ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 5 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 5 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by kic 20/6/2015, 09:40

cestitke ldarkness personified.

kic
Admin

2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 5 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 20/6/2015, 09:49

Haha jel to meni upuceno ?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by betty.boop 20/6/2015, 09:58

znate ono kad ste tako nadrkani da vam veseli ljudi idu na qrac ?

e pa, ja sam taj veseli ljud bounce

bonjour !
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by kic 20/6/2015, 10:51

je- @beti, skužili smo :^^
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 20/6/2015, 11:29

Sinoc sam nocne more imala jednu za drugom. Jutros sam se probudila i sva se tresem, nisam imala pojma gdje sam. Kao da sam u nekom paralelnom svijetu. Jebote...nikad mi se to nije dogodilo bas tako. Usrana se ustala iz kreveta.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/6/2015, 11:41

Idem jest i pit mozda bolje bude :D

Zbilja ne znam zasto ja imam tako zestoke nocne more? Zbog cega dolazi do toga?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/6/2015, 13:36

A ja sam ova nadrkana danas....iknar
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by betty.boop 20/6/2015, 13:42

upsi
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest 20/6/2015, 15:02

Nisi ti kriva,PMS je...:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/6/2015, 16:33

Lady_D wrote: Usrana se ustala iz kreveta.

:nb :aw
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/6/2015, 16:34

kic wrote:je-

a tko je dark personified :D ?

madara sama :D ?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by medication 20/6/2015, 19:32

Spava jutros do 10, bila na poštu po pozivnice za vjenčanje, išla se javit starcima, vratila se doma, spavala do 7.
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 20/6/2015, 22:49

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 5 XoWKbqi

ahahahhahahaahhahaha
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 21/6/2015, 10:17

ma mrzim ovakve dane.. samo bi žderala... mamino nabrajanje i moje lupanje vratima na kraju, koje je rijetko, al evo, dogodi se
umorna sam od toga.. ona nikad nije potpuno zadovoljna, a znam zašto to, zato što se ne može opustit i jednostavno uvijek nešto strepi,  totalno znam kako je to, samo ja (još) zbog toga ne napadam druge poput nje
mislim da bude lakše kad se osamostalim u smislu počnem sama živjet... ovo će me izludit, doslovno

neki dan sam se vagala na dedinoj vagi... ne smijem reć, zaista.. toliko nisam očekivala :^0 sve deblja što više radim na mršavljenju
još mi je jedina nada da ta vaga - ne valja :raspa

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 21/6/2015, 10:20

e da, i ništa od mog mora
hahahahahahaaaa

nema ništa od mene, nisam ja od akcije :D
a i frendica ide krajem sedmog s dečkom, nešto mi se više ne čini zainteresirana..

mah, nema veze, ionako je kasno za gubljenje kila.... poljevat ću se šlaufom
samo mi je cilj preživjet svatove, pa da se opustim nakon toga konačno Suspect

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 21/6/2015, 10:28

ovi su momci moćni!

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 21/6/2015, 10:56

modra wrote:
samo mi je cilj preživjet svatove, pa da se opustim nakon toga konačno Suspect
Tek onda ce da se udebljas haha 
iako s obzirom na post gore s vagom , cini mi se da se ti opustas ^^
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 21/6/2015, 11:04

tako će izgleda i bit... dočekat ću ih još jača... ja baš kad nešto moram, onda to nema šanse da se obistini :D to je nešto prokleto u meni......

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 21/6/2015, 11:47

modra wrote:ma mrzim ovakve dane.. samo bi žderala... mamino nabrajanje i moje lupanje vratima na kraju, koje je rijetko, al evo, dogodi se
umorna sam od toga.. ona nikad nije potpuno zadovoljna, a znam zašto to, zato što se ne može opustit i jednostavno uvijek nešto strepi,  totalno znam kako je to, samo ja (još) zbog toga ne napadam druge poput nje
mislim da bude lakše kad se osamostalim u smislu počnem sama živjet... ovo će me izludit, doslovno

neki dan sam se vagala na dedinoj vagi... ne smijem reć, zaista.. toliko nisam očekivala :^0 sve deblja što više radim na mršavljenju
još mi je jedina nada da ta vaga - ne valja :raspa
Mozda jedeš jer si nesretna?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 21/6/2015, 12:00

a to sigurno :D
i iz ljubavi prema hrani :D
imam apetit..... nema šta!

ja kad nastojim pametnije jesti/gladovat, shvatim da me hrana jedino i usrećuje :W

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 21/6/2015, 12:53

Jača si od toga, znaš...

Pazi se samo da ti na kraju to zdravlje ne naruši. Hrana utječe jako na čovjeka. 

Zadnjih dana mi je bilo jako zlo. To mi zna doći kada jedem losu, suhu hranu jer ne stignem bolje kuhati.
Jučer sam pojela feštu kruha za doručak, kelj za ručak, 4 nektarine i jabuku, sok od prirodnog voća....danas sam već malo bolje...
Primjetila sam bas te slabine kada jedem nesto sto mi ne pase.

Ja sam skoro skroz izbacila slatko....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics