Nisi nikad rodila, nemoj mi o vrtićima govorit
Page 6 of 13
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: Nisi nikad rodila, nemoj mi o vrtićima govorit
RayMabus wrote:"Study women. Say they are beautiful and praise them"
Tako se moraš odnositi i prema maloj djeci koja su mentalno nezrela, moraš im stalno govoriti da su predivna i prekrasna, da su u pravu, inače imaju živčani slom i kmeče cijeli dan.
Ako vam se to sviđa, onda to napravite od svojih žena i kćeri.
Guest- Guest
s kimeNoor wrote:A gle, znjom bar znaš na čemu siveber wrote:ja sam muško.Noor wrote:Kajo...da sam muško, ženila bi te
ne bi mi palo napamet ženit ju.
bokte ne dao bog doći pripit, a ona ima pms.
bolje u garaži prespavat.
prckov- Posts : 34563
2014-04-19
:)veber wrote:ja sam muško.Noor wrote:Kajo...da sam muško, ženila bi te
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ovaj ovdje :prckov wrote:koji milanRayMabus wrote:Prekratko vremensko razdoblje ....izbori su u nedjelju.prckov wrote:ovu bol samo novi ajfon moze umanjit
PA PA MILANE.
Juni (jun)[1] je šesti mjesec godine po gregorijanskom kalendaru. On ima 30 dana.
Nazvan vjerovatno po Junoni, starorimskoj boginji braka i domaćinstva. U bosanskom jeziku se koristi i slavenski naziv lipanj, nazvan po lipama koje tada cvjetaju.
----
by RayMabus on Fri 3 Jun - 18:32
JOk LUcifer.@melkior wrote:Lol, splitski Dalmatinci protiv zagrebačkih Dalmatinaca. Naprijed naši :clown:@RayMabus wrote:Nahebat cete ko žuti. Znam zašto sam vam dao tri miseca. To je sasvim dovoljan period da svi u gradskom poglavarstvu razmisle o ovome i da liku ako žele ispravit situaciju koja je u suštini ruganje sa ostatkom Hr daju doživotni otkaz sa svih gradskih funkcija kako bi rekli : mi nemislimo tako.
Kad prođu tri miseca to više nece biti moguce reci jer je to dovoljno dug period da nikakve isprike ne budu uvažene.
BIT CETE POTOPLJENI.
SLobodna volja.
Zato sam i dao ova tri miseca.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t9252p100-skandalozan-istup-pavla-kalinica-vikendice-se-grade-samo-u-pripidinama-zato-je-dioklecijan-odabrao-split
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
veber wrote:
zakaj bi ja to znao?
ti si german, ili što si već tvrdio
Guest- Guest
na kraju mozda nesto I ispadne od ove teme
MaximusDecimusMiridije wrote:Noor wrote:A gle, znjom bar znaš na čemu siveber wrote:ja sam muško.Noor wrote:Kajo...da sam muško, ženila bi te
Pa dobro majkumu....zamisli nakon 10 godina braka da te pita klinjo...sto se ozeniste. "Pa eto tako, s njom znam na cemu sam" :D . Kaja je ekstra zena u prici, problem opcenito prica na forumu je sto su realno prebazicne. Nema nekih dubljih objasnjenja za ovo i ono. Pa su dojmovi koje ljudi sticu o drugim ljudima poprilicno osnovni. Ja sam se gadno tako sjebo mislio ovaj ovakav ili onakav. Uzivo redom ljudi za koje mislis da su seronje ispadali okej. Tako to valjda mora biti.
ja sam čuo jednu goru priču, sva sreća pa djeca više ne postavljaju ta pitanja :D
forum je odmak od stvarnosti, većinu koju sam upoznao u rl su ok.MaximusDecimusMiridije wrote:Noor wrote:A gle, znjom bar znaš na čemu siveber wrote:ja sam muško.Noor wrote:Kajo...da sam muško, ženila bi te
Pa dobro majkumu....zamisli nakon 10 godina braka da te pita klinjo...sto se ozeniste. "Pa eto tako, s njom znam na cemu sam" :D . Kaja je ekstra zena u prici, problem opcenito prica na forumu je sto su realno prebazicne. Nema nekih dubljih objasnjenja za ovo i ono. Pa su dojmovi koje ljudi sticu o drugim ljudima poprilicno osnovni. Ja sam se gadno tako sjebo mislio ovaj ovakav ili onakav. Uzivo redom ljudi za koje mislis da su seronje ispadali okej. Tako to valjda mora biti.
