Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Hajduk Split
Na ovo ide spin kako im Andrijašević nije trebaoZiil Los Dii ! wrote:amper1950 wrote:Ti i slični tebi jedino izvrgavaš ruglu sam sebe kad pišeš o stvarima o kojima nemaš pojma. Pišeš neistine i gluposti, a ja već dugi niz godinama vrlo dobro znam situaciju o Hajduku i uvjek se pojavi netko sličan tebi s hrpom gluposti.Ziil Los Dii ! wrote:
Klasicni poremecaj licnosti...kada temelje sumanute ideje izvrgnes ruglu staklena kugla se razbije
No eto,nebitan si...
A ti si izabrani da znas i da nama glupima pojasnjavas ^^
Hajde pumpaj jos malo svoju psihozu
Koje neistine? Poticete na nasilje, na stadionima pravite nerede jer u tvom primitivnom umu je to "pravo navijanje" ..jer jebes tekmu ako nesto ne zapalis i ako nekoga ne vrijedjas na nekoj osnovi
S obzirom da si bitan i sve znas hoces li ispricati pricu o Sanaderu i Hajduku ..ili kako vas je Mamic spasio kupivsi Andrijasevica ..na gospodaki nacin vam se popisao u usta
No dobro ..s obzirom da grijesim veselim se mocnom dominatnom klubu majstora sa mora :)))
Kao što se na priču da se slučaj Šupraha - Brbić ne može komparirati sa huliganskim napadom grupe na pojedinca odgovara skretanjem na raspravu o pojmovima "sukob" i "napad"! Kao da napad Šuprahe na Brbića nije rezultat njihovog sukoba ...
sat2- Posts : 2234
2015-09-28
Pa to i velim. Tolko o tome da nema povlaštenih u Hr nogometu.kuracodigraca wrote:zato kaj vas nije spasila politika. dok je i vas mazila na lokalnoj razini niste se ziher bunili. i nemoj ovo shvatiti kao prebacivanje, uzeli ste kaj ste mogli i dokle ste mogli. da nije vukelić bio primjerice iz karlovca nikad ovi ne bi vidjeli prve lige. sad su u 4. ligi jer više nema vukelića. tak ti je to frenderiver_jude wrote:Zakaj se Varteksu dug nije izbrisal?sitting_bull wrote:u mađarskoj je država to riješila, jer pravno gledajući i hrvatski klubovi su svi trebali zbog dugova završiti u četvrtoj ligi.muckodjubre wrote:pa normalno,sve ih je trebalo porazbucati u 4.ligu i dinamo i hajduk...kakvi kurac nogometni klubovi,svete krave,smiješnojasambrend wrote:
Po tome je i Dinamo iz četvrte trebao krenuti...A ne hop... potraživanja prema vjerovnicima nestala, a trofeji od prethodnika ostali...nemojte bar vi o kemijanju s dugovima...
u hrvatskoj je država svjesno pustila da sve ode u zastaru i dug se izbriše, a pojedinci su tu popušili (ladić, slišković, prosinečki)...
Nije onaj Ziil niš krivo rekel s tim da je HNL rob Dinama i Hajduka.
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
Ziil Los Dii ! wrote:amper1950 wrote:Ti i slični tebi jedino izvrgavaš ruglu sam sebe kad pišeš o stvarima o kojima nemaš pojma. Pišeš neistine i gluposti, a ja već dugi niz godinama vrlo dobro znam situaciju o Hajduku i uvjek se pojavi netko sličan tebi s hrpom gluposti.Ziil Los Dii ! wrote:
Klasicni poremecaj licnosti...kada temelje sumanute ideje izvrgnes ruglu staklena kugla se razbije
No eto,nebitan si...
Koje neistine? Poticete na nasilje, na stadionima pravite nerede jer u tvom primitivnom umu je to "pravo navijanje" ..jer jebes tekmu ako nesto ne zapalis i ako nekoga ne vrijedjas na nekoj osnovi
S obzirom da si bitan i sve znas hoces li ispricati pricu o Sanaderu i Hajduku ..ili kako vas je Mamic spasio kupivsi Andrijasevica ..na gospodaki nacin vam se popisao u usta
No dobro ..s obzirom da grijesim veselim se mocnom dominatnom klubu majstora sa mora :)))
Koje neistine?
Evo navest ću par (a ti si u nastavku posta napisa neke neistine)
1."Barcu nece nikad voditi nekakav capo sa pujanki kao sto torca planira" Neistina je da torcida to planira, udruga NH koja je izrasla iz Torcide se zalaže za demokratski izbor NO-a kluba od strane ČLANOVA kluba koji plaćaju članarinu. Prije svega toga Torcida je dugi niz godina tražila da se uvede Kodeks, i danas se na izbore za članove NO-a kluba ne može javiti bilo tko, nego samo stručne, obrazovane osobe koje nemaju problema s zakonom. Tako da osimšto je čista laž da Torcida želi da kluv vodi capo s Pujanki, suviše se bezobrazno uopće takvo nešto pisati kad se Torcida borilai izborila za nešto sasvim drugo.
