Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Hajduk Split
Pušnik je to ... gledam ga .. piše pa malo gleda po terenu ... razmišlja ... kao da recept zapisuje ...jasambrend wrote:sat2 wrote:Zamalo ... pa jbt led ... kale OBRANI dva puta, a ovi dva puta PROMAŠE GOL!!!jasambrend wrote:sat2 wrote:Pazi da te na zajebu ...jasambrend wrote:Neće proći...ne sekiraj se...
Nisu...
Hajduk je to...
sat2- Posts : 2234
2015-09-28
Kao i Čorić ... zato je takvima rano ići van ... tamo nemaju toliko strpljenja ...jasambrend wrote:sat2 wrote:Nema teorije da ova dvojica dođu ... iako bi za Vlašića bilo pametno ... da je u Dinamu već bi vrijedio 10-12 milijuna ..muckodjubre wrote:Dinamo je navodno pokazao interes za kapetana Hajduka Lovru Kalinića i njegovog zamjenika, talentiranog Nikolu Vlašića. Ključna riječ u prethodnoj rečenici jest - navodno.
Prema informacijama koje kruže, Zdravko Mamić spreman je ponuditi čak 10 milijuna eura za dvojicu stožernih igrača Hajduka.
zdravko spašava hajduk
Stagnirao je dosta...nije se razvio kako treba mada se vide naznake klase...mene po stilu igre dosta na Riberya podsjeća, ali palente još treba dosta pojesti...zna neki put doslovce nestati na utakmici...
sat2-
2015-09-28
Tako si i za Roga govorio ... Vlašić ima snagu, a zna sa loptom ... ja bih ga za zadnjeg veznog koristio ... za iznijeti loptu. Sinoć u Dinamu to nitko nije znao napraviti ...Zeko wrote:Vjerojatno bi vrijedio. Ali ja uopće nisam za njegov dolazak, jer me ničim nije uvjerio da je igrač za Dinamo ili, bolje rečeno, da bi bio igračko pojačanje za Dinamo. Kalinić je već druga priča, jer je Šemper, iako veliki talenat, još prezelen pogotovo za Ligu prvaka. No 10 milja eura za njih dvojicu u paketu notorna je glupost, možda pola od toga za obojicu.sat2 wrote:Nema teorije da ova dvojica dođu ... iako bi za Vlašića bilo pametno ... da je u Dinamu već bi vrijedio 10-12 milijuna ..muckodjubre wrote:Dinamo je navodno pokazao interes za kapetana Hajduka Lovru Kalinića i njegovog zamjenika, talentiranog Nikolu Vlašića. Ključna riječ u prethodnoj rečenici jest - navodno.
Prema informacijama koje kruže, Zdravko Mamić spreman je ponuditi čak 10 milijuna eura za dvojicu stožernih igrača Hajduka.
zdravko spašava hajduk
sat2-
2015-09-28
Jesam, ali za Roga se mora prihvatiti činjenica da je do prije 2 godine sadil krumpire po Nedelišću. I činjenica da je on u Dinamu, pogotovo u posljednjih 6 mjeseci strahovito napredovao. Nisam siguran da je Vlašić taj kapacitet, pogotova kaj kod njega u Hajduku ne vidim nikakav napredak, a oko ili u prvoj ekipi sad je već treću godinu.sat2 wrote:Tako si i za Roga govorio ... Vlašić ima snagu, a zna sa loptom ... ja bih ga za zadnjeg veznog koristio ... za iznijeti loptu. Sinoć u Dinamu to nitko nije znao napraviti ...Zeko wrote:Vjerojatno bi vrijedio. Ali ja uopće nisam za njegov dolazak, jer me ničim nije uvjerio da je igrač za Dinamo ili, bolje rečeno, da bi bio igračko pojačanje za Dinamo. Kalinić je već druga priča, jer je Šemper, iako veliki talenat, još prezelen pogotovo za Ligu prvaka. No 10 milja eura za njih dvojicu u paketu notorna je glupost, možda pola od toga za obojicu.sat2 wrote:Nema teorije da ova dvojica dođu ... iako bi za Vlašića bilo pametno ... da je u Dinamu već bi vrijedio 10-12 milijuna ..muckodjubre wrote:Dinamo je navodno pokazao interes za kapetana Hajduka Lovru Kalinića i njegovog zamjenika, talentiranog Nikolu Vlašića. Ključna riječ u prethodnoj rečenici jest - navodno.
