2014-04-11
Samo jedna grupacija moze preko nevolje divlji narod odvesti! Necu sada reci naravno o kome se radi.
Guest- Guest
I ovo je nekako u duhu s citavom situacijom :D
Guest- Guest
kaaramarko zakasnio.jasambrend wrote:jasambrend wrote:maggie13 wrote:Nece moci bez Mosta..to je bio cilj..korektiva..
2014-04-11
jasambrend wrote:Neriješeno...Petrov premijer...
ha ha da
metković zdravo
nemoj...šta kažu?maggie13 wrote:Evo ga, nista bez mosta..;-) nova tv
nije vrag da će opet usrat i šefa i stanicu?
Guest- Guest
nisi mi jasna. trba korektiv. razbahatili se i dobro je što se ovo dešava.maggie13 wrote:previse je toga za izkorigirat..mislim, nisu oni savrseni, ali netko ove mora zaustavit..razbahatili se previsejasambrend wrote:maggie13 wrote:Nece moci bez Mosta..to je bio cilj..korektiva..
ali da misliš da je jedna grupacija željna fotelja, rješenje.
ne mogu bilivit.
veber-
2014-12-30
maggie13 wrote:Evo ga, nista bez mosta..;-) nova tv
nisam siguran, ako SDP dobije šezdeset svojih, što će realno na kraju vjerojatno imati, 4 ids-a, manjine osam to je sedamdeset i dva. 4 fale, ajmo reć živi zid ili bandito... bandita kupiš nije problem. Most je svima zadnja solucija
HDZ ako dobaci 60 s dijasporom puno je, ni s mostom nemaju dosta. jedino varijanta hdz i most i manjine... ali ako ponovo idu s mostom ispadaju totalne ljige. Neovisno o izlaznim anketama, nadam se da će most maestralno popušiti i ostati ispod deset mandata, od čega će nakon izbora pola prijeći u druge stranke
MaximusDecimusMiridije wrote:jasambrend wrote:jasambrend wrote:maggie13 wrote:Nece moci bez Mosta..to je bio cilj..korektiva..
Zato jer je tadasnji HDZ bio zao!!!
Evo stižu dobrice, samo što nisu...
darth_vader-
2014-04-16
i svi koji nisu izašli na glasanje neka se napuše kurca do slijedećih izbora.
2014-12-30
veber wrote:i svi koji nisu izašli na glasanje neka se napuše kurca do slijedećih izbora.
Guest- Guest
nadam se da nitko neće imat dovoljno i da će ćuprija lopovska otići niz drinu...marcellus wrote:maggie13 wrote:Evo ga, nista bez mosta..;-) nova tv
nisam siguran, ako SDP dobije šezdeset svojih, što će realno na kraju vjerojatno imati, 4 ids-a, manjine osam to je sedamdeset i dva. 4 fale, ajmo reć živi zid ili bandito... bandita kupiš nije problem. Most je svima zadnja solucija
HDZ ako dobaci 60 s dijasporom puno je, ni s mostom nemaju dosta. jedino varijanta hdz i most i manjine... ali ako ponovo idu s mostom ispadaju totalne ljige. Neovisno o izlaznim anketama, nadam se da će most maestralno popušiti i ostati ispod deset mandata, od čega će nakon izbora pola prijeći u druge stranke
veber-
2014-12-30
veber wrote:i svi koji nisu izašli na glasanje neka se napuše kurca do slijedećih izbora.
..dobro, ne moraju baš to, nek samo šute.
ovdje treba napraviti listu, da znamo koji to moraju šutjeti
Guest- Guest
maggie13 wrote:kaaramarko zakasnio.jasambrend wrote:jasambrend wrote:maggie13 wrote:Nece moci bez Mosta..to je bio cilj..korektiva..
Pa s njim su mogli imati veći utjecaj, nego što će ga imati s ikim...ljudi su više njima zamjerali, nego njemu ovaj cirkus...
darth_vader-
2014-04-16
Page 7 of 44 • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 44
Similar topics
» Vratite Srbe, spasite Hrvatsku
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
» Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
» Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
Page 7 of 44