Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Hajduk Split
normalnoBraćala wrote:za koga li maminjo navija, mora da je za trumpa...
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
za hilary i trumpa su milanović i plenković doktori nauke ali ajde bar više nećemo gledat onog polučovjeka
http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/347188/rodio-se-projekt-our-children
Rekoh davno kako problem leži na Poljudu ...
sat2-
2015-09-28
zdravko...sat2 wrote:http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/347188/rodio-se-projekt-our-children
2014-04-15
Željko Jerkov
Dapače, sukobi mišljenja donose novu vrijednost i volio bih da me netko pobije argumentima. Što se tiče načina komunikacije dijela Torcide, ništa me ne iznenađuje. Oni i ne znaju drugačije osim uvredama i etiketama. Vrijeđaju svoje igrače, institucije države, građane i sve one koji ne misle kako bi oni htjeli. Nažalost, svi zatvaramo oči, a to što se radi nije civilizacijski. Moramo sve nazvati svojim imenom i ne dopustiti da se devastira tradicija Hajduka od ljudi koji to svakim danom sustavno uništavaju, pokriveni plaštem ljubavi prema klubu i stavom da nitko ne zna “voljeti” Hajduk kao oni. Kao predsjednik Splitskog kluba olimpijaca imam obavezu govoriti o sportu i, kad je potrebno, štititi sportaše. I dalje stojim pri tome da se nad igračima Hajduka vrši mobing.
Tko vam je kriv što ste Hajduk htjeli gurnuti u stečaj 2008. godine, tada ste navukli mnogo neprijatelja na sebe?
- To je trebao biti stečaj s preustrojem, u današnje vrijeme to bi bila predstečajna nagodba. Laž je da bi Hajduk bio izbačen u najnižu ligu. Ono što smo mi tada htjeli jest preoblikovati ga tako da više nikada ne bi ispadali kosturi iz ormara. Počeli bismo financijski čisti, ali politika nam nije dopustila zbog čistog populizma. Kasnije je uslijedila ta pretvorba koja se nikada ne bi dogodila bez inzistiranja Ive Sanadera, na čiji su pritisak hrvatski gospodarstvenici unijeli u klub 85 milijuna kuna kupujući dionice. S vremenskim odmakom mislim da je Sanader krivo savjetovan od ljudi koji su nametnuli ovaj zakon. Odgovorno tvrdim da su svi ovi koji su nas došli u klub pokazali da nemaju pojma kako se radi sportski uspjeh. Hajduk je prije svega sportski klub i njegova osnovna djelatnost je stvarati rezultat, osvajati trofeje. Svrha svakog sportskog tima jest pobjeđivanje. Nažalost, svi mi hajdukovci smo već predugo zakinuti za zadovoljstvo koje daje pobjeđivanje.
Većinski vlasnik Hajduka Grad Split praktički je prepustio klub na upravljanje Udruzi Naš Hajduk, kaže Jerkov.
- Situacija je sljedeća, Udruga Naš Hajduk upravlja dioničkim društvom, a uložili su svoju veliku ljubav i demagogiju, dok su neki drugi bez prava glasa uložili svoj novac. U dioničkom društvu Hajduk nema profita, nema ga na burzi, što je čudno za dionička društva. Znači, ovdje imamo apsurd, sportskim dioničkim društvom upravlja udruga građana! U Nadzornom odboru najvažnijeg splitskog kluba nema sportskih radnika iz Splita. Imamo predsjednika koji nije iz Splita i čak nije navijač Hajduka. Pametnome dosta! Više puta sam naglašavao da je model po kojem se vodi Hajduk pogrešan jer je i zakon pogrešan i neprimjenjiv.
cijeli razgovor: http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/hrvatska-legenda-tvrdi-hajduk-sustavno-unistavaju-ljudi-koji-ga-vole-vise-od-svih/4664522/
Dapače, sukobi mišljenja donose novu vrijednost i volio bih da me netko pobije argumentima. Što se tiče načina komunikacije dijela Torcide, ništa me ne iznenađuje. Oni i ne znaju drugačije osim uvredama i etiketama. Vrijeđaju svoje igrače, institucije države, građane i sve one koji ne misle kako bi oni htjeli. Nažalost, svi zatvaramo oči, a to što se radi nije civilizacijski. Moramo sve nazvati svojim imenom i ne dopustiti da se devastira tradicija Hajduka od ljudi koji to svakim danom sustavno uništavaju, pokriveni plaštem ljubavi prema klubu i stavom da nitko ne zna “voljeti” Hajduk kao oni. Kao predsjednik Splitskog kluba olimpijaca imam obavezu govoriti o sportu i, kad je potrebno, štititi sportaše. I dalje stojim pri tome da se nad igračima Hajduka vrši mobing.
