Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Hajduk Split
amper1950 wrote:Vidim da je Igor Štimac posta kompetnetan i relevantan za komentiranje Hajduka... Ovo je unerbesno...Ziil Los Dii ! wrote:"Nažalost,Hajduk je danas sve samo ne klub pred kojim je svjetla buducnost. Njime upravlja glasna manjina, a oni koji ga istinski vole tiho prate zbivanja i sute ... "
Igor Stimac
Prilikom potpisivanja ugovora na Pjaci, više od 42 tisuće članova koji očito podržavaju svu ovu priču. Glasna manjina kaže štico? A gdje je onda ta večina kad su svi ovi manjina nek nam štico svima skupa objasni... Unerbesno...
Koji egotrip .pa od tebe je sigurno kompetentniji .
Dao covjek zanimljiv intervju.samo ne mogu naci link
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Sigurno nije kompetentniji od ijednog navijača Hajduka koji godinama voli klub, koji daje koliko može. Po tom pitanju, naravno. Pogotovo kad se radi o čovjeku koji je bio u klubu i to ne samo na jednoj funkciji, i što je ostavio iza sebe? Probleme, dugove, sudske sporove. Nek radije malo pojasni transfere Darija Srne i Stipe Pletikose, koliko je na kraju Hajduk dobio za njih, a koliko on sam...Ziil Los Dii ! wrote:
Što se tiće današnje situacije, on priča da večina šuti. Zašto šuti i koja je to uopće večina? Gdje, zašto ih nema, zašto ne nude i ne naprave nešto.Najlakše kritizirati, omalovažavati nekog tko je nešto napravio i daje nešto klubu, a s druge strane ne ti nudiš ništa.
Guest- Guest
amper1950 wrote:Sigurno nije kompetentniji od ijednog navijača Hajduka koji godinama voli klub, koji daje koliko može. Po tom pitanju, naravno. Pogotovo kad se radi o čovjeku koji je bio u klubu i to ne samo na jednoj funkciji, i što je ostavio iza sebe? Probleme, dugove, sudske sporove. Nek radije malo pojasni transfere Darija Srne i Stipe Pletikose, koliko je na kraju Hajduk dobio za njih, a koliko on sam...Ziil Los Dii ! wrote:
Što se tiće današnje situacije, on priča da večina šuti. Zašto šuti i koja je to uopće večina? Gdje, zašto ih nema, zašto ne nude i ne naprave nešto.Najlakše kritizirati, omalovažavati nekog tko je nešto napravio i daje nešto klubu, a s druge strane ne ti nudiš ništa.
Ziil Los Dii ! wrote:amper1950 wrote:Sigurno nije kompetentniji od ijednog navijača Hajduka koji godinama voli klub, koji daje koliko može. Po tom pitanju, naravno. Pogotovo kad se radi o čovjeku koji je bio u klubu i to ne samo na jednoj funkciji, i što je ostavio iza sebe? Probleme, dugove, sudske sporove. Nek radije malo pojasni transfere Darija Srne i Stipe Pletikose, koliko je na kraju Hajduk dobio za njih, a koliko on sam...Ziil Los Dii ! wrote:
Jeli se to hvataš za glavu zbog spoznaje koliko je zapravo Hajduk dobio za dva igrača koji su kasnije bili stožerni igrači reprezentacije, Srna kapetan dugi niz godina, Pletikosa standardan na golu, odigrali gotovo 250 utakmica skupa za reprezentaciju? Igrači koje je Štimac prodava iz Hajduka! I on je kompetentan, jeli? Unerbesno...
Guest- Guest
ti da imaš argument koji pobija moje tvrdnje već bi ga objavio.amper1950 wrote:Hahaha...sitting_bull wrote:svi ovi članci su citirani iz medija koji drukaju za hajduk.
očigledno ste vi tovari prevrtljivi pa mijenjate stavove kao mudante, ili kako vitar puše.
jedino vas jebu činjenice: neovisno s koje strane vitar puše činjenice se ne mijenjaju, a činjenica je kako Chelsea nije uplatio lovu prije dinama...
A koji su to mediji? :D:
Ovo zadnje što si napisa, priznat ću ti tu tvrdnju ko činjenicu kad je uspiješ dokazati. A do tada pjevaj... :;):
budući da znaš kako je lova iz dinama stigla prva pokušavaš cijelu priču zamagliti time što tražiš od mene da ja podastrem dokaz!
neće ići.
ti si tovar, ti si "stručnjak" za klubić s poljuda i ti pokaži dokument koji dokazuje da to što ti tvrdiš nije laž.
naravno da takvo što nećeš napraviti, ali ćeš po tovarskom običaju bez srama izmišljati priče i pisati laži.
venecijanac.