čak i ludi bugi kada je bio trijezan mogao si s njim spikat.
žene su većinom najrealnije. sve koje sam upoznao ok su.
2014-12-30
prvenstveno hrvat, onda tek german.deda ultimate nemesis wrote:veber wrote:
zakaj bi ja to znao?
2014-12-30
ima tableta za PMS, no većina problema proizlazi iz krivog životnog stila i krive prehrane, pa žene znaju imati preniske razine progesterona, to ih čini živčanima i agresivnima, jer im mozak krivo signalizira da su u nekakvoj životnoj opasnostiveber wrote:
Guest- Guest
veber wrote:forum je odmak od stvarnosti, većinu koju sam upoznao u rl su ok.MaximusDecimusMiridije wrote:Noor wrote:A gle, znjom bar znaš na čemu siveber wrote:ja sam muško.Noor wrote:Kajo...da sam muško, ženila bi te
čak i ludi bugi kada je bio trijezan mogao si s njim spikat.
žene su većinom najrealnije. sve koje sam upoznao ok su.
Pa isto tako kod mene. Nisam upoznao stvarno jos nikoga tko mi je tlak dizao ili nesto. Uzivo vise nego sve okej ljudi.
Guest- Guest
veber wrote:prvenstveno hrvat, onda tek german.deda ultimate nemesis wrote:veber wrote:
zakaj bi ja to znao?
treba se polako početi identificirati kao Europljanin
Guest- Guest
znači nisam fulao?kaja_333 wrote::)veber wrote:ja sam muško.Noor wrote:Kajo...da sam muško, ženila bi te
2014-12-30
RayMabus wrote:Ovaj ovdje :prckov wrote:koji milanRayMabus wrote:Prekratko vremensko razdoblje ....izbori su u nedjelju.prckov wrote:ovu bol samo novi ajfon moze umanjit
PA PA MILANE.
Juni (jun)[1] je šesti mjesec godine po gregorijanskom kalendaru. On ima 30 dana.
Nazvan vjerovatno po Junoni, starorimskoj boginji braka i domaćinstva. U bosanskom jeziku se koristi i slavenski naziv lipanj, nazvan po lipama koje tada cvjetaju.
----
by RayMabus on Fri 3 Jun - 18:32JOk LUcifer.@melkior wrote:Lol, splitski Dalmatinci protiv zagrebačkih Dalmatinaca. Naprijed naši :clown:@RayMabus wrote:Nahebat cete ko žuti. Znam zašto sam vam dao tri miseca. To je sasvim dovoljan period da svi u gradskom poglavarstvu razmisle o ovome i da liku ako žele ispravit situaciju koja je u suštini ruganje sa ostatkom Hr daju doživotni otkaz sa svih gradskih funkcija kako bi rekli : mi nemislimo tako.
Kad prođu tri miseca to više nece biti moguce reci jer je to dovoljno dug period da nikakve isprike ne budu uvažene.
BIT CETE POTOPLJENI.
SLobodna volja.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t9252p100-skandalozan-istup-pavla-kalinica-vikendice-se-grade-samo-u-pripidinama-zato-je-dioklecijan-odabrao-split
Lol, splitski Dalmatinci protiv zagrebačkih Dalmatinaca. Naprijed naši :clown:@RayMabus wrote:Nahebat cete ko žuti. Znam zašto sam vam dao tri miseca. To je sasvim dovoljan period da svi u gradskom poglavarstvu razmisle o ovome i da liku ako žele ispravit situaciju koja je u suštini ruganje sa ostatkom Hr daju doživotni otkaz sa svih gradskih funkcija kako bi rekli : mi nemislimo tako.
BIT CETE POTOPLJENI.
JOk LUcifer.
SLobodna volja.
...