Tko vam je kriv što ste Hajduk htjeli gurnuti u stečaj 2008. godine, tada ste navukli mnogo neprijatelja na sebe?
- To je trebao biti stečaj s preustrojem, u današnje vrijeme to bi bila predstečajna nagodba. Laž je da bi Hajduk bio izbačen u najnižu ligu. Ono što smo mi tada htjeli jest preoblikovati ga tako da više nikada ne bi ispadali kosturi iz ormara. Počeli bismo financijski čisti, ali politika nam nije dopustila zbog čistog populizma. Kasnije je uslijedila ta pretvorba koja se nikada ne bi dogodila bez inzistiranja Ive Sanadera, na čiji su pritisak hrvatski gospodarstvenici unijeli u klub 85 milijuna kuna kupujući dionice. S vremenskim odmakom mislim da je Sanader krivo savjetovan od ljudi koji su nametnuli ovaj zakon. Odgovorno tvrdim da su svi ovi koji su nas došli u klub pokazali da nemaju pojma kako se radi sportski uspjeh. Hajduk je prije svega sportski klub i njegova osnovna djelatnost je stvarati rezultat, osvajati trofeje. Svrha svakog sportskog tima jest pobjeđivanje. Nažalost, svi mi hajdukovci smo već predugo zakinuti za zadovoljstvo koje daje pobjeđivanje.
Većinski vlasnik Hajduka Grad Split praktički je prepustio klub na upravljanje Udruzi Naš Hajduk, kaže Jerkov.
- Situacija je sljedeća, Udruga Naš Hajduk upravlja dioničkim društvom, a uložili su svoju veliku ljubav i demagogiju, dok su neki drugi bez prava glasa uložili svoj novac. U dioničkom društvu Hajduk nema profita, nema ga na burzi, što je čudno za dionička društva. Znači, ovdje imamo apsurd, sportskim dioničkim društvom upravlja udruga građana! U Nadzornom odboru najvažnijeg splitskog kluba nema sportskih radnika iz Splita. Imamo predsjednika koji nije iz Splita i čak nije navijač Hajduka. Pametnome dosta! Više puta sam naglašavao da je model po kojem se vodi Hajduk pogrešan jer je i zakon pogrešan i neprimjenjiv.
cijeli razgovor: http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/hrvatska-legenda-tvrdi-hajduk-sustavno-unistavaju-ljudi-koji-ga-vole-vise-od-svih/4664522/
2014-04-15
Hamza Barry do prije sedam dan nije znao za Hrvatsku i Hajduk, a onda je potpisao posudbu na godinu dana za splitski klub.
Ne znam nijednog hrvatskog nogometaša, niti sam se susretao s hrvatskim igračima u dosadašnjoj karijeri - iskreno je ispričao 21-godišnji Hamza Barry.
Ne znam nijednog hrvatskog nogometaša, niti sam se susretao s hrvatskim igračima u dosadašnjoj karijeri - iskreno je ispričao 21-godišnji Hamza Barry.
ajde što nije čuo za hajduk,ali za hrvatsku..pa jbte ako je lik nogometaš valjda onda prati nogomet i trebao bi znati za zemlju koja je redovni sudionik velikih natjecanja
muckodjubre wrote:ajde što nije čuo za hajduk,ali za hrvatsku..pa jbte ako je lik nogometaš valjda onda prati nogomet i trebao bi znati za zemlju koja je redovni sudionik velikih natjecanja
toliko o tome da je hrvatska fudbalska velesila...
Guest- Guest
prije da je lik totalni tukacBraćala wrote:muckodjubre wrote:ajde što nije čuo za hajduk,ali za hrvatsku..pa jbte ako je lik nogometaš valjda onda prati nogomet i trebao bi znati za zemlju koja je redovni sudionik velikih natjecanja
toliko o tome da je hrvatska fudbalska velesila...
2014-04-15
muckodjubre wrote:Željko Jerkov
Ne znam koliko je ozbiljno uopće medijski prostor davati čoviku koji je Hajduk tija odvesti u stečaj. Nedaj bože da ikad bivši igrači Hajduka mašu s sudskim presudama da DANAŠNJI Hajduk nema nikakve veze s dugovima koji prema igračima postoje.
