UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Eto.
odlično je bilo na koncertu nekidan
trodnevni muskulfiber
odlično je bilo na koncertu nekidan
trodnevni muskulfiber
medication- Posts : 5689
2014-04-14
mogu pun k svirati svaka čast, sutra na postolara, ako bura dozvoli tj :^^
n1smrad- Posts : 94
2015-02-26
Ne znam čemu prozivanje ovdje.M3tzTli wrote:Gluposti ...sa godinama naucis razliku izmedju poznanika i pravih prijatelja. Samo brucosi jos ne kuze da se to tzv drustvo raspadne iz razloga jer i nije postojalo pravo razumijevanje i prihvacanje...ono sto jest prijateljstvo...ako nakon faksa budes imala 2-4 takve osobe onda mozes se smatrati sretnom
Očito sam preglupi brucoš koji treba istrulit i žena sam ono wtf...debilcina, jel, da?
Pitanje je jednostavno i nije osobno. Znimaju me iskustva. Nista vise, nista manje.
Guest- Guest
Prvenstveno me zanimaju mišljenja starijih članova. :)
Dali ista opstane s godinama i to.
Ja nemam prijatelje već poznanike. I kako sam nekako preispitivanja sebe, tako mi ipak na kraju i najbolje pase.
Sto se tiče faksa tu nas ima sa svih strana i nakon svega, svatko svojoj kući u potragu za poslom.
Hvala Med na odgovoru. :)
Dali ista opstane s godinama i to.
Ja nemam prijatelje već poznanike. I kako sam nekako preispitivanja sebe, tako mi ipak na kraju i najbolje pase.
Sto se tiče faksa tu nas ima sa svih strana i nakon svega, svatko svojoj kući u potragu za poslom.
Hvala Med na odgovoru. :)
Guest- Guest
To sam ja počela Radit, ali osjećam se kao da je drugima to mrsko.medication wrote:Ja sam imala situaciju u kojoj sam shvatila da mi neki ljudi zapravo nisu pravi prijatelji. I jako sam se na njih tad ljutila što nisu bili uz mene.
Danas shvaćam da su jednostavno živjeli svoje živote, baš onako kako su i trebali. Trebali su sebi bit na prvom mjestu a ne stavljat mene na vrh svojih prioriteta. Ja nisam doista bitna za njihove živote.
Isto vrijedi i obrnuto.
Smeta im pa su, kako bih rekla... Čudni. Traže si nekako slične. Ne znam opisat.
Jeste da sam jos premlada kako Mici kaže i sa time se u potpunosti slažem. Svasta nesto mene jos čeka u životu.
Pitanje nije ni bilo vezano uz mene, nego me čisto zanimalo. :D ali sam se nadovezala... Malo... :P
Moja mama ima kolegicu koja je 10god mlada od nje i svaki dan se viđaju i uvijek ih iste gluposti zanimaju. :) To me natjeralo da postavim pitanje...
Guest- Guest
Postoji pravo prijateljstvo,i štetan je tko ga ima...kao neka srodna duša...al isto ga treba njegovat...
Guest- Guest
Lady_D wrote:Ne znam čemu prozivanje ovdje.M3tzTli wrote:Gluposti ...sa godinama naucis razliku izmedju poznanika i pravih prijatelja. Samo brucosi jos ne kuze da se to tzv drustvo raspadne iz razloga jer i nije postojalo pravo razumijevanje i prihvacanje...ono sto jest prijateljstvo...ako nakon faksa budes imala 2-4 takve osobe onda mozes se smatrati sretnom
Očito sam preglupi brucoš koji treba istrulit i žena sam ono wtf...debilcina, jel, da?
Pitanje je jednostavno i nije osobno. Znimaju me iskustva. Nista vise, nista manje.
?? Prozivanje ??
Upuceno je smradinju jer on ne vjeruje u prava prijateljstva te o odrastanju u kojemu pri tranziciji iz srednje na faks pocinjes uciti o trajnim odnosima
Jedino sto je tebi bilo upuceno jest da si kroz narednih 5 godina iskristALiziras situaciju..shvatis tko su ti pravi prijatelji medju brdom ljudi koje znas / ces upoznati
Guest- Guest
Iiii jos 10 tjedana,samo.Kad vec! :O
U kino idem cca jednom u 2 mjessca,T spava od 20 vec i samo kod kuce..nema spavanja kod bake... Pa kad se netko smiluje da bi ju pripazio onda odemo.
Pri
U kino idem cca jednom u 2 mjessca,T spava od 20 vec i samo kod kuce..nema spavanja kod bake... Pa kad se netko smiluje da bi ju pripazio onda odemo.
Pri
Arwen-
2014-04-22
smradinjo te nabije na karu, svako mora sam procijeniti te stvari, skola je ugl deceiving okruzenje pa nije ni faks bolji bitno je ne trositi vrijeme na nebitne ljude.e
2015-02-26
Mici ma ne znam sta pricam
Ostala sam doma danas. Moram sa majkom vrhovnom ozbiljno porazgovarat.
Ostala sam doma danas. Moram sa majkom vrhovnom ozbiljno porazgovarat.
Guest- Guest
Da ma eto tako su mama i kolegica, razlika medu godinama poveca, a vec oko 20 godina su svaki drugi dan skupa.
I piju kavu u 8 navecer.
I piju kavu u 8 navecer.
Guest- Guest
Sutra idem na jedno predavanje, 50 km udaljeno ::D
I imat ću muskulfiber, vježbala sam večeras. Bilo mi je hladno, pa sam ubila 2 muhe jednim udarcem....
I imat ću muskulfiber, vježbala sam večeras. Bilo mi je hladno, pa sam ubila 2 muhe jednim udarcem....
medication- Posts : 5689
2014-04-14
tak i ja kad mi je zima, tko je vidio palit radijator, par sklekova ako je vec rakija depleted.
vani nosi sve zivo, bolje da propapadne ulaznica nego da nesto uleti u sofersajbu, rajt? :D :(
vani nosi sve zivo, bolje da propapadne ulaznica nego da nesto uleti u sofersajbu, rajt? :D :(
2015-02-26
Da da ..samo zato sto sam napravio vinski podrum....
Odoh u osijek..malo skitati ^^
Odoh u osijek..malo skitati ^^
Guest- Guest
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)