Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Hajduk Split
Sad ce okrivit mamica da nisu imali dovoljno prakse iz penala u hnlu
nowitzki-
2014-04-27
muckodjubre wrote:Za Tudora sam odmah rekao da će fulat, čudi me da su mu dali pucat. Ali Zolja da onako pukne penal...katastrofa.
Guest- Guest
Meni crnac nebi nikad penal pucao
nowitzki-
2014-04-27
...interesantno..surfajuci malo po srpskim medijima...u zvezdi su se konacno zapitali u upravi...'da tako vise ne ide..losa igra..losi igraci..treba nesto drasticno mjenjati'....ja ocekujem kada ce se to konacno u hajduku zapitati...kada ce se zapitati da je nesto trulo...da bez novca ne mozes vise dovesti iole malo kvalitetnijeg igraca..a nemas dobru juniorsku skolu da to koliko toliko nadomjestis...kada ce se zapitati da konacno u klubu prevladaju nogometni kadrovi plus uz nekoliko marketinski i ekonomskih strucnjaka..a ne kazalisni redatelji,lijecnici,filozofi i navijaci zeljni kruha bez motike...
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
vuksadinare wrote:...interesantno..surfajuci malo po srpskim medijima...u zvezdi su se konacno zapitali u upravi...'da tako vise ne ide..losa igra..losi igraci..treba nesto drasticno mjenjati'....
njima svake godine ne ide, a dovode po 25 igraca po prelaznom roku-a duzni su 60 miliona.
nisu oni fudbalski klub, oni su javno preduzece-finansirano od strane poreskih obveznika republike srbije...
Guest- Guest
Jalni Bracala.Braćala wrote:vuksadinare wrote:...interesantno..surfajuci malo po srpskim medijima...u zvezdi su se konacno zapitali u upravi...'da tako vise ne ide..losa igra..losi igraci..treba nesto drasticno mjenjati'....
njima svake godine ne ide, a dovode po 25 igraca po prelaznom roku-a duzni su 60 miliona.
nisu oni fudbalski klub, oni su javno preduzece-finansirano od strane poreskih obveznika republike srbije...
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Jalni Bracala.Braćala wrote:vuksadinare wrote:...interesantno..surfajuci malo po srpskim medijima...u zvezdi su se konacno zapitali u upravi...'da tako vise ne ide..losa igra..losi igraci..treba nesto drasticno mjenjati'....
ne, jalni-tj. jadni su oni. sklanjaju im se svi zivi u vucic super ligi, a kada dodje vrmee za izlazak u evropu-ne propustaju sezonu kupanja, kao njihova braca iz splita...
Guest- Guest
a nije zdravko kriv?vuksadinare wrote:...interesantno..surfajuci malo po srpskim medijima...u zvezdi su se konacno zapitali u upravi...'da tako vise ne ide..losa igra..losi igraci..treba nesto drasticno mjenjati'....ja ocekujem kada ce se to konacno u hajduku zapitati...kada ce se zapitati da je nesto trulo...da bez novca ne mozes vise dovesti iole malo kvalitetnijeg igraca..a nemas dobru juniorsku skolu da to koliko toliko nadomjestis...kada ce se zapitati da konacno u klubu prevladaju nogometni kadrovi plus uz nekoliko marketinski i ekonomskih strucnjaka..a ne kazalisni redatelji,lijecnici,filozofi i navijaci zeljni kruha bez motike...
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Dinamo je navodno pokazao interes za kapetana Hajduka Lovru Kalinića i njegovog zamjenika, talentiranog Nikolu Vlašića. Ključna riječ u prethodnoj rečenici jest - navodno.
Prema informacijama koje kruže, Zdravko Mamić spreman je ponuditi čak 10 milijuna eura za dvojicu stožernih igrača Hajduka.
zdravko spašava hajduk
Prema informacijama koje kruže, Zdravko Mamić spreman je ponuditi čak 10 milijuna eura za dvojicu stožernih igrača Hajduka.
zdravko spašava hajduk
Zašto bi im dali deset kad ih mogu dobiti za pet.muckodjubre wrote:Dinamo je navodno pokazao interes za kapetana Hajduka Lovru Kalinića i njegovog zamjenika, talentiranog Nikolu Vlašića. Ključna riječ u prethodnoj rečenici jest - navodno.
zdravko spašava hajduk
Guest- Guest
zato jer je zdravko dobrotvor koji pomaže sirotinji...Tommy Ramone wrote:Zašto bi im dali deset kad ih mogu dobiti za pet.muckodjubre wrote:Dinamo je navodno pokazao interes za kapetana Hajduka Lovru Kalinića i njegovog zamjenika, talentiranog Nikolu Vlašića. Ključna riječ u prethodnoj rečenici jest - navodno.
zdravko spašava hajduk
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Zamalo ... pa jbt led ... kale OBRANI dva puta, a ovi dva puta PROMAŠE GOL!!!jasambrend wrote:sat2 wrote:Pazi da te na zajebu ...jasambrend wrote:Neće proći...ne sekiraj se...
Nisu...
sat2-
2015-09-28
Nema teorije da ova dvojica dođu ... iako bi za Vlašića bilo pametno ... da je u Dinamu već bi vrijedio 10-12 milijuna ..muckodjubre wrote:Dinamo je navodno pokazao interes za kapetana Hajduka Lovru Kalinića i njegovog zamjenika, talentiranog Nikolu Vlašića. Ključna riječ u prethodnoj rečenici jest - navodno.
zdravko spašava hajduk
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:Zamalo ... pa jbt led ... kale OBRANI dva puta, a ovi dva puta PROMAŠE GOL!!!jasambrend wrote:sat2 wrote:Pazi da te na zajebu ...jasambrend wrote:Neće proći...ne sekiraj se...
Nisu...
Hajduk je to...
darth_vader-
2014-04-17
sat2 wrote:Nema teorije da ova dvojica dođu ... iako bi za Vlašića bilo pametno ... da je u Dinamu već bi vrijedio 10-12 milijuna ..muckodjubre wrote:Dinamo je navodno pokazao interes za kapetana Hajduka Lovru Kalinića i njegovog zamjenika, talentiranog Nikolu Vlašića. Ključna riječ u prethodnoj rečenici jest - navodno.
zdravko spašava hajduk
Stagnirao je dosta...nije se razvio kako treba mada se vide naznake klase...mene po stilu igre dosta na Riberya podsjeća, ali palente još treba dosta pojesti...zna neki put doslovce nestati na utakmici...
darth_vader-
2014-04-17
Vjerojatno bi vrijedio. Ali ja uopće nisam za njegov dolazak, jer me ničim nije uvjerio da je igrač za Dinamo ili, bolje rečeno, da bi bio igračko pojačanje za Dinamo. Kalinić je već druga priča, jer je Šemper, iako veliki talenat, još prezelen pogotovo za Ligu prvaka. No 10 milja eura za njih dvojicu u paketu notorna je glupost, možda pola od toga za obojicu.sat2 wrote:Nema teorije da ova dvojica dođu ... iako bi za Vlašića bilo pametno ... da je u Dinamu već bi vrijedio 10-12 milijuna ..muckodjubre wrote:Dinamo je navodno pokazao interes za kapetana Hajduka Lovru Kalinića i njegovog zamjenika, talentiranog Nikolu Vlašića. Ključna riječ u prethodnoj rečenici jest - navodno.
zdravko spašava hajduk
Zeko-
2015-08-26
[size=31]Navijači se sukobili na autocesti A6, pretrčavali kolnik[/size]
hns pederi
hns pederi
A opet dobro...filijala daje i našima i njihovima...opet pošteno...jedino će se Ivković od muke pojesti, dajte mu prvu momčad konačno...
darth_vader-
2014-04-17
Pušnik je to ... gledam ga .. piše pa malo gleda po terenu ... razmišlja ... kao da recept zapisuje ...jasambrend wrote:sat2 wrote:Zamalo ... pa jbt led ... kale OBRANI dva puta, a ovi dva puta PROMAŠE GOL!!!jasambrend wrote:sat2 wrote:Pazi da te na zajebu ...jasambrend wrote:Neće proći...ne sekiraj se...
Nisu...
Hajduk je to...
sat2-
2015-09-28
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50