Tragikomično da o uništenju Hajduka priča čovik koji ga je tija uništiti. I baš čudno šta Hajduk nema profita, s obzirom da su političari što je Jerkov i sam (nekad veliki sportaš i ništa više od toga) ostavili preko 100 miljuna kuna duga koje netko mora vračati.
BTW. Hajduk je ove sezone, unatoč promjeni Uprave i cijele struke prije početka sezone bija na milimetar od ulaska u EL protiv protivnika koji je bolji, kvalitetniji s puno večim budžetom.
Što se tiće rada nove Uprave ne sviđa se meni dovođenje tolikog broja stranaca, no Hajduk mora ići korak po korak i večinu budućeg profita koji će biti kad više ne bude nijedne kune duga ulagati u omladinsku školu i infrastrukturu. Bez pravih uvjeta za rad (jer svi drugi, cijeli svijet napreduje svaki dan po tom pitanju) proizvodit ćeš sve manje i manje igrača. To je glavni problem. To bi neko triba pokušati Jerkovu objasniti, i da se novac koji ne nekoć ispario iz kluba ili novac koji se u vrime Keruma bacao i trošio na sharbinije i slične slučajeve mogao uložiti. Onda nećemo pričati o strancima jer Hajduk dovede 10 igrača besplatno u nadi da će bar 2-3 ispasti pojačanje.
Dakle Hajduk će biti tu gdje je sad sve dok ne bude ima uređeno omladinsku školu, stručno i infrastrukturno uređeno školu nogometa koja će početi davati veči broj kvalitetnih igrača, koji će svojim igrača ali i profitom od prodaje davati vrijednost Hajduku.
Guest- Guest
Udruga Naš Hajduk objavila je javnosti da trenutno pregovara sa Tomislavom Mamićem oko otkupa njegovog udjela u vlasničkoj strukturi Hajduka. Radi se o 131.580 dionica vrijednih 35.4 milijuna kuna.
muckodjubre wrote:Udruga Naš Hajduk objavila je javnosti da trenutno pregovara sa Tomislavom Mamićem oko otkupa njegovog udjela u vlasničkoj strukturi Hajduka. Radi se o 131.580 dionica vrijednih 35.4 milijuna kuna.
Kako su samo došli do te cijene dionice od cca 269 kn. Koliko znam, nominalna cijena je bila 500 kn, a trenutno ih nema na burzama. Znači, 25 % Hajduka vrijedi ko recimo 20% Pjacinog transfera.
Guest- Guest
Još je zanimljivije od kuda NH 35 milijuna kuna ... koliko znam (?) članarina u NH je 100 kuna (to znaći 350 000 učlanjenja), ako se učlanjuje svake godine 10000 članova (35 godina) ili ih se učlanjuje po 100 000 (3,5 godine) ili imaju još neke prihode?Tommy Ramone wrote:muckodjubre wrote:Udruga Naš Hajduk objavila je javnosti da trenutno pregovara sa Tomislavom Mamićem oko otkupa njegovog udjela u vlasničkoj strukturi Hajduka. Radi se o 131.580 dionica vrijednih 35.4 milijuna kuna.
Kako su samo došli do te cijene dionice od cca 269 kn. Koliko znam, nominalna cijena je bila 500 kn, a trenutno ih nema na burzama. Znači, 25 % Hajduka vrijedi ko recimo 20% Pjacinog transfera.
sat2-
2015-09-28
Koliko god nekima čudno zvučalo u NH nešto i rade. Model(i) otkupa dionica su već neko vrime tema rasprava, pregovora, odluka. Odakle novac? Pa saznat ćeš na vrime ako do dogovora s Tommy-em dođe. Valjda ti je jasno da mu neće iskeširati taj novac, ko što i ti sutra možeš kupiti auto, kuću , stan bez keša, jel tako?sat2 wrote:Još je zanimljivije od kuda NH 35 milijuna kuna ... koliko znam (?) članarina u NH je 100 kuna (to znaći 350 000 učlanjenja), ako se učlanjuje svake godine 10000 članova (35 godina) ili ih se učlanjuje po 100 000 (3,5 godine) ili imaju još neke prihode?Tommy Ramone wrote:muckodjubre wrote:Udruga Naš Hajduk objavila je javnosti da trenutno pregovara sa Tomislavom Mamićem oko otkupa njegovog udjela u vlasničkoj strukturi Hajduka. Radi se o 131.580 dionica vrijednih 35.4 milijuna kuna.
