U Beogradu bijesni na Junckera
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: U Beogradu bijesni na Junckera
http://www.telegraf.rs/vesti/1363240-stravicne-cetnicke-depese-djenerale-drazo-odrali-smo-tri-ziva-katolicka-popa-fotopizzon wrote:dawson wrote:U Beogradu imaju nerealno visoko mišljenje o sebi. Prije je Zoki u pravu.
sta to, sta smo to mi i koga izvredjali.
kave su to manifestacije i pojave u srbiji
koje ugrozavaju bilo ciju bezbeddnost.
Sve 5, vi ste vaše pravovremeno proglasili antifašistima. Takorekuć Jastrebovim jaranima.
Eroo- Posts : 78952
2016-07-22
http://www.telegraf.rs/vesti/1363240-stravicne-cetnicke-depese-djenerale-drazo-odrali-smo-tri-ziva-katolicka-popa-foto
Pročitajte ovo, obvezno. Kraljeva vojska u otadžbini.
Vučićevi i Nikolićevi antifašisti.
Last edited by Eroo on Thu 1 Sep - 10:42; edited 1 time in total
2016-07-22
vuksadinare wrote:....norka...norka....komplikujes si situaciju...Noor wrote:vuksadinare wrote:....zakacila si ga na udicu...pa se sad bori....Noor wrote:pizzon wrote:
jedino imam zelju da zarobom noorku,
da je istresem iz gaća !
ne odustaješ ti, a?
šta mu ja mogu kad grize i bez mamca
ništ ti ne brini
Guest- Guest
ne brinem ja..ti bi se trebala zabrinuti....konkurencije sve vise....sve opakija...Noor wrote:vuksadinare wrote:....norka...norka....komplikujes si situaciju...Noor wrote:vuksadinare wrote:....zakacila si ga na udicu...pa se sad bori....Noor wrote:
ne odustaješ ti, a?
ništ ti ne brini
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja ne verujem u autentičnost tih dokumenata, cetnici jesu bili banda dobrim delom ali ovi izveštaji deluju naivnoEroo wrote:http://www.telegraf.rs/vesti/1363240-stravicne-cetnicke-depese-djenerale-drazo-odrali-smo-tri-ziva-katolicka-popa-foto
Guest- Guest
vuksadinare wrote:ne brinem ja..ti bi se trebala zabrinuti....konkurencije sve vise....sve opakija...Noor wrote:vuksadinare wrote:....norka...norka....komplikujes si situaciju...Noor wrote:vuksadinare wrote:
....zakacila si ga na udicu...pa se sad bori....
ništ ti ne brini
sve ih u čvor svežem
Guest- Guest
Vaši su, plus citiraju izvor.dzmrdz wrote:Ja ne verujem u autentičnost tih dokumenata, cetnici jesu bili banda dobrim delom ali ovi izveštaji deluju naivnoEroo wrote:http://www.telegraf.rs/vesti/1363240-stravicne-cetnicke-depese-djenerale-drazo-odrali-smo-tri-ziva-katolicka-popa-foto
http://www.telegraf.rs/vesti/1462474-kad-cetnici-i-ustase-nazdravljaju-24-fotografije-koje-jednostavno-morate-videti-foto
Hoćeš reć da i ove fotografije nisu autentične?
2016-07-22
Eroo wrote:Vaši su, plus citiraju izvor.dzmrdz wrote:Ja ne verujem u autentičnost tih dokumenata, cetnici jesu bili banda dobrim delom ali ovi izveštaji deluju naivnoEroo wrote:http://www.telegraf.rs/vesti/1363240-stravicne-cetnicke-depese-djenerale-drazo-odrali-smo-tri-ziva-katolicka-popa-foto
http://www.telegraf.rs/vesti/1462474-kad-cetnici-i-ustase-nazdravljaju-24-fotografije-koje-jednostavno-morate-videti-foto
Ja vidim samo par slika bez ikakvih zlocinackih akkcija na njima..koliko slika kod tebe otvara? ja vidim samo 4-5 slika
Guest- Guest
Ništa se ne brini, sve ja to rastjeram od svoje ujne.Noor wrote:vuksadinare wrote:ne brinem ja..ti bi se trebala zabrinuti....konkurencije sve vise....sve opakija...Noor wrote:vuksadinare wrote:....norka...norka....komplikujes si situaciju...Noor wrote:
ništ ti ne brini
sve ih u čvor svežem
a i ti?.....norka vam je grand slam....treba puno muke,znoja i znanja...Regoč wrote:Ništa se ne brini, sve ja to rastjeram od svoje ujne.Noor wrote:vuksadinare wrote:ne brinem ja..ti bi se trebala zabrinuti....konkurencije sve vise....sve opakija...Noor wrote:vuksadinare wrote:
....norka...norka....komplikujes si situaciju...
ništ ti ne brini
sve ih u čvor svežem
2015-09-08
Svi se nešto uzvrtili oko nje, a ja je čuvam. Od drugih.vuksadinare wrote:a i ti?.....norka vam je grand slam....treba puno muke,znoja i znanja...Regoč wrote:Ništa se ne brini, sve ja to rastjeram od svoje ujne.Noor wrote:vuksadinare wrote:ne brinem ja..ti bi se trebala zabrinuti....konkurencije sve vise....sve opakija...Noor wrote:
ništ ti ne brini
sve ih u čvor svežem
dzmrdz wrote:Eroo wrote:Vaši su, plus citiraju izvor.dzmrdz wrote:Ja ne verujem u autentičnost tih dokumenata, cetnici jesu bili banda dobrim delom ali ovi izveštaji deluju naivnoEroo wrote:http://www.telegraf.rs/vesti/1363240-stravicne-cetnicke-depese-djenerale-drazo-odrali-smo-tri-ziva-katolicka-popa-foto
Ja vidim samo par slika bez ikakvih zlocinackih akkcija na njima..koliko slika kod tebe otvara? ja vidim samo 4-5 slika
Članak je star 2 godine, možda ih zbog toga nema.
Ovo ispod mogu potvrditi kao istinito do zadnjeg slova,
samo što se nije radilo o 900 ustaša, nego o civilima.
Prošli su i kroz moje selo.
Narednog meseca 1942. godine, u septembru, Baćović šalje novi izveštaj Mihailoviću, stravičan po svojoj prirodi, a vezan za njegovo putešestvije po Hercegovini.
Foto: Miloslav Samardžic/Album đenerala Draže
On kaže: “Vratio sam se sa puta po Hercegovini. Četiri naša bataljona, oko 900 ljudi, krenuli su 30. avgusta preko Ljubuškog, Imotskog i Podgore i izbili kod Makarske na more. Sedamnaest sela spaljeno, 900 ustaša ubijeno, nekoliko katoličkih sveštenika živo odrano. Prvi put posle sloma poboli srpsku zastavu u more i klicali kralju i Draži. Naši gubici minimalni.”
Last edited by Eroo on Thu 1 Sep - 11:19; edited 1 time in total
2016-07-22
...znam ja to 'cuvanje'....ono kao fol..i tako to...Regoč wrote:Svi se nešto uzvrtili oko nje, a ja je čuvam. Od drugih.vuksadinare wrote:a i ti?.....norka vam je grand slam....treba puno muke,znoja i znanja...Regoč wrote:Ništa se ne brini, sve ja to rastjeram od svoje ujne.Noor wrote:vuksadinare wrote:
ne brinem ja..ti bi se trebala zabrinuti....konkurencije sve vise....sve opakija...
sve ih u čvor svežem
2015-09-08
VUČIĆ: Čemu sastanak, ako se dogovor krši! Ne podnosim laka rešenja kojima je narod oduševljen!
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izrazio je danas, pred sastanka sa političkim liderima Srba iz BiH i RS, žaljenje što su oni odluke doneli unapred, a stavove, suprotno dogovorenom, izneli u javnost i dodao da je sastanak, s obzirom na to, mogao biti i preskočen
Tanjug 01. 09. 2016. 10:06
Ja ne kršim dogovore koje postignemo. Ne idem u javnost šta je moja politika. Ne podnosim laka i popularna rešenja, kojima je narod oduševljen - poručio je Vučić uoči današnjeg sastanka državnog vrha Srbije sa liderima Srba iz Sarajeva i Banjaluke o referendumu o Danu Srpske.
Dodao je da su, mimo dogovora da se ne izlazi u javnost sa stavovima, neki izneli svoje odluke, i izrazio žaljenje što nije imao mogućnost da iznese svoje mišljenje.
On je kazao da je noćas imao teške i ozbiljne razgovore sa svojim najbližim saradnicima koji su trajali do 1 sat posle ponoći, i da je i jutros nastavio sa sastancima.
Premijer je naglasio da ne želi da vrši pritisak, i da je svako vlastan da donosi odluke u okviru svojih rešenja.
- Krivo mi je što nismo mogli da razgovaramo i da iznesem svoje ideje - istakao je premijer.
On je rekao da uvek postoje rešenja kojima je narod oduševljen, ukazujući da bi, da je pitao narod hoćemo li da uđemo u mere fiskalne konsolidacije, bio ličnovan.
- Uvek sam donosio najteže odluke sam sa vladom, a danas možemo da se pohvalimo rezultatima. Pokažite mi više od pet zemalja u Evropi koje mogu da se porede sa nama. Uspeli smo, jer nismo donosili popularna rešenja - naglasio je on.
Takođe je podsetio da danas u posetu Beogradu dolazi hrvatski član Predsedništva BiH Dragan Čović, rekavši da će biti dočekan kako to priliči, u želji za najboljim odnosima sa svima.
Vučić je, kako saznajemo, saradnicima kazao da je imao dogovor sa predsednikom RS Miloradom Dodikom i srpskim članom Predsedništva BiH Mladenom Ivanićem da ne izlaze u javnost sa svojim stavovima pre nego što svi zajedno sednu i razgovaraju.
Ali, posle intervjua koji je Dodik sinoć dao televiziji N1, Vučić ne vidi smisao održavanja današnjeg sastanka i smatra dogovor prekršenim.
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izrazio je danas, pred sastanka sa političkim liderima Srba iz BiH i RS, žaljenje što su oni odluke doneli unapred, a stavove, suprotno dogovorenom, izneli u javnost i dodao da je sastanak, s obzirom na to, mogao biti i preskočen
Tanjug 01. 09. 2016. 10:06
Ja ne kršim dogovore koje postignemo. Ne idem u javnost šta je moja politika. Ne podnosim laka i popularna rešenja, kojima je narod oduševljen - poručio je Vučić uoči današnjeg sastanka državnog vrha Srbije sa liderima Srba iz Sarajeva i Banjaluke o referendumu o Danu Srpske.
Dodao je da su, mimo dogovora da se ne izlazi u javnost sa stavovima, neki izneli svoje odluke, i izrazio žaljenje što nije imao mogućnost da iznese svoje mišljenje.
On je kazao da je noćas imao teške i ozbiljne razgovore sa svojim najbližim saradnicima koji su trajali do 1 sat posle ponoći, i da je i jutros nastavio sa sastancima.
Premijer je naglasio da ne želi da vrši pritisak, i da je svako vlastan da donosi odluke u okviru svojih rešenja.
- Krivo mi je što nismo mogli da razgovaramo i da iznesem svoje ideje - istakao je premijer.
On je rekao da uvek postoje rešenja kojima je narod oduševljen, ukazujući da bi, da je pitao narod hoćemo li da uđemo u mere fiskalne konsolidacije, bio ličnovan.
- Uvek sam donosio najteže odluke sam sa vladom, a danas možemo da se pohvalimo rezultatima. Pokažite mi više od pet zemalja u Evropi koje mogu da se porede sa nama. Uspeli smo, jer nismo donosili popularna rešenja - naglasio je on.
Takođe je podsetio da danas u posetu Beogradu dolazi hrvatski član Predsedništva BiH Dragan Čović, rekavši da će biti dočekan kako to priliči, u želji za najboljim odnosima sa svima.
Vučić je, kako saznajemo, saradnicima kazao da je imao dogovor sa predsednikom RS Miloradom Dodikom i srpskim članom Predsedništva BiH Mladenom Ivanićem da ne izlaze u javnost sa svojim stavovima pre nego što svi zajedno sednu i razgovaraju.
Ali, posle intervjua koji je Dodik sinoć dao televiziji N1, Vučić ne vidi smisao održavanja današnjeg sastanka i smatra dogovor prekršenim.
Guest- Guest
Eroo wrote:dzmrdz wrote:Eroo wrote:Vaši su, plus citiraju izvor.dzmrdz wrote:Ja ne verujem u autentičnost tih dokumenata, cetnici jesu bili banda dobrim delom ali ovi izveštaji deluju naivnoEroo wrote:http://www.telegraf.rs/vesti/1363240-stravicne-cetnicke-depese-djenerale-drazo-odrali-smo-tri-ziva-katolicka-popa-foto
Članak je star 2 godine, možda ih zbog toga nema.
Ovo ispod mogu potvrditi kao istinito do zadnjeg slova,
samo što se nije radilo o 900 ustaša, nego o civilima.
Prošli su i kroz moje selo.
Narednog meseca 1942. godine, u septembru, Baćović šalje novi izveštaj Mihailoviću, stravičan po svojoj prirodi, a vezan za njegovo putešestvije po Hercegovini.
Foto: Miloslav Samardžic/Album đenerala Draže
On kaže: “Vratio sam se sa puta po Hercegovini. Četiri naša bataljona, oko 900 ljudi, krenuli su 30. avgusta preko Ljubuškog, Imotskog i Podgore i izbili kod Makarske na more. Sedamnaest sela spaljeno, 900 ustaša ubijeno, nekoliko katoličkih sveštenika živo odrano. Prvi put posle sloma poboli srpsku zastavu u more i klicali kralju i Draži. Naši gubici minimalni.”
2016-07-22
referendum !
nekom se digo q da srbima zabrani ref.
po bilo kom pitanju.
e pa, ko vas yebe. sad je pravi trenutak
reci ZA !
nekom se digo q da srbima zabrani ref.
po bilo kom pitanju.
e pa, ko vas yebe. sad je pravi trenutak
reci ZA !
Guest- Guest
Da, da, povijest treba revidirati. Neka to učine neovisni povjesničari, a ne Vulin-Vučić-Nikolić etc.
Regoč wrote:Svi se nešto uzvrtili oko nje, a ja je čuvam. Od drugih.vuksadinare wrote:a i ti?.....norka vam je grand slam....treba puno muke,znoja i znanja...Regoč wrote:Ništa se ne brini, sve ja to rastjeram od svoje ujne.Noor wrote:vuksadinare wrote:
ne brinem ja..ti bi se trebala zabrinuti....konkurencije sve vise....sve opakija...
sve ih u čvor svežem
jel vidiš....ni na jednu temu ne mogu doći, a da ne krene netko..i onda je noor kriva
Guest- Guest
Verujem ja tebi. I ustase su kroz moje selo, tvoji zemljaci. Nije na ponos ni jedni ni drugi
Guest- Guest
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Neredi u Beogradu:Stotine migranata radi kaos u Beogradu,napali radnike
» Kako će Rusija reagirat na ovo i to u Beogradu:Novinaru Sputnjika zabranjen ulaz na skup NATO-a u Beogradu
» Izraelci bijesni na Srbe
» Građani bijesni na Poštu
» Izraelci bijesni na četiri članice EU
» Kako će Rusija reagirat na ovo i to u Beogradu:Novinaru Sputnjika zabranjen ulaz na skup NATO-a u Beogradu
» Izraelci bijesni na Srbe
» Građani bijesni na Poštu
» Izraelci bijesni na četiri članice EU
Page 4 of 10