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:
ti da imaš argument koji pobija moje tvrdnje već bi ga objavio.
budući da znaš kako je lova iz dinama stigla prva pokušavaš cijelu priču zamagliti time što tražiš od mene da ja podastrem dokaz!
neće ići.
ti si tovar, ti si "stručnjak" za klubić s poljuda i ti pokaži dokument koji dokazuje da to što ti tvrdiš nije laž.
naravno da takvo što nećeš napraviti, ali ćeš po tovarskom običaju bez srama izmišljati priče i pisati laži.
venecijanac.
Hahahaha...
A šta bi ja sad triba tražiti od Hajduka da mi pošalje kopije uplatnica kad im je tko uplatija? Ni to nebi bilo nemoguće, ali zbog koga i čega da se ja idem zajebavati? Radi tebe? Koji ćeš ionako onda okrenuti neki svoj standardni spin već viđen miljun puta...
A ti si iznija neku tvrdnju, a pojma nemaš,pa daj je dokaži. Nemaš argumente nego lupaš bez veze.
A da završim ovu priču, činjenica je da je transfer Pašalića finiširan u siječnju 2014-e, a Andrijaševića na ljeto iste godine Sve drugo je manje bitno. Pametnom dosta, a ti nastavi trkeljati i prodavati pod činjenice nešto što si ti sam zamislio u svojoj glavi. Prepuštam ti to, ja odustajem...
Guest- Guest
Vlasnici St. Etiennea forsiraju socios projekt
Autor: Domagoj Mikulić/25. listopada 2016./Kategorije: naslovna, strani nogomet
AS Saint Etienne ima u svojim vitrinama čak deset osvojenih prvenstava Francuske. Hrvatskoj javnosti, posebno starijim generacijama je poznat i kao klub koji je 70-ih izbacio Hajduk iz Europe (4-1 za Hajduk u Splitu, 5-1 za St. Etienne u Francuskoj). Navijači zelenih Magic Fans već nekoliko godina održavaju prijateljstvo sa splitskom Torcidom.
Dva čelna čovjeka kluba su Roland Romeyer i Bernard Caiazzo. 71-godišnji biznismen Romeyer je predsjednik kluba, a 62-godišnji biznismen Caiazzo je predsjednik Nadzornog odbora. Obojica su prije dvije i pol godine predložili svoju viziju daljnjeg razvoja. Caiazzo je u intervjuu izjavio da su njih dvojica svake godine sve stariji i žele pripremiti klub za vrijeme nakon njihovog odlaska. Socios projekt im je stoga prva i jedina opcija jer je pitanje hoće li njihove tvrtke Croissance Foot i Cesse Foot financirati klub i nakon njihova odlaska jednog dana. Kao i obično, uzor su im njemački klubovi i želja da i navijači St. Etienneaimaju u svom vlasništvu 51% dionica.
Prilikom predstavljanja projekta u ožujku 2014. Caiazzo je napomenuo da će biti potrebno od pet do deset godina da projekt zaživi. Planira se doći do brojke od 100.000 sociosa. Prema nekim studijima i istraživanja, u Francuskoj je od 1,8 do 2 milijuna navijača i simpatizera Zelenih i zato se čelnici nadaju da brojka nije nedostižna. Prva faza je bila privući što više članova s najosnovnijim paketom članstva od 5eura. Naravno postoje i članarine od 15, 25 i 65 eura. Romeyer je prije mjesec dana napomenuo da su na početku projekta u 2014. imali oko 8.000 članova dok je brojka ove godine već narasla na 35.000 članova.
Članovi dobivaju i beneficije u vidu besplatnog gledanja utakmica svih omladinskih uzrasta u trening centru, prava prvenstva u kupnji ulaznica, jednu besplatnu ulaznicu tijekom sezone, popust u fan shopu, popust prilikom obilaska muzeja, popust prilikom obilaska stadiona, involviranost u klupsku strategiju, večeru sa članovima menadžmenta, popust na organizirane rođendanske proslave u klupskom muzeju i druge pogodnosti. Romeyer je također napomenuo da očekuje kroz dvije ili tri godine da projekt konačno zaživi u pravom smislu te se navijačima postavi jasno pitanje žele li socios model upravljanja klubom ili ne.
