U Beogradu bijesni na Junckera
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: U Beogradu bijesni na Junckera
Regoč wrote:Da, čuvari židovke partizanke, vrag je došao po svoje.Noor wrote:bokte, kud ide ovaj svijet....ni ustaše nisu što su nekad bili
uzi je pod jastukom, a galil pod krevetom
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Noor wrote:dzango wrote:Za sve druge zločine, to je normalno.Noor wrote:Eroo wrote:Nisam siguran da je povjesničar.Noor wrote:
aha, bumo zvali Carla Bildta i takve stručnjake
Možda Biden? On zna di je Europa.
nema veze, za opravdavanje srpskih zločina moraš samo biti kreten
šta želiš reći džani?
Ništa posebno, izvlačim zaključak ih onoga što si napisala.
EU - ustaška jazbina.marcellus wrote:ustaše svi i svuda
Lokacija je trebala ostati tajna, sad svi znaju da te čuvam u krevetu. Morat ćemo mienjati skrovište.Noor wrote:Regoč wrote:Da, čuvari židovke partizanke, vrag je došao po svoje.Noor wrote:bokte, kud ide ovaj svijet....ni ustaše nisu što su nekad bili
Eustašija.dzango wrote:EU - ustaška jazbina.marcellus wrote:ustaše svi i svuda
[quote="dzango"]
a zaključak ti je ko i onaj s djecom i traktorima....malo te muči logika, a?
Noor wrote:dzango wrote:Za sve druge zločine, to je normalno.Noor wrote:Eroo wrote:
Nisam siguran da je povjesničar.
Možda Biden? On zna di je Europa.
šta želiš reći džani?
Guest- Guest
Regoč wrote:Lokacija je trebala ostati tajna, sad svi znaju da te čuvam u krevetu. Morat ćemo mienjati skrovište.Noor wrote:Regoč wrote:Da, čuvari židovke partizanke, vrag je došao po svoje.Noor wrote:bokte, kud ide ovaj svijet....ni ustaše nisu što su nekad bili
vidim ja da je najbolje da se uzdam u se
Guest- Guest
Ma sigurni smo, ali pogledaj perspektive novoga skloništa: biraš nove firange, pločice, namještaj, posteljinu... sve po tvom izboru i samo za tebe.Noor wrote:Regoč wrote:Lokacija je trebala ostati tajna, sad svi znaju da te čuvam u krevetu. Morat ćemo mienjati skrovište.Noor wrote:Regoč wrote:Da, čuvari židovke partizanke, vrag je došao po svoje.Noor wrote:bokte, kud ide ovaj svijet....ni ustaše nisu što su nekad bili
vidim ja da je najbolje da se uzdam u se
Regoč-
2015-08-21
Logika je na mestu. Što se tebi ne sviđa, druga je stvar.Noor wrote:dzango wrote:Noor wrote:dzango wrote:Za sve druge zločine, to je normalno.Noor wrote:
šta želiš reći džani?
provocator-
2015-08-11
[size=36]DSS: Junker rekao sve
Beograd -- DSS je ocenila da je pismo Žana Kloda Junkera samo potvrdilo da su diskriminacija i rasizam dozvoljeni samo kada se sprovode prema srpskom narodu i Srbiji.
IZVOR: TANJUG ČETVRTAK, 1.09.2016. | 11:21
[/size]
Ova stranka je ponovo pozvala vladu i premijera da odustanu od ulaska u EU.
DSS prvom potpredsedniku Vlade, Ivici Dačiću, poručuje da predsednik Evropske komisije, Žan Klod Junker, ''nije promašio temu'' kada je odgovorio na pismo predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića.
"On je samo na učtiv način potvrdio ono što svi već odavno znamo:
Diskriminacija i rasizam nisu poželjni unutar EU, ali su jedino dozvoljeni kada se sprovode prema srpskom narodu i državi Srbiji'', navodi DSS.
Ta stranka zato ponovo poziva predsednika Vlade Aleksandra Vučića kao i čitavu Vladu da ''odustanu od za Srbiju neprihvatljivog koncepta ulaska u EU".
