Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Hajduk Split
u to doba je još bilo navijača zdrave pameti, što se danas teško kod tužnjaka može naći.amper1950 wrote:Da, da... A ti si pametan. Tko je pretukao Bonačića? To nije bilo menađersko podzemlje, a navijači nisu stali u obranu Bonačića?!?sitting_bull wrote:
ista mafija koja je "obradila" Bonačića vodi i ovu igru
Jedno s drugim veze nema, a ovo ljigavo čelavo govno je pretuklo par momaka, mulaca koje boli kurac i kojima je pun kurac. I Marića, i HNS i svega sličnog... Kako su sijali i kako je sijao, takve i plodove bere... Sad se triba zgražati nad napadom, a ne triba se zagražati nad svim šta se prije desilo, jeli? Jeste se zgražali kad je član IO HNS-a pijan fizički napao predsjednika Hajduka, i jeli odgovarao pred tijelima HNS-a i kako? E pe ko vas jebe sve skupa... :;):
ima veze, itekako ima veze. gdje nema uma caruje batina, a opravdavanje nasilja pokazuje kako se stanje uma kod tužnjaka svelo na palicu, bokser, pajser i pljuvačinu.
nema te utakmice hajduka i dinama u kojoj vi nećete pronaći neki izvanjski razlog zašto ste popušili karu plavome mornaru, umjesto da shvatite kako ste pušioničari postali zbog vlastite nesposobnosti, neznanja i lopovluka koji vam uništava klub.
nisam primijetio kako ste se uznemirili oko toga, maksimalni domet su vam bili panini na tartanu poljuda. čak i taj pijani koji je kao napao knjigovođu je vaš tako da tu priču riješite sami između sebe.
drugarice i drugovi tovari, uživajte u plodovima svoga nerada i igri bilih tića koji su se malo previše osunčali...
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
A ne ...Bruno Marić je nešto drugo.... njegova čelenka baš prejaku gravitaciju za tvrde predmete ima...ne brkaj to s frustracijama zbog lošeg stanja u klubu... ljudi jednostavno općenito ne vole kad se netko malo previše pravi glup...
darth_vader-
2014-04-17
ali zato nasilnike treba pohvaliti i držati im štangu. btw. kako da su ti likovi znali da bruno marić dolazi, gdje će biti i kakva je to spontanost u činu kad su došli maskirani (valjda oni stalno tako hodaju stobrečom), oboružani palicama i bokserima (iz susjednog dućana sve po 12 kuna) te šmrkovima (članovi lokalnog DVD-a)?amper1950 wrote:
Btw. nasilje nikad nije nešto što treba opravdavati, no Bruno Marić daleko od toga da je kriv i nedužan. To smrdljivo čelavo govno, dijete kriminalne organizacije (HDZ-a) i miljenik čelnika HNS-a (istih onih koji ne provode zakon donesen u hrvatskom saboru sve uz blagoslov Marićevog HDZ-a) je toliko puta oštetilo i masakriralo Hajduk,a onda još ima muda tužiti ljude na funkcijama u Hajduku i tražiti ogroman novac zbog navodnih duševnih boli. I onda još dođe u Dalmaciju i šetka se s pištoljem. U državi kakva je, s svim što se događa i gdje ministar podržava ne provođenje zakona i gdje tipovi poput Brune Marića mogu raditi što ih je volja i mogu egzistirati (a u normalnoj državi bi bili na marginama društva), reko bi demo batina i pendrek je jedino rješenje. Samo udri, udri kako kaže demo...
Na kraju, on je jučer odma izašao iz bolnice. Dakle, ništa se nije dogodilo ko što nije oštetio Hajduk u onoj utakmici pošto je Henriquez promašio penal... :cheers:
kaj se hdz-a tiče sami ste si ga izabrali pa nek vas i prči. gušt je gledati vaš mazohizam.
ovo s tužbom i odštetom se pokazuje kao pametan potez jer dok vas se ne udari po džepu nema šanse da dođete pameti. ako se mafijaški odvjetnik javno žali zbog toga zasigurno ne stoji baš najbolje na sudu.
bruno marić je odmah izašao iz bolnice, veliš, i ništa se nije dogodilo. kako nije? oslobodio je jedno mjesto za nekoga od vas. bojim se kako je oslobodio mjesto u krivoj bolnici i na krivom odjelu...
sitting_bull-
2015-09-28
Svakoga tko po mišljenju hajdukovih navijaca osteti njihov klub u nogometnoj utakmici treba pretući....eno kazu da je i u proslom derbiju sudac ostetio koga drugoga nego hajduka jer drugacije ni ne moze, tako da i njega treba,a e...