Autor: Domagoj Mikulić/25. listopada 2016./Kategorije: naslovna, strani nogomet
AS Saint Etienne ima u svojim vitrinama čak deset osvojenih prvenstava Francuske. Hrvatskoj javnosti, posebno starijim generacijama je poznat i kao klub koji je 70-ih izbacio Hajduk iz Europe (4-1 za Hajduk u Splitu, 5-1 za St. Etienne u Francuskoj). Navijači zelenih Magic Fans već nekoliko godina održavaju prijateljstvo sa splitskom Torcidom.
Dva čelna čovjeka kluba su Roland Romeyer i Bernard Caiazzo. 71-godišnji biznismen Romeyer je predsjednik kluba, a 62-godišnji biznismen Caiazzo je predsjednik Nadzornog odbora. Obojica su prije dvije i pol godine predložili svoju viziju daljnjeg razvoja. Caiazzo je u intervjuu izjavio da su njih dvojica svake godine sve stariji i žele pripremiti klub za vrijeme nakon njihovog odlaska. Socios projekt im je stoga prva i jedina opcija jer je pitanje hoće li njihove tvrtke Croissance Foot i Cesse Foot financirati klub i nakon njihova odlaska jednog dana. Kao i obično, uzor su im njemački klubovi i želja da i navijači St. Etienneaimaju u svom vlasništvu 51% dionica.
Prilikom predstavljanja projekta u ožujku 2014. Caiazzo je napomenuo da će biti potrebno od pet do deset godina da projekt zaživi. Planira se doći do brojke od 100.000 sociosa. Prema nekim studijima i istraživanja, u Francuskoj je od 1,8 do 2 milijuna navijača i simpatizera Zelenih i zato se čelnici nadaju da brojka nije nedostižna. Prva faza je bila privući što više članova s najosnovnijim paketom članstva od 5eura. Naravno postoje i članarine od 15, 25 i 65 eura. Romeyer je prije mjesec dana napomenuo da su na početku projekta u 2014. imali oko 8.000 članova dok je brojka ove godine već narasla na 35.000 članova.
Članovi dobivaju i beneficije u vidu besplatnog gledanja utakmica svih omladinskih uzrasta u trening centru, prava prvenstva u kupnji ulaznica, jednu besplatnu ulaznicu tijekom sezone, popust u fan shopu, popust prilikom obilaska muzeja, popust prilikom obilaska stadiona, involviranost u klupsku strategiju, večeru sa članovima menadžmenta, popust na organizirane rođendanske proslave u klupskom muzeju i druge pogodnosti. Romeyer je također napomenuo da očekuje kroz dvije ili tri godine da projekt konačno zaživi u pravom smislu te se navijačima postavi jasno pitanje žele li socios model upravljanja klubom ili ne.
Guest- Guest
U PRVIH sedam dana akcije udruge Naš Hajduk pod nazivom "Ili jesmo ili nismo" prikupljeno je više od 1,3 milijuna kuna, što znači da su navijači Hajduka dnevno donirali gotovo 200 tisuća kuna za kupnju dionica, priopćila je u srijedu Udruga naš Hajduk.
Koliko treba isprositi da bi imali budget za sezonu ?
Nisam citao koliko je receno da treba minimalno prikupiti
Nakon ova dva prijelaza protiv ovih iz svojeg sela nece im toliko puno para trebat
nowitzki-
2014-04-27
amper1950 wrote:[size=40]U PRVIH sedam dana kladjenja na prijelaz hajduka udruga Naš Hajduk pod nazivom "Ili jesmo ili nismo" prikupljeno je više od 1,3 milijuna kuna[/size]
nowitzki-
2014-04-27
Budžet za sezonu je jedno, prikupljanje novca za kupnju dionica je nešto sasvim drugo. Treba prikupiti 3 ipo miljuna kuna godišnje i tako 10 godina.Ziil Los Dii ! wrote:Koliko treba isprositi da bi imali budget za sezonu ?
Guest- Guest
Budžet za sezonu je jedno, prikupljanje novca za kupnju dionica je nešto sasvim drugo. Treba prikupiti 3 ipo miljuna kuna godišnje i tako 10 godina.Ziil Los Dii ! wrote:Koliko treba isprositi da bi imali budget za sezonu ?
Guest- Guest
3.5 bi mogli skupiti
Ali moraju razmisljati o vecim parama kada preuzmu
Ako su u tjedan dana skupili 1,3 miljuna, onda ono... U godinu dana i ja mislim da bi MOŽDA mogli...Ziil Los Dii ! wrote:3.5 bi mogli skupiti
Btw. o kakvim večim parama i kad preuzmu što konkretno?