2."Ali me briga da se iz dzepova poreznih obveznika placa prostituiranje tvoje svetinje" I ovo je neistina i LAŽ. Na to sam ti već odgovorio - pa se nisi ovrnio, jer Hajduk ne dobiva od grada od 2008-e godine ništa, jedino je grad podmirio kredit. A to što je Hajduk plačao investicijsko ulaganje za stadion koje je po ugovoru (crno na bijelo trebao grad) to te ne zanima, jeli tako licemjeru?
3."Pod prijetnjama i ucjenama se od grada iskamcio kredit (jos jedan u nizu) te se oprostio dio dugovanja" Nije grad oprostio nikakv dio dugovanja.
4."odobravali apsurdni krediti koje nisu mogli vratiti". Neistina, LAŽ. Hajduk je sve svoje kredite do sad vratio, osim taj kredit koji je grad vratio i koji će Hajduk kadt-tad vratiti. Hajduk objavljuje svoja financijska izvješća, imaš dostupnu i reviziju kluba gdje se to može provjeriti. Svoje laži o informacijama iz prve ruke obisi maču o rep.
__________________________________________-
To je ukratko u par postova koje si ispisa. Laže i pišeš neistine, pojma nemaš.
A što se tiće pitanje koja si tu postavija:
1. Sanader i Hajduk? Kakvu priču da ti ispričam? U vrijeme Sanadera donesen je zakon o sportu po kojem se Hajduk privatizirao kao i cijeli niz klubova. Ako je to njegova pomoć, ok hvala mu. Premda se jako dobro znam da je on u startu bio protiv tog zakona koji je ustvari ideja ministra Primorca koji ga je na kraju progurao. Neka druga pomoć? Pa državne firme su tada davale miljune sponzorskog novca Hajduku (primjerice HEP), ali ne samo Hajduku nego i Dinamu. Na kraju priče, zna se tko je podržavao Sanadera i plačao podrške uoči izbora u ime kluba (Dinamo):
Zna se i gdje se Sanader besplatno liječio:
Mamić, bez razmišljanja ponudio je bivšem premijeru pomoć. Iako se stalno provlačilo da je Sanader hajdukovac i da je dok je bio na vlasti pomagao bijelima, maksimirski šefovi smatraju da je on zapravo pomagao hrvatskom sportu, posebno nogometu
http://www.24sata.hr/news/hajdukovac-ivo-sanader-svaki-dan-svoju-nogu-lijeci-u-dinamu-265285
Ajde malo mi ti ispričaj ovu priču Mamič/Dinamo i Sanader?!? Ajde pričaj mi, o svemu pričaj mi...
2. Šta se tiće Andrijaševića, što misliš da bi Hajduk propao da se on nije prodao za 700 tisuća eura? haha. Hajduk je vać tad bio u puno bojoj situaciji, njemu prodaja Andrijaševića nije ovisila o opstanku kluba. Andrijašević je radio probleme, njegovo zalaganje nije bilo na nivou iako je imao največi ugovor, mislio je da prvih 11 zaslužuje bez ikakvog zalaganja. Činjenica je da je jedno vrijeme završio na klupu za pričuve, a nezadovoljne igrače nitko ne voli. Sam manađer je potvrdio da je Hajduk rekao da može nači novu sredinu uz određenu odštetu, na kraju je isti menadžer potvrdija da su Andrijaševiću tražili inozemni aganžman ali nisu našli nikog. I onda se pojavio Dinamo, menadžer je donio na stol ponudu i igrač je prodan. Ja sam uvjeren da bi na kraju Andrijašević otiša bez odštete uz istek ugovor ili sporazumski da tada nije prodan jer interes za njim nije postoja. Nogomet je tržište i biznis između ostalog, naravno da Hajduk nikad neće prodati Dinamu Vlašića, Kalinića (ili Rijeci) ali oće Bradarića, Andrijaševića. To je normalno i ja s tim nemam nikakav problem, pogotovo ako igrač želi sam otići. Pričati da je Mamić spasio Hajduk je smiješno, navijači su spasili Hajduk kad su se izborili za kredit, a i Chelsea u jednoj mjeri jer kad je Pašalić odlazija onda je stvarno gorilo pod nogama i taj novac je ipak bija jako potreban, i koji je ipak nešto...
Guest- Guest
Ima povlaštenih, a da se hajdukovi navijači nisu digli na noge otiša bi i Hajduk u kurac. A na kraju i Hajduk mora vraiti do lipe svakog duga i rješiti sve obaveze, dok su neki pobrisali svoje dugove na početku ovog stoljeća muljažom i gašenjem d.d. Valjda je taj klub jedini u svijetu koji je mogao jedno vrijeme biti prijavljen malo kao udruga građana, malo ko d.d. (premda tada nije ni postojao takav zakon da sportski klub uopće može biti dd, 90-ih) da bi na kraju ugasio d.d. skupa s svim dugovima i nastavio ko udruga građana kao da se ništa nije dogodilo. AKo pričamo o povlaštenima, eto odgovor tko je povlašten.river_jude wrote:
Pa to i velim. Tolko o tome da nema povlaštenih u Hr nogometu.
A grad Split, točnije viječnici, su izglasali da ne daju jamstvo za kredit Hajduku, unatoč tome što godinama nisu dali jednu lipu klubu, da bi tek nakon što su se navijači digli na noge popustili i dali jamstvo.I opet će Hajduk to morati vratiti, ovako ili onako. Premda im ja nebi platio ništa, nego 30 miljuna kuna uložija u pomočne terene, infrastrukturu i posla sve račune skupa s ugovorom o najmu gdje se grad Split obavezuje to izvršavati i rekao: nismo vam dužni ništa, a vi probajte dokazati drugačije!
Guest- Guest
Za Andrijaševića sam već davno rekao. Bio je potreban je Hajduku Andrijašević, ali onaj Andrijašević kad se vratio s posudbe iz Dugopolja. Onaj Andrijašević koji je grizao željan dokazivanja. Kasnije se pretvorio u Andrijaševića koji vidi samo novac i misli da ima rezervirano misto u prvoj postavi. Hajduk mu je ponudio tada največi ugovor, jedva je potpisao i tražio je još više. Jebiga, nije bilo za više i Hajduk ga je sam, i prije ponude Dinama odlučio prodati. Pa što misliš da je Mamić preko menađera poslao ponudu da sve to nije znao?!? Da je i Andrijašević želio otići, da Hajduk ga želi prodati i da je u pitanju novac?!? Pa naravno da je znao i sve ok. No nije bila stvar u tome da je netko nekoga spašavao, jer već tada je Hajduk bio u boljoj situaciji jer je prodao Pašalića za ipak pristojno veči novac...sat2 wrote:Na ovo ide spin kako im Andrijašević nije trebaoZiil Los Dii ! wrote:amper1950 wrote:Ziil Los Dii ! wrote:
Kao što se na priču da se slučaj Šupraha - Brbić ne može komparirati sa huliganskim napadom grupe na pojedinca odgovara skretanjem na raspravu o pojmovima "sukob" i "napad"! Kao da napad Šuprahe na Brbića nije rezultat njihovog sukoba ...
Šta se tiće napada Šuprahe na Brbića, tu je sud svoje rekao i nemam namjeru tebi ukazivati još jednom što je sud rekao...
Guest- Guest
amper1950 wrote:Ziil Los Dii ! wrote:amper1950 wrote:Ti i slični tebi jedino izvrgavaš ruglu sam sebe kad pišeš o stvarima o kojima nemaš pojma. Pišeš neistine i gluposti, a ja već dugi niz godinama vrlo dobro znam situaciju o Hajduku i uvjek se pojavi netko sličan tebi s hrpom gluposti.Ziil Los Dii ! wrote:
No eto,nebitan si...
2. Šta se tiće Andrijaševića, što misliš da bi Hajduk propao da se on nije prodao za 700 tisuća eura? :D: :^0: haha. Hajduk je vać tad bio u puno bojoj situaciji, njemu prodaja Andrijaševića nije ovisila o opstanku kluba. Andrijašević je radio probleme, njegovo zalaganje nije bilo na nivou iako je imao največi ugovor, mislio je da prvih 11 zaslužuje bez ikakvog zalaganja. Činjenica je da je jedno vrijeme završio na klupu za pričuve, a nezadovoljne igrače nitko ne voli. Sam manađer je potvrdio da je Hajduk rekao da može nači novu sredinu uz određenu odštetu, na kraju je isti menadžer potvrdija da su Andrijaševiću tražili inozemni aganžman ali nisu našli nikog. I onda se pojavio Dinamo, menadžer je donio na stol ponudu i igrač je prodan. Ja sam uvjeren da bi na kraju Andrijašević otiša bez odštete uz istek ugovor ili sporazumski da tada nije prodan jer interes za njim nije postoja. Nogomet je tržište i biznis između ostalog, naravno da Hajduk nikad neće prodati Dinamu Vlašića, Kalinića (ili Rijeci) ali oće Bradarića, Andrijaševića. To je normalno i ja s tim nemam nikakav problem, pogotovo ako igrač želi sam otići. Pričati da je Mamić spasio Hajduk je smiješno, navijači su spasili Hajduk kad su se izborili za kredit, a i Chelsea u jednoj mjeri jer kad je Pašalić odlazija onda je stvarno gorilo pod nogama i taj novac je ipak bija jako potreban, i koji je ipak nešto...