Tako malo zadovoljstva i opustanja
ti si, nesreco, meni pruzila
samo kad te drugi nisu zvali
ti si se da mi pijes krv
sa mnom druzila
Ref.
Divljakuso povampirena
kad si me ranila
kad si me sahranila
tek tada si, bila smirena
Dala si mi mrtvo sjeme da ga uzgajam
iluziju, da te dobro znam
tracila si moje vrijeme, hladno gledala
kako nestajem, kako propadam
Ref.
Ti si kao drvo koje daje samo hlad
bez plodova, i bez cvjetova
trpio sam sve dok nismo stigli konacno
do granice, dvaju svjetova
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
ma pusti ti to, de nek joj pukne nokat dok je pitas di su ti carape pas vidit progesteronadeda ultimate nemesis wrote:ima tableta za PMS, no većina problema proizlazi iz krivog životnog stila i krive prehrane, pa žene znaju imati preniske razine progesterona, to ih čini živčanima i agresivnima, jer im mozak krivo signalizira da su u nekakvoj životnoj opasnostiveber wrote:
ma to se svi iza ekrana pravimo. kaja čist pristojna i fina žena.MaximusDecimusMiridije wrote:
Pa isto tako kod mene. Nisam upoznao stvarno jos nikoga tko mi je tlak dizao ili nesto. Uzivo vise nego sve okej ljudi.
2014-12-30
Pa za ovo čak i jesi, fulao.veber wrote:znači nisam fulao?kaja_333 wrote::)veber wrote:ja sam muško.Noor wrote:Kajo...da sam muško, ženila bi te
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ženidbu ili garažu?kaja_333 wrote:Pa za ovo čak i jesi, fulao.veber wrote:znači nisam fulao?kaja_333 wrote::)veber wrote:ja sam muško.Noor wrote:Kajo...da sam muško, ženila bi te
2014-12-30
kaja_333 wrote:Pa za ovo čak i jesi, fulao.veber wrote:znači nisam fulao?kaja_333 wrote::)veber wrote:ja sam muško.Noor wrote:Kajo...da sam muško, ženila bi te
Popila bi i ti s njim? :D . A mislim ajde...znaju pijanstva biti i simpaticna valjda. Samo ono danas vise ljudi se napiju u drustvu svojih zena nego odvojeno. Barem ovi iole moderniji brakovi, u principu kada dodje do situacije da se jedno mora opijati negdje pa onda dolaziti doma...to je obicno signal drugoj osobi da digne sidro. Ili bi barem trebalo biti.
Guest- Guest
sad uleti sa ruckomveber wrote:ženidbu ili garažu?kaja_333 wrote:Pa za ovo čak i jesi, fulao.veber wrote:znači nisam fulao?kaja_333 wrote::)veber wrote:
ja sam muško.
prckov- Posts : 34563
2014-04-19
MaximusDecimusMiridije wrote:Popila bi i ti s njim? :D . A mislim ajde...znaju pijanstva biti i simpaticna valjda. Samo ono danas vise ljudi se napiju u drustvu svojih zena nego odvojeno. Barem ovi iole moderniji brakovi, u principu kada dodje do situacije da se jedno mora opijati negdje pa onda dolaziti doma...to je obicno signal drugoj osobi da digne sidro. Ili bi barem trebalo biti.
agree
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Suljo neces proci nikad nisi ni prosao
» Mikulić: Hasanbegoviću nikad nisi napisao ništa, a još manje izjavio o položaju Hrvata u BiH - Hasanče: To je irelevantno
» PARADOKS U NJEMAČKIM CRKVAMA Nikad manje članova, a nikad više novca
» DUHOVNI KRAH NJEMAČKE CRKVE: Nikad više novca, nikad manje katolika!
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
» Mikulić: Hasanbegoviću nikad nisi napisao ništa, a još manje izjavio o položaju Hrvata u BiH - Hasanče: To je irelevantno
» PARADOKS U NJEMAČKIM CRKVAMA Nikad manje članova, a nikad više novca
» DUHOVNI KRAH NJEMAČKE CRKVE: Nikad više novca, nikad manje katolika!
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
Page 6 of 13