U Beogradu bijesni na Junckera
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: U Beogradu bijesni na Junckera
Druga vremena bila i bolji ljudi. Znalo se za obavezu i čast. Znaš kada bi mene vratili nazad da jurim ustaše od Soluna do Beča po nekim čukama i pripizdinama? Nikad, zabole me racku.kolerik wrote:dzango wrote:Ne brini, biće prilike. I deda je zamalo ostao u Francuskoj zbog neke bolničarke Mišel. Ali nije izdržao da se ne vrati i nenajebe se majke Austrougarima. Misliš da ću ja tebe odbiti u mom Zemunu. Evo obećavam, ako dođeš, kula Sibinjanin Janka na Gardošu je tvoja. Može?kolerik wrote:dzango wrote:
Za mene se ne brini. Isti sam deda.... [S]tigao i do Soluna...
Jest vala dzango, nisam ni sumnjao.
Budi bolji od njega, barem nemoj da se ukopas na dokovima, izadji malo ispred grada, da se oprobamo.
Sto se tice ukopa, meni ne bi bila frka da odapnem, sve je bolje od kolica ili logora, samo mi je Zemun malo prerano. Moram i stan da ti pricuvam, ko ce ako necu ja.
Čuvaš mi kulu na Gardošu od golubova, nije frka.
Ma meni pogled dosta, pa moram dalje prema Novom Beogradu.
A i jest ti djed manga, francuska medicinska seka i on zapalio nazad za Srbiju... :(
Ovaj kaže da je matora oženjena konjina, koja verovatno juri klinke po Fejsu. Doduše, nema ga na Fejsu. Biće da je mala sama sebi pisala.maggie13 wrote:ma, daaaaaj...nije Srbija selo, da ti sve seljane znas..i ovi mlađi svi govore te web jezike i izraze..;-)dzango wrote:Pa kad je očito.maggie13 wrote:poceo si k'o jastreb..:Ddzango wrote:Nije Srbin. Srbi kažu "znati" a ne "znat". A i jebo je do kraja sigurno.marcellus wrote:
Na FB-u je, nekakav celavi i nabildani, ozenio se i stavio sliku od djeteta na wall.
Malo je promijenio ime, ali taj je. Da vama u SRB FB ne steka?
Guest- Guest
kolerik wrote:marcellus wrote:
''Cuo sam za mesto da li je daleko od Novog Sada?'' :)
Rodbina s mamine strane.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
dzango wrote:Druga vremena bila i bolji ljudi. Znalo se za obavezu i čast. Znaš kada bi mene vratili nazad da jurim ustaše od Soluna do Beča po nekim čukama i pripizdinama? Nikad, zabole me racku.kolerik wrote:dzango wrote:Ne brini, biće prilike. I deda je zamalo ostao u Francuskoj zbog neke bolničarke Mišel. Ali nije izdržao da se ne vrati i nenajebe se majke Austrougarima. Misliš da ću ja tebe odbiti u mom Zemunu. Evo obećavam, ako dođeš, kula Sibinjanin Janka na Gardošu je tvoja. Može?kolerik wrote:dzango wrote:
Za mene se ne brini. Isti sam deda.... [S]tigao i do Soluna...
Budi bolji od njega, barem nemoj da se ukopas na dokovima, izadji malo ispred grada, da se oprobamo.
Sto se tice ukopa, meni ne bi bila frka da odapnem, sve je bolje od kolica ili logora, samo mi je Zemun malo prerano. Moram i stan da ti pricuvam, ko ce ako necu ja.
A i jest ti djed manga, francuska medicinska seka i on zapalio nazad za Srbiju... :(
Nisu valjda ustase bile i 1918 (dobro, po Nikolicu su bile i 918), mogao je komotno da uziva u Michelle...
Guest- Guest
Petar Stamenikov? Lažeš Melita. Mator čovek a ne zna šta je Jasenovac? Pa jebote Melita.kolerik wrote:Na FB-u je, nekakav celavi i nabildani, ozenio se i stavio sliku od djeteta na wall.
Deda tero Austrougare a ja bi terao tebe. Do kule na Gardošu.kolerik wrote:dzango wrote:Druga vremena bila i bolji ljudi. Znalo se za obavezu i čast. Znaš kada bi mene vratili nazad da jurim ustaše od Soluna do Beča po nekim čukama i pripizdinama? Nikad, zabole me racku.kolerik wrote:dzango wrote:Ne brini, biće prilike. I deda je zamalo ostao u Francuskoj zbog neke bolničarke Mišel. Ali nije izdržao da se ne vrati i nenajebe se majke Austrougarima. Misliš da ću ja tebe odbiti u mom Zemunu. Evo obećavam, ako dođeš, kula Sibinjanin Janka na Gardošu je tvoja. Može?kolerik wrote:
Nisu valjda ustase bile i 1918 (dobro, po Nikolicu su bile i 918), mogao je komotno da uziva u Michelle...
Malo ste skrenili sa teme ; poanta je Brisel boli kuraz za ovo druže snađi se a Vučić kaže da i njega boli kuraz za taj referendum i sve ok.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Izgleda da rusi otkantali vucica i igraju na kartu u tercetu nikolic-dacic-dodik.....kako je prenjela bjeljinska BN televizija...iz izvora bliskom putinu...rusi nisu odusevljeni vucicem koji nije pruzio otvoreno podrsku dodiku i referendumu...ako su ga otkantali..izgleda da vucku polako se broje zadnji dani
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Poenta je da je ovo odlično za jačanje antieu raspoloženja u Srbiji. Jebeš i Junkera i Vučića.RayMabus wrote:Malo ste skrenili sa teme ; poanta je Brisel boli kuraz za ovo druže snađi se a Vučić kaže da i njega boli kuraz za taj referendum i sve ok.
Pa i ne baš jer je rekao nisu moja posla a to je u suštini radite šta god hočete a to je referendum če biti.vuksadinare wrote:Izgleda da rusi otkantali vucica i igraju na kartu u tercetu nikolic-dacic-dodik.....kako je prenjela bjeljinska BN televizija...iz izvora bliskom putinu...rusi nisu odusevljeni vucicem koji nije pruzio otvoreno podrsku dodiku i referendumu...ako su ga otkantali..izgleda da vucku polako se broje zadnji dani
2014-04-11
dzango wrote:Petar Stamenikov? Lažeš Melita. Mator čovek a ne zna šta je Jasenovac? Pa jebote Melita.kolerik wrote:Na FB-u je, nekakav celavi i nabildani, ozenio se i stavio sliku od djeteta na wall.
Ma vidis da je iz nekakve pripizdine, nista cudno.
Guest- Guest
..sto i en bas?...sa tim se ogradio od dodika...a podrska znaci..'da..ja vam pruzam podrsku za referendum'..a to su rusi htjeli cutiod vucica..jer su se dacic i niklic odredili oko referenduma..podrskomRayMabus wrote:Pa i ne baš jer je rekao nisu moja posla a to je u suštini radite šta god hočete a to je referendum če biti.vuksadinare wrote:Izgleda da rusi otkantali vucica i igraju na kartu u tercetu nikolic-dacic-dodik.....kako je prenjela bjeljinska BN televizija...iz izvora bliskom putinu...rusi nisu odusevljeni vucicem koji nije pruzio otvoreno podrsku dodiku i referendumu...ako su ga otkantali..izgleda da vucku polako se broje zadnji dani
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Niste toliko bitni. Možda je vam to bitno al eu nije.dzango wrote:Poenta je da je ovo odlično za jačanje antieu raspoloženja u Srbiji. Jebeš i Junkera i Vučića.RayMabus wrote:Malo ste skrenili sa teme ; poanta je Brisel boli kuraz za ovo druže snađi se a Vučić kaže da i njega boli kuraz za taj referendum i sve ok.
Uostalom vi ovisite o eu a ne ona o vama.
KOME SE PRIVOLETI? Investicije EU u Srbiju šest puta veće od ruskih
Suzana Lakić | 30. 08. 2016 - 19:38h
| Komentara: 98
Gledano po svim mogućim ekonomskim parametrima, za Srbiju ne bi trebalo da postoji dilema EU ili Moskva.
http://www.blic.rs/vesti/politika/kome-se-privoleti-investicije-eu-u-srbiju-sest-puta-vece-od-ruskih/hdqmvl5
2014-04-11
Ne vidim. Jer ga nema.kolerik wrote:dzango wrote:Petar Stamenikov? Lažeš Melita. Mator čovek a ne zna šta je Jasenovac? Pa jebote Melita.kolerik wrote:Na FB-u je, nekakav celavi i nabildani, ozenio se i stavio sliku od djeteta na wall.
Ma vidis da je iz nekakve pripizdine, nista cudno.