Andrijaševića je dinamo kupio 04.07.2014.
pašalića je Chelsea kupio 09.07.2014.
dakle, 04.07.2014. je hajduk bio u puno boljoj situaciji, a 09.07.2014. mu je stvarno gorilo pod nogama.
tko je tu lud?
sitting_bull-
2015-09-28
To je bar jasno. Hajdukov laprdogovornik. Vidiš da je izgubljen u prostoru (već odavno), a sada, vidimo, i u vremenu.sitting_bull wrote:amper1950 wrote:Ziil Los Dii ! wrote:amper1950 wrote:Ziil Los Dii ! wrote:tko je tu lud?
I je, 04.07. jer Hajduk bio u puno boljoj situaciji jer je dobio pare za Andrijašrvića od Dinama, a 09.07. mu je gorilo pod nogama jer je te pare već potrošio.
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:
To je bar jasno. Hajdukov laprdogovornik. Vidiš da je izgubljen u prostoru (već odavno), a sada, vidimo, i u vremenu.
I je, 04.07. jer Hajduk bio u puno boljoj situaciji jer je dobio pare za Andrijašrvića od Dinama, a 09.07. mu je gorilo pod nogama jer je te pare već potrošio.
Za nekoga tko je tako dobro informiran da ne zna za sve malverzacije ....fiorentini se grohotom nasmija ^^
Vidim da ga pece ovo sa "capon sa pujanki"
Valjda zato sto se boji sa se ne doista povijest ne ponovi
Ali s obzirom koliko jednodimenzionalno gleda na sve ne kuzi da ta osoba moze biti bilo koji mocnik-mafijas koji nema problena sa zakonom(jos) jer jos uvijek nije kaznjeno gonjen
Ni ne ocekujem da ce neki vlaj sa bengalkom postati predsjednik , vec jos jedan u nizu koji ce pomusti hajduka
Nijedan od vodecih "galamdzija" me nije impresionirao niti uvjerio u plemenitost svoji ciljeva, mozda grijesim,ali vrijeme ce pokazati
Ps : ne budi osoran na Andrijasevica, pljujete bez razloga na tog decka ...zbog njega su ostali nesretnici dobili zaostale place
I onda mu ti isti imaju obraza popovati
Samo jedan u nizu primjera koliko iracionalno gledate na stvari
Ali s obzirom koliko jednodimenzionalno gleda na sve ne kuzi da ta osoba moze biti bilo koji mocnik-mafijas koji nema problena sa zakonom(jos) jer jos uvijek nije kaznjeno gonjen
Ni ne ocekujem da ce neki vlaj sa bengalkom postati predsjednik , vec jos jedan u nizu koji ce pomusti hajduka
Nijedan od vodecih "galamdzija" me nije impresionirao niti uvjerio u plemenitost svoji ciljeva, mozda grijesim,ali vrijeme ce pokazati
Ps : ne budi osoran na Andrijasevica, pljujete bez razloga na tog decka ...zbog njega su ostali nesretnici dobili zaostale place
Da ne ispadne da sam jedini .jos uvijek ima razumnih ljudi
sitting_bull wrote:
dakle, 04.07.2014. je hajduk bio u puno boljoj situaciji, a 09.07.2014. mu je stvarno gorilo pod nogama.
tko je tu lud?
Haha... Možete biti ludi jedino ti i ovaj mamićev isprdak kad ne znate.
Chelsea nije kupio Pašalića 09.07. nego ga je kupio u siječnju 2014-e godine:
Napokon je završen transfer Marija Pašalića! Nakon što je jučer došlo do obrata i odustalo se od njegova odlaska u Lazio, mladi hrvatski nogometaš danas je potpisao za Chelsea.
Pašalić je napustio pripreme Hajduka i jutros otputovao u London, gdje ga je dočekao predsjednik Marin Brbić i zastupnik Ivica Lončar, a nakon toga išao je na liječnički pregled. Nakon što ga je uspješno i obavio, u kasnijim poslijepodnevnim satima potpisao je za Mourinhovu momčad.
Prema prvim informacijama Hajduk je morao malo spustiti svoja potraživanja pa je na kraju dobio nešto malo više od 2 milijuna eura. Igrač bi trebao zarađivati oko 240 tisuća eura godišnje.
Pašalić je tako treći Hrvat koji se nalazi u Chelseaju, a vrlo je vjerojatno da će krenuti stopama Perice i Delača te otići na posudbu. Izgledno je da će ostati do kraja sezone u Hajduku.
http://www.vecernji.hr/nogomet/gotovo-je-mario-pasalic-potpisao-je-za-chelsea-918254
Idioti glupi,09.07. se priključija momčadi Chelsea pa kasnije produžija na posudbu, a prodan je siječnju iste godine i potpisao ugovor, proša liječnički. To što je osta još pola godine u Hajduku ne mijenja činjenicu da je potpisa u siječnju. Glupi ste ko kurac...
Guest- Guest
Dakle, i ti glup ko kurac... Čestitam...Ziil Los Dii ! wrote:
Za nekoga tko je tako dobro informiran da ne zna za sve malverzacije ....fiorentini se grohotom nasmija ^^
Guest- Guest
Dakle, nisi odgovorio na pitanja koja sam ti postavija, a nakon mog posta ber ne spominješ više neke osobe... Pomak, makar mali, ali pak vidljiv.Ziil Los Dii ! wrote:Vidim da ga pece ovo sa "capon sa pujanki"
Pa jadno je pisati o nekom "capu s pujanki" kojeg Torcida želi postaviti u Hajduk,kad se ti ljudi bore i kad su se izborili da ČLANOVI Hajduka (ne članovi Torcide, ČLANOVI HAJDUKA) s plačenom članarinom biraju NO-a kluba po nekom kriteriju stručnosti. Dakle svaki punoljetni član ima pravo birati ljude koji će biti u NO-u kluba.
Šta se tiće Andrijaševića, napisa sam. I nije to pljuvanje, nego kritika prema obavezama u klubu koji ga je odgojio i ipak mu dao priliku da se pokaže. On je vratio vjenčanjem na dan derbija i glumljenjem zvijezde i traženje ugovora kakvih u to vrijeme nisu bili u klubu. To je činjenica, nek mu je s srećom, a ja smatram da je ostao u Hajduku, davao sve od sebe da bi s vremenom došao transfer bolji kako za njega tako i za Hajduk i da bi sad bio u boljoj sredini nego što je sad, da bi igrao s malo ozbiljnim dečkima i na malo ozbiljnijim stadionima...
Guest- Guest
Imaš još budala, oćeš reći?Ziil Los Dii ! wrote:Da ne ispadne da sam jedini .jos uvijek ima razumnih ljudi
Nazivati udrugu NH koja je toliko toga dobroga napravila parazitskom može samo zlonamjerna budala i smeće. Nitko drugi. A tu se, vidim, budala nije potpisala nego samo ostavila inicijale.
Pa evo jednog s imenom i prezimenom:
Kolegijalnost, a? Znam da nisam omiljen kod dijela kolega jer nisam "kolegijalan". Jer "novinari ne bi trebali kritizirati novinare". Od takve "kolegijalnosti" mi se riga. Jer me užasno podsjeća na partijsku solidarnost i na onu "vrana vrani ne kopa oči".
Ja bih trebao biti kolegijalan kad netko čitav jedan narodni pokret uspoređuje sa srpskim mafijašima i dilerima? Trebao bih biti kolegijalan kad netko cijeli jedan hrvatski grad, regiju i sportski klub koji je odbio i Mussollinija i Tita, tjera u Italiju jer su se usudili u svojoj zemlji ne miriti s nepravdom? Jer ne žele pognuti glavu, gutati tuđa govna i biti nečiji konjušari?
Trebao bih biti kolegijalan kad netko otvoreno laže, izmišlja i iskrivljuje činjenice zbog osobne koristi? Kad se s jedne strane zgraža zbog ružnog skandiranja ili baklji, a s druge strane svjesno prešućuje i ignorira teški kriminal, nered i nasilje koji mu plešu pred nosom?
Prema takvima ne osjećam nikakvu kolegijalnost jer sramote sebe, svoje redakcije, svoju struku i časne, poštene i neovisne novinare kojih u Hrvatskoj itekako ima. Prema takvima ne osjećam nikakvu moralnu ili profesionalnu dužnost jer je zbog takvih sportsko novinarstvo i došlo na loš glas. Zbog takvih se danas sve novinare smatra nečijim plaćenicima. A nisu. Ni blizu.
Najlakše se pokriti ušima, prešućivati nepravdu koja buja oko tebe i titrati jaja opciji koja je trenutno snažnija, moćnija i bogatija. O nekim stvarima vrištati, a o drugima šutjeti kao riba i praviti se da nisu tvoj posao. Najlakše se skrivati iza alibi-novinarstva s kojim se nećeš zamjeriti ni jednom moćniku, a onda čekati da te gazda nagradi nekim keksićem. Ali to nije novinarstvo. To je poltronstvo.
Hrvatsko (ne samo sportsko) novinarstvo treba istinu, moral, kičmu i muda, a ne kolegijalnost.
Danas sam dobio sina i želim da ovo bude moj prvi tekst u njegovom životu. Umjesto da ga učim kolegijalnosti, borit ću se svaki dan svog života da izraste u muškarca kojemu će svetinja biti pravda i poštenje, a ne boja dresa ili stranačka iskaznica. Da misli svojom, a ne tuđom glavom i da se nikad ne plaši bilo kome u facu reći sve što treba reći. Ružna istina je uvijek poštenija od lijepe laži. Ili partijske kolegijalnosti.