Šta se tiće cijene dionica, stvar je pregovora, sigurno da Tommy nebi prodavao dionice bilo kome niti po toj cijeni, jer Tommy odavno priča da dionice nije kupio radi profita i zarade, a od nedavno priča da ih njegova osobna želja tj. njegove firme da navijači, točnije članovi budu večinski vlasnici kluba. S tim da je smiješno spominjati transfere nekog kluba i raditi usporedbu s vrijednosti dionica kluba. Na kraju priće prošlo je već prilično vremena kad je taj klub koji je prodao tog Pjacu za iznos koji se spominje (a ne spominje se koliko će i kad taj klub taj novac dobiti, ustvari to se ni ne zna) najavio privatizaciju jer kažu "ovako više ne možemo". I već su debelo prošli rokovi kad su obečali sve informacije i početak privatizacije. Zašto? Ja baš želim viditi koliko vrijede dionice tog kluba, možda kupim koju...
Guest- Guest
Priča o odlasku Elvira Malokua iz Hajduka u redove španjolskog drugoligašaGimnastic iz Taragone trebala je biti još jedna priča o propalom talentu iz Hajdukove omladinske škole.
[size=66]'U Hajduku sam bio jedan od najspremnijih. Tu sam zadnji'[/size]
[size=66]'U Hajduku sam bio jedan od najspremnijih. Tu sam zadnji'[/size]
Kad sam dolazio, vjerovao sam da sam fizički spreman, te da će mi problem biti tehnika. No bio sam u krivu. Ja sam u Hajduku bio jedan od najspremnijih, a ovdje su svi bili 30% ispred mene, kaže Maloku
Dinamika isplate Juventusa je točno definirana ugovorom između Dinama i Juventusa i po njemu Dinamo dobiva novce u 2 rate od dana potpisa ugovora, a to znači do kolovoza 2017-e prvu ratu i do kolovoza 2018-e drugu ratu. Upravo kako Dinamu i paše da nebi uplatom cijelog iznosa došlo do velike dobiti i samim time i plaćanja poreza na dobit, a i Juventusu je lakše platiti u 2 rate. Ne plaši se za dinamove novce, trebala bi te više zabrinuti činjenica da Pjaca vrijedi više nego kompletan Hajduk.
Zeko-
2015-08-26
Nemam vremena objašnjavati razliku između nominalne cijene dionice i tržišne cijene i kako se formira vrijednost dionice kad izlazi na burzu, a trebalo bi.
Guest- Guest
Što je sa kaznenom prijavom?amper1950 wrote:Koliko god nekima čudno zvučalo u NH nešto i rade. Model(i) otkupa dionica su već neko vrime tema rasprava, pregovora, odluka. Odakle novac? Pa saznat ćeš na vrime ako do dogovora s Tommy-em dođe. Valjda ti je jasno da mu neće iskeširati taj novac, ko što i ti sutra možeš kupiti auto, kuću , stan bez keša, jel tako?sat2 wrote:Još je zanimljivije od kuda NH 35 milijuna kuna ... koliko znam (?) članarina u NH je 100 kuna (to znaći 350 000 učlanjenja), ako se učlanjuje svake godine 10000 članova (35 godina) ili ih se učlanjuje po 100 000 (3,5 godine) ili imaju još neke prihode?Tommy Ramone wrote:muckodjubre wrote:Udruga Naš Hajduk objavila je javnosti da trenutno pregovara sa Tomislavom Mamićem oko otkupa njegovog udjela u vlasničkoj strukturi Hajduka. Radi se o 131.580 dionica vrijednih 35.4 milijuna kuna.
Šta se tiće cijene dionica, stvar je pregovora, sigurno da Tommy nebi prodavao dionice bilo kome niti po toj cijeni, jer Tommy odavno priča da dionice nije kupio radi profita i zarade, a od nedavno priča da ih njegova osobna želja tj. njegove firme da navijači, točnije članovi budu večinski vlasnici kluba. S tim da je smiješno spominjati transfere nekog kluba i raditi usporedbu s vrijednosti dionica kluba. Na kraju priće prošlo je već prilično vremena kad je taj klub koji je prodao tog Pjacu za iznos koji se spominje (a ne spominje se koliko će i kad taj klub taj novac dobiti, ustvari to se ni ne zna) najavio privatizaciju jer kažu "ovako više ne možemo". I već su debelo prošli rokovi kad su obečali sve informacije i početak privatizacije. Zašto? Ja baš želim viditi koliko vrijede dionice tog kluba, možda kupim koju...
http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/324106/udruga-nas-hajduk-kazneno-prijavljena
sat2-
2015-09-28
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 50