ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 5 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 5 Empty Re: Hajduk Split

Post by bafalo 25/8/2016, 23:21

trebali su svaki pucat u sredinu više bi ih zabili

bafalo

2015-08-08

Back to top Go down

Post by nowitzki 25/8/2016, 23:25

Sad ce okrivit mamica da nisu imali dovoljno prakse iz penala u hnlu
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by Guest 25/8/2016, 23:31

muckodjubre wrote:Za Tudora sam odmah rekao da će fulat, čudi me da su mu dali pucat. Ali Zolja da onako pukne penal...katastrofa.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by nowitzki 25/8/2016, 23:34

Meni crnac nebi nikad penal pucao
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by vuksadinare 26/8/2016, 12:25

...interesantno..surfajuci malo po srpskim medijima...u zvezdi su se konacno zapitali u upravi...'da tako vise ne ide..losa igra..losi igraci..treba nesto drasticno mjenjati'....ja ocekujem kada ce se to konacno u hajduku zapitati...kada ce se zapitati da je nesto trulo...da bez novca ne mozes vise dovesti iole malo kvalitetnijeg igraca..a nemas dobru juniorsku skolu da to koliko toliko nadomjestis...kada ce se zapitati da konacno u klubu prevladaju nogometni kadrovi plus uz nekoliko marketinski i ekonomskih strucnjaka..a ne kazalisni redatelji,lijecnici,filozofi i navijaci zeljni kruha bez motike...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 26/8/2016, 12:32

vuksadinare wrote:...interesantno..surfajuci malo po srpskim medijima...u zvezdi su se konacno zapitali u upravi...'da tako vise ne ide..losa igra..losi igraci..treba nesto drasticno mjenjati'....

njima svake godine ne ide, a dovode po 25 igraca po prelaznom roku-a duzni su 60 miliona. 
nisu oni fudbalski klub, oni su javno preduzece-finansirano od strane poreskih obveznika republike srbije...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/8/2016, 13:02

Braćala wrote:
vuksadinare wrote:...interesantno..surfajuci malo po srpskim medijima...u zvezdi su se konacno zapitali u upravi...'da tako vise ne ide..losa igra..losi igraci..treba nesto drasticno mjenjati'....

njima svake godine ne ide, a dovode po 25 igraca po prelaznom roku-a duzni su 60 miliona. 
nisu oni fudbalski klub, oni su javno preduzece-finansirano od strane poreskih obveznika republike srbije...
Jalni Bracala.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/8/2016, 13:07

Tommy Ramone wrote:
Braćala wrote:

Jalni Bracala.

ne, jalni-tj. jadni su oni. sklanjaju im se svi zivi u vucic super ligi, a kada dodje vrmee za izlazak u evropu-ne propustaju sezonu kupanja, kao njihova braca iz splita... B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 26/8/2016, 14:34

vuksadinare wrote:...interesantno..surfajuci malo po srpskim medijima...u zvezdi su se konacno zapitali u upravi...'da tako vise ne ide..losa igra..losi igraci..treba nesto drasticno mjenjati'....ja ocekujem kada ce se to konacno u hajduku zapitati...kada ce se zapitati da je nesto trulo...da bez novca ne mozes vise dovesti iole malo kvalitetnijeg igraca..a nemas dobru juniorsku skolu da to koliko toliko nadomjestis...kada ce se zapitati da konacno u klubu prevladaju nogometni kadrovi plus uz nekoliko marketinski i ekonomskih strucnjaka..a ne kazalisni redatelji,lijecnici,filozofi i navijaci zeljni kruha bez motike...
a nije zdravko kriv?
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by muckodjubre 26/8/2016, 20:57

Dinamo je navodno pokazao interes za kapetana Hajduka Lovru Kalinića i njegovog zamjenika, talentiranog Nikolu Vlašića. Ključna riječ u prethodnoj rečenici jest - navodno.
Prema informacijama koje kruže, Zdravko Mamić spreman je ponuditi čak 10 milijuna eura za dvojicu stožernih igrača Hajduka.