A sad me ispričajte. Idem se napiti s ljudima koje volim.
pusti priče i drži se činjenica.amper1950 wrote:sitting_bull wrote:
tko je tu lud?
Haha... :rofl: :rofl: :rofl: Možete biti ludi jedino ti i ovaj mamićev isprdak kad ne znate.
Chelsea nije kupio Pašalića 09.07. nego ga je kupio u siječnju 2014-e godine:
Napokon je završen transfer Marija Pašalića! Nakon što je jučer došlo do obrata i odustalo se od njegova odlaska u Lazio, mladi hrvatski nogometaš danas je potpisao za Chelsea.
Pašalić je napustio pripreme Hajduka i jutros otputovao u London, gdje ga je dočekao predsjednik Marin Brbić i zastupnik Ivica Lončar, a nakon toga išao je na liječnički pregled. Nakon što ga je uspješno i obavio, u kasnijim poslijepodnevnim satima potpisao je za Mourinhovu momčad.
Prema prvim informacijama Hajduk je morao malo spustiti svoja potraživanja pa je na kraju dobio nešto malo više od 2 milijuna eura. Igrač bi trebao zarađivati oko 240 tisuća eura godišnje.
Pašalić je tako treći Hrvat koji se nalazi u Chelseaju, a vrlo je vjerojatno da će krenuti stopama Perice i Delača te otići na posudbu. Izgledno je da će ostati do kraja sezone u Hajduku.
http://www.vecernji.hr/nogomet/gotovo-je-mario-pasalic-potpisao-je-za-chelsea-918254
Idioti glupi,09.07. se priključija momčadi Chelsea pa kasnije produžija na posudbu, a prodan je siječnju iste godine i potpisao ugovor, proša liječnički. To što je osta još pola godine u Hajduku ne mijenja činjenicu da je potpisa u siječnju. Glupi ste ko kurac... :;):
mario pašalić je postao član Chelsea 09.07.2014. godine i tek nakon toga su bili mogući legalni financijski transferi iz Chelsea na hajdukov račun definirani u ugovoru koji je potpisan u siječnju.
o tome kako je prodaja Andrijaševića bila kad je hajduk bio u boljoj situaciji umjesto komentara citiram:
"
Brbić nije imao izbora
Ni njemu nije lako. Prije nekoliko dana prošao je rok od tri mjeseca kašnjenja plaća igračima, što svima ostavlja mogućnost ishodovanja slobodnih papira. Obzirom da je Andrijašević bio nezadovoljan, da ga Tudor ni ove sezone nije vidio u prvom planu, te da je na stol stavljena ponuda od 700.000 eura, Brbić nije imao izbora. Na brzinu su kontaktirani članovi N.O. i trener Tudor i svi su dali zeleno svijetlo.
Franko se odrekao dugovanja od tri plaće i postotka koji mu je po ugovoru pripadao, skupio svoje stvari i otisnuo se u Zagreb, gdje mu se pruža nova prigoda za dokazivanje. Hajduk će s tih pet milijuna kuna zakrpati rupe i izbjeći hitnu prodaju drugih igrača. "
dakle, da je hajduk dobio novce za pašalića ne bi imao tri mjeseca nepodmirene obveze prema igračima kad je prodavao Andrijaševića.
u cijeloj priči bitan je tijek novca za transfere, a novac od transfera Andrijaševića stigao je prije novca iz Londona što demantira sve tvoje konstrukcije i laprdanja o boljoj situaciji i stvarnom gorenju pod nogama.
samo se ukopavaš sve više...
sitting_bull-
2015-09-28
amper1950 wrote:Dakle, i ti glup ko kurac... Čestitam...Ziil Los Dii ! wrote:
U nedostatku ideje prelazis na vrijedjanje , how bleach :)
Dokaz tvoje nekompetentnosti , cak se i sa niceom moze normalno razgovarati o hajduku
Samo potvrdjujes ono sto sam rekao ,totalna zaravnjenost,komunisticka iskljucivost gdje je samo jedna ideja validna , oduzimas pravo na misljenje svima ,jer postoji tvoj imaginarni svijet .
Ne vidis siri kontekst, sumu od drveca, ali zato ti mi sa strane mozemo realno reci kako Nas Hajduk doista izgleda . Netko tko je zaludjen jednom dobrom idejom ne vidi sve ono negativno ono nje sto se dogadja.
Ta i svabe su 33' mislile da je nacionalsocijalizam spas nakon sranja poslije ww1 , bijede i ponizenja , na kraju su ostali sami protiv svih :))
sitting_bull wrote:
pusti priče i drži se činjenica.
mario pašalić je postao član Chelsea 09.07.2014. godine i tek nakon toga su bili mogući legalni financijski transferi iz Chelsea na hajdukov račun definirani u ugovoru koji je potpisan u siječnju.
o tome kako je prodaja Andrijaševića bila kad je hajduk bio u boljoj situaciji umjesto komentara citiram:
"Brbić nije imao izbora
Ni njemu nije lako. Prije nekoliko dana prošao je rok od tri mjeseca kašnjenja plaća igračima, što svima ostavlja mogućnost ishodovanja slobodnih papira. Obzirom da je Andrijašević bio nezadovoljan, da ga Tudor ni ove sezone nije vidio u prvom planu, te da je na stol stavljena ponuda od 700.000 eura, Brbić nije imao izbora. Na brzinu su kontaktirani članovi N.O. i trener Tudor i svi su dali zeleno svijetlo.
Franko se odrekao dugovanja od tri plaće i postotka koji mu je po ugovoru pripadao, skupio svoje stvari i otisnuo se u Zagreb, gdje mu se pruža nova prigoda za dokazivanje. Hajduk će s tih pet milijuna kuna zakrpati rupe i izbjeći hitnu prodaju drugih igrača. "
dakle, da je hajduk dobio novce za pašalića ne bi imao tri mjeseca nepodmirene obveze prema igračima kad je prodavao Andrijaševića.
u cijeloj priči bitan je tijek novca za transfere, a novac od transfera Andrijaševića stigao je prije novca iz Londona što demantira sve tvoje konstrukcije i laprdanja o boljoj situaciji i stvarnom gorenju pod nogama.
Hahahaha... Ja se ukopavam...
To što si ti nalipija su priče, ja sam naveja činjenice. A činjenice ja da je Pašalić napustija pripreme u siječnju 2014-e, otiša u Lodon, obavija liječnički pregled i u trokutu Chelsea-Hajduk-Pašalić potpisao ugovor. Sasvim je nebitno jeli taj ugovor stupio na snagu tada ili na ljeto, jer Hajduk i Pašalić su imali siguran ugovor u u siječnju 2014-e. I siguran novac, jer Chelsea za razliku od talijana nema problema s plačanjem. To što si ti idiot iša na transfermarkt i pogleda kad je tko prešao, a nemaš pojma kad je koji transfer finiširan je isključivo tvoj problem. S druge strane, Andrijašević je prodan tek na ljeto, i što misliš da čim je prodao Andrijaševića, odmah je dobio novce? To tako ide? I tko ti kaže da je novac od Andrijaševića stigao prije nego onaj iz Londona!?!? Odakle ti taj podatak?!? Na temelju nekog članka?!?
Držimo se činjenica, a činjenica je da je Pašalić prodan u siječnju 2014-e i mogao je, nedaj bože, slomiti nogu toga prolića, opet bi na ljeto posta igrač Hajduka koji bi dobio svoj novac. To je jedno bitno, prodaja Andrijaševića na ljeto nije bila zbog toga što je gorilo pod nogama, a s njom su se složili svi (eto i trener kojem je pao u drugi plan) i to je to. Što se Pašalića tiće, tu se trenera nije ni pitalo...
Guest- Guest
Ziil Los Dii ! wrote:
U nedostatku ideje prelazis na vrijedjanje , how bleach :)
Dokaz tvoje nekompetentnosti , cak se i sa niceom moze normalno razgovarati o hajduku
Samo potvrdjujes ono sto sam rekao ,totalna zaravnjenost,komunisticka iskljucivost gdje je samo jedna ideja validna , oduzimas pravo na misljenje svima ,jer postoji tvoj imaginarni svijet .
Ne vidis siri kontekst, sumu od drveca, ali zato ti mi sa strane mozemo realno reci kako Nas Hajduk doista izgleda . Netko tko je zaludjen jednom dobrom idejom ne vidi sve ono negativno ono nje sto se dogadja.
Ta i svabe su 33' mislile da je nacionalsocijalizam spas nakon sranja poslije ww1 , bijede i ponizenja , na kraju su ostali sami protiv svih :))
Hahahaha...
Dakle, s tobom se može raspravljati, jeli? Ja postavim pitanja, ti ih zanemariš i trubiš po svome.
Ako si zaboravio tijek rasprave tu, ja nisam. Ti si se pojavio s pričom da netko živi u šarenom svijetu, da se netko treba suočiti sa realnošću i činjenicama (ovo zadnje je zanimljivo). Ja sam te lijepo pitao da malo obrazložiš na što misliš, pa da vidimo. Zašto bi mi svi imali isto mišljenje o nečem, pa kakav bi to jebeni svijet bio?!?
Kako ti odgovaraš? Da ti se ne da, ali onda ipak odgovaraš i pišeš neke stvari koje nemaju veze s istinom, a prodaješ priču da se netko mora suočiti s činjenicama. Kad sam ja demantira par tvojih neistina (nešto se može dokumentima demantirati, primjerice da Hajduk nije vratio neke kredite od prije što demantiraju revizorska izvješća poslovanja kluba) jedan od tvoji odgovora za mene je da imam klasični poremečaj ličnosti?!? I sad ćeš ti mene ići prozivati za vriđanja? Pa prvi si počeo, i nakon sveg što si ovdje napisao, zanemarujući činjenice koje ti ja pišem, pa eto ja koji sigurno ovo sve što pišem i ovu tematiku znam bolje od tebe i od bilo kog tko tu trenutno piše (jer sam dio toga,atu neki ni ne znaju gdje ide lova od članarina NH i što znači biti član Hajduka, ne znaju za DPH, ne znaju ništa - a komentiraju sve u vezi toga) ideš pisati o poremečaju ličnosti i naravno ti ne vrijeđaš jeli?
Nikome je ne oduzimam pravo na mišljenje, oduzimam ti jedino pravo na laži koje pišeš. A napisao si ih par što dokazuje da očito nemaš pojma. Ti imaš neku sliku koja je kreirana u tvojoj glavi iz ovih ili onih razloga, a ja ako ti tu crno na bijelo pokažem da nije tako, ništa to tebi neće značiti jer ćeš ti i dalje po svom. Ja za takve ljude, jebiga, smatram da su glupi ko kurac...
Btw. ima ljudi kojima se ne sviđa projekt NH,koji smatraju da Hajduk mora krenuti u drugom pravcu i to je ok. Susreo sam se i s takvima, samo takvi ne pričaju tonu gluposti, laži i neistina već smatraju da je ovaj put prespor, da Hajduk nikad neće doći na razini koju svi priželjkuju (rekli bi mi nikad na zelenu granu). I to razmišljanje je ok. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali ne i na laži i neistine da bi oblatio nekoga. A to što ti i slični tebi radite i na koji način blatite jednu udrugu koja je okupila navijače, uspila izvući klub iz ralja politike i političara i takoreći spasiti ga od sigurne propasti na jedan demokratski način gdje ČLANOVI Hajduka s plačenom članarinom biraju NO je sramota. Sramota za vas same....
Guest- Guest
ti se ne ukopavaš. ti si već toliko ukopan u govna da samo vrh tvoje ćelave glave povremeno izviri van.amper1950 wrote:sitting_bull wrote:
pusti priče i drži se činjenica.
"Brbić nije imao izbora
Hahahaha... :rofl: Ja se ukopavam...
To što si ti nalipija su priče, ja sam naveja činjenice. A činjenice ja da je Pašalić napustija pripreme u siječnju 2014-e, otiša u Lodon, obavija liječnički pregled i u trokutu Chelsea-Hajduk-Pašalić potpisao ugovor. Sasvim je nebitno jeli taj ugovor stupio na snagu tada ili na ljeto, jer Hajduk i Pašalić su imali siguran ugovor u u siječnju 2014-e. I siguran novac, jer Chelsea za razliku od talijana nema problema s plačanjem. To što si ti idiot iša na transfermarkt i pogleda kad je tko prešao, a nemaš pojma kad je koji transfer finiširan je isključivo tvoj problem. S druge strane, Andrijašević je prodan tek na ljeto, i što misliš da čim je prodao Andrijaševića, odmah je dobio novce? To tako ide? I tko ti kaže da je novac od Andrijaševića stigao prije nego onaj iz Londona!?!? Odakle ti taj podatak?!? Na temelju nekog članka?!?
Držimo se činjenica, a činjenica je da je Pašalić prodan u siječnju 2014-e i mogao je, nedaj bože, slomiti nogu toga prolića, opet bi na ljeto posta igrač Hajduka koji bi dobio svoj novac. To je jedno bitno, prodaja Andrijaševića na ljeto nije bila zbog toga što je gorilo pod nogama, a s njom su se složili svi (eto i trener kojem je pao u drugi plan) i to je to. Što se Pašalića tiće, tu se trenera nije ni pitalo... :;):
priča koju uporno ponavljaš nema veze s mozgom jer je baza svih problema koje je hajduk imao 2014., a ima i danas, nedostatak novaca, a novac za pašalića je uplaćen poslije novca koji je dinamo uplatio za Andrijaševića čime su sve tvoje izmišljotine o tome kako je kod prodaje pašalića gorilo pod nogama, a kod prodaje Andrijaševića je već bilo bolje grubo demantirane.
znajući tebe sad ćeš ispisati još roman pobočnih pričica kako bi prikrio svoje laži i izmišljotine, a budući da te i velika većina na ovom forumu dobro zna trud ti je uzaludan.
sam sebe promoviraš u forumskog šalabajzera i hohštaplera...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 50