ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 6 of 50 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 6 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 21/6/2015, 12:53

Jača si od toga, znaš...

Pazi se samo da ti na kraju to zdravlje ne naruši. Hrana utječe jako na čovjeka. 

Zadnjih dana mi je bilo jako zlo. To mi zna doći kada jedem losu, suhu hranu jer ne stignem bolje kuhati.
Jučer sam pojela feštu kruha za doručak, kelj za ručak, 4 nektarine i jabuku, sok od prirodnog voća....danas sam već malo bolje...
Primjetila sam bas te slabine kada jedem nesto sto mi ne pase.

Ja sam skoro skroz izbacila slatko....

Guest
Guest

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 6 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 21/6/2015, 12:54

Jos samo dva pomidora jučer pojela! Za doručak i večeru.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 21/6/2015, 12:56

M3tzTli wrote:UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 6 XoWKbqi

ahahahhahahaahhahaha
i onda sam ja čudak :D
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 21/6/2015, 13:10

Čovjek se često zabrinjava stvarima na koje ne moze imati utjecaja, a zanemaruje one na koje moze utjecati.

Ja sam nekada jako puno jela jer su me zlostavljali u školi psihički i to je bio moj bijeg. Između ostaloga to je negdje bio početak mojih hormonalnih poremećaja pa se sve jok lakse kupilo. Imala blizu 70kg. Sada imam 56kg. 
Kada bi mi NETKO rekao da sam ružna i jadna, uhvatio bi me plac tako da sam nosila neku čokoladicu sa sobom "jer ona bi mi pomogla da se smirim". 
Tak je lady zavrsila debela i jos nesretnija.

Onda sam uzela stvar u svoje ruke pa sam normalno jela ali poizbacala stvari od kojih nemam koristi.

Sreća lezi u nama samima i tko to uistinu spozna, taj ima mira u srcu. Ne postoji nesto "izvana" sto ce ti donijeti sreću. Novi parfem, nova šminka, nova roba, to je sve kamuflaza iza koje se skrivamo. Nekada nije lose, no kad uzme maha čovjek te izgubi.

Ne pričam nista sto sama sebi svaki dan ne ponavljam.

Svi smo mi samo ljudi. Svi cemo umrijeti. A svi se međusobno toliko gazimo...a ovisimo jedni o drugima. 
Ne bih mogla živjeti sa sobom da sam nekome nesto napravila, a nisam se ispričala.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/6/2015, 13:50

kic wrote:
M3tzTli wrote:UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 6 XoWKbqi

ahahahhahahaahhahaha
i onda sam ja čudak :D

to je fallout sine :^^
nakon skoro desetljeća čekanja dolazi fallout 4 :freddie
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 21/6/2015, 14:10

vidio sam, evo ja instaliram trojku, again-
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by medication 21/6/2015, 14:29

Buđenje u 10.
:sex

Kava uz more s prijateljima.

Sad ću radit pitu od tikvica.

I ostatak dana ću kljucat uz House of cards.

Kako mi je dobro došao ovaj mini odmor.
medication
medication

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 21/6/2015, 14:30

ajd konačno pobjegni iz vault 1o1 -a u svijet kakvoga još nisi vidio 

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 6 11503-Capitol
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/6/2015, 18:06

Bili kod prijatelja na ručku...sad pečem but....djeca se igraju vani...

Gledam na fejsu da je onaj monstrum Đurić do kome pretučen...i to je tek početak...mogu oni njega tući koliko hoce ali to malu nece vratiti...to se desilo u selu otkud je moj muz...tužno...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 21/6/2015, 18:51

raspoloženje se malo podiglo !!!

:20 :beer

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 21/6/2015, 18:52

I ja pijem radler...:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/6/2015, 20:34

medication wrote:Buđenje u 10.
:sex

Kava uz more s prijateljima.

Sad ću radit pitu od tikvica.

I ostatak dana ću kljucat uz House of cards.

Kako mi je dobro došao ovaj mini odmor.
king :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/6/2015, 21:00

A može joj se...nema djece....(ljubomorna sam malo da...)  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/6/2015, 22:36

Med s malo opustila :)

Danas sam malo izgorila iako smo bili na moru mozda dva sata. 
Toliko sam bijela da ima bijele crte od kupaćeg a tijelo je svejedno bijelkasto.

Sude nisam prala, ali mi se niti neda.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/6/2015, 02:22

Otpremio zenu kuci...vratio se u stan .sad mogu na miru se posvetiti pivu :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 22/6/2015, 10:30

točno sam skužila da moji problemi s ustima (isušivanje i zatezanje) počinju vikendom kad ne koristim ruževe :?

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 22/6/2015, 11:26

Jel koristiš labello vikendom? 

Ponedjeljak.....:morningcoffee
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 22/6/2015, 11:34

ne....

evo sad sam ruž stavila, nadam se da će moji problemi nestati
:^0 :^0

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 22/6/2015, 12:06

decko ima 2 stolice na balkonu. na 1 lezi pas inace. pokusas li je otjerati rezati ce i gristi
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/6/2015, 12:30

Inace :D

Sto me danas naljutilo!

Isla sam upisati ocjenu u index. Zamolio me prijatelj da i njemu upisem jer on nece stici. Ok uzmem ja to idem potpisati. Posaljem mu jucer popodne poruku kada ce proci po index jer ja nisam bas slobodna.
Kaze javiti ce. Onda ga pitam da mi samo kaze koj dan planira da znam se organizrati. Ne odgovara. prode 24h nema odgovora, a vidim da je aktivan bio!

A treba mu taj index za sutra. :D

Rekoh...dobro...idem ja na more cijeli dan pa on kad misli neka se javi...a jebote...ne mogu vodit brigu o tudem zivotu. Nekada bih trcala za takvo sta i pjesacila 6km da nekome nesto odnesem, sada sam odustala.
Bavim se samom sobom i sve je od tada lakse.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/6/2015, 12:32

Jebemu jos ispadam kao naki stalker... ono :D

Kada mi se neda od negdje ici kuci samo da on prode po to...
Inace zivi 50km od Pule pa ga i shvacam da ne stigne/ne moze...jos i radi van grada stalno putuje tu/natrag/na posao.

No dobro!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 50 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics