ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 3 of 50 Previous  1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 3 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Arwen 18/6/2015, 21:00

Sutra trebali operirati kumovu mamu kad ono..danas u posjetama mu dali sve njene stvari da nosi kući. Neće biti operacije,cekaju kad će umrijeti, koji sok :/

Arwen

2014-04-22

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 3 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Arwen 18/6/2015, 21:00

Quattro banana split je zaraza teska!!!!
Arwen
Arwen

Female
2014-04-22

Back to top Go down

Post by modra 18/6/2015, 21:04

ja sutra cijeli daaaaaaaan...

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 18/6/2015, 21:43

što je ružno nekome pomoći, a onda ga pokopavat i nabrajat i pametovat.. pred drugim ljudima, što je najgore, strankama
baš ima tih ljudi, gunđala :D

to se odnosi (i) na pokvarenog kolegu s kojim sam prije radila na starom mjestu.. fuuuuuj, tako malen čovjek, a tako dvoličan, lukav... glumac!
on nije tipično gunđalo, čak ni ne gunđa, on to sve fino
baš sam ga danas s kolegicom komentirala, i ona ga je pročitala

ne razumijem ljude koji žive valjda samo da bi pakostili drugima, olajavali ih, svaki njihov korak pratili, u glavi mutili kako bi ih pokopali i pred kim!? nevjerojatna mi je ta sposobnost i želja za tim.. to stvarno moraš bit i pametan da tako živiš, mozak radi punom parom, svaka čast :D

napravim prije kojih mj dana čovjeku policu i ne dam iz nekih svojih razloga maksimalni popust, nego malo manji.. znači ne dam recimo 20% nego 15%...  on ga isto poznaje,.. veli mi tata da ga je vidio kako nakon toga gleda njegovu policu i vjerojatno komentira da bi mu on dao veći popust, hah
mudrac

i da ne nabrajam, milijun takvih primjera.. to je radio milijun putaaaaa kad smo zajedno radili...

ustvari je to jedan iskompleksirani čovječuljak koji misli da će s pametovanjem i 'ja, ja, ja' nešto dokazat.. pametni ljudi neće nasjest na to, preprozirno

jadne mu kćeri, što li će ih naučit :D 100% poštenju... :D

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 18/6/2015, 22:08

ni ja ne znam kako takvi ljudi zive u svojoj kozi

ti kojima je u cilju samo napakostit i stalno gledaju jesu li bolji od drugih...sigurno u svojoj glavi nemaju mira

ti modra...guraj po svome...pusti
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/6/2015, 22:19

Kako mi se gade nase velike hrvatine...gledam jedna naša Bjelovarčanka,inace bivša šefica i prijateljica,lajkala slike M.P. "Škorpiona" sa hrv. predsjednicom u Beču...sve veliki Hrvati na slici...a taj škorpion je takav muljator kakav nema,onomad radeći na crno sam i u njegov kafic prispjela radila par dana,to je tako ljigav čovjek,pokusao me obrlatit da budem s njim,inace nista od posla...isto tako kod nekih Hercegovaca sam radila,i dodju prijatelji sefovi i piju,i jedan od njih ga puta,preda mnom,jel jebes ti to?! 

Gade mi se svi...licemjerni rodoljubi,ženovaralice,beskičmenjaci...slika i prilika velikih Hrvata....pljuc! 

Odo bojat kosu...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/6/2015, 22:23

:^0 :^0 

kakav skorpion?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/6/2015, 22:24

jeli mp skorpion isto sto i pm thopmson? to sam htjela rec
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/6/2015, 22:27

Miroslav Piplica škorpion 

Borac je nekakav bio,kurac palac...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/6/2015, 22:33

moje misljenje je da ce kitarovicka nas samo u proslost vratit, nikakvu buducnost. previse se rat spominje. vlada s mrznjom, dijeli. takva vladavina nikad nije dobra. niti ce ikada biti.

iovako ionako ce bogovi i hrvati na buducim izborima opet izglasati za nju na izborima iz dijaspore...

ovaj ogorcen narod jos ce ogorceniji biti...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/6/2015, 23:17

Sto mrzim neodlucne ljude ....

uuot skylar grey  - words  (a.n.o. remix)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 19/6/2015, 07:24

jel to pet-@k!?

PEEE-TAK!
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by modra 19/6/2015, 07:28

slažem se,  zagi
isto mrzim mijenjanje svakodnevno profilnih i naslikavanje... isuse i majko
:|

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by modra 19/6/2015, 07:42

pas mi je rastrgao trx traku za vježbanje koja je visila na brezi ispred kuće... zaboravila sam je jučer nakon 5sekundnog(?) korištenja podić na granu, naime.
:facepalm

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 19/6/2015, 10:18

Pa ionako ti ne treba :P

Budi se mrtva umorna. Mislim da mi je željezo opet palo. Najveći problem mi je sto moram čekati 5h da bih nakon Eutiroxa mogla popit bilo sto sto sadrži željezo u sebi
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 19/6/2015, 11:03

Dobar jutar...petak je...:morningcoffee
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Jolie 19/6/2015, 11:15

Jutro. Nikako da se razbudim, a ustala u 9  Sleep Zaspala u 4 ujutro  pale
Nisam ni maloga odvela u vrtić i sad cijelo jutro po kući pjeva da je na godišnjem  lol!

Female
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 19/6/2015, 11:21

I moje su kuci,kiša pada i ne mogu van pa skaču meni po glavi....bouncebounce
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 19/6/2015, 11:23

Ko treba dadilju znate kome se javit :P
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 19/6/2015, 11:26

Daleko si....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 19/6/2015, 11:27

Idem na faks pa na kavu s prijateljicom i onda opet na faks.

Sutra planiramo more cijeli dan, ako bude lijepo vrijeme.
Jedva čekam. Mozak malo na pasu.

Idu mi na živce ljudi koji potkopavaju druge jer imaju drugačije mišljenje od njihovih. Seljaci koji misle da se iživljavati mogu nad kome žele.  Sleep  Jos gore je kada shvatiš da su to ljudi koji su odavno prošli pubertetski život i imaju familiju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 50 Previous  1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics