Nisi nikad rodila, nemoj mi o vrtićima govorit
Page 3 of 13
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Re: Nisi nikad rodila, nemoj mi o vrtićima govorit
veber wrote:btw opremio sam cijeli vrtić s računalima.
nosio im papir.
nedavno smo otpisali stari papir za stare printere, one beskonačne trake u kutijama i to sam im odfurao. pola palete.
takve stvari fale u vrtićima
imaju zid za šarat. Evo sad si je doma pošarala štrample. Jebeš papir.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Hahaha, slatko. Moja si je mlađa jedno jutro kosu natrackala s kremom za ruku, koju je btw ukrala u kupaonicu dok ju nisam držala na oku 30 sekundi jer sam stariju češljala. Joj kad se sjetim, ni jedno jutro nije bilo normalno u toj dobi.
Guest- Guest
bandic i hrga...
https://www.youtube.com/watch?v=FGcu1_i3rdQ
https://www.youtube.com/watch?v=FGcu1_i3rdQ
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
to me nikad nije smetalo. L je imala jedan zid i ormar za umjetnički izričaj.marcellus wrote:veber wrote:btw opremio sam cijeli vrtić s računalima.
nosio im papir.
nedavno smo otpisali stari papir za stare printere, one beskonačne trake u kutijama i to sam im odfurao. pola palete.
2014-12-30
nećakinja do nedavno kod starog imala piccasso fazu na zidu širine 6m, šteta kaj su prefarbali.
2014-12-30
Eva wrote:Tak je u AT. Moje cure nisu štele jest, i nikad nisu bile gladne. Al, zato mali pojede sve. I sad kaj njima ne paše, on smaže.marcellus wrote:veber wrote:sve je to fama i pizdarije nekih roditelja.
situacija se promijeni s godinama, ali zna da smo za l uvijek dobili sve što nije pojela, a moglo se nosit. voće, jogurt, kolač i sl.
jednom sam nažicao gulaš. malo ga zaljutio i bio je super.
ne znam, mi nikad nismo nosili ništ doma, zakaj bi... ovi im ne određuju porcije standardno nego kolko koje dete jede... ova moja jede ko da je ti
moji su tražili i nakon repeta, i to poriluk, kelj ili tak nekaj...kaj doma nisu ni primirisati hteli
Guest- Guest
Noor wrote:Eva wrote:Tak je u AT. Moje cure nisu štele jest, i nikad nisu bile gladne. Al, zato mali pojede sve. I sad kaj njima ne paše, on smaže.marcellus wrote:veber wrote:sve je to fama i pizdarije nekih roditelja.
situacija se promijeni s godinama, ali zna da smo za l uvijek dobili sve što nije pojela, a moglo se nosit. voće, jogurt, kolač i sl.
ne znam, mi nikad nismo nosili ništ doma, zakaj bi... ovi im ne određuju porcije standardno nego kolko koje dete jede... ova moja jede ko da je ti
moji su tražili i nakon repeta, i to poriluk, kelj ili tak nekaj...kaj doma nisu ni primirisati hteli
ova moja jede sve i doma i tam. Vele tete da im je to jedino dete koje jede baš sve, druži se sa baš svima, ono ne zajebava. I doma je tak, ne zajebava (previše).
doma doduše zajebava malo više neg u jaslicama, al vele da je to ful normalno
pričaj mi o tome...doma su tirani, a u vrtiću su jedan iz mase...jebiga vrtić je prva 'vojska'...marcellus wrote:doma doduše zajebava malo više neg u jaslicama, al vele da je to ful normalno
marcellus wrote:Noor wrote:Eva wrote:Tak je u AT. Moje cure nisu štele jest, i nikad nisu bile gladne. Al, zato mali pojede sve. I sad kaj njima ne paše, on smaže.marcellus wrote:veber wrote:sve je to fama i pizdarije nekih roditelja.
ova moja jede sve i doma i tam. Vele tete da im je to jedino dete koje jede baš sve, druži se sa baš svima, ono ne zajebava. I doma je tak, ne zajebava (previše).
to je super...inače, deca rađe jedu u društvu, međusobno se kopiraju i tak to ide...moji su u vrtiću jeli sve, a doma zbirali
Guest- Guest
doma nije dala da ju se hrani ni kad nije znala za koji se kraj žlica drži, ono... čim je mogla primit žlicu u ruku nije više dala da ju iko hrani. A u vrtiću još i traži tete da ju hrane. Vele tete, normalno, klasika. Doma se preserava i pravi važna, tam se grebe za pažnju.
