U Beogradu bijesni na Junckera
Page 1 of 10
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
U Beogradu bijesni na Junckera
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/juncker-odgovorio-vucicu-na-pismo-u-kojem-se-zalio-na-rh-vratite-se-konstruktivnom-diskursu/4658630/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: U Beogradu bijesni na Junckera
...e jbg juncker..toliko su se pripremali da docekaju oluju-2..a sad on o nekakvom dogovoru..toliko utrosenih para za vojne vjezbe uz dunav i drinu..i ovaj blesavi birokrat nece nam niz dalku ko njegovi prethodnici koji su bili pravi srpski prijatelji i isli niz dlaku slobi a sad ovi nece vucicu i dacicu
2015-09-08
Hebe se Brisel za naša prepucavanja.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
..a lijepo su mu iz brisela porucili mislim vucicu..'smiri dodika i odgovori ga od referenduma'..ovaj nije mogao ili jos bolje nije zelio...to su ovi vidjeli u briselu i porucili.'sad se jebi vucicu..'
2015-09-08
......nekako mi pari ova poruka junckera...u stilu...dogovorite se ili se pokefajte pa ko dobije taj uzima sve....evidentno ej da eu sve vise dize ruke od ovih prostora..ulazimo definitivno u fazu opasnih igara....
2015-09-08
Baš me briga. Mene se sve to više ne tiče.vuksadinare wrote:......nekako mi pari ova poruka junckera...u stilu...dogovorite se ili se pokefajte pa ko dobije taj uzima sve....evidentno ej da eu sve vise dize ruke od ovih prostora..ulazimo definitivno u fazu opasnih igara....
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vrlo izgledno ej da bosna preuzima palicu od ukrajine...i da ce se u bh-a odigrati odlucujuca konfrotacija i sukob ameri-ruje-turska....bosna bi mogla opet biti kanta benzina i okidac za mnogo veci sukob
2015-09-08
Ukoliko dođe do čega ja gibam na Zapad. I vraćam se kad se sve smiri.
2014-04-22
jel ovo bukal u avataru tijastreb wrote:Baš me briga. Mene se sve to više ne tiče.vuksadinare wrote:......nekako mi pari ova poruka junckera...u stilu...dogovorite se ili se pokefajte pa ko dobije taj uzima sve....evidentno ej da eu sve vise dize ruke od ovih prostora..ulazimo definitivno u fazu opasnih igara....
2015-09-08
minken bojnajastreb wrote:Ukoliko dođe do čega ja gibam na Zapad. I vraćam se kad se sve smiri.
2015-09-08
Je.vuksadinare wrote:jel ovo bukal u avataru tijastreb wrote:Baš me briga. Mene se sve to više ne tiče.vuksadinare wrote:......nekako mi pari ova poruka junckera...u stilu...dogovorite se ili se pokefajte pa ko dobije taj uzima sve....evidentno ej da eu sve vise dize ruke od ovih prostora..ulazimo definitivno u fazu opasnih igara....
2014-04-22
E,ili Malme.Ili Norčeping. Jepte se sami.vuksadinare wrote:minken bojnajastreb wrote:Ukoliko dođe do čega ja gibam na Zapad. I vraćam se kad se sve smiri.
2014-04-22
ajde..ajde...di je sad...ono ti...kad je potrebno tu sam..jastreb wrote:E,ili Malme.Ili Norčeping. Jepte se sami.vuksadinare wrote:minken bojnajastreb wrote:Ukoliko dođe do čega ja gibam na Zapad. I vraćam se kad se sve smiri.
2015-09-08
ono devedesetih,
bio sam besan na s.m,
nije drzao stvari pod kontrolom.
isuvise se oslonio na lokal,
i to je ipak na kraju bilo pogresno.
sad zelim da nas srpska ne poslusa.
da imaju mooda i odbiju nas predlog.
bio sam besan na s.m,
nije drzao stvari pod kontrolom.
isuvise se oslonio na lokal,
i to je ipak na kraju bilo pogresno.
sad zelim da nas srpska ne poslusa.
da imaju mooda i odbiju nas predlog.
Last edited by pizzon on 1/9/2016, 07:57; edited 1 time in total
Guest- Guest
a ovo junfer, to je sve u skladu sa ocekivanim.
kome nije jasno neka pita pizzona.
Guest- Guest
Za koga? Da se opet neki obogate,a siroti ljudi ginu? Ili za Brisel i NATO? nema šanse! I protiv koga? Protiv Rusa? Ma ni u ludilu.vuksadinare wrote:ajde..ajde...di je sad...ono ti...kad je potrebno tu sam..jastreb wrote:E,ili Malme.Ili Norčeping. Jepte se sami.vuksadinare wrote:minken bojnajastreb wrote:Ukoliko dođe do čega ja gibam na Zapad. I vraćam se kad se sve smiri.
2014-04-22
Meni nešto nije jasno.pizzon wrote:a ovo junfer, to je sve u skladu sa ocekivanim.
Jeli istina da je dačić iz roda Desimira? Odnosno da nije potpuno bistri i jasni Srbin.
2014-04-22
jastreb wrote:Meni nešto nije jasno.pizzon wrote:a ovo junfer, to je sve u skladu sa ocekivanim.
Jeli istina da je dačić iz roda Desimira? Odnosno da nije potpuno bistri i jasni Srbin.
sta znam, ne znam te detalje.
niti me interesovalo.
jedino znam da jie sa cecom bio skolski.
tamo oko doljevca, msm da je zitoradja.
Guest- Guest
pa mos prec kod rusa....ko ti brani..lakse ti je pucat na hrvata nego rusajastreb wrote:Za koga? Da se opet neki obogate,a siroti ljudi ginu? Ili za Brisel i NATO? nema šanse! I protiv koga? Protiv Rusa? Ma ni u ludilu.vuksadinare wrote:ajde..ajde...di je sad...ono ti...kad je potrebno tu sam..jastreb wrote:E,ili Malme.Ili Norčeping. Jepte se sami.vuksadinare wrote:minken bojnajastreb wrote:Ukoliko dođe do čega ja gibam na Zapad. I vraćam se kad se sve smiri.
2015-09-08
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Neredi u Beogradu:Stotine migranata radi kaos u Beogradu,napali radnike
» Kako će Rusija reagirat na ovo i to u Beogradu:Novinaru Sputnjika zabranjen ulaz na skup NATO-a u Beogradu
» Izraelci bijesni na Srbe
» Građani bijesni na Poštu
» Izraelci bijesni na četiri članice EU
» Kako će Rusija reagirat na ovo i to u Beogradu:Novinaru Sputnjika zabranjen ulaz na skup NATO-a u Beogradu
» Izraelci bijesni na Srbe
» Građani bijesni na Poštu
» Izraelci bijesni na četiri članice EU
Page 1 of 10