Cafe Zorro (chat)
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Cafe Zorro (chat)
sjetila sam se..zha mi je ;(frakcija wrote:ja sam siroćemaggie13 wrote:Meni mama kupuje ribu, ona je ribareva kci ;-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
pa pomazi me onda.maggie13 wrote:sjetila sam se..zha mi je ;(frakcija wrote:ja sam siroćemaggie13 wrote:Meni mama kupuje ribu, ona je ribareva kci ;-)
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
i zagrlit i pomazit *♡*frakcija wrote:pa pomazi me onda.maggie13 wrote:sjetila sam se..zha mi je ;(frakcija wrote:ja sam siroćemaggie13 wrote:Meni mama kupuje ribu, ona je ribareva kci ;-)
2014-04-12
frakcija wrote:ja kupujem ribu do 20 kn..ajd mole do 30.jasambrend wrote:frakcija wrote:a ja kupin kad kala riba..na pošto poto..iden ća..jasambrend wrote:frakcija wrote:ajme neko kuva brujet..zinila mi guica.. iden ja lipo do peškarije..
Pa u podne na peškariju...to je sad za mački dat...ili ciljas na rabat...
Samo nemoj vijetnamskog soma kupit...zar je moguće tako nešto u Splitu uvalit...
Srdela, lokarda, manula, dakle...isto Ok...isplati se za ugora, usatu, salpu i trlju koju kunu više dati...ostalo je pljačka doslovce...kozice eventualno ako baš odisu svježinom...zato i jesam na moru čim imam slobodno...
darth_vader-
2014-04-17
vako memaggie13 wrote:i zagrlit i pomazit *♡*frakcija wrote:pa pomazi me onda.maggie13 wrote:sjetila sam se..zha mi je ;(frakcija wrote:ja sam siroćemaggie13 wrote:Meni mama kupuje ribu, ona je ribareva kci ;-)
2016-03-09
Brende, udijeli nam malo friske ribe :D
2014-04-12
jesam te..i lipse :-)frakcija wrote:vako memaggie13 wrote:i zagrlit i pomazit *♡*frakcija wrote:pa pomazi me onda.maggie13 wrote:sjetila sam se..zha mi je ;(frakcija wrote:
ja sam siroće
2014-04-12
bukva i gira..mljac, traglje, saruni..trlje ne volin baš..jasambrend wrote:frakcija wrote:ja kupujem ribu do 20 kn..ajd mole do 30.jasambrend wrote:frakcija wrote:a ja kupin kad kala riba..na pošto poto..iden ća..jasambrend wrote:
Pa u podne na peškariju...to je sad za mački dat...ili ciljas na rabat...
Samo nemoj vijetnamskog soma kupit...zar je moguće tako nešto u Splitu uvalit...
Srdela, lokarda, manula, dakle...isto Ok...isplati se za ugora, usatu, salpu i trlju koju kunu više dati...ostalo je pljačka doslovce...kozice eventualno ako baš odisu svježinom...zato i jesam na moru čim imam slobodno...
2016-03-09
e brende..najij nas.maggie13 wrote:Brende, udijeli nam malo friske ribe :D
2016-03-09
frakcija wrote:e brende..najij nas.maggie13 wrote:Brende, udijeli nam malo friske ribe :D
Pari da sam Isukrst...
darth_vader-
2014-04-17
Ajoooj..pa samo nas dvije..k'o da cijeli chat pita :D
2014-04-12
ja sa jednin obidon mogu naranit dvajes ljudi..zato šta odvratno kuvan pa svak prova i neće više..kažu ..dosta!..siti!..jasambrend wrote:frakcija wrote:e brende..najij nas.maggie13 wrote:Brende, udijeli nam malo friske ribe :D
Pari da sam Isukrst...
2016-03-09
Ahahahahahaha..luda li si..:-D
2014-04-12
frakcija wrote:ja sa jednin obidon mogu naranit dvajes ljudi..zato šta odvratno kuvan pa svak prova i neće više..kažu ..dosta!..siti!..jasambrend wrote:frakcija wrote:e brende..najij nas.maggie13 wrote:Brende, udijeli nam malo friske ribe :D
Pari da sam Isukrst...
A znači to je ta taktika kojom me žena farba...pa ako se hoću najesti najbolje kad si sam kuham...A još me ova hvali pritom(izruguje)...:p
darth_vader-
2014-04-17
maggie13 wrote:Ajoooj..pa samo nas dvije..k'o da cijeli chat pita :D
A nikad ne znaš tko kakav apetit ima...:p
darth_vader-
2014-04-17
odat cu ti tajnu, ja ti ne volim ribu :Djasambrend wrote:maggie13 wrote:Ajoooj..pa samo nas dvije..k'o da cijeli chat pita :D
Samo sam te iskusavala 8-)
2014-04-12
maggie13 wrote:odat cu ti tajnu, ja ti ne volim ribu :Djasambrend wrote:maggie13 wrote:Ajoooj..pa samo nas dvije..k'o da cijeli chat pita :D
Ah...fiju...odmah mi lakše...bice si onda bodulica dijelom...
darth_vader-
2014-04-17
Hahahaha, ima i toga :-P
2014-04-12
ti daj ribu, ja ću špek.jasambrend wrote:maggie13 wrote:odat cu ti tajnu, ja ti ne volim ribu :Djasambrend wrote:maggie13 wrote:Ajoooj..pa samo nas dvije..k'o da cijeli chat pita :D
Ah...fiju...odmah mi lakše...
najest ćemo se ko ljudi.
2014-12-30
frakcija wrote:ja sa jednin obidon mogu naranit dvajes ljudi..zato šta odvratno kuvan pa svak prova i neće više..kažu ..dosta!..siti!..jasambrend wrote:frakcija wrote:e brende..najij nas.maggie13 wrote:Brende, udijeli nam malo friske ribe :D
Pari da sam Isukrst...
prckov- Posts : 34563
2014-04-19
veber wrote:ti daj ribu, ja ću špek.jasambrend wrote:maggie13 wrote:odat cu ti tajnu, ja ti ne volim ribu :Djasambrend wrote:maggie13 wrote:Ajoooj..pa samo nas dvije..k'o da cijeli chat pita :D
Ah...fiju...odmah mi lakše...
najest ćemo se ko ljudi.
Ostaje onda samo otvoreno pitanje tankanja...crno ili bijelo...
darth_vader-
2014-04-17
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Page 34 of 50