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
muckodjubre wrote:šteta...kuracodigraca wrote:vidim da se piše da je imao utaku, šteta kaj nije bar jednom prosuo mozak
2014-04-15
Malo mu se stisnuo šupcic... ništa strašno...kmecite bezveze...
darth_vader-
2014-04-17
muckodjubre wrote:Svakoga tko po mišljenju hajdukovih navijaca osteti njihov klub u nogometnoj utakmici treba pretući....eno kazu da je i u proslom derbiju sudac ostetio koga drugoga nego hajduka jer drugacije ni ne moze, tako da i njega treba,a e...
Nije istina. I kako misliš:"po mišljenju navijača"? Pa Bruno Marić je mali miljun puta oštetija Hajduk, a napoznatije je ono finale kupa - ono je bija masakr jer je isključija dva igrača Hajduka, a dinamovcima je dozvolija da rade što ih je volja, što je najviše na svojoj koži osjetija Nikola Kalinić. I to, ako sam sebi dopusti može zaključiti i netko tko nije navijač Hajduka.
Bruno Marić nije samo netko tko je oštetija njihov klub-moj klub, on je ljigavo govno koje je i do ove pozicije i došao preko politike, kao i mnogi u Lijepoj našoj. Sigurno je bilo boljih, poštenijih i talentiranijih sudaca koji nikad nisu proglašeni najboljim sucem niti dobili priliku suditi neke veče utakmice i veću priliku zato jer nemaju pozadinu iza sebe ko što ima ovo čelavo govno. Kako u nogometu tako i na drugim poljima. Bruno Marić je slika i prilika ove države, korumpiranosti i nepoštenja (jer nemoguće daje baš toliko puta oštetija Hajduk, da je to slučajno) a takvog jedan HNS nagrađuje već dvije godine za redom. I kod njih treba tražiti krivicu, jer to nije bija napad samo na Brunu Marića jer ponavljam, da je normalna država i normalni HNS Bruno Marić bi odavno bija na marginama društva i sudija eventualno županijsku ligu.
A ti neboj biti licemjeran. Ako ti možeš imati mišljenje da prima nekima samo batina i pendrek (premda postoje zakoni, sudovi, zatvori jeli tako?!?) i ako se možeš složiti s nekim da je on treba upotrijebiti pištolj i ubiti nekoga (btw. zašto nosi pištolj?) onda zašto netko nebi smatrao da je samo batina i bokser za Brunu Marića, političko nepošteno ljigavo govno koji je u ovoj našoj jebenoj državi netko i nešto umisto da je nitko i ništa...
Guest- Guest
Glupane, ja nisam izabrao HDZ tako da ja odgovaram za sebe. Svoje riječi, svoja djela. I ne pričaj mi onda o tome. Btw. koliko ljudi ne izađe glasovati,i to je pitanje i problem kad već pričamo tko je koga bira...sitting_bull wrote:
ali zato nasilnike treba pohvaliti i držati im štangu. btw. kako da su ti likovi znali da bruno marić dolazi, gdje će biti i kakva je to spontanost u činu kad su došli maskirani (valjda oni stalno tako hodaju stobrečom), oboružani palicama i bokserima (iz susjednog dućana sve po 12 kuna) te šmrkovima (članovi lokalnog DVD-a)?
kaj se hdz-a tiče sami ste si ga izabrali pa nek vas i prči. gušt je gledati vaš mazohizam.
Da, likovi su znali da Marić dolazi i da nosi pištolj? E i?
Guest- Guest
Pa jasno. Ti imas misljenje da ga treba pretuci jer je po misljenju navijaca hajduka i tvome misljenju zakinuo hajduk .Isto ce se trazi i za bebeka,sutra za opet nekoga trecega jer je po misljenju navijaca zakinuo niihov klub nekom sudackom odlukom. To je jedini motiv ovoga napada,nikakva politika ili slicno.
muckodjubre wrote:muckodjubre wrote:šteta...kuracodigraca wrote:vidim da se piše da je imao utaku, šteta kaj nije bar jednom prosuo mozak
2014-04-15
muckodjubre wrote:Pa jasno. Ti imas misljenje da ga treba pretuci jer je po misljenju navijaca hajduka i tvome misljenju zakinuo hajduk .Isto ce se trazi i za bebeka,sutra za opet nekoga trecega jer je po misljenju navijaca zakinuo niihov klub nekom sudackom odlukom. To je jedini motiv ovoga napada,nikakva politika ili slicno.
Ja sam i lipo objasnija da on nije samo netko tko je oštetija Hajduk. Ako nisi razumija,ok.No nemoj pričati nešto što nije istina i meni u usta stavljati kakvo ja mišljenje imam.
