Nisi nikad rodila, nemoj mi o vrtićima govorit
Page 11 of 13
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Re: Nisi nikad rodila, nemoj mi o vrtićima govorit
veber wrote:megi mu ni odgovorilamarcellus wrote:RayMabus wrote:Sjedim i pušim. Serem i pušim. Cijeli život.
Dan je tmuran. Kiša ce. Siv je. Kao i moj život. Cijeli život tako. Dok sjedim i pušim.
nejebica haiku
možda zato što je vidjela da na fejsbooku ima hrpu ženskih prijateljica koje mu komentiraju i lajkaju objave, pa joj nije pouzdan
Guest- Guest
Nemam fejs.
Usput to je bio samo primjer tj meggy je tu poslužila samo kao primjer.
Ne pada mi na pamet da je zovem na ples.
Usput to je bio samo primjer tj meggy je tu poslužila samo kao primjer.
Ne pada mi na pamet da je zovem na ples.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
veber-
2014-12-30
Veca je vjerovatnost da bi ....veca nego kod onoga : Daj pichke znam da imaš.veber wrote:jer bi možda prihvatila?
Prepolovio sam igru , smanjio težinu do cilja .....igra se sastoji u tome da uvijek postoji mogucnost pobjede i mogucnost poraza a i cilj pa lakši cilj je = veca mogucnost pobjede.
2014-04-11
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
U OSNOVNE i srednje škole Vukovarsko-srijemske županije ove školske godine upisano je čak 1165 učenika manje nego lani, izvijestila je na konferenciji za novinare u četvrtak u Vukovaru pročelnica vukovarsko-srijemskog Odjela za obrazovanje i sport Jadranka Mustapić-Karlić, dodajući kako je po pedagoškim standardima to čak 41 školski razred manje nego prošle školske godine.
Izvijestila je da je ove godine u osnovne škole na području županije upisano 13.965 učenika, a u srednje 7063 učenika.
"Kada te brojke usporedimo s brojkama iz prošle godine, u osnovne škole upisana su 672 učenika manje, a u srednje njih 493 manje", rekla je Jadranka Mustapić-Karlić, dodajući kako je "jedina svijetla točka" to što je ove godine upisano 85 prvašića više nego prošle godine.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-skole-vukovarskosrijemske-zupanije-upisano-1165-ucenika-manje-nego-lani/918211.aspx
Emanicpaciju smo potukli ....samo ona to još ne zna ....znači ta igra mi je sve manje i manje zanimljiva jer sam je dobio.
Izvijestila je da je ove godine u osnovne škole na području županije upisano 13.965 učenika, a u srednje 7063 učenika.
"Kada te brojke usporedimo s brojkama iz prošle godine, u osnovne škole upisana su 672 učenika manje, a u srednje njih 493 manje", rekla je Jadranka Mustapić-Karlić, dodajući kako je "jedina svijetla točka" to što je ove godine upisano 85 prvašića više nego prošle godine.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-skole-vukovarskosrijemske-zupanije-upisano-1165-ucenika-manje-nego-lani/918211.aspx
Emanicpaciju smo potukli ....samo ona to još ne zna ....znači ta igra mi je sve manje i manje zanimljiva jer sam je dobio.
2014-04-11
Idemo dalje. Slijedeca stavka koju cu podhebavati je : ljudska prava. Trik je u onome ljudska. Niste jedina inteligentna rasa na ovoj planeti a da bi otjerali negativne vanzemaljce morat cete se suociti sa nima ....oči u oči.
2014-04-11
Previse me nesto ovdje spominjete..po dobru,nadam se..ne da mi se sve citat :D
2014-04-12
draga, longi ti se počeo upucavat....maggie13 wrote:Previse me nesto ovdje spominjete..po dobru,nadam se..ne da mi se sve citat :D
najsi
2014-12-30
Znam da sam draga longiju, ali ne na taj nacin ^_~
2014-04-12
Bandoljeros pokazuje svoje pravo lice... Ništa čudno.
odmah mi je lakše...maggie13 wrote:Znam da sam draga longiju, ali ne na taj nacin ^_~
2014-12-30
Šta se ja njoj imam upucavati ? Rekao sam ti kako ja funkcioniram : Oš neš.veber wrote:draga, longi ti se počeo upucavat....maggie13 wrote:Previse me nesto ovdje spominjete..po dobru,nadam se..ne da mi se sve citat :D
najsi
Upucavanje nije moj stil jer to samo znaci da ta osoba s druge strane :
. ne zna šta hoce dakle nije sigurna
ili
- ne zna šta hoce dakle nije sigurna al bi malo testirala pa da vidi jel to šta joj se upucava ok tj jel može proci
Ni jedna ni druga objašnjenja me ne zanimaju nego bježi od toga i traži neku koja zna šta hoce i zna sama procitati ovu drugu stranu kakva je , jel joj paše ili ne.
2014-04-11
Tko ne zna šta hoce ....a kako bih onda ja to morao znati a ona sama ne zna ?
Smiješno.
Smiješno.
2014-04-11
Deda, varaš se! Ljubav je vječna, sam su subjekti promjenjivi.deda ultimate nemesis wrote:druge ljubavi isto
Guest- Guest
Meni je ljubav prema Bogu na prvom mjestu .....žene su na žnj mjestu .....negdje u rangu sa beskičmenjacima ....hobotnice , puževi , gliste ....i to.
2014-04-11
Bog je moja vječna ljubav. Aleluja. NIks pišulje.Eva wrote:Boga nema, Longi. Voliš uzalud.
2014-04-11
Ha ha ha ha ha zavarti ću ....nitko nema pojma o čemu pričam ...sve van triba nacrtat.
Bog voli sve duše , ljude , životinje , biljke itd itd itd ....a onaj tko voli onoga tko voli njih sve voli i njih sve.
Bog voli sve duše , ljude , životinje , biljke itd itd itd ....a onaj tko voli onoga tko voli njih sve voli i njih sve.
2014-04-11
uputite me... kako nikad niko nema lijepe riječi za bandića a on uvijek dobije izbore?.......
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
istinaEva wrote:Deda, varaš se! Ljubav je vječna, sam su subjekti promjenjivi.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Suljo neces proci nikad nisi ni prosao
» Mikulić: Hasanbegoviću nikad nisi napisao ništa, a još manje izjavio o položaju Hrvata u BiH - Hasanče: To je irelevantno
» PARADOKS U NJEMAČKIM CRKVAMA Nikad manje članova, a nikad više novca
» DUHOVNI KRAH NJEMAČKE CRKVE: Nikad više novca, nikad manje katolika!
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
» Mikulić: Hasanbegoviću nikad nisi napisao ništa, a još manje izjavio o položaju Hrvata u BiH - Hasanče: To je irelevantno
» PARADOKS U NJEMAČKIM CRKVAMA Nikad manje članova, a nikad više novca
» DUHOVNI KRAH NJEMAČKE CRKVE: Nikad više novca, nikad manje katolika!
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
Page 11 of 13