ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nisi nikad rodila, nemoj mi o vrtićima govorit

Page 13 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13

Go down

Nisi nikad rodila, nemoj mi o vrtićima govorit - Page 13 Empty Re: Nisi nikad rodila, nemoj mi o vrtićima govorit

Post by provocator 9/9/2016, 22:15

Triny wrote:Točno, dobila je što je htjela, provocirala ga je, prekidala ga, nije mu dala do riječi i odreagirao je na svoj način. To joj je bio cilj.
U razgovoru s Petrovim, skroz drugi pristup, druga osoba.
Pa da... Trebao ju je još išamarati. Seljačina smrdljiva!
Ko mu jebe mater... Ona je ta koja je novinarka i koja postavlja pitanja a on ako je idiot i seljačina onda se neka ne odazove. Kakave su to sad imbecilne usporedbe s Petrovom? Na taj način braniti seljobera i sirovinu jadno je.

provocator

2015-08-11

Back to top Go down

Nisi nikad rodila, nemoj mi o vrtićima govorit - Page 13 Empty Re: Nisi nikad rodila, nemoj mi o vrtićima govorit

Post by Trinity 9/9/2016, 22:25

On je seljober , a ona nije glupa. 
Od intervjua je dobila i više nego se nadala.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by provocator 9/9/2016, 22:28

Triny wrote:On je seljober , a ona nije glupa. 
Od intervjua je dobila i više nego se nadala.
A Bogami i ON... Pokazao je svoje pravo lice.

Male
2015-08-11

Back to top Go down

Post by klerko 10/9/2016, 07:02

Šta se pak Petrovu ima nabacivat?
Lik je ko špaget prekuhan u blagoslovljenoj vodi...
klerko
klerko

2014-10-23

Back to top Go down

Post by frakcija 10/9/2016, 09:28

a ne daju zagrepčanci na bandića..svakome je stigao učinit neku privatnu uslugu s kim sam komunicirala.
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 13 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13

Back to top

- Similar topics