Nisi nikad rodila, nemoj mi o vrtićima govorit
Page 2 of 13
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Re: Nisi nikad rodila, nemoj mi o vrtićima govorit
slažem se...marcellus wrote:situacija u vrtićima u Zg je sasvim dobra, imam dijete u vrtiću. Privatni su bolji, i puno skuplji, to tako ide.
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
s tim da su ti privatni bolji jednostavno jer tete puno bolje brinu za kikiće, ne što ih hrane teletinom
Eva wrote:Mile je na koki. Slabo je to njemu.
a neeee, ono su bili problemi sa sinusima
Guest- Guest
Da, klinci inače puno jedu.marcellus wrote:s tim da su ti privatni bolji jednostavno jer tete puno bolje brinu za kikiće, ne što ih hrane teletinom
Guest- Guest
Eva wrote:Jel imaju fontane u dvorištu?
imaju sve moguće igračke i pizdarije u dvorištu, ljuljačke tobogane i sranja.
jedino što je u privatnima intimnija i toplija atmosfera, što za ono kolko te oderu i očekuješ.
Eva wrote:Da, klinci inače puno jedu.marcellus wrote:s tim da su ti privatni bolji jednostavno jer tete puno bolje brinu za kikiće, ne što ih hrane teletinom
da, nije isto pašteta od tri kune i kvalitetna hrana. Hrana je dobra u državnom, odlična u privatnom.
mi smo imali jebene mesne nareske i čaj, fuck
soma i dvesto privatni mjesečno, državni mislim da je petsto. Zavisi od primanja roditelja. Privatni može bit i dva soma a može bit i petsto kuna.
grad naime sufinancira i privatne vrtiće
Ma znam, ali kaj oni pojedu. Moje cure su imale tri menija dnevno, pa su nam uvijek zamatali da nosimo doma jer bi pojele dva tri zalogaja tijekom dana.marcellus wrote:Eva wrote:Da, klinci inače puno jedu.marcellus wrote:s tim da su ti privatni bolji jednostavno jer tete puno bolje brinu za kikiće, ne što ih hrane teletinom
da, nije isto pašteta od tri kune i kvalitetna hrana. Hrana je dobra u državnom, odlična u privatnom.
Guest- Guest
Eva wrote:Ma znam, ali kaj oni pojedu. Moje cure su imale tri menija dnevno, pa su nam uvijek zamatali da nosimo doma jer bi pojele dva tri zalogaja tijekom dana.marcellus wrote:Eva wrote:Da, klinci inače puno jedu.marcellus wrote:s tim da su ti privatni bolji jednostavno jer tete puno bolje brinu za kikiće, ne što ih hrane teletinom
ovdje djeci daju kolko traže jest, zavisi od deteta. Gladna nisu.
sve je to fama i pizdarije nekih roditelja.
situacija se promijeni s godinama, ali zna da smo za l uvijek dobili sve što nije pojela, a moglo se nosit. voće, jogurt, kolač i sl.
jednom sam nažicao gulaš. malo ga zaljutio i bio je super.
situacija se promijeni s godinama, ali zna da smo za l uvijek dobili sve što nije pojela, a moglo se nosit. voće, jogurt, kolač i sl.
2014-12-30
veber wrote:sve je to fama i pizdarije nekih roditelja.
ne znam, mi nikad nismo nosili ništ doma, zakaj bi... ovi im ne određuju porcije standardno nego kolko koje dete jede... ova moja jede ko da je ti
Tak je u AT. Moje cure nisu štele jest, i nikad nisu bile gladne. Al, zato mali pojede sve. I sad kaj njima ne paše, on smaže.marcellus wrote:veber wrote:sve je to fama i pizdarije nekih roditelja.
ne znam, mi nikad nismo nosili ništ doma, zakaj bi... ovi im ne određuju porcije standardno nego kolko koje dete jede... ova moja jede ko da je ti
Guest- Guest
.'.joj mala daj mi malo iruda ti...dok jos ovo malo mogu'...'ne dam ne dam da si i sam na svijetu'...'mala aj ne zajebaji znas ti ko sam ja..pa ja mogu ilari klinton pojebat da ocu..'...'jebi ej onda ako mozes mene neces...star si i pet pismejkera imas'...'mala...daj...dok ne popizdin..udavit cu te u onim fontanama..matere mi moje u poganoj vlaki'...
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
zato jer svaki dan ide slijedovanje za taj dan, ako dijete ne pojede moraju bacit.marcellus wrote:veber wrote:sve je to fama i pizdarije nekih roditelja.
i moji su jeli koliko su htjeli.
2014-12-30
Na zapovijed.∞ wrote:tri mjeseca je prošlo...potapaj...
http://www.index.hr/vijesti/clanak/dok-se-javnost-zgraza-odvratnim-napadom-na-hrgu-bandic-objavljuje-neduhovite-montaze-o-milanovicu/918132.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/stizu-prve-reakcije-maras-ovo-je-sramotno-od-bandica-hrga-je-samo-rekla-istinu/918141.aspx
"Jesi ti ikad rodila? Nisi. Onda nemoj o tome govorit", bezobrazno, nepristojno i gnjusno govorio je Bandić Hrgi.
Naravno, javnost je zgrozi Bandićev istup, no na Facebook stranici njegove stranke nema ni traga eventualnoj isprici.
PA PA MILANE.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
btw opremio sam cijeli vrtić s računalima.
nosio im papir.
nedavno smo otpisali stari papir za stare printere, one beskonačne trake u kutijama i to sam im odfurao. pola palete.
takve stvari fale u vrtićima
nosio im papir.
nedavno smo otpisali stari papir za stare printere, one beskonačne trake u kutijama i to sam im odfurao. pola palete.
2014-12-30
veber wrote:btw opremio sam cijeli vrtić s računalima.
nosio im papir.
imaju zid za šarat. Evo sad si je doma pošarala štrample. Jebeš papir.
Similar topics
» Suljo neces proci nikad nisi ni prosao
» Mikulić: Hasanbegoviću nikad nisi napisao ništa, a još manje izjavio o položaju Hrvata u BiH - Hasanče: To je irelevantno
» PARADOKS U NJEMAČKIM CRKVAMA Nikad manje članova, a nikad više novca
» DUHOVNI KRAH NJEMAČKE CRKVE: Nikad više novca, nikad manje katolika!
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
» Mikulić: Hasanbegoviću nikad nisi napisao ništa, a još manje izjavio o položaju Hrvata u BiH - Hasanče: To je irelevantno
» PARADOKS U NJEMAČKIM CRKVAMA Nikad manje članova, a nikad više novca
» DUHOVNI KRAH NJEMAČKE CRKVE: Nikad više novca, nikad manje katolika!
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
Page 2 of 13