UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Idem na faks pa na kavu s prijateljicom i onda opet na faks.
Sutra planiramo more cijeli dan, ako bude lijepo vrijeme.
Jedva čekam. Mozak malo na pasu.
Idu mi na živce ljudi koji potkopavaju druge jer imaju drugačije mišljenje od njihovih. Seljaci koji misle da se iživljavati mogu nad kome žele. Jos gore je kada shvatiš da su to ljudi koji su odavno prošli pubertetski život i imaju familiju.
Sutra planiramo more cijeli dan, ako bude lijepo vrijeme.
Jedva čekam. Mozak malo na pasu.
Idu mi na živce ljudi koji potkopavaju druge jer imaju drugačije mišljenje od njihovih. Seljaci koji misle da se iživljavati mogu nad kome žele. Jos gore je kada shvatiš da su to ljudi koji su odavno prošli pubertetski život i imaju familiju.
Guest- Guest
Jel te treba placat?
Slobodna si spustit se do ST. Cijeli posao ti je ne dati mu mobitel kad traži.
Kad je nemran, svi prakticiraju dat mu mobitel i onda je on miran i užasno pizdim zbog toga, a inače stvarno ne pizdim. :silent:
Kad je nemran, svi prakticiraju dat mu mobitel i onda je on miran i užasno pizdim zbog toga, a inače stvarno ne pizdim. :silent:
2014-04-15
Blago vama sa djecom! :) za desetak godina nadam se da cu i ja jednu malu dosadu imat... Moze i vise od desetak godina :p
Guest- Guest
Za tebe i Zagy je free :DJolie wrote:Jel te treba placat?
Guest- Guest
A kad čitam ovo za škorpiona Piplica zlo mi dođe. Kojih gnjusnih muškaraca ima. Bljak. Treba ih po jajima palicom lupit pa NEK pokušaju prcat....
Seljacine!
Seljacine!
Guest- Guest
Jučer je NETKO javio da nam je bomba na faksu. :D
Cijela horda policije je ulazila unutra.
Taman za vrijeme pisanja ispita. Jos gledam koji vrag, ali sumnjala sam da je neka takva patka :D
Cijela horda policije je ulazila unutra.
Taman za vrijeme pisanja ispita. Jos gledam koji vrag, ali sumnjala sam da je neka takva patka :D
Guest- Guest
Ja izbjegavam isto dati im mobitel,onda pobenave i svadjaju se tko će igrati...zato nema nikome i točka...muz im daje i onda mu igraju dok se ne ugasi,samo ga odlože negdje i onda on ko blesav traži gdje je...onda uživam reci "tako ti i treba,za djecu nije mobitel!" :D
Guest- Guest
Ma joj, djeca znaju biti ovisna o mobitelu i igricama. Moj pobenavi ako mu ne dam mobitel.
Ali imam čelične živce i ne smeta mi ako cvili i prigovara nešto :)
2014-04-15
Napokon više da je i vikend doša, puna mi je kapa svega...
neću ništa 3 dana radit
neću ništa 3 dana radit
medication- Posts : 5689
2014-04-14
jej! ali.. bit će mi previše i ponedjeljak :D
a ondaaa... utorak edukacija - kasko, novi uvjeti, novo sve... to više ne bi ni bog pohvatao... ne navikneš se na jedno, već mijenjaju
u pm više, oladite i odlučite se no ja ću se pokušat izvuć tako što ću nakenjat da imam puno posla na štetama, žao mi je :D
____
nakon posla skrećem u trgovinu po sastojke za čarobnu no celer ću morat posebno jest vjerojatno jer mi sve uništi taj okus :D
____
trebala sam na kavu navečer, al me boli trbuh, a danas još i cijeli dan bosonoga na poslu, a vani hladno... idem po povrće i kućici
a ondaaa... utorak edukacija - kasko, novi uvjeti, novo sve... to više ne bi ni bog pohvatao... ne navikneš se na jedno, već mijenjaju
u pm više, oladite i odlučite se no ja ću se pokušat izvuć tako što ću nakenjat da imam puno posla na štetama, žao mi je :D
____
nakon posla skrećem u trgovinu po sastojke za čarobnu no celer ću morat posebno jest vjerojatno jer mi sve uništi taj okus :D
____
trebala sam na kavu navečer, al me boli trbuh, a danas još i cijeli dan bosonoga na poslu, a vani hladno... idem po povrće i kućici
modra-
2014-04-17
Blesavih ljudi po ovom bečkom prijevozu...sama sam si kriva kad ne vozim auto...ja se nadam da cu se na godinu suočiti i sa tim....O.o
Guest- Guest
Dobio sam rjesenje iz ministarstva . Cekao sam samo 3 mjeseca ^^ sto zapravo i nije puno s obzirom koliko drugi cekaju .
Od danas sluzbeno ponovno postajem " ucenik "
Jos samo 51 mjesec ako sam dobro zbrojio ^^
Od danas sluzbeno ponovno postajem " ucenik "
Jos samo 51 mjesec ako sam dobro zbrojio ^^
Guest- Guest
volim Nicki Minaj. Moj guilty pleasureZagy wrote:
2014-04-15
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)