Jebe mi se za EU. Meni je bitna Srbija.RayMabus wrote:Niste toliko bitni. Možda je vam to bitno al eu nije.dzango wrote:Poenta je da je ovo odlično za jačanje antieu raspoloženja u Srbiji. Jebeš i Junkera i Vučića.RayMabus wrote:Malo ste skrenili sa teme ; poanta je Brisel boli kuraz za ovo druže snađi se a Vučić kaže da i njega boli kuraz za taj referendum i sve ok.
Gledano po svim mogućim ekonomskim parametrima, za Srbiju ne bi trebalo da postoji dilema EU ili Moskva.
http://www.blic.rs/vesti/politika/kome-se-privoleti-investicije-eu-u-srbiju-sest-puta-vece-od-ruskih/hdqmvl5
Znači ima investicija iz EU iako nismo u EU. Koja je onda poenta?
dzango wrote:
Deda tero Austrougare a ja bi terao tebe. Do kule na Gardošu.
Ti bi mene terao kao sto ti je deda nateravao Austrougare. Po solunskim dokovima, sa francuskim i engleskim ekspedicijskim snagama. :)
Kako li se samo ranio i zavrsio kod Michelle?
Guest- Guest
Pa eto ponata je ta da oni ne ovise o vama uopče i da vlast u Srbiji ima polupane lončice kad misli da su nešto bitni ovima u Briselu.dzango wrote:Jebe mi se za EU. Meni je bitna Srbija.RayMabus wrote:Niste toliko bitni. Možda je vam to bitno al eu nije.dzango wrote:Poenta je da je ovo odlično za jačanje antieu raspoloženja u Srbiji. Jebeš i Junkera i Vučića.RayMabus wrote:Malo ste skrenili sa teme ; poanta je Brisel boli kuraz za ovo druže snađi se a Vučić kaže da i njega boli kuraz za taj referendum i sve ok.
2014-04-11
dzango wrote:Jebe mi se za EU. Meni je bitna Srbija.RayMabus wrote:Niste toliko bitni. Možda je vam to bitno al eu nije.dzango wrote:Poenta je da je ovo odlično za jačanje antieu raspoloženja u Srbiji. Jebeš i Junkera i Vučića.RayMabus wrote:Malo ste skrenili sa teme ; poanta je Brisel boli kuraz za ovo druže snađi se a Vučić kaže da i njega boli kuraz za taj referendum i sve ok.
ti si dzango kao nekakva picka, pricljiv i tvoja mora biti zadnja. Ajde neka ti bude, samo me pusti na miru da citam novine u tisini malo od tebe :)
Poanta je da investicija uvijek moze biti vise, investicija nikad dosta. Doduse, kad i ovi lumeni shvate da nista od Srbije u EU, i oni ce pobjeci, a onda ce braca Rusi se morati isprsiti, a ne samo doci i uzeti NIS.
Guest- Guest
Ne jednom. 7 puta ranjavan.kolerik wrote:dzango wrote:
Deda tero Austrougare a ja bi terao tebe. Do kule na Gardošu.
Ti bi mene terao kao sto ti je deda nateravao Austrougare. Po solunskim dokovima, sa francuskim i engleskim ekspedicijskim snagama. :)
Kako li se samo ranio i zavrsio kod Michelle?
Nema potrebe da idemo tako daleko. Sve zainteresovane sam spreman da dočekam u Zemunu i da im pokažem sve znamenitosti. Od dna Dunava pa nadalje. Samo bi zamolio da ponesu neki ID da se posle ne zajebav oko formalnosti. Tebi popodne naručujem set slova. Ćirilica, latinica i glagoljica. Nisam siguran za arapska ali mogu da pitam. Valjda nisam toliki maler da si od onih što se brišu rukom.
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Neredi u Beogradu:Stotine migranata radi kaos u Beogradu,napali radnike
» Kako će Rusija reagirat na ovo i to u Beogradu:Novinaru Sputnjika zabranjen ulaz na skup NATO-a u Beogradu
» Izraelci bijesni na Srbe
» Građani bijesni na Poštu
» Izraelci bijesni na četiri članice EU
» Kako će Rusija reagirat na ovo i to u Beogradu:Novinaru Sputnjika zabranjen ulaz na skup NATO-a u Beogradu
» Izraelci bijesni na Srbe
» Građani bijesni na Poštu
» Izraelci bijesni na četiri članice EU
Page 9 of 10