Bruno Marić nije samo netko tko je oštetija Hajduk, on je slika i prilika ovog HNS-a i ove države, slika i prilika korumpiranosti, nepoštenja i privilegiranosti. To nije bija samo napad na njega, nego napad na HNS i sve ovo šta sam gori spomenija.
A ti nemoj biti licemjeran, kad Mamić šaketa i napada onda je to smiješno, zabavno i kao neka baza...
Guest- Guest
I kako demo objašnjavaš svoje mišljenje da je nekome treba prosuti mozak? Zar ne postoje zakoni, sudovi, zatvori koji će procesuirati napadače?muckodjubre wrote:muckodjubre wrote:muckodjubre wrote:šteta...kuracodigraca wrote:vidim da se piše da je imao utaku, šteta kaj nije bar jednom prosuo mozak
Guest- Guest
Ja sam svoje rekao,ti svoje.
Sloziti cemo se da se necemo sloziti oko toga i tu je svaka daljnja rasprava bespredmetna.
Sloziti cemo se da se necemo sloziti oko toga i tu je svaka daljnja rasprava bespredmetna.
Kada te netko pokusa ubiti ja sam za to da ti imas pravo u samoobrani ubiti njega. A napad palicama i bokserima je pokusaj ubojstvaamper1950 wrote:I kako demo objašnjavaš svoje mišljenje da je nekome treba prosuti mozak? Zar ne postoje zakoni, sudovi, zatvori koji će procesuirati napadače?muckodjubre wrote:muckodjubre wrote:muckodjubre wrote:šteta...kuracodigraca wrote:vidim da se piše da je imao utaku, šteta kaj nije bar jednom prosuo mozak
2014-04-15
Ti ne samo da si rekao svoje, nego ti i drugima stavljaš riječi u usta. Ti si rekao da ja imam mišljenje kakvo imam zbog toga i toga. I to nakon što sam ti lijepo objasnio što i kako. Imaj ti mišljenje kakvo god oćeš, nema nikavih problema, ali nemoj durgima definirati mišljenje kako ti paše...muckodjubre wrote:Ja sam svoje rekao,ti svoje.
Guest- Guest
Pa zar onda nije i pokušaj ubojstva kad te policajci napadnu pendrekom i mlate dok si na podu?!?muckodjubre wrote:
Kada te netko pokusa ubiti ja sam za to da ti imas pravo u samoobrani ubiti njega. A napad palicama i bokserima je pokusaj ubojstva
Guest- Guest
Ne..to je zakonski predviđeno sredstvo prisile koje se moze primjeniti na osobe koje ugrozavaju tuđe živote.amper1950 wrote:Pa zar onda nije i pokušaj ubojstva kad te policajci napadnu pendrekom i mlate dok si na podu?!?muckodjubre wrote:
Kada te netko pokusa ubiti ja sam za to da ti imas pravo u samoobrani ubiti njega. A napad palicama i bokserima je pokusaj ubojstva
2014-04-15
Hahaha... Da, baklja na terenu vjerovatno ugrožava živote. I policajci baš nebi smili mlatiti nekog dok isti leži na podu, ali ti sve opravdavaš što tebi paše. Standardno...muckodjubre wrote:
Ne..to je zakonski predviđeno sredstvo prisile koje se moze primjeniti na osobe koje ugrozavaju tuđe živote.
Kako bilo, kod nas se očito ništa neće prominiti dok netko stvarno ne strada (ma tko on bio). Očito netko triba izgubiti glavu, bio on Bruno Marić ili netko od ovih napadača da je ovaj prosuo mozak kako kažete. I to je glavni problem koji ti ne vidiš. Ovako više dalje ne ide, uz ovakav HNS i ovaku državu di se ne provode zakoni... Nekima je već pun kurac svega...
Guest- Guest
Ili netko kome bace baklju u glavu ili netko koga se pretuce radi naglaska ili netko koga se pretuce jer se nasao na krivom mjestu npr.dok se pretrcava autocesta radi okrsaja
Nekima je pun kurac da je njihov klub jadan i slab pa je lakse prebaciti krivnju na drugoga...
kad je odnos snaga 5:1, ili čak i veći i ako je lik u životnoj ugrozi nema tog suda koji će ga osuditi ako nekome provjetri smrdljivi mozak.amper1950 wrote:I kako demo objašnjavaš svoje mišljenje da je nekome treba prosuti mozak? Zar ne postoje zakoni, sudovi, zatvori koji će procesuirati napadače?muckodjubre wrote:muckodjubre wrote:muckodjubre wrote:šteta...kuracodigraca wrote:vidim da se piše da je imao utaku, šteta kaj nije bar jednom prosuo mozak
problem je kad mozga nema pa si potrošio metak uzalud...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50