zdravko spašava hajduk
Zeko-
2015-08-26
Pa zar se nismo u jednoj od rasprava složili da svakom igraču iz HNL igra u Dinamu podiže i kvalitativnu i cjenovnu vrijednost. I Vlašić bi u Dinamu napredovao tim prije što je prošao (istina Hajdukovo) nogometno obrazovanje za razliku od Roga! Na Rogu se vidjelo još dok je u Splitu bio da ima kapacitet ...Zeko wrote:Jesam, ali za Roga se mora prihvatiti činjenica da je do prije 2 godine sadil krumpire po Nedelišću. I činjenica da je on u Dinamu, pogotovo u posljednjih 6 mjeseci strahovito napredovao. Nisam siguran da je Vlašić taj kapacitet, pogotova kaj kod njega u Hajduku ne vidim nikakav napredak, a oko ili u prvoj ekipi sad je već treću godinu.sat2 wrote:Tako si i za Roga govorio ... Vlašić ima snagu, a zna sa loptom ... ja bih ga za zadnjeg veznog koristio ... za iznijeti loptu. Sinoć u Dinamu to nitko nije znao napraviti ...Zeko wrote:Vjerojatno bi vrijedio. Ali ja uopće nisam za njegov dolazak, jer me ničim nije uvjerio da je igrač za Dinamo ili, bolje rečeno, da bi bio igračko pojačanje za Dinamo. Kalinić je već druga priča, jer je Šemper, iako veliki talenat, još prezelen pogotovo za Ligu prvaka. No 10 milja eura za njih dvojicu u paketu notorna je glupost, možda pola od toga za obojicu.sat2 wrote:Nema teorije da ova dvojica dođu ... iako bi za Vlašića bilo pametno ... da je u Dinamu već bi vrijedio 10-12 milijuna ..muckodjubre wrote:Dinamo je navodno pokazao interes za kapetana Hajduka Lovru Kalinića i njegovog zamjenika, talentiranog Nikolu Vlašića. Ključna riječ u prethodnoj rečenici jest - navodno.
zdravko spašava hajduk
sat2-
2015-09-28
Odšteta koju će Belgijci isplatiti jest 2 milijuna eura, s tim da se novac dijeli 70:30, pa će Hajduk zaraditi 1,4 milijuna eura, piše Dalmatinski portal.
sušića
Tonći Kukoč tvrdi: Ponudio sam se Hajduku, ali nisu me htjeli zbog HNS-a
HAJDUK dovodi dvojicu nogometaša! Uz Josipa Kvesića, o kojem smo jučer pisali, stiže i Gambijac Hamza Barry.
U Dinamu se svi tresu od straha na ova zvučna hajdukova pojačanja.muckodjubre wrote:stiže i Gambijac Hamza Barry.
Zeko-
2015-08-26
ne treba se dinamo tresti već rijeka i osijekZeko wrote:U Dinamu se svi tresu od straha na ova zvučna hajdukova pojačanja.muckodjubre wrote:stiže i Gambijac Hamza Barry.
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Rijeka se vise trese protiv belupa i inkera nego hajduka vec 4 godinemuckodjubre wrote:ne treba se dinamo tresti već rijeka i osijekZeko wrote:U Dinamu se svi tresu od straha na ova zvučna hajdukova pojačanja.muckodjubre wrote:[size=36]stiže i Gambijac Hamza Barry.[/size]
nowitzki-
2014-04-27
HNS PEDERI NOGOMET STE SJEBALI
da nisu sjebali danas bi hajduk u kadru imao sve domaće igrače
da nisu sjebali danas bi hajduk u kadru imao sve domaće igrače
Guest- Guest
http://www.germanijak.hr/vijesti/raskinuo-ugovor-s-hajdukom-pa-potpisao-za-leicester/23109
Guest- Guest
hillary clinton i donald trump kandidati za predsjednika amerike
Guest- Guest
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50