Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Hajduk Split
kad je odnos snaga 5:1, ili čak i veći i ako je lik u životnoj ugrozi nema tog suda koji će ga osuditi ako nekome provjetri smrdljivi mozak.amper1950 wrote:I kako demo objašnjavaš svoje mišljenje da je nekome treba prosuti mozak? Zar ne postoje zakoni, sudovi, zatvori koji će procesuirati napadače?muckodjubre wrote:muckodjubre wrote:muckodjubre wrote:šteta...kuracodigraca wrote:vidim da se piše da je imao utaku, šteta kaj nije bar jednom prosuo mozak
problem je kad mozga nema pa si potrošio metak uzalud...
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
tvoji tužni pajdaši jesu, znači isti kiki.amper1950 wrote:Glupane, ja nisam izabrao HDZ tako da ja odgovaram za sebe. Svoje riječi, svoja djela. I ne pričaj mi onda o tome. Btw. koliko ljudi ne izađe glasovati,i to je pitanje i problem kad već pričamo tko je koga bira...sitting_bull wrote:
ali zato nasilnike treba pohvaliti i držati im štangu. btw. kako da su ti likovi znali da bruno marić dolazi, gdje će biti i kakva je to spontanost u činu kad su došli maskirani (valjda oni stalno tako hodaju stobrečom), oboružani palicama i bokserima (iz susjednog dućana sve po 12 kuna) te šmrkovima (članovi lokalnog DVD-a)?
kaj se hdz-a tiče sami ste si ga izabrali pa nek vas i prči. gušt je gledati vaš mazohizam.
Da, likovi su znali da Marić dolazi i da nosi pištolj? E i?
ako nemate pameti pa i dalje zaokružujete ekipu koja vas škaklja kitom po ono malo zdravog mozga onda patite jer ste to sami izabrali.
to što su znali, kako ti tvrdiš, pokazuje kako su klijenti mafijaškog odvjetnika uključeni u priču što onda implicira da je i sam mafijaški odvjetnik upleten.
uostalom, još od pokrovca se kod vas iz raznoraznih razloga puca i potežu palice na one koji ne igraju kako vi svirate.
zato se o tome kako su i gdje nestali novci iz hajduka šuti i skriva svaka informacija koja bi ukazala na trag: svi pošteni, a love nema...
sitting_bull-
2015-09-28
Da, zanimljivo je kako su napadači znali u kojem restoranu je Marić. Ili su ga pratili, što sumnjam ili im je Consigliere šapnuo što je vrlo vjerojatno.
Guest- Guest
Ispričavam se ako mi može amper odgovoriti da li je vraćen kredit gradu, te što je revizijica pronašla u hajduku ? Jedino njemu vjerujem...
Racionaliziranje zlocina mi je ober kod torcide
Eo i ja sam nezadovoljan korupcijom, neimastinom etc....
Odoh opljackati banku da zadovoljim potrebe , nisam nista kriv niti sam nesto lose ucinio..svemu je kriv sustav??
Odoh opljackati banku da zadovoljim potrebe , nisam nista kriv niti sam nesto lose ucinio..svemu je kriv sustav??
Ziil Los Dii ! wrote:Racionaliziranje zlocina mi je ober kod torcide
Pa ako misliš da bi se gorke suze lile zbog toga, onda u pogrešnoj državi živiš...ja uvijek navijam za one koji pošteno žele opljačkati banku...za razliku od onih koji to rade perfidnije (brokeri, političari, menadžment banke i sl.)...na njima bih rado primijenio Brunin poučak...samo naprijed, naše molitve i misli su s tobom...jedini je bed što represivni aparat ne dijeli slične ideale...
darth_vader-
2014-04-17
I dalje grijesite ..ne mozes zlo i mrznju ponistiti jednakim cinom...samo ce se povecati razdor
[size=46]We are but men, drawn to act in the name of revenge that we deem to be justice. But... if there is justice in revenge then that same justice will breed only more revenge... and trigger a cycle of hatred.[/size]
[size=46]Kic pain sama ^^[/size]
[size=46]We are but men, drawn to act in the name of revenge that we deem to be justice. But... if there is justice in revenge then that same justice will breed only more revenge... and trigger a cycle of hatred.[/size]
[size=46]Kic pain sama ^^[/size]
I sad si ti misli kaj je retardirani pjesnik htio reći.amper1950 wrote:
Btw. nasilje nikad nije nešto što treba opravdavati, no Bruno Marić daleko od toga da je kriv i nedužan.
Zeko-
2015-08-26
A sta je retardirani Zeko mislija rec kad je u napadu demencije pomisa Bilića i Cicu? Idiote retardirani...Zeko wrote:I sad si ti misli kaj je retardirani pjesnik htio reći.amper1950 wrote:
Btw. nasilje nikad nije nešto što treba opravdavati, no Bruno Marić daleko od toga da je kriv i nedužan.
;)
Guest- Guest
Oooooo, a gdje si mi ti, pička ti materina majmune.fridrih_niche wrote:A sta je retardirani Zeko mislija rec kad je u napadu demencije pomisa Bilića i Cicu? Idiote retardirani...Zeko wrote:I sad si ti misli kaj je retardirani pjesnik htio reći.amper1950 wrote:
;)
Zeko-
2015-08-26
Evo dosa malo i ja...
:D
Triba Amperu pomoć oko Hajduka i Endu oko Modrića...
;)
;)
Guest- Guest
Ma ne treba amperu pomoć oko Hajduka, amperu se nemože pomoći, vidiš da brani onu 10-oricu kaj nisu Mariću u konačnici ništa specijalno napravili jer su obične pičkice koje su se na kraju dale u bijeg.
End ? Ma, End se zajebava, zna on da je Luka najbolji centralni veznjak na svijetu, ali glumata ovdje.
End ? Ma, End se zajebava, zna on da je Luka najbolji centralni veznjak na svijetu, ali glumata ovdje.
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote: Ma, End se zajebava, zna on da je Luka najbolji centralni veznjak na svijetu, ali glumata ovdje.
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
fridrih_niche wrote:Evo dosa malo i ja...
;)
O Niče, krava te ubola. Pa gdje si legendo? Što te donosi u ovaj mračni kutak interneta?
Guest- Guest
Marić je triba dobit i bolje batine, razočaran sam...
:(
Evo me, Tominjo, dosa malo vidit kako je odi...
:(
Evo me, Tominjo, dosa malo vidit kako je odi...
Guest- Guest
ko je na kraju bolji kranjčar ili modrić?
i jel van persie čuo zvižduk?
i jel van persie čuo zvižduk?
Real je smeće od kluba, marketinška varka... I naravno da je Kranjčar bolji...
;)
;)
Guest- Guest
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50