Beograd -- DSS je ocenila da je pismo Žana Kloda Junkera samo potvrdilo da su diskriminacija i rasizam dozvoljeni samo kada se sprovode prema srpskom narodu i Srbiji.
IZVOR: TANJUG ČETVRTAK, 1.09.2016. | 11:21
[/size]
Ova stranka je ponovo pozvala vladu i premijera da odustanu od ulaska u EU.
DSS prvom potpredsedniku Vlade, Ivici Dačiću, poručuje da predsednik Evropske komisije, Žan Klod Junker, ''nije promašio temu'' kada je odgovorio na pismo predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića.
"On je samo na učtiv način potvrdio ono što svi već odavno znamo:
Diskriminacija i rasizam nisu poželjni unutar EU, ali su jedino dozvoljeni kada se sprovode prema srpskom narodu i državi Srbiji'', navodi DSS.
Ta stranka zato ponovo poziva predsednika Vlade Aleksandra Vučića kao i čitavu Vladu da ''odustanu od za Srbiju neprihvatljivog koncepta ulaska u EU".
dzango wrote:Logika je na mestu. Što se tebi ne sviđa, druga je stvar.Noor wrote:dzango wrote:Noor wrote:dzango wrote:
Za sve druge zločine, to je normalno.
šta želiš reći džani?
ne sviđa mi se jedino to što sustavno izokrećeš moje riječi.
gdje sam rekla da se druge zločine treba i može opravdavati, samo srpske ne? džani, izmišljaš.
govorila sam konkretno o carlu bildtu, jer je opravdavao srpske zločine i podržavao Miloševića,
a protiv HR tražio vojnu intervenciju UN-a i NATO-a.
Guest- Guest
Znači ako neko kaže nešto ne tako negativno za Srbe, to je opravdavanje srpskih zločina. A ako kaže protiv Srba, to nije opravdavanje tuđih zločina? Kako jebote?Noor wrote:dzango wrote:Logika je na mestu. Što se tebi ne sviđa, druga je stvar.Noor wrote:dzango wrote:Noor wrote:
šta želiš reći džani?
gdje sam rekla da se druge zločine treba i može opravdavati, samo srpske ne? džani, izmišljaš.
govorila sam konkretno o carlu bildtu, jer je opravdavao srpske zločine i podržavao Miloševića,
Nego, vide li ti onu siptarsku picku sto se naljutila jer ga Dodo odjebao? :) Nije stigao da mu objasni...dzango wrote:Znači ako neko kaže nešto ne tako negativno za Srbe, to je opravdavanje srpskih zločina. A ako kaže protiv Srba, to nije opravdavanje tuđih zločina? Kako jebote?Noor wrote:dzango wrote:Logika je na mestu. Što se tebi ne sviđa, druga je stvar.Noor wrote:dzango wrote:
Nisam baš pratio situaciju. Verovatno je osetio da će ovaj da ga hapsi kao Milošević Karadžića i Mladića posle Dejtona.Stanojko wrote:Nego, vide li ti onu siptarsku picku sto se naljutila jer ga Dodo odjebao? :) Nije stigao da mu objasni...dzango wrote:Znači ako neko kaže nešto ne tako negativno za Srbe, to je opravdavanje srpskih zločina. A ako kaže protiv Srba, to nije opravdavanje tuđih zločina? Kako jebote?Noor wrote:dzango wrote:Logika je na mestu. Što se tebi ne sviđa, druga je stvar.Noor wrote:
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Neredi u Beogradu:Stotine migranata radi kaos u Beogradu,napali radnike
» Kako će Rusija reagirat na ovo i to u Beogradu:Novinaru Sputnjika zabranjen ulaz na skup NATO-a u Beogradu
» Izraelci bijesni na Srbe
» Građani bijesni na Poštu
» Izraelci bijesni na četiri članice EU
» Kako će Rusija reagirat na ovo i to u Beogradu:Novinaru Sputnjika zabranjen ulaz na skup NATO-a u Beogradu
» Izraelci bijesni na Srbe
» Građani bijesni na Poštu
» Izraelci bijesni na četiri članice EU
Page 6 of 10