zdravko spašava hajduk

Hajduk Split - Page 5 6b8efe2f85c2b63406b2Hajduk Split - Page 5 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Hajduk Split - Page 5 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 26/8/2016, 21:00

muckodjubre wrote:Dinamo je navodno pokazao interes za kapetana Hajduka Lovru Kalinića i njegovog zamjenika, talentiranog Nikolu Vlašića. Ključna riječ u prethodnoj rečenici jest - navodno.
Prema informacijama koje kruže, Zdravko Mamić spreman je ponuditi čak 10 milijuna eura za dvojicu stožernih igrača Hajduka.

zdravko spašava hajduk
Zašto bi im dali deset kad ih mogu dobiti za pet.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 26/8/2016, 21:01

Tommy Ramone wrote:
muckodjubre wrote:Dinamo je navodno pokazao interes za kapetana Hajduka Lovru Kalinića i njegovog zamjenika, talentiranog Nikolu Vlašića. Ključna riječ u prethodnoj rečenici jest - navodno.

zdravko spašava hajduk
Zašto bi im dali deset kad ih mogu dobiti za pet.
zato jer je zdravko dobrotvor koji pomaže sirotinji...
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by sat2 26/8/2016, 23:17

jasambrend wrote:
sat2 wrote:
jasambrend wrote:Neće proći...ne sekiraj se...
Pazi da te na zajebu ...

Nisu...
Zamalo ... pa jbt led ... kale OBRANI dva puta, a ovi dva puta PROMAŠE GOL!!!
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 26/8/2016, 23:20

zdravko spašava hajduk
Nema teorije da ova dvojica dođu ... iako bi za Vlašića bilo pametno ... da je u Dinamu već bi vrijedio 10-12 milijuna ..
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by darth_vader 27/8/2016, 07:21

sat2 wrote:
jasambrend wrote:
sat2 wrote:
Pazi da te na zajebu ...

Nisu...

Hajduk je to...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 27/8/2016, 07:25

sat2 wrote:

zdravko spašava hajduk
Nema teorije da ova dvojica dođu ... iako bi za Vlašića bilo pametno ... da je u Dinamu već bi vrijedio 10-12 milijuna ..

Stagnirao je dosta...nije se razvio kako treba mada se vide naznake klase...mene po stilu igre dosta na Riberya podsjeća, ali palente još treba dosta pojesti...zna neki put doslovce nestati na utakmici...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Zeko 27/8/2016, 14:52

sat2 wrote:

zdravko spašava hajduk
Vjerojatno bi vrijedio. Ali ja uopće nisam za njegov dolazak, jer me ničim nije uvjerio da je igrač za Dinamo ili, bolje rečeno, da bi bio igračko pojačanje za Dinamo. Kalinić je već druga priča, jer je Šemper, iako veliki talenat, još prezelen pogotovo za Ligu prvaka. No 10 milja eura za njih dvojicu u paketu notorna je glupost, možda pola od toga za obojicu.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by muckodjubre 28/8/2016, 18:41

[size=31]Navijači se sukobili na autocesti A6, pretrčavali kolnik[/size]

hns pederi

Hajduk Split - Page 5 6b8efe2f85c2b63406b2Hajduk Split - Page 5 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Hajduk Split - Page 5 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 28/8/2016, 23:18

HNS PEDERI NOGOMET STE SJEBALI
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 29/8/2016, 03:48

A opet dobro...filijala daje i našima i njihovima...opet pošteno...jedino će se Ivković od muke pojesti, dajte mu prvu momčad konačno...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by sat2 29/8/2016, 06:46

jasambrend wrote:
sat2 wrote:
jasambrend wrote:
sat2 wrote:
Pazi da te na zajebu ...

Nisu...

Hajduk je to...
Pušnik je to ... gledam ga .. piše pa malo gleda po terenu ... razmišlja ... kao da recept zapisuje ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics