U Beogradu bijesni na Junckera
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: U Beogradu bijesni na Junckera
Nisam baš pratio situaciju. Verovatno je osetio da će ovaj da ga hapsi kao Milošević Karadžića i Mladića posle Dejtona.Stanojko wrote:Nego, vide li ti onu siptarsku picku sto se naljutila jer ga Dodo odjebao? :) Nije stigao da mu objasni...dzango wrote:Znači ako neko kaže nešto ne tako negativno za Srbe, to je opravdavanje srpskih zločina. A ako kaže protiv Srba, to nije opravdavanje tuđih zločina? Kako jebote?Noor wrote:dzango wrote:Logika je na mestu. Što se tebi ne sviđa, druga je stvar.Noor wrote:
ne sviđa mi se jedino to što sustavno izokrećeš moje riječi.
gdje sam rekla da se druge zločine treba i može opravdavati, samo srpske ne? džani, izmišljaš.
govorila sam konkretno o carlu bildtu, jer je opravdavao srpske zločine i podržavao Miloševića,
a protiv HR tražio vojnu intervenciju UN-a i NATO-a.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
A nis, javit se dragovoljno i zaduziti opremu i naoruzanje. Tko vec zivi u Zemunu, nek mi se javi na pp, da mu pricuvam stan, makar za razmjenu ili prodaju. :)
Guest- Guest
Satro, Dodo izjavio da ce referenduma sigurno biti, pa kao nema onda o cemu da pricaju... Kako sad da objasni gazdi da nije uspeo da ga odgovori... Muka je to.dzango wrote:Nisam baš pratio situaciju. Verovatno je osetio da će ovaj da ga hapsi kao Milošević Karadžića i Mladića posle Dejtona.Stanojko wrote:Nego, vide li ti onu siptarsku picku sto se naljutila jer ga Dodo odjebao? :) Nije stigao da mu objasni...dzango wrote:Znači ako neko kaže nešto ne tako negativno za Srbe, to je opravdavanje srpskih zločina. A ako kaže protiv Srba, to nije opravdavanje tuđih zločina? Kako jebote?Noor wrote:dzango wrote:
Logika je na mestu. Što se tebi ne sviđa, druga je stvar.
gdje sam rekla da se druge zločine treba i može opravdavati, samo srpske ne? džani, izmišljaš.
govorila sam konkretno o carlu bildtu, jer je opravdavao srpske zločine i podržavao Miloševića,
Ili istocno ili juzno bojiste. Ili juzno pa istocno bojiste. Kako ono vele: ''Prosao sam sva ratista u Hrvatskoj i BiH''.
Guest- Guest
Za sve zainteresovane za Zemun, imam rezervisanu jednu lepu livadu a i povoljnog kamenoresca. Čovek majstor, čudo jedno. Katolički popovi su malo deficitarni ovih dana, ali tu je pravoslavni. Bolja usluga, originalna služba, ako se pokaju, carstvo nebesko zagarantovano.kolerik wrote:A nis, javit se dragovoljno i zaduziti opremu i naoruzanje. Tko vec zivi u Zemunu, nek mi se javi na pp, da mu pricuvam stan, makar za razmjenu ili prodaju. :)
Stanojko wrote:Satro, Dodo izjavio da ce referenduma sigurno biti, pa kao nema onda o cemu da pricaju... Kako sad da objasni gazdi da nije uspeo da ga odgovori... Muka je to.dzango wrote:Nisam baš pratio situaciju. Verovatno je osetio da će ovaj da ga hapsi kao Milošević Karadžića i Mladića posle Dejtona.Stanojko wrote:Nego, vide li ti onu siptarsku picku sto se naljutila jer ga Dodo odjebao? :) Nije stigao da mu objasni...dzango wrote:Znači ako neko kaže nešto ne tako negativno za Srbe, to je opravdavanje srpskih zločina. A ako kaže protiv Srba, to nije opravdavanje tuđih zločina? Kako jebote?Noor wrote:
Sad sam gledao, Vucic ljut jer su mu privatno obecali da nece biti referenduma, a onda isti raspisali i jos rekli javno sto je bila tema razgovora.
Vucic mazohist, ponovo se sastao sa istima. To mu je kao da ima sastanak sa srnom, odmah sve ide u javnost.
Guest- Guest
Ruski ambasador u Bosni izdominirao. Dodiku otvoren račun da radi šta hoće.Stanojko wrote:Satro, Dodo izjavio da ce referenduma sigurno biti, pa kao nema onda o cemu da pricaju... Kako sad da objasni gazdi da nije uspeo da ga odgovori... Muka je to.dzango wrote:Nisam baš pratio situaciju. Verovatno je osetio da će ovaj da ga hapsi kao Milošević Karadžića i Mladića posle Dejtona.Stanojko wrote:Nego, vide li ti onu siptarsku picku sto se naljutila jer ga Dodo odjebao? :) Nije stigao da mu objasni...dzango wrote:Znači ako neko kaže nešto ne tako negativno za Srbe, to je opravdavanje srpskih zločina. A ako kaže protiv Srba, to nije opravdavanje tuđih zločina? Kako jebote?Noor wrote:
dzango wrote:Za sve zainteresovane za Zemun, imam rezervisanu jednu lepu livadu a i povoljnog kamenoresca. Čovek majstor, čudo jedno. Katolički popovi su malo deficitarni ovih dana, ali tu je pravoslavni. Bolja usluga, originalna služba, ako se pokaju, carstvo nebesko zagarantovano.kolerik wrote:A nis, javit se dragovoljno i zaduziti opremu i naoruzanje. Tko vec zivi u Zemunu, nek mi se javi na pp, da mu pricuvam stan, makar za razmjenu ili prodaju. :)
Dobro, daj broj, bice svi pokopani koji ne uspiju na traktor, obecajem :)
Guest- Guest
privatno?...to kao da ja nekom kazem ajd dođi na rucak?...ovaj krene i ja kazem..vracaj se zagorio rucak...bez potpisa i crno bijelog na papiru ili javno pred kamerama nista se ne prizna..to su dokazikolerik wrote:Stanojko wrote:Satro, Dodo izjavio da ce referenduma sigurno biti, pa kao nema onda o cemu da pricaju... Kako sad da objasni gazdi da nije uspeo da ga odgovori... Muka je to.dzango wrote:Nisam baš pratio situaciju. Verovatno je osetio da će ovaj da ga hapsi kao Milošević Karadžića i Mladića posle Dejtona.Stanojko wrote:Nego, vide li ti onu siptarsku picku sto se naljutila jer ga Dodo odjebao? :) Nije stigao da mu objasni...dzango wrote:
Znači ako neko kaže nešto ne tako negativno za Srbe, to je opravdavanje srpskih zločina. A ako kaže protiv Srba, to nije opravdavanje tuđih zločina? Kako jebote?
Sad sam gledao, Vucic ljut jer su mu privatno obecali da nece biti referenduma, a onda isti raspisali i jos rekli javno sto je bila tema razgovora.
Vucic mazohist, ponovo se sastao sa istima. To mu je kao da ima sastanak sa srnom, odmah sve ide u javnost.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Noor wrote:pa nikad nisam ni bilaRegoč wrote:I sama kaže da više nije mamac, znači da ujnu dobro čuvam i zadovoljavam sve ujnine potrebe.vuksadinare wrote:...znam ja to 'cuvanje'....ono kao fol..i tako to...Regoč wrote:Svi se nešto uzvrtili oko nje, a ja je čuvam. Od drugih.vuksadinare wrote:
a i ti?.....norka vam je grand slam....treba puno muke,znoja i znanja...
ali, šta jest jest...u ustaškom gnijezdu osjećam se sigurnom, tko bi reko za jednu židovku i partizanku
Guest- Guest
bolje napismeno...verba volant, scripta manent...vuksadinare wrote:privatno?...to kao da ja nekom kazem ajd dođi na rucak?...ovaj krene i ja kazem..vracaj se zagorio rucak...bez potpisa i crno bijelog na papiru ili javno pred kamerama nista se ne prizna..to su dokazikolerik wrote:Stanojko wrote:Satro, Dodo izjavio da ce referenduma sigurno biti, pa kao nema onda o cemu da pricaju... Kako sad da objasni gazdi da nije uspeo da ga odgovori... Muka je to.dzango wrote:Nisam baš pratio situaciju. Verovatno je osetio da će ovaj da ga hapsi kao Milošević Karadžića i Mladića posle Dejtona.Stanojko wrote:
Nego, vide li ti onu siptarsku picku sto se naljutila jer ga Dodo odjebao? :) Nije stigao da mu objasni...
Evropska Ustašijadzango wrote:EU - ustaška jazbina.marcellus wrote:ustaše svi i svuda
Guest- Guest
Hrpetina govana i gluposti.dzango wrote:[size=36]DSS: Junker rekao sve
Beograd -- DSS je ocenila da je pismo Žana Kloda Junkera samo potvrdilo da su diskriminacija i rasizam dozvoljeni samo kada se sprovode prema srpskom narodu i Srbiji.
IZVOR: TANJUG ČETVRTAK, 1.09.2016. | 11:21
[/size]
Ova stranka je ponovo pozvala vladu i premijera da odustanu od ulaska u EU.
DSS prvom potpredsedniku Vlade, Ivici Dačiću, poručuje da predsednik Evropske komisije, Žan Klod Junker, ''nije promašio temu'' kada je odgovorio na pismo predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića.
"On je samo na učtiv način potvrdio ono što svi već odavno znamo:
Diskriminacija i rasizam nisu poželjni unutar EU, ali su jedino dozvoljeni kada se sprovode prema srpskom narodu i državi Srbiji'', navodi DSS.
Ta stranka zato ponovo poziva predsednika Vlade Aleksandra Vučića kao i čitavu Vladu da ''odustanu od za Srbiju neprihvatljivog koncepta ulaska u EU".
Guest- Guest
U Briselu sami povampireni vastase, kame im medju zubima, nose solje, vecno zedni krvi srpske nejaci...katkada moramo da ih upozorimo iz Zagreba da se smire.
U Washingtonu jos gori, cudo jedno, zivi naciste.
Jedino se u Vatikanu smirilo, novi je papa.
Guest- Guest
Nemaš ti frke. Zna se ko je ovde zadužen za ukop:kolerik wrote:dzango wrote:Za sve zainteresovane za Zemun, imam rezervisanu jednu lepu livadu a i povoljnog kamenoresca. Čovek majstor, čudo jedno. Katolički popovi su malo deficitarni ovih dana, ali tu je pravoslavni. Bolja usluga, originalna služba, ako se pokaju, carstvo nebesko zagarantovano.kolerik wrote:A nis, javit se dragovoljno i zaduziti opremu i naoruzanje. Tko vec zivi u Zemunu, nek mi se javi na pp, da mu pricuvam stan, makar za razmjenu ili prodaju. :)
Brza i profesionalna usluga zagaranovani. Samo reci drugarima da ponesu neki ID. Da se posle ne mučim šta da pišem po krstovima (i Hrvate islamskog zakona dobijaju krst, ne zajbavam se sa sa onim geometriskim telima).
I ja isto kažem za EU. Ovo je lepa prilika da se svima ta EU lupi o čelo.tre911 wrote:Hrpetina govana i gluposti.dzango wrote:[size=36]DSS: Junker rekao sve
Beograd -- DSS je ocenila da je pismo Žana Kloda Junkera samo potvrdilo da su diskriminacija i rasizam dozvoljeni samo kada se sprovode prema srpskom narodu i Srbiji.
[/size]
DSS prvom potpredsedniku Vlade, Ivici Dačiću, poručuje da predsednik Evropske komisije, Žan Klod Junker, ''nije promašio temu'' kada je odgovorio na pismo predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića.
Diskriminacija i rasizam nisu poželjni unutar EU, ali su jedino dozvoljeni kada se sprovode prema srpskom narodu i državi Srbiji'', navodi DSS.
Ta stranka zato ponovo poziva predsednika Vlade Aleksandra Vučića kao i čitavu Vladu da ''odustanu od za Srbiju neprihvatljivog koncepta ulaska u EU".
Što je jednom alka vuica davno napisala-neko je bacio LSD u vodovod beogradakolerik wrote:U Briselu sami povampireni vastase, kame im medju zubima, nose solje, vecno zedni krvi srpske nejaci...katkada moramo da ih upozorimo iz Zagreba da se smire.
Guest- Guest
Ma mi smo na istoj strani što se tiče EU i ja sam za to da nikada ne uđete no ovaj tekst je teško sranje i kmečanje koje nema veze sa realnošću.dzango wrote:I ja isto kažem za EU. Ovo je lepa prilika da se svima ta EU lupi o čelo.tre911 wrote:Hrpetina govana i gluposti.dzango wrote:[size=36]DSS: Junker rekao sve
[/size]
Guest- Guest
dzango wrote:Nemaš ti frke. Zna se ko je ovde zadužen za ukop:kolerik wrote:dzango wrote:Za sve zainteresovane za Zemun, imam rezervisanu jednu lepu livadu a i povoljnog kamenoresca. Čovek majstor, čudo jedno. Katolički popovi su malo deficitarni ovih dana, ali tu je pravoslavni. Bolja usluga, originalna služba, ako se pokaju, carstvo nebesko zagarantovano.kolerik wrote:A nis, javit se dragovoljno i zaduziti opremu i naoruzanje. Tko vec zivi u Zemunu, nek mi se javi na pp, da mu pricuvam stan, makar za razmjenu ili prodaju. :)
Brza i profesionalna usluga zagaranovani. Samo reci drugarima da ponesu neki ID. Da se posle ne mučim šta da pišem po krstovima (i Hrvate islamskog zakona dobijaju krst, ne zajbavam se sa sa onim geometriskim telima).
Nema brige dzango. Ti neces ni pisati slova, samo brojke.
Koliko si benzina utocio da stignes do Nisa ili Soluna, pa da racun predas Vucicu. Pozuri, on ce najvjerojatnije da zbrise minimalno do Moskve, jucer su on i vrhuska imali pokaznu vjezbu.
Ko sto su imali i u Kninu, taman par dana prije Oluje. Samo tamo je generalna prosla puno glatkije od premijere.
Guest- Guest
Nebitno. Samo pumpaj protiv EU. Ovo je prilika.tre911 wrote:Ma mi smo na istoj strani što se tiče EU i ja sam za to da nikada ne uđete no ovaj tekst je teško sranje i kmečanje koje nema veze sa realnošću.dzango wrote:I ja isto kažem za EU. Ovo je lepa prilika da se svima ta EU lupi o čelo.tre911 wrote:Hrpetina govana i gluposti.dzango wrote:[size=36]DSS: Junker rekao sve
[/size]
tre911 wrote:Što je jednom alka vuica davno napisala-neko je bacio LSD u vodovod beogradakolerik wrote:U Briselu sami povampireni vastase, kame im medju zubima, nose solje, vecno zedni krvi srpske nejaci...katkada moramo da ih upozorimo iz Zagreba da se smire.
Baca non-stop ovih dana, sve im se pricinjava.
A zajebavaju i Milanovica, covjek ne more ni lajnu razvuci, metnu mu u koks drogu, onda bude izjava. Kad bude premijer, morati ce da zaposle kusaca kokaina u Banskim dvorima i Saboru.
Guest- Guest
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Neredi u Beogradu:Stotine migranata radi kaos u Beogradu,napali radnike
» Kako će Rusija reagirat na ovo i to u Beogradu:Novinaru Sputnjika zabranjen ulaz na skup NATO-a u Beogradu
» Izraelci bijesni na Srbe
» Građani bijesni na Poštu
» Izraelci bijesni na četiri članice EU
» Kako će Rusija reagirat na ovo i to u Beogradu:Novinaru Sputnjika zabranjen ulaz na skup NATO-a u Beogradu
» Izraelci bijesni na Srbe
» Građani bijesni na Poštu
» Izraelci bijesni na četiri članice EU
Page 7 of 10