S dečkima je lakše, i u hrani a da ne pričam s oblačenjem. Kad smo jednom išli na izlet u šumu, mlađa je birala majicu 20 minuta, a maleni joj je kazal joj, kak si ti komplicirana, evo uzmi ovu, i zahvatil prvu koja mu je došla pod ruku.Noor wrote:Eva wrote:Tak je u AT. Moje cure nisu štele jest, i nikad nisu bile gladne. Al, zato mali pojede sve. I sad kaj njima ne paše, on smaže.marcellus wrote:veber wrote:sve je to fama i pizdarije nekih roditelja.
Last edited by Eva on 8/9/2016, 14:57; edited 1 time in total
Guest- Guest
∞™ wrote:pričaj mi o tome...doma su tirani, a u vrtiću su jedan iz mase...jebiga vrtić je prva 'vojska'...marcellus wrote:doma doduše zajebava malo više neg u jaslicama, al vele da je to ful normalno
a znaš ju, ak postoji malo dete koje ne zajebava to je to... malo mora.
a žapci mali preslatki...jedva čekam bit babamarcellus wrote:doma nije dala da ju se hrani ni kad nije znala za koji se kraj žlica drži, ono... čim je mogla primit žlicu u ruku nije više dala da ju iko hrani. A u vrtiću još i traži tete da ju hrane. Vele tete, normalno, klasika. Doma se preserava i pravi važna, tam se grebe za pažnju.
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
hahaha...mali car...tak trebaEva wrote:S dečkima je lakše, i u hrani a da ne pričam s oblačenjem. Kad smo jednom išli na izlet u šumu, mlađa je birala majicu 20 minuta, a maleni joj je kazala joj, kak si ti komplicirana, evo uzmi ovu i zahvatil prvu koja mu je došla pod ruku.Noor wrote:Eva wrote:Tak je u AT. Moje cure nisu štele jest, i nikad nisu bile gladne. Al, zato mali pojede sve. I sad kaj njima ne paše, on smaže.marcellus wrote:veber wrote:sve je to fama i pizdarije nekih roditelja.
to ti je ovo:
Last edited by ∞™ on 8/9/2016, 15:03; edited 1 time in total
Faza u odrastanju. Moja je imala celu sobu.veber wrote:to me nikad nije smetalo. L je imala jedan zid i ormar za umjetnički izričaj.marcellus wrote:veber wrote:btw opremio sam cijeli vrtić s računalima.
nosio im papir.
makar, možemo mi sad srat o banditu, al istina je da dok nemaš decu nemaš pojma kak to ide.
nemaju pojma, ali misle da znaju...takvi su najopasniji...marcellus wrote:makar, možemo mi sad srat o banditu, al istina je da dok nemaš decu nemaš pojma kak to ide.
Ma kaj on zna. On zna sam "delat", a dijete je gledal na fotki.marcellus wrote:makar, možemo mi sad srat o banditu, al istina je da dok nemaš decu nemaš pojma kak to ide.
Guest- Guest
Eva wrote:Hahaha, slatko. Moja si je mlađa jedno jutro kosu natrackala s kremom za ruku, koju je btw ukrala u kupaonicu dok ju nisam držala na oku 30 sekundi jer sam stariju češljala. Joj kad se sjetim, ni jedno jutro nije bilo normalno u toj dobi.
najbolji su kad se sami ošišaju
Guest- Guest
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Suljo neces proci nikad nisi ni prosao
» Mikulić: Hasanbegoviću nikad nisi napisao ništa, a još manje izjavio o položaju Hrvata u BiH - Hasanče: To je irelevantno
» PARADOKS U NJEMAČKIM CRKVAMA Nikad manje članova, a nikad više novca
» DUHOVNI KRAH NJEMAČKE CRKVE: Nikad više novca, nikad manje katolika!
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
» Mikulić: Hasanbegoviću nikad nisi napisao ništa, a još manje izjavio o položaju Hrvata u BiH - Hasanče: To je irelevantno
» PARADOKS U NJEMAČKIM CRKVAMA Nikad manje članova, a nikad više novca
» DUHOVNI KRAH NJEMAČKE CRKVE: Nikad više novca, nikad manje katolika!
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
Page 3 of 13