Guest- Guest
ti bi triba argumentirati kako je Chelsea uplatio prije dinama. sve medijski dostupne informacije govore kako je dinamova lova stigla na račun hajduka prije.amper1950 wrote:sitting_bull wrote:
ti da imaš argument koji pobija moje tvrdnje već bi ga objavio.
neće ići.
venecijanac.
Hahahaha... :D: :D:
A šta bi ja sad triba tražiti od Hajduka da mi pošalje kopije uplatnica kad im je tko uplatija? Ni to nebi bilo nemoguće, ali zbog koga i čega da se ja idem zajebavati? Radi tebe? :rofl: :rofl: :rofl:Koji ćeš ionako onda okrenuti neki svoj standardni spin već viđen miljun puta...
A ti si iznija neku tvrdnju, a pojma nemaš,pa daj je dokaži. Nemaš argumente nego lupaš bez veze.
A da završim ovu priču, činjenica je da je transfer Pašalića finiširan u siječnju 2014-e, a Andrijaševića na ljeto iste godine Sve drugo je manje bitno. Pametnom dosta, a ti nastavi trkeljati i prodavati pod činjenice nešto što si ti sam zamislio u svojoj glavi. Prepuštam ti to, ja odustajem... :balloons:
ti si prvi počeo s pričom kako lova od Andrijaševića nije bila bitna jer je prodajom pašalića hajduk već dobio lovu, a sve dostupne informacije to nigdje ne potvrđuju.
e, sad! ili si ti obični šalabajzer koji piše neistine vjerujući kako ga se neće uhvatiti u laži, ili si ozbiljan i informiran tovar koji ima vjerodostojne informacije.
kako i sam priznaješ ti nemaš nikakvu informaciju o tome i "ne da ti se zajebavat" da do nje dođeš. šalabajzer i rak govnar istovremeno!
to što je transfer finiširan u siječnju ne znači istovremeno i financijsku transakciju, budući da je po ugovoru pašalić sve do 09.07. bio igrač hajduka i nije bilo nikakve šanse da Chelsea daje novce za igrača koji nije njegov, posebice jer i uefa prati sve transakcije kako bi se spriječile muljaže...
sitting_bull-
2015-09-28
amper1950 wrote:Ako su u tjedan dana skupili 1,3 miljuna, onda ono... U godinu dana i ja mislim da bi MOŽDA mogli...Ziil Los Dii ! wrote:3.5 bi mogli skupiti
Pa gle..u svim akcijama u prvih tjedan dana se najvise prikupi..suludo bi bilo ocekivati da ce kontinuirano kapati .
Ako namire 3.5 do roka .well played :)
Pa ovo je samo prva akcija s donacijama za ime na dresu. Voditelj projekta je reka da imaju u pripremi još 3-4 projekta, tako da...Ziil Los Dii ! wrote:amper1950 wrote:
Pa gle..u svim akcijama u prvih tjedan dana se najvise prikupi..suludo bi bilo ocekivati da ce kontinuirano kapati .
Guest- Guest
Skupit ce se ta 3.5 milijuna bez problema...Ziil Los Dii ! wrote:amper1950 wrote:Ako su u tjedan dana skupili 1,3 miljuna, onda ono... U godinu dana i ja mislim da bi MOŽDA mogli...Ziil Los Dii ! wrote:3.5 bi mogli skupiti
Al pod hitno se tribaju neke stvari prominit...
Prvo, zašto su micali Burića i Brbica i instalirali strance?
To i meni smeta i smatran to sumnjivim potezom...
Jer meni nije problem rec sta ne valja u vezi Hajduka, ka sta Svetina imputira...
Za razliku od njega, Zeke, Deme i sličnih Tattinih internet vojnika, meni samokritika Hajduka nije imaginarna pojava, ka sta je njima u vezi Dinama...
;)
Last edited by fridrih_niche on 27/10/2016, 12:48; edited 1 time in total (Reason for editing : Fhj)
Guest- Guest
Ni meni se ne sviđa, no NO je tako odlučija i onu polažu račune članovima. Ustvari oni su smjenili Brbića, a novi predsjednik ima svoju politiku.fridrih_niche wrote:
Skupit ce se ta 3.5 milijuna bez problema...
Al pod hitno se tribaju neke stvari prominit...
Prvo, zašto su micali Burića i Brbica i instalirali strance?
To i meni smeta i smatran to sumnjivim potezom...
Za Hajduk je najbaitnija škola nogmeta i infrastruktura. U tom pravcu treba gledati u budućnost. Neki potezi novog vodstva se i ne čine loše, ali smatram da je loš potez smjenivanje Burića. Kako bilo imaju legitimitet, nek dobiju vrijeme za neke ocjene...
Guest- Guest
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 50