Nisi nikad rodila, nemoj mi o vrtićima govorit
Page 9 of 13
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Re: Nisi nikad rodila, nemoj mi o vrtićima govorit
opet smo zakinuti.MaximusDecimusMiridije wrote:veber wrote:hahahahahMaximusDecimusMiridije wrote: Ali sve krece od prvoga dizanja chune :D
nije baš, ali blizu.
kaj je onda kod žena?
Kod žena sve krece od kad se prvi put orosi pipica :D
one kod nas vide, a mi možemo samo opipat.
a, to ne daju baš isti tren.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
maggie13 wrote:hmmm, moze kompromis..barem maaalo oprezniji B-)MaximusDecimusMiridije wrote:maggie13 wrote:pa kod tih daljnih i ne krece nuzno..prepredvidljivo zvuci..^_~MaximusDecimusMiridije wrote:deda ultimate nemesis wrote:druge ljubavi isto
I trece,cetvrte,pete....u principu....jako je grubo svesti stvari na to. Ali sve krece od prvoga dizanja chune :D
Je istina. Muskarci su poznati po tome da nakon prvog zajeba postanu pametniji,stabilniji kao osobe i da se ne ravnaju vise po tim nagonima i slicno :D
Je kako ne :)
Guest- Guest
il se meni cini il ste vi svi neozbiljni
ako ne mislim o hrani, da. samo mi je to na pameti.RayMabus wrote:Samo vam je jebačina na pameti.
2014-12-30
veber wrote:opet smo zakinuti.MaximusDecimusMiridije wrote:veber wrote:hahahahahMaximusDecimusMiridije wrote: Ali sve krece od prvoga dizanja chune :D
nije baš, ali blizu.
kaj je onda kod žena?
Kod žena sve krece od kad se prvi put orosi pipica :D
Pa dobro i to ovisi recimo....ako nose neke hlace pripijene od prirodnih materijala a da nije koža...onda se eventualno i moze vidjeti. Ali onda ti prvo padne na pamet "jeblo mater upišala se"...
Guest- Guest
veber wrote:
opet smo zakinuti.
možeš vidjeti u očima, zjenice se rašire, zacrveni se koža na prsnom košu, vratu, ubrza se disanje itd.
Last edited by deda ultimate nemesis on 8/9/2016, 18:12; edited 1 time in total
Guest- Guest
RayMabus wrote:Samo vam je jebačina na pameti.
Nije....ja bi razmjenjivao tjelesne tekucine s nekom djevojkom....uz svo duzno postovanje,romantiku i osjecaje :)
Guest- Guest
čini ti se.prckov wrote:il se meni cini il ste vi svi neozbiljni
vodimo spiku o budućnosti svijeta i ozbiljni smo do jaja, od njih pa na dalje smo dlakavi...
2014-12-30
A vidim.veber wrote:ako ne mislim o hrani, da. samo mi je to na pameti.RayMabus wrote:Samo vam je jebačina na pameti.
Seks je jednostavna stvar ....treba ostavit nešto sivih stanica i za druga viša razmišljanja.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
hvala na stručnom objašnjenju.deda ultimate nemesis wrote:veber wrote:
opet smo zakinuti.
možeš vidjeti u očima, zjenice se rašire, zacrveni se koža na prsnom košu, vratu itd.
nisam do sada znao.
2014-12-30
Fuj ...tko zna ciji je kuraz sa tim ustima prije tebe pušila.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Samo vam je jebačina na pameti.
Nije....ja bi razmjenjivao tjelesne tekucine s nekom djevojkom....uz svo duzno postovanje,romantiku i osjecaje :)
2014-04-11
s obzirom da sam na forumu jedino me seks i pivo zanimaju.RayMabus wrote:A vidim.veber wrote:ako ne mislim o hrani, da. samo mi je to na pameti.RayMabus wrote:Samo vam je jebačina na pameti.
Seks je jednostavna stvar ....treba ostavit nešto sivih stanica i za druga viša razmišljanja.
i jel se konstrukcija osušila da ofarbam drugu ruku.
2014-12-30
odo ja, vi ste svi neozbiljni I samo o seksu pricate
RayMabus wrote:Fuj ...tko zna ciji je kuraz sa tim ustima prije tebe pušila.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Samo vam je jebačina na pameti.
E stvarno.....ntebi nema pomoci.
Guest- Guest
aha, puka sreca..@_@MaximusDecimusMiridije wrote:maggie13 wrote:hmmm, moze kompromis..barem maaalo oprezniji B-)MaximusDecimusMiridije wrote:maggie13 wrote:pa kod tih daljnih i ne krece nuzno..prepredvidljivo zvuci..^_~MaximusDecimusMiridije wrote:
I trece,cetvrte,pete....u principu....jako je grubo svesti stvari na to. Ali sve krece od prvoga dizanja chune :D
Je istina. Muskarci su poznati po tome da nakon prvog zajeba postanu pametniji,stabilniji kao osobe i da se ne ravnaju vise po tim nagonima i slicno :D
Je kako ne :)
2014-04-12
A šta ceš ....ja sam ti ....pogledaj komentar na videu ....nema ti u mene oko kole ...ovi veber kuva meggy ....meni bi to bilo samo : Megig kad cemo se kresnit ? Oš neš Bangladeš.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Fuj ...tko zna ciji je kuraz sa tim ustima prije tebe pušila.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Samo vam je jebačina na pameti.
E stvarno.....ntebi nema pomoci.
2014-04-11
veber wrote:
hvala na stručnom objašnjenju.
nisam do sada znao.
meni trebaju stručna objašnjenja inače ne bih znao protumačiti reakciju, da li se radi o strahu i spremanju na bijeg i napad ili o uzbuđenju, nekad te stvari nije lako raspoznati, zašto joj se ubrzao puls, da li joj se digao tlak i razbit će ti glavu, ili će te poljubiti, nije lako znati
Guest- Guest
jel'tako?! Bas su neozbiljni..;Dprckov wrote:odo ja, vi ste svi neozbiljni I samo o seksu pricate
2014-04-12
"ide provjerit šta žena radi"prckov wrote:odo ja, vi ste svi neozbiljni I samo o seksu pricate
Guest- Guest
Tko pita ne skita.
Evo primjera : Ja lijepo pitam Maggy Kad cemo se kresnit ? ....i onda ona meni odgovara : nikad.
Eto. Jednostavno. Moc jednostavnosti.
Evo primjera : Ja lijepo pitam Maggy Kad cemo se kresnit ? ....i onda ona meni odgovara : nikad.
Eto. Jednostavno. Moc jednostavnosti.
2014-04-11
pa to je čar igre.RayMabus wrote: ...ovi veber kuva meggy ....meni bi to bilo samo : Megig kad cemo se kresnit ? Oš neš Bangladeš.
2014-12-30
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Suljo neces proci nikad nisi ni prosao
» Mikulić: Hasanbegoviću nikad nisi napisao ništa, a još manje izjavio o položaju Hrvata u BiH - Hasanče: To je irelevantno
» PARADOKS U NJEMAČKIM CRKVAMA Nikad manje članova, a nikad više novca
» DUHOVNI KRAH NJEMAČKE CRKVE: Nikad više novca, nikad manje katolika!
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
» Mikulić: Hasanbegoviću nikad nisi napisao ništa, a još manje izjavio o položaju Hrvata u BiH - Hasanče: To je irelevantno
» PARADOKS U NJEMAČKIM CRKVAMA Nikad manje članova, a nikad više novca
» DUHOVNI KRAH NJEMAČKE CRKVE: Nikad više novca, nikad manje katolika!
